muži a sex


06.08.2008 - 11:45
(Váhy) goldi20
muži a sex
Chtěla jsem se zeptat jestli je doopravdy pravda , že dokážete oddělit city a sex. No a pokud to tak je , jak to dokážete? Nemusíte odpovídat jen muži zajímají mě názory všech. Díky

Řazení:
06.08.2008 - 13:12 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ano, taky mě zajímají názory všech - hlavně mužů.
:3: :2:
06.08.2008 - 13:16 | Filtr
(Beran) e.s.o.rimmer » Sem.miš
Protože když jde pouze o uspokojení z hlediska sexu, tak nejde o duši...A chlap v tom má jasno. :3:
06.08.2008 - 15:04 | Filtr
(Lev) Ronfrenofert
Asi je to dané fyziologií mužů...ale i tak, znám několik jedinců, u kterých chodí city spolu s tělem... asi to mají o to těžší
06.08.2008 - 15:58 | Filtr
(Blíženci) Nuna
Nemají to takhle jenom muži. I ženy jsou toho schopné,ale není to u nich běžný jev, nebo to spíše nepřiznají ani samy sobě,natož okolí.
06.08.2008 - 19:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Memphisto, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Muži a sex? Muži jsou od přírody polygamní, takže asi trochu střet zájmů v představách žen o mužích v tomhle ohledu. :2: :21:
06.08.2008 - 23:32 | Filtr
(Blíženci) Nuna » Memphisto
Jak to řekla Sem.miš - chlap je rozsévač,kdežto žena strážkyně krbu :1:... Monogamie obecně není lidskou přirozeností,jen u mužů je společností tolerována :8:
07.08.2008 - 02:28 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Nuna
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Memphisto, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:4: To je taky fakt. Chlapi to měli vždycky jednodušší v ospravedlňování sexuální "neposlušnosti". :2: :21: ale jen tak mezi náma.... ženský s chlapama si v tomhle směru nemají co vyčítat, jak si už naznačila. Sex je hnací silou lidskýho bytí. Takže nejen - muži a sex, ale i ženy a sex. Kdyby to ženy nechtěly, tak přece chlapi nikdy nebudou mít toho sexu tolik, kolik mají. Leda že by se z nich stali hermafroditi. :21:
07.08.2008 - 09:04 | Filtr
(Vodnář) vydra iva
Sex a lásku jde oddělit.
Ale z vlasní zkušenosti pouhý sex s někým bez lásky není nic moc. Člověk se uvolní, ale . . .
Milovat se s někým koho miluješ a kdo miluje tebe a ještě v sexu se skvěle doplňujete je to nejlepší, co může být.
07.08.2008 - 10:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » vydra iva
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Máš pravdu, taky jsem jeden čas měla sex s někým bez lásky... není to ono, vůbec to není ono a teď už mě to vůbec neláká. Nevím, když člověk ( nebo aspoň ženská myslím ) pozná, co je to sex bez lásky a sex s láskou, že je to nesrovnatelně hlubší, nejen tělesný požitek, pak už "jde" asi za tou láskou. Já osobně jsem ve "stadiu vývoje" na té příčce, kdy fakt budu bez sexu než bych honila chlapy jen kvůli sexu bez lásky. Tak nějak bych řekla: "Z toho už jsem vyrostla." Nevím, možná je to divné, ale bez lásky nemám chuť. Flirtovat a blbnout, to jo, ale vyspat se ne.

Ale jak to máte vy, pánové? Jenže vy jste tady všichni mladí kluci, takže tohle uvažování asi ještě moc neprožíváte, co?
:2:
07.08.2008 - 11:21 | Filtr
(Lev) WOAM
Sex je záležitost pudu, cit je i otázka našeho rozumu a vědomí.
Já jsem to hodně dlouho měla vyloženě jako extrém. Nejen, že jsem to dokázala oddělit. Nedokázala jsem to spojit.

Jen aby bylo ale jasno v tom, jak to myslím - jde třeba o to, že jsem nemohla zapřít příjemný pocit i po jakémsi úletu, dokonce i zpětnou žádost(!), ačkoli jsem se s tím člověkem znala dost zběěžně. Nebo když srovnám své dva vztahy, ze kterých jen jeden fyzicky zašel dál - po rozchodu a obolení jsem neměla problém se s oběma bývalými partnery bavit srovnatelně vstřícně, dokonce zůstat přáteli, aniž by do toho zpětně jakkoli zasahovala naše společná tělesná minulost.
Svým způsobem chápu trošku jako mínus, když citový vztah dokáže někdo založit především na sexu a skutečně "cítit společnou lásku" v podstatě až v momentě, kdy se s partnerem i tělesně sblíží.
A nutno uznat, že ne všichni lidé jsou stejně vyvinutí z hlediska chápání mentální i fyzické lásky. Je klidně možné, že po mnoha zkušenostech bude vymetač diskoték neuvěřitelně citlivý a něžný při dotyku, ale na venek obhroublý až necita.

Podle mě to primárně jsou dvě věci, co jdou paralelně vedle sebe a v lepším případě mohou dojít kusého propojení, vylepšit se navzájem, ale pak jdou zase každá svou cestou.
07.08.2008 - 11:46 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Nuna
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Tatuat Fairy, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Hodně lidí mi říká,že ve spoustě věcí myslím jako chlap a tohle je asi jedna z nich.Sex od citů oddělit dokážu,ale záleží i na tom,jak to pojme protějšek.Když se s někým seznámím,přitahuje mě a oba víme,že je to jen o tom sexu,tak to je fajn.jenže spousta chlapů si myslí,že tu ženubez citů prostě nedostanou a tak jí do té postele dostanou přes ně.Hezká slova,sliby a co pak.Sbalí se a už se neozvou.V tomhle by mělo být opravdu od začátku jasno,přitahujeme se,chceme to,ale nechceme nic víc.
Takže já to klidně přiznám i sobě i okolí :4:
07.08.2008 - 11:52 | Filtr
(Váhy) goldi20
Ono už ani není co dodávat. Jen jsem chtěla říct , Memphisto: máš pravdu , je to hodně závislé na ženách. I ony ten sex chtějí. Jen jsem chtěla vědět jak to máte vy ostatní.
Nuno:máš pravdu i ženy ty city dokážou oddělit.
Stačí když si vzpomenu na sebe.Po delší době jsem potkala sevého ex přítele, zůstaly jsme přátely, a tak jsme se domluvily na kafe. Když jsme se týden na to sešly, bylo to fajn povídaly jsme si, smály se. A já jsem se po delší době cítila uvolněně. Od doby kdy jsem o přítele přišla se mi to nestalo. A já sama nevím jak , ale na jednou jsme byly u něj doma. No a vyspaly jsme se spolu ačkoliv jsme k sobě už nic necítily. A musím říct , že to bylo hodně jiné než z někým koho miluju. Kdybych si mohla vybrat jestli se budu dále milovat s někým koho miluju a nebo ne tak to bude ten koho miluju. Snad bych jen dodala , že když jsme spolu chodily před 3 roky tak k ničemu takovému nedošlo . Teď chtěl se mnou chodit , ale já ne .
07.08.2008 - 13:45 | Filtr
(Beran) e.s.o.rimmer » Memphisto
Jednu takovou znám(žena hermafrodit)...porodila Cartmena(kdo neví, nepochopí). :3:
07.08.2008 - 21:47 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele koudak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj Zlatko, já bych sex od lásky neodděloval, na prvním místě bych nechal sex a na jeho vlně bych se vezl k tomu co mě čeká - láska. Petr
15.08.2008 - 13:06 | Filtr
(Štír) bajca6
myslim si ze chlapy to dokazou oddelit ale zensky ne..nebo aspon mluvim sama za sebe...mela sem tendence to zkouset ale vzdycky to dopadlo spatne :9:..aspon sem se poucila


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »