Dva sny


03.02.2015 - 12:16
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Mystrál, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Dva sny
Už dve noci po sebe si pamätám svoje sny, to sa mi nestalo už dlho.Prvý sen si nepamätám úplne celý, ale utkvelo mi z neho v hlave niečo, čo si vybavujem celkom jasne. Tancovala som v kruhu, okolo mňa aj ďalší ľudia, nevnímala som ale kto sú, či ich poznám alebo nie. Ruky som mala zdvihnuté dohora, prstami som robila spolu s celými pažami a telom tanečené pohyby. Videla som muža, ktorý sledoval len mňa, usmieval sa. Cítila som sa uvoľnene, ale nevedela som pochopiť, prečo sleduje pohľadom len mňa.Druhý sen ďalšiu noc bol úplne iný. Bývala som v ňom na najvyššom poschodí paneláku, asi na 4. či 5. poschodí. K bytu viedlo točité schodisko, kovové zábradlie a aj samotný schod. Bolo pevné, ale v sne som na ňom stála a išla som opatrne k bytu. Neustále som upozorňovala syna, aby išiel opatrne, aby si dával pozor, akoby som sa bála, že sa schody pod nami zrútia. Pritom schodisko bolo naozaj pevné. Na konci sna som bola v samotnom byte, bol krásny, slnečný a bol z neho úžasný pohľad. Prebleslo mi hlavou, že áno, byt je krásny, chcem v ňom bývať, len keby schodisko k nemu bolo iné.

Řazení:
03.02.2015 - 17:39 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele mawuska, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Oba sny mohou spolu souviset, 1. sen vypovídá o velké touze, splnit si přání, za kterým bezesporu jdete velmi vytrvale, nakonec se Vám to může vše splnit, ale budete muset překonat velkou spoustu překážek, schody, samy o sobě vypovídají o zdolávání velkých úskalí, jakmile docílíte své touhy, uvidíte celou záležitost jinýma očima, poznání, že to možná není tak ideální, jak jste si to celou dobu myslela, ale šťastná budete. Jedno přísloví říká, "dejme pozor na to, co si přejeme, může se nám to splnit" :1:
03.02.2015 - 17:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » mawuska
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Mystrál, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:62::68: Ďakujem za krásny náhľad na význam sna. Mňa by ani len nenapadlo, že to súvisí. Hlavne to s tým tancom so zdvihnutými rukami :76:, nevedela som, o čom to vypovedá. Cítila som sa ale spokojná, akoby som naozaj dosiahla niečo, po čom vnútorne túžim.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »