Prosím sdělte mi,jaké máte zkušenosti s vařením a lěčením se šafránem a kardamonem. Jsem čtrnáct dní po operaci žlučníku,kdy můžu konzumovat toto koření a jak je to pro mne vhodné.Popřípadě, co je pro mě dobré. Děkuji.
Najdise.czSystémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Madahi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu: ===== http://masaze-dana.cz/blog/zlucnik/
Najdise.czSystémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Samanthaa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu: =====
Ahoj Světýlko. Můžeš jíst jídla s kořením, které je bylinou: rozmarýn, šalvěj, tymián,bazalka,majoránka, šafrán a pod. ze semen: kmín, anýz, hřebíček, badyán,kardamon (zkrátka takové,co uvolňují křeče) Moje máma po operaci si vždy před jídlem, asi 10 min, udělal 2 deci vody s citronovou šťávou tu vypila a šla si připravit jídlo. Citron jí pomáhal s natrávením jídla. Běžný chleba nemohla jíst,tak si kupovala toustový bílý (ménětuku), nebo bílé rohlíky, ale ne tukové! Jinak jedla vše, ale postupně, přidávala a jak říkala, onosi to samořekne. Operaci podstoupila před 5 lety, dneska jí všechno (i slaninu !) ale koření pořád jen s bylinkami a pije citronovou vodu. Držím palce.