Ach jo...


03.06.2008 - 08:44
(Ryby) Afoňka
Ach jo...
Vy tady všichni píšete jak jste nešťastní, všichni máte nevydařené vztahy, rozvody, rozchody.... Připadám si tu mezi vámi divně a trochu se stydím za to že jsem šťastná... :24: Vždyť byl máj, lásky čas!! To mi neříkejte, že tu není alespoň někdo, komu to taky vychází... :9:

Stránka: 1 2
Řazení:
03.06.2008 - 10:59 | Filtr
(Střelec) Iva (67)
Ja se hlásím!! :27: :27: :27: :27: :27: :27: :27: :27: :27: :27: :27: :27: :27: :27: :27: :27: :27:
03.06.2008 - 12:03 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já se taky hlásím... :3:
To špatné už je dávno za mnou :4:
Teď si prožívám takové tiché štěstí, období klidu a míru, jsem spokojená se vším a těším se na budoucnost :27:
03.06.2008 - 12:21 | Filtr
(Ryby) Zdenda
ŠTĚSTÍ S VÁMI A ZLÉ PRYČ DĚVČATA,AT TO VYDRŽÍ CO NEJDÉLE.NÁM CO TO NENÍ PŘÁNO,HODNĚ ŠTĚSTÍ.
03.06.2008 - 12:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Memphisto, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:22: Zdravim. Proč by ses tady měla cejtit divně? Na tom přece neni nic divnýho, že se někdo cejtí šťastnej a spokojenej. Dyť je to přece smysl života bejt šťastnej, nééé? Akorát, že ta realita je někdy úplně jiná než jak si původně člověk namaloval. Někomu to vyjde na poprvý a někomu třeba až na počtvrtý. Já byl v předchozím manželství nešťastnej tak jsem se rozved, nějakej čas jsem se v tom plácal, ale teď mám skvělou ženskou a jsem šťastnej jak blecha. Když je ale člověku v životě blbě tak je pro něj hrozně důležitý to, že se může vypovídat, ulevit si a tady k tomu má skvělej prostor, protože se tu vždy najde někdo, kdo ho aspoň psychicky podpoří. Takže takhle to máš.... :21:
03.06.2008 - 13:33 | Filtr
(Střelec) Iva (67)
Prosím prosím.....máte někdo nějaký recept na štěstí?Pokora?Láska?Tolerance? :27:
03.06.2008 - 14:00 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Iva (67)
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Memphisto, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:22: Recept? Žádnej neni. Jak se zpívá v jedný český písničce- "jaký si to uděláš, takový to máš". No ale.... tak jednoduchý to zas neni. Je to ve vzájemným přístupu lidí. :21:
03.06.2008 - 17:58 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Tatuat Fairy, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já se taky hlásím k té šťastnější polovině :3:,takže v tom nejsi sama a nemusíš se cítit zle,prostě pokud člověk šťastný být chce,šťastný bude.Jak cituje Memphisto písničku od Chinaski,je na každým z nás,jak si to uděláme.Stačí možná trošku změnit přístup,zpozitivnit myšlení...
:6:
03.06.2008 - 19:13 | Filtr
(Ryby) Afoňka
Úúúúúúúúfffff. To jsem ráda že jsou i šťastný lidičkové... Jinak taky mi to nevyšlo napoprvé, musela jsem si projít i hodně nehezkejma věcma. Ale dočkala jsem se a to štěstí je moje odměna. A vy co Vám to zatím nevychází vydržte - jednou to přijde :3:
03.06.2008 - 20:02 | Filtr
(Ryby) doldi
jééé - vůbec se nestyď a užívej si to!!!!! Myslím, že většina "dnešních" nešťastníků budou co nevidět na tvém břehu...:27: Aspoň já věřím... :3:
03.06.2008 - 20:37 | Filtr
(Panna) elaviel
Ja jsem taky jeden z vas stastlivcu. :4: Jenze jsem si nejdriv musela projit tim spatnym, abych se dockala dobryho. a stalo to za to. :4: takze vy smutni - nebojte se, vsechno se v dobre obrati :27:
03.06.2008 - 22:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
no ono je jednoduché být šťastný když člověku vše vychází a život plyne podle jeho představ... ale co když se všechno s**e? To je pak výzva, boj... ale i tak jemožné najít si chvilky štěstí... Já cítím štěstí třeba když vidím že jsem se dokázal vysekat z téměř bezvýchodné situace, to je hodně dobrej pocit...a takové to štěstí co přijde samo od sebe, třeba v podobě milovaného člověka ... takové štěstí bývá bohužel vrtkavé :24: A navíc když je člověk dole, je naplněn všímtím očekáváním které bývá hezčí než ta realita :4: ... a já si troufnu tvrdit že život se pohybuje v takových křivkách, takže je úplně normální že je člověk dole a pak nahoře... tak vy co jste šťastní sbírejte síli k boji a relaxujte, může se to hodit :4: ...a vy co smutníte...ve smutku je hloubka a poznání :3:
03.06.2008 - 23:29 | Filtr
(Panna) alassea
Tak veľmi je šťastie závislé na vzťahoch,keď je človek sám,akoby nedokázal byť tak úplne šťastný,proste mu chýba polovička.Ide to vobec?Byť sám a byť pritom šťastný? Pritom ma napadá jedna pekná afirmácia z tarotu - Neexistuje nič,čo by mohla splniť ďaleká budúcnosť,všetko je tu a teraz. :17:
03.06.2008 - 23:54 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » ***
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Memphisto, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:22: Skoro to vypadá jako bys to štěstí těm lidem vymlouval, jakože "moc se neradujte, ono se to stejně jednoho dne zas pos..e. Každej soudnej člověk přece ví, že život není romantická projížďka na gondole v Benátkách, ale pekelná jízda na horský dráze. A každej soudnej člověk taky vždy dělá vše pro to, aby byl připraven k boji. Konec konců, to je taky jeden ze smyslů života. Celej život je vlastně jedno velký bojiště a divadlo zároveň. A ty chvíle smutnění a beznaděje a zoufalství a prázdnoty jsou proto, aby si člověk uvědomil jak důležitý je si to svoje štěstí hájit a chválit a vážit si ho. Štěstí musí člověk ostatním přát a né jim ho vymlouvat jen jako takovou prázdnou iluzi. Zdravím :21:
04.06.2008 - 00:03 | Filtr
(Panna) alassea » Memphisto
Ja myslím,že Saintík nám to nevymlouvá,len je realista,ale musím sa vzdať debaty na túto tému,poněvač mi začalo odpočítavanie a zachvíľu to tu vybuchne.T.j.prikázala som si,žs dnes tu budem len dopolnoci,tak bežím do postele.Pekné sny vám prajem. :29: :7:
04.06.2008 - 09:20 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » ***
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj. Když se člověk sám vyseká z nějaký extra blbý situace, tak je samozřejmě hrdý sám na sebe a zažívá pocit štěstí, takové odfouknutí si, že je to za mnou, že to dobře dopadlo. Ale je to jiné štěstí než to v duši ze života, který vedu. Jako jsou jiné láska k dítěti a láska k princi mého srdce, tak i štěstí může mít víc podob. Chvilkové, na které rád vzpomínáš a taky stálé, sestávající se z něčeho, co v životě plyne tak, jak to máš rád ( i stereotyp je někdy příjemný ) a z maličkostí, které každý den nabízí a které taky můžeme ovlivnit. Jak budu působit na okolní lidi, tak se ke mě budou chovat. Buď se budou mračit nebo usmívat - kdy budu mít lepší den?
Říkáš, že když je člověk dole, je naplněn očekáváním, které bývá hezčí než ta realita. Myslím, že právě v tom je zakopaný pes. Člověk, který má přehnaná očekávání, je pak realitou zklamaný a je na křivce dole. Člověk, který má reálná očekávání nebo si říká: vždyť to vůbec nemusí vyjít, nešil, radši buď v klidu... ten si jede ve svým prostředním pruhu, kdy je šťastný takovým tím stálým klidným štěstím, nevyvede ho z rovnováhy ani to, že něco nevyjde. Prostě to asi nemělo vyjít a teprve čas ukáže, k čemu to bylo dobré.
Já si myslím, že ty křivky, o kterých mluvíš, může člověk, když chce a naučí se to, srovnat do lainy, aby vše plynulo jako klidná voda, ne jako rozbouřená s peřejemi a občasnými klidnými zátokami. JENŽE - všechno je o lidech. Někdo nerad takový klid, nudil by se a pálilo by ho dobré bydlo, jak se říká. Někdo holt potřebuje adrenalin, tak si jede po té své horské dráze a je mu chvíli zle a chvíli si libuje. Asi to záleží na povaze, je-li někdo flegmatik, má ke klídku blíž než cholerik, že...
A jinak - myslím, že život nikdy neplyne jen tak podle představ bez vlastního přičinění. A někdy i šťastnému člověku nevycházejí věci tak, jak by chtěl. Zvláště asi těm s retrográdními planetami, protože mají resty, které si tu musí odkroutit... A pak teprve přijde ten klídek a štěstí... Kdo ví ???
04.06.2008 - 09:22 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » ***
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
P.S. A jinak - jak bylo na dovče nebo kdes byl? Jsi bronzový a odpočatý? :3:
08.06.2008 - 20:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Memphisto
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak to jsem se buď špatně vyjádřil nebo to bylo špatně pochopeno :2: nicméně to vyjde nastejno. Ale nebudu ti brát tvůj pohled na věc :3: ... vážně si myslíš že jde lidem štěstí vymluvit nebo něco podobnýho????
08.06.2008 - 20:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sem.miš
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Třeba je to jediné štěstí které dotyčný zná... Ono je to tak, že spousta lidí žije na takový rovině žádná velká křivka a spousta věčí jim padá sama do klína, ta jejich lajna je poměrně vysoko... pak jsou lidi co žijou taky na relativní lajně ale zase hodně nízko... pak jsou ti, kteří si tu lajnu rozhoupou a mají z toho horskou dráhu... a to jsou většinou ti, kteří nejsou spokojeni s tím že jsou někde dole u země a snaží se dostat někam jinam. Tak se vždy pracně vyhoupnou na roveň těm co si v klidu vegetujou a pak zas padnou dolů na držku a tak stále dokola... a tak to jejich štěstí by znamenalo smířit se pokorně s tím co mají a o nic se nesnažit, nebo si prostě najít štěstí v té výhře, když se dokážou vydrápat nahoru.
A ještě se vrátím k tomu co jsem psal minule, asi jsem chtěl naznačit starej nudnej fakt, že to pravé štěstí nemůže být ničím podmíněno a nemůže být založeno na ničem vnějším. Já osobně teda žádné štěstí zadarmo neočekávám... alespoň ne rozhodně trvalé... to bývá takové to přehoupnutí přes vrvchol a pak už jen pád :4:. Čímže nechci nikoho strašit, je to výhradně můj a jen můj osobní a subjektivní pohled a možná patříte mezi hornolajňáky a nic vám nehrozí :5: :21:
08.06.2008 - 20:16 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sem.miš
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
co se týče "dovolené" vyhrab si to téma já jsem to tam psal :3:
09.06.2008 - 14:16 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » ***
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No jo, skutečně asi bude pravda v tom tvrzení, že klíčem ke štěstí je naše myšlení. Když si myslím, že mám málo na to, abych si žil jako prase v žitě, pachtím se za lepším a buď tak dřu, že nemám kdy si pak užívat a nebo se nevidím s rodinou a nebo mám pak ještě větší komplex z toho, že jiný mají to samý bez nějaký větší dřiny a já se pachtím jako de*il... Taky znám takový lidi. Jenže oni se nemají špatně, kolik jiných rodin by jim mohlo závidět. Ale mají něco v myšlení špatně nastaveno a jim to přijde málo, chtějí ještě víc, soupeří s těmi na té horní lajně... A když pak padnou, těm nahoře je to jedno a ty dole je už ani nelitujou, protože když jim nestačili jako kámoši tenkrát, teď se vnucovat nebudou. Někdo pochopí, někdo se znovu škrábe nahoru, ale jestli mu to není dáno shůry ( karma, osud ), tak tam stejně nevydrží a půjde to dokola. Závist je hrozný hnací motor, až zničující. A přitom mám známý, co ty prachy mají, můžou mít, na co ukážou prstem a šťastný nejsou. Prostě si nemají co říct, jakmile něco začnou probírat, tak se pohádají a jí nebaví ani sex, takže jí furt "bolí hlava" a on co? - raději jde do hospody. Takže v penězích štěstí nebude... :-)
09.06.2008 - 14:28 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » ***
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Co se týče "dovolené" - ty se prostě hrabeš na tu vyšší lajnu - lázně, vlastní cvokař ... to už jsi blízko :-)
09.06.2008 - 20:13 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Beed, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ja jsem taky cerstve (nooo, uz to tak cerstvy zase neni) rozejita, ale netvrdim ze jsem nestastna... jsem rada ze jsem to udelala a byt sama mi jen prospiva... moje lvi povaha si to uziva :3:
09.06.2008 - 22:31 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sem.miš
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
přesně tak! A k tomu předtím, já to nemyslel jen po materiálnéí stránce! A máš pravdu, já radši budu patřit mezi ty co se někam hrnou než abych se držel dole při zemijen kvůli tomu že jsem tu dole startoval :2:. Když si člověk nepoláme nohy a trochu přemýšlí a získá tu techniku, naučí se pády jako v judu, může se naučit vyskočit si výš než ty nefachčenka jak já říkám :4: a hlavně má dobrej pocit, že se někam posunuje a že ví co dělá narozdíl od těch co jim létají pečení holubi do huby... a tím motorem není závist, tím je nespokojenost. A právě ta nespokojenost pokud se ji člověk naučí zvládat a konstruktivně využít se může z toho věčného kverulantství a brblání stát tím největším požehnáním a silou :3: Ehm, teorie je to dobrá :4: :4: :4:
10.06.2008 - 09:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele wyki.cabadaj, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
I já se hlásím mezi ty štastné :27:
10.06.2008 - 09:48 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » ***
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jasně, že nikdo by neměl zůstat na začátku, kde nastartoval, jak říkáš. To by byla stagnace. Ale postoupit ne o 10 příček ku zlaté, ale jen třeba o 6, protože víc k životu nepotřebuju... to není tím, že by člověk nebyl cílevědomý, ale že je skromnější. Nastane prostě okamžik, že už není nespokojený, není kam se hnát, není důvod se zařadit mezi ty "na vyšší úrovni", protože člověk může toužit po dobrém bydle, ale nemusí toužit po tom, dostat se mezi snoby.
Pokud je někomu zdravá nespokojenost hnací silou, je to jedině dobře. Ale pokud už je nezdravá, je to závist...
Vidím to i kolem sebe. Je tu paní, co jede s rodinou každý rok na dovolenou k moři, protože jejich dcera má atopický ekzém a pobyt u moře jí ho na ten rok jakž takž zbaví. A její kolegyně je zdravá jako řípa, k moři by mohla dle normálních výdělků v rodině jezdit cca jednou za dva roky, ale ona nutí manžela dřít přesčasy a dělat melouchy, aby mohli jet taky každý rok. Jinak by si připadla méněcenná. Ale manikúru, kosmetiku, solárko a kadeřnici, to si neodpustí. Ona to ale nepotřebuje, ona se jen chce někomu vyrovnat. To myslím není správný hnací motor.
Příspěvky: 1-25 26-37
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »