Smrtící virus


18.02.2015 - 23:32
(Blíženci) hyhlik
Smrtící virus
Kdyby jste mohli vypustit smrtící virus navržený tak, aby vyhubil jakékoliv tři druhy živočichů, které by jste chtěli, jakých tvorů nebo rostlin by jste se zbavili? Existují nejaké, se kterými by jste se rádi rozloučili, ale neučinili by jste to kvůli dopadům na životní prostředí nebo jiným důvodům?Pokud se nechcete zbavit žádného druhu, myslíte si, že by se vědci měli přestat snažit vyhubit např. původce malárie, který zabije denně 3000 lidí, mouchu tsetse, která nakazí skoro stejné množství lidí spavou nemocí? štěnice, tasemnice, klíštata... nebo je snad největší zkázou planety sám člověk?

Řazení:
18.02.2015 - 23:40 | Filtr
(Ryby) teonanacatl
rozhodně slony,protože hrozně dupou- :49:-pak velryby,protože kaděj do oceánů-- :49:-a pak delfíny,protože sou chytřejší než já--zajímavá otázka----už jenom ta představa,že vypouštím smrtící virus,kterej může vyhubit-- :68:nesmírně sexi představa pro moje ego---- :68:
19.02.2015 - 00:11 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele petamar, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Existuje i jiná varianta. Největší zkázou planety je těch pár bytostí, kteří kontrolují fyzický svět. Dobrá zpráva je, :44: že planeta Země si vždy poradí a je zcela lhostejno, zda u toho bude i bytost jménem člověk. Tak tomu bylo v minulosti, bude i v budoucnosti. Taková mysl člověka, to je věc, smrtelný virus hmm… :1:
19.02.2015 - 00:40 | Filtr
(Blíženci) hyhlik » teonanacatl
dobrý :4:
rybičky protože blbě čuměj
krysy lezou z mísy
holuby mrzačej nebohý motorkáře

Matthew Brealy frčel na motorce a najednou to do něj při 80tce napalila okřídlená krysa, přímo skrz hledí helmy. Pták to měl za sebou rychle, ale matheowa to jenom vyplo, předklonil se a chtě nechtě přidal volume na 220 a zastavil se až o strom naštěstí bokem
Matthew utrpěl několik vážnejch zranění, zlomený hůlky do kterej dostal titanium a dvě lebeční fraktury. za rok a půl byl prý v cajku díky své těhotné přítulce.
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)
19.02.2015 - 07:43 | Filtr
(Blíženci) hyhlik » petamar
Neco na tom bude ale jejich misto by hned obsadili jiny smejdi. na nwoo.org davame husty videa od protinozcu z the juice media. na jejich rap news se urcite podivej. posledni 30. dil je i s ceskejmatitulkama. http://m.youtube.com/watch/…
19.02.2015 - 10:05 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » hyhlik
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele petamar, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Je známá věc, že příroda si ví vždy rady – přemnoží se nějaký druh, příroda reaguje výskytem predátora, který se postará o redukci atd. Pokud je něco „vyrobeno“ uměle v laboratoři, :42:co nelze aby se běžně v přírodě zrodilo, tak je problém. Biologické zbraně, kdy např. běžná chřipka se léčí sama, ale laboratorně vyvinutá mutace určena k zabíjení, to je problém. Problém je, i když to s tím nesouvisí, výroba různých umělých hmot, v běžné přírodě se nevyskytuje a příroda má problém se těchto „parazitů“ zbavit. Koukám, že používám samí problém. :5:
Pokud lidé zasahují do přírody (genetika), :11: manipulují počasí, vytvářejí nebezpečná magnetická pole, kdy jen po 3 minutách mobilního telefonování máš velikou šanci získat rakovinu mozku atd. To jsou věci na které náš organizmus není od přírody nastaven (běžně se v přírodě nevyskytuje) a tak trpíme. Pak se nemusíme divit, že nějaká okřídlená krysa může někoho ohrožovat, nemá predátora atd. Viry jsou v celém Vesmíru, ale s nimi se naše imunita vcelku bez problémů vyrovná (jsme vybaveni přírodou), :15: pokud si nenecháme naši imunitu ničit očkováním, strachem,..atd., máme problémy. :19: Lidí je prý hodně. Pokud budeme žít v harmonickém prostředí, budeme v pohodě, to platí i v běžném životě. :3: :12: :27:
19.02.2015 - 10:29 | Filtr
(Blíženci) hyhlik » petamar
Souhlas, treba ty zabijacky vcely nakrizeny v laboratori. problem je je zijem systemu kde jde o zisk na prvnim miste. babis ti sem natahne od amiku geneticky upraveny zradlo. eu zakazala uvadet na bylinejch cajich uvadet lecivy ucinky... muzes se snazit izolovat a zit zdrave ale stejne driv nebo pozdejc budem muset ke zbranim ;)
e
19.02.2015 - 11:38 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » hyhlik
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele petamar, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nevidím to tak černě, ty bys na někoho střílel, jen proto, že nosí „jiný dres“ než ty? Válka není řešení pro většinu lidí, je řešením pro ty, kteří nemají na tomto světě co dělat!!! Pokud si toto lidi neuvědomí, tak bude svět tam, kde je. Ti, kteří o všem rozhodují, mají své dobře placené poskoky na vedoucích místech (politici, média, vojsko), kteří vystupují za ně. Lidé o původcích všech „zvěrstev“, které se dějí na světě, nevědí zcela nic. Možná, kdyby to věděli, tak se také nic neděje, „pokud se to netýká mé maličkosti, nebo rodiny, je mi to jedno“a votom to je!
Tak lépe žádné zbraně, ale pohodu, humor, zelený čaj. :75:
19.02.2015 - 16:21 | Filtr
(Blíženci) hyhlik » petamar
taky si myslím, že násilí je krajní možností. ale na druhou stranu to nevidim tak jako tibetští mniši, kteří když "dostanou facku tak nastaví druhou tvář". mám pocit že loutkovodiči, na které jsi chtěl použít smrtící virus, se neštítí žádnejch zvěrstev a jediným způsobem jak je zastavit a obhájit hodnoty míru a lidskosti, bude skrze nelidské násilí. Jinak to skončí jako na Ukrajině - bratrovražednym bojem.
19.02.2015 - 20:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » hyhlik
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele petamar, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Víš, proč tibetští mniši po obdržené facce nastaví klidně druhou tvář? Znají pravdu, kdo jsou, jak se dostali na tuto planetu, vědí že jsou multidimensionální, že jsou energie, ne fyzické tělo, mohou být současně v mnoha dimenzích, což nedokážeme pochopit, protože chápeme čas jako lineární atd. My se vší vážnosti řešíme problémy typu „Má mě ráda nebo ne, točím klikou lanovky…“ z pořadu Slávka Šimka a Jirky Grossmanna. :1: Žijeme neustále v představách, :63: řešíme to, co bylo a to, co teprve přijde. Toto nás dokáže zabavit celý život. :3:

Trochu tě opravím, nechtěl jsem použít na nikoho smrtící virus. :29:
19.02.2015 - 21:27 | Filtr
(Blíženci) hyhlik » petamar
hmm, to je hluboký. :63: budu o tom přemejšlet. jinak soráč za ten virus. nějak jsem si to asi domyslel.

rozumim jak to myslíš, svym způsobem to beru podobně, náš život je jeden velkej sen.

Možná řekneš, že na něm moc lpím, a žiju v iluzi. ale věřím tomu, že dobro a zlo jsou reálně existující síly, kterym se lidi propůjčujou při svym nevědomym jednání :)

můžem si všichni sednout na zadek a rozjímat, mít se rádi a žít životem mnichů, ale to se na současný úrovni vědomí lidí nestane.
činy jsou důležitější než slova.
jedna věc je filozofie a něco jinýho je stát pevně nohama na zemi. dalajláma je neuvěřitelně laskavej a vřelej člověk a jeho principy nenásilí jsou nadčasový a budoucnost mu dá za pravdu, ale tváří v tvář kapitalistickýmu číňanovi je bezzubý a zatímco jezdí po světě a dělá osvětu tak číňani vražděj a osidlujou tibet. Za pár let, nezbyde z jeho lidí a kultury nic, než ideologie nenásilí někde na wikipedii a maximálně pár tisíc tibetskejch vlajek na balkónech intošů. Teda alespoň v naší realitě, kterou dokážou postihnout naše smysly...
prostě máme možnost uplatnit všechny síly, který nám dává fyzický tělo, ve prospěch toho čemu věříme. tak proč toho nevyužít :3:?
19.02.2015 - 22:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » hyhlik
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele petamar, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tvůj názor je správný, je tvůj a také každý ví, že do cílové stanice se můžeme dostat různými cestami za různou dobu. :15:

Jaký je rozdíl mezi optimistou a pesimistou? Optimista věří, že žijeme v nejlepším ze všech možných světů. Pesimista se obává, že tomu tak ve skutečnosti opravdu je. :1:

Můj názor je, že v současné době bloudíme a dokud nenajdeme znova směr naší cesty, tak se budeme i nadále potýkat s prohlubující se krizí morální, mravní, politické a také s ekonomickými problémy. Je na čase, aby si všichni lidé uvědomili, že náš současný demokratický svět je založen na pokrouceném vztahu mezi vládnoucí menšinou a ovládanými, pak bude nutné do procesu zahrnout opravdu všechny, aby mohl sloužit lidem, pro které byl ustanoven. :29:

21.02.2015 - 20:52 | Filtr
(Blíženci) hyhlik » petamar
je to tak, musíme začít osvětou. Začínají se objevovat první vlaštovky
třeba německý novinář Udo Ulkoftte s jeho knihou gekaufte journalisten - koupení novináři pojednává o tom jak fungují korporátní "svobodná média"
http://www.nwoo.org/2015/01/…

americká Amber Lyon
http://zvedavec.org/komentare/2015/…

každý z nás může napsat na kavčí hory ať přestanou lhát a šířit válečnou propagandu
http://www.nwoo.org/2015/02/…

nebo prostě dát výpověď v práci kterou nenávidíme a následovat své sny
http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/…
22.02.2015 - 12:30 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » hyhlik
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele petamar, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
V každé společnosti existují, existovali a budou existovat lidé, kteří zasvětili svůj život pro druhé :15:, aby „vynesli na povrch“, to se před námi lidmi tají. Někteří zaplatili svým životem, postavením nebo byli označeni jako blázni…, jen proto, že jejich názory byli jiné, než ty oficiální (církevní, politické)
Smutné je, :9: že většina lidí chce být obelhávána a vlastně život v ohradě jim vyhovuje. Kolik lidí by chtělo být Jágrem, sledují kdo dával góly v NHL, co obědvá Karel Gott, atd. Systém vytváří tyto modly a dobře je platí a lidem dává nadějí (vize, představy), že i oni mohou být na jejich místech.
Manipulace, lži, utajování možnosti lidí, vede k životní šedi. :63: Trocha z jiného soudku - včera jsem mluvil s jedním šéfem ÚP, který prohlásil, že 50% absolventů VŠ nemá šanci získat zaměstnání ve svém oboru, že se budou muset rekvalifikovat např. na zámečníka i když k tomu nemá vlohy. Zajímavé a perspektivní pro VŠ. :3:
Děkuji Ti za odkazy, trochu jsme se od virusu dostali někam jinam, i když virus práce také existuje a napadá stále více lidí. :75:
:29:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »