Letani ve snu


02.10.2014 - 23:11
(Štír) Alazir
Letani ve snu
Zdravim vsechny miloucke najdisaky :74: a prosim nekoho sikovneho, kdo by mi poradil, co znamenal muj sen ve kterem letam. :78: Coz se mi zda stale, ale v poslednim mesici se mi zda, ze jak letim tak drzim male dite a s nim letim. Nebo ted naposled jsem mela u sebe sveho syna, tesne u sveho tela, ktery byl ve snu mladsi a ucila jsem ho jak drzet postoj, kdyz jsme leteli.Moc dekuji za vsechny nazory, protoze v tomto jsem naprosty laik. :43: :1:

Řazení:
03.10.2014 - 03:56 | Filtr
(Vodnář) Putes
Ahoj, to je krásné. Také jsem mívala takové sny a také jsem vždycky zachraňovala v poslední chvíli své děti. Vznášela jsem se úplně hladce jen silou vůle,kdykoliv mě něco ohrožovalo. Lítala jsem tak vysoko, že jsem se bála, že v té tmě narazím na dráty el. vedení. Toho jsem se vždycky bála. Pak jsem měla strach z přistání, aby nebylo příliš tvrdé. I to se mi vždycky povedlo díky síle vůle povedlo. Už mi to někdy někdo vysvětloval, co to znamená, ale zapomněla jsem to. Takže se přidávám se žádostí.
Dnes už jsem dolítala, škoda nebo už mám všechny problémy vyřešené :4: :17:
03.10.2014 - 07:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Madahi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Sen Vám vzkazuje - důvěřuj v život :1: a umožni mentální úzkosti uvolnit své sevření mysli. Buď otevřená a obejmi :62: své obavy. Umožni si důvěřovat, že světlo, :27: moudrost a zdroje se skrývají v Tvých nejhlubších obavách... :12:
03.10.2014 - 11:40 | Filtr
(Štír) Alazir » Madahi
Dekuju, zajimave. A vy si tedy myslite , ze sen o litani jako takovem neznamena nic dobreho? Tedy pokud litam sama? Je to pritom tak krasne......
03.10.2014 - 11:43 | Filtr
(Štír) Alazir » Putes
Zdravim,
no ja jsem nikoho nikdy nezachranovala jen si vzdy jen tak poletovala kam jsem chtela. Jen ted naposled byl pritisknut na mem tee muj syn a ja ho ucila letat...
03.10.2014 - 11:59 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Alazir
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Madahi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:1:Váš sen není o tom jestli je to něco dobrého nebo zlého. Tak jak se vykládají běžně sny, na to já mám jiný názor, vidím každého konkrétně. Tady jde o to, když se na Vás (konkrétně na Vás) podívám v noci, jste napojena na určitou sféru (u vás 3 sféry), ve kterých u Vás vidím sny o létání a nejen o něm (sny si ale některé vůbec nepamatujete) a jsou tam i o umírání, smrti a strachu. Jsou to Vaše strachy prožívané v noci, kdy nízké energie Vás táhnou dolů, nízko, na nízkou frekvenci. Máte tam i sexuální sny, takže to vše dohromady ve Vás v denním žití zanechává stopy většího či menšího strachu, nejistoty, obav... Lidé s tímto napojením často jsou schopni věštit nebo vidí za roh, či se věnují ezoterickým aktivitám.
V noci si utvoříte program a ten si přinesete probuzením do dalšího dne. :44:
Nevím jestli jsem to dobře a nějak srozumitelně vysvětlila. Prostě to,co jsem napsala v předešlé odpovědi je platné. :29:
03.10.2014 - 23:19 | Filtr
(Štír) Alazir » Madahi
Dekuju :74:,
doufala jsem, ze mi jeste odpovite. Vestim , vestim jako o zivot :4:
Mohla bych se Vas jeste prosim zeptat, ktere 3 sfery mate na mysli ? Myslite take duchovni svet ? Je velmi zajimave , ze ja si sny o smrti vubec nepamatuju. S vyjimkou byly sny, kdy jsem jsem bala o sve kdysi male dite.Myslim, ze z toho plynuly, z toho strachu.

Chtela jsem vas jeste moc poprosit o jeden vyklad, o nazor na me sny o upirech :41:, velmi me to desi...jen asi dvakrat se mi zdalo, ze jsem jednim z nich a citila jsem se dobre. V ostatnich je to desive.
Dekuju :74: :74: :74:
04.10.2014 - 07:35 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Alazir
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Madahi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:1:Milá Ra-mie,
Vy osobně (a každý to má jiné) jste napojena na 3 sféry - světelnou (to jsou spíše děsivé sny, kdy se bojíte, ale pamatujete si jen málo z nich nebo krátce po probuzení)
- zemskou (tam prožíváte sny s nějakou touhou a sexuální- erotické sny - člověk si je nepamatuje, třeba jen střípky nebo pocit)
- démonickou (tady prožíváte právě létání, umírání nebo něco se smrtí a strach - tato sféra je nízká a táhne Vás k něčemu, co pro Vás není správné a zvláštní je, že je u těchto snů člověku většinou DOBŘE, i když jsou někdy trochu děsivé a mají co do činění s temnotou. Tady si podáváte ruku s "ďáblem", :21: tak pozor na to, protože je jen na nás jestli mu ruku podáme :23: nebo ne. Ne vše, co si z noci přineseme do dalšího dne je správné. :8: Naslouchejte světlu :27: a ne :64:temnotě.

Obzvláště u :3:kartářek či vědem je tato démonická sféra důležitá při jejich výkladech (protože mají vliv na lidi), jestli jejich věštby jsou ovlivněné "světlem", potom jsou k lidem věštby posouvající a smysluplné nebo ovlivněné "ďáblem :21: - nízkou energií" a jejich věštby jsou drsné, nekompromisní, na první pohled třeba pravdivé, někdy i laskavé, ale nepřinesou dobro, kartářka je pod vlivem svých démonů (svých hlubokých strachů)...

Tak myslíte, že takto stačí? :44:
Hodně štěstí a naslouchejte "světlu". Dana :12: :29:
04.10.2014 - 13:05 | Filtr
(Štír) Alazir » Madahi
Urcite staci, moc dekuji :74:
:76: Vzdy radeji volim svetlo a lasku, nebot chci lidem pomahat. Tak je mi dano.

Dekuji :74:

04.10.2014 - 13:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Alazir
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Madahi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
O tom nepochybuji.. :27: :29:
07.10.2014 - 00:04 | Filtr
(Rak) seven » Madahi
Hm :25:, tohle by mně docela zajímalo v obecném smyslu využívání (tím nemyslím výkladu) snů :2:
08.01.2015 - 14:44 | Filtr
(Štír) mazil
Létání ve snu zobrazuje, že jsme odproštěni od všech svých strachů a bloků, které nás táhnou k zemi... každý létá trochu jinak, někdo si u toho pomáhá rukama a plave jako ve vodě, jiný se vznáší jen silou vůle, či jakoby na obláčku v lotosovém sedu... není to až tak podstatné, důležitý je právě ten let... je to něco, čeho v reálu nejsme schopni (prozatím)... vytváří to v nás víru v sebe sama a v to, že máme moc pouhopouhou myšlenkou uvést věci v pohyb... což pak můžeme lépe praktikovat u telekineze... ať tak, či onak, vše se děje jen silou vůle. Tedy tím, že si sami zvolíme cíl a ten sledujeme a dáváme mu energii. Je to jakási škola pro reálný život. I v reálu můžeme silou vůle do svého života věci přitáhnout, či je odpudit. Má to stejnou podstatu jako létání ve snu.

Létající sny se většinou zdají v mladším věku, kdy máme velké plány a nejsme svázaní stresem a neúspěchy... Podporují v nás sílu mysli a jsou také většinou součástí lucidních snů (lucide dreams - LD), kde je možné takřka vše, na co pomyslíme...

Učí nás, jak správně užívat sílu mysli k našemu prospěchu

Co se týče pocitů, tak z počátku jsou velmi zvláštní, než si zvykneme, ale později jsou již radostné, jelikož máme pocit, že jsme nespoutaní, volní... tedy svobodní, což se také projevuje v následujících dnech, kdy jednáme s přehedem a grácií a jaksi lehce... máme v životě jaksi navrch nad ostatními... nehledě na to, že z takovýchto snů máme i dobrou náladu, která vydrží pomněrně dlouho a málokdo nám ji dokáže zkazit.

Co je při létání také podstatné je to, nad čím právě letíme, zda to jsou hory, řeky, planiny, lesy atd. vše má svůj zvláštní význam... každopádně je to o překonávání překážek jen silou vůle, tedy že myšlenkou můžeme věci změnit. Například, když budeme nemocní, tak si představíme nemoc jako skřítky a ty budeme flintou zabíjet, tak pri takovémto soustředění nemoc odezní mnohem rychleji (je to i klinicky dokázáno). Dalším příkladem může být překonání nesnází v práci, přes které se přehoupneme jako laňka, která přeskakuje přes kmen stromu... tedy zlehka a ještě s parádou... že nám mnozí budou závidět.
Příkladů je možné uvést spousty...

Co je na létání podstatné, tak je právě ten začátek, než se od země odpoutáme. Vzpomeňte si naň a to vám dopomůže k tomu, jak to máte dělat v reálu, co je k tomu potřeba udělat a jak. Přáli jste si to tak moc silně, že jste se vznesli, nebo to bylo spontální? U každého to probíhá jinak, v závislosti na tom, jak je už duševně daleko...

Jinak co see týče samotného výkladu snu, tak tam to vidím na to, že tak jako ve snu učíš dítě líta, tak i v reálu ho vedeš k tomu, aby sílu mysli používalo a to buď vědomně, nebo nevědomě, to není podstatné, nebo ti to naopak naznačuje, že bys to měla udělat, pokud tomu tak není a současně i sama studovat tyto postupy... mohou ti otevřít dveře do světa, kde je možné takřka vše...

Každopádně je to dosti povzbudivý sen a buď za něj ráda, že tio bylo dovoleno toto prožít, ne každému se to totiž povede...

Některé postupy se dají najít na netu, jiné člověk musí hledat. Osobně doporučuju knížku od Napoleona Hilla - Myšlením k Bohatství (je to na netu i v pdf)... je to sice o penězích a dost proamerické, ale když si ty postupy převedeš, tak z toho můžeš mnohé vytěžit :3:

p.s. přeji další létací sny a mnoho úspěchů se silou mysli :37:
09.01.2015 - 10:51 | Filtr
(Ryby) Ida 29 » mazil
Moc hezký výklad :15: :74: :74: :74:
09.01.2015 - 20:05 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ram-anit, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Sny o lietaní sú odrazom toho, že sa túžiš od niečoho oslobodiť...občas v takých snoch prelietavam medzi drôtmi, čo znamená že sa popri tom stretávam s pôsobením nejakých energii niekoho, kto na mňa nejakým spôsobom pôsobí.

Malé dieťa mohlo byť tvoje vnútorné dieťa, ktoré sa tiež cíti v zajatí a túži sa spolu s tebou od niečoho odpútať a synček je symbolom tvojej citovej časti...

Podľa Meda je lietanie výstupom na duchovnú rovinu

Letět bez křídel pomocí vůle: pozoruhodný akt, třebaže jen chvilkového osvobození mysli a vystoupení na duchovní rovinu, což na jednu stranu přinese nádherný zážitek bytí, ale zároveň se odcizíte mnohým lidem, kteří vám byli dosud blízcí (více o snovém létání a jiných zázracích v archetypu Řízená imaginace)

http://www.medo.cz/jaromir/…
10.01.2015 - 13:44 | Filtr
(Štír) mazil » Ida 29
díkec...výklady snů dělám už od roku 2003, takže jakás takás zkušenost tam je... :3:
29.01.2015 - 19:37 | Filtr
(Štír) Alazir » mazil
Moc dekuju za vyklad :74: :74: :74:

Rada bych se vas jeste zeptala, co pak znamenaji sny, kdy lidem okolo, popr. sve rodine ukazuji jak to maji udelat, aby se take naucili letat. Nedrzim je, neobjimam je, jen jim to ukazuju.

Dekuju :16:
30.01.2015 - 10:07 | Filtr
(Štír) mazil » Alazir
je to vlastně to samé, co létání, jen s tím rozdílem, že jakoby učíš tyto lidi novému pohledu na svět... tedy že se je snažíš naučit, aby se také odprostili, od stereotipu všedního dne, tak jak je to u tebe... :3:
04.02.2015 - 21:20 | Filtr
(Štír) mazil » Alazir
p.s. klidně mě tykej, jsme na netu no ne?! :3: :17: :15:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »