nešťastná ve vztahu


02.07.2008 - 14:13
(Ryby) nio
nešťastná ve vztahu
Žiju s přítelem už skoro devět let, ale mám pocit, že náš vztah je o ničem. Cítím se strašně sama a nepochopena z jeho strany.O tom co mě trápí mluvíme, ale k ničemu to nevede. Myslíte, že by našemu vztahu pomohlo dítě nebo ne. V našem vztahu nic nejiskří a jako by se vytratila láska a vztah je prázdný.

Řazení:
02.07.2008 - 14:42 | Filtr
(Štír) hejhula87
Ahoj,Nio pořídit si dítě do něčeho co není uplně v pořádku není dobře,dítě není lepidlo.....Pořídili byste si miminko a ono by to bylo stejné,co bys pak dělala???To asi není dobrý nápad (můj názor)
Myslím si že nejlepší by bylo,vyrazit na nějakou dovolenou jen vy dva spolu,užívat si,nebýt jen doma :3: určitě by se to zlepšilo...Nebo si prostě sednou na neutrální půdě,třeba v restauraci a popovídat si!!

krásný den pa :29:
02.07.2008 - 15:59 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele svinka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Suhlasim s hejhulou, dietatko nevyriesi nic, mozno by to najprv bola euforia a radost z noveho cloviecika ale coskoro by sa to obratilo opacne a potom by tie nasledky boli horsie.. Jedine co to moze napravit je uprimna komunikacia, vysvetlit si, co postradate, ako by ste si predstavovali dalsie spoluzitie, nejake nove napady, zaujmy, dovolenka,... :17:
a najma si uvedomit ci to ze ste este spolu je len zvyk a obava zo samoty, alebo vas drzi skutocna laska
vela stastia :27:
02.07.2008 - 17:50 | Filtr
(Ryby) nio
Jo, holky díky za rady, ale my jsme o těchto problémech mluvili. Myslím, že všechno je moje vina, já se pořád něčím užírám, taková normálka depka. Myslela jsem i na rozchod, ale máme společný domov, který nechci opustit. On je můj první a jediný kluk, takže nemám s čím srovnávat.Nevím jestli je to nějaká momentální krize nebo to je po delší době ve vztahu normální. Právě, že my nemáme takový ten společný cíl, čož by bylo právě dítě.Výlety i dovolené plánujeme docela pravidelně, je pravda, že přijíždím domů a mám lepší pocit. Tak co myslíte bývá vztah po delší době takový prázdný nebo to pořád jiskří?
02.07.2008 - 17:57 | Filtr
(Panna) alassea
Ja myslím,že nejaká tá kríza po čase príde,ale dá sa prekonať-ale nie dieťaťom.Iba ak by bol problém aj v tom,že niekto z vás dvoch po dieťati túži.Ale jak tu už niekto napísal-dieťa nieje lepidlo.Skús napísať Vernerovi do numerológie o radu,vidí do toho viac.Ja si len myslím,že človek by vo vzťahu nemal zostávať len zo zotrvačnosti alebo zo strachu o budúcnosť,lebo može prešvihnúť niečo krásnejšie.
02.07.2008 - 18:00 | Filtr
(Ryby) nio » alassea
to jo Bea, to máš pravdu,já to uznávám, ale jednoduché to není.
02.07.2008 - 18:11 | Filtr
(Panna) alassea » alassea
Tak si to skús zhrnúť- 1.Máš ho rada? 2.Chceš s ním zostať a mať rodinu? 3.Čo chce on? 4.Máš depky z vášho vzťahu alebo z niečoho iného,čo váš vzťah narušuje? 5.Ak si myslíš ,že moc zasahujem do tvojho súkromia,kľudne mi to napíš,snažím sa ísť na to "rozumne",nechcem ti dávať rady zo svojho života,lebo každý človek je originál a rozhoduje sa za seba. :17:B.
02.07.2008 - 18:20 | Filtr
(Ryby) nio » alassea
Ne nevadí mi, že se ptáš, protože já o tom stejně nemám s kým mluvit.Všechno je moje vina, protože nesu v sobě pocit viny z předchozího vztahu (první a dětská láska), ještě v pubertě. Pořád na něho myslím (je ženatý a má svou rodinu), ale od známé vím, že není šťastný. Říkám si, že jsem měla udělat všecho jinak a dát tomu vztahu šanci. Myslím, že moje problémy jsou dětinské, ale já to tak cítím. No a tohle sebeobviňování čas od času se ozvou. S přítelem o těchto věcech vůbec nemluvím ani bych to nedokázala.
02.07.2008 - 18:39 | Filtr
(Panna) alassea » nio
Ak vzťah nie je založený na pevných základoch,alebo tie základy niečo začalo nahlodávať,tak sa čoskoro zrúti,a myslím,že to vieš.Život je veľmi zložitý,možno sa vaše cesty s bývalou láskou ešte skrížia/a možno aj spoja/ale ak si si neni istá,že muž s ktorým žiješ je ten pravý,tak radšej z toho vzťahu odíď,ja si myslím,že nejde s niekým žiť a v duchu ľutovať,že to s tým prvým nevyšlo,viem si tvoje pocity predstaviť,nie je to nič pohoršujúce,ale poznáš svoju bývalú lásku natoľko,aby si si mohla povedať,že neľúbiš len nejakú svoju predstavu o ňom?Keď vzťah nefunguje,sme ochotné veľmi ľahko pripustiť,že s iným mužom by to fungovalo.Pocity,ktoré máš,by si mala dostať von-nemožeš sa s bývylým priateľom porozprávať,či cíti niečo podobné?Človek nemože zostávať vo vzťahu ,keď je v ňom nešťastný,ale na druhej strane každý musí prijať svoju zodpovednosť.Asi som ti moc neporadila,neviem ako to mám napísať v pár vetách. :17:
02.07.2008 - 18:58 | Filtr
(Ryby) nio » alassea
Díky Bea,
máš pravdu, i já to tak cítím a hlavně si to musím připustit. Zatím ahoj a díky za rady
02.07.2008 - 19:01 | Filtr
(Panna) alassea » nio
:17: :27: :17:
03.07.2008 - 07:00 | Filtr
(Blíženci) Nuna » nio
Každý vztah po čase vyšumí,vytratí se z něj ta zamilovanost, romantika - to asi neříkám nic nového. Jste spolu velmi dlouhou dobu a tipla bych to,že to je víceméně pak už kamarádský vztah,který ale nemá možnost na něčem novém žít a jen přežívá. Já budu mluvit opačně - výlety a romantické večeře v takovém případě nic nevyřeší,chce to něco,co ten vztah posune někam dál. Po takových letech vlastně nevím,proč už to dítě dávno nemáte. Evidentně s něčím spokojena najsi,proto ty deprese,ale se vším se dá bojovat. Musíš vědět sama,jestli cítíš,že Tvůj přítel opravdu není ten pravý, tak se s ním rozejdi. Ale je dost pravděpodobné,že Ti bude chybět a budeš toho litovat a navíc si musíš uvědomit, že s kýmkoliv jiným to bude po letech stejné. A pokud je to člověk,se kterým máš společné důležitější věci než domácnost, tak to snad stojí za to to vydržet. :1:
03.07.2008 - 08:05 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Nuna
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj Nuno, naprosto s Tebou souhlasím v tom, že když mají dva víceméně kamarádský vztah, který nemá společné cíle, jen tak spolu jsou, tak romantické večeře a výlety nic nevyřeší. A dítě už vůbec ne !!!
Ale už nesouhlasím s tím, že pokud mají spolu společné důležitější věci než domácnost, aby spolu zůstali. Děti jsou mnohem důležitější než sama domácnost, krásné vzpomínky na společně prožité akce taky a nic z toho nezajistí, že další průběh vztahu bude dobrý.
Ze psaní od nio vyplývá, že ačkoli 9 let žije s tímto partnerem, stejně miluje někoho jiného. Tomu by chtěla dát šanci a s tím by chtěla dítě. Dokonce sleduje, jak žije a jak se cítí on ve svém vztahu... Kdepak. Se současným partnerem nebude nio nikdy šťastná. Možná spokojená, ale ne šťastná. A případným dětem by zajistila akorát tak budoucnost bez otce, protože jednou dospěje do stadia, kdy buď on pozná, že ona ho nemiluje a opustí ji, nebo ona pozná někoho, do koho se opravdu zamiluje ( či získá toho, koho miluje teď ) a opustí současného partnera sama.

Možná to bude znít hodně tvrdě, ale podle všech příznaků je tento partner v životě nio jen "přestupní stanice" od nesplněné lásky k poznání, že takhle to nechci. A až zjistí, jak to chce a s kým, nebylo by dobré mít dítě jen na zkoušku, jestli se tím dá něco spravit nebo ne.

Nio - dítě je plodem lásky. Buď duševní, kdy si partneři natolik rozumí, že spolu uzavřou sňatek a teprve pak spolu začnou spát a splodí dítě, a nebo tělesné, kdy se dva do sebe zblázní, šíleně se přitahujou a jejich sex jim zatemní mozky vášní, nedají si pozor a je to tu...( ikdyby to bylo jen na jednu noc ), a nebo, A TO JE NEJLEPŠÍ, lásky spojené z obou těchto předchozích, protože to znamená perspektivu nejen pro vztah, ale i pro dítě, které bude vyrůstat v láskyplné rodině. Popřemýšlej. Dítě si má pořizovat dospělý člověk, dospělý i v myšlení, protože se o toho malého tvorečka bude už napořád starat. To znamená, že bys měla taky popřemýšlet, do jakého prostředí a duševního a emocionálního prostředí ho přivedeš. A ruku na srdce - co by pro Tebe teď znamenalo dítě? Jen naplnění srdce láskou. Láskou, která Ti schází. Ale láska k dítěti je jiná, stejně by Ti za čas nestačila k naplnění Tvých ženských tužeb. A citově strádající matky ( ne všechny, samozřejmě )se mohou buď hrozně moc na dítě upnout a nebo jsou na ně protivné, protože jim právě vztah k dítěti nemůže nahradit vztah k milovanému muži. Ani jedno není dobré. Tak si dobře rozmysli, co uděláš.
Přeju hodně štěstí :17:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »