Můj sen s jezerem,bleskem a rodinou.


02.04.2012 - 16:05
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Rézinka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Můj sen s jezerem,bleskem a rodinou.
A další:Plaveme v bouřce s celou rodinou,co je naživu(od všech skutečně živých rodinných dětí přes tety po dědy a babičky,no všichni)ve velkém,hlubokém a tmavém jezeře.Všude blesky,a najednou do jezera jeden padá(:D)a zasáhne orla.Teta Monika řekne:Já ale myslela,že blesky spadlé do vody dávají blesky?!?A najednou se zvedna malá,ale vlna,a na ní jede ten blesk.Všichni plavou,ale já se bála o to,aby nezasáhl někoho z rodiny,a tak jsem stála,a asi za pár vteřin až jsem začala plavat.Viděla jsem,jak je rodina v pohodě,oddychla jsem si,ale položila jsem za to ve snu život.Blesku uplavala rodina,já ne.Ten dotyk-ten okamžik,ve kterém sm se probudila-šla jsem se podívat z okna,kde jsem...byla bouřka...hrozný pocit.Nevíte o to něco?Budu vděčná za každou odpověď!

Řazení:
03.04.2012 - 12:40 | Filtr
(Lev) Alberto
jestli je ti jen 10 let, pak to vypadá, že si na sebe bereš za celou vaši rodinu obrovskou zodpovědnost a jakobys toužila se pro ni obětovat a vzít všechno jho jen na sebe.

kdo myslíš z vaší rodiny, že může být ten orel? protože za něho jsi právě vzala ten blesk na sebe.
03.04.2012 - 20:14 | Filtr
(Vodnář) aquarius.x
Rodina i jezero znamenají soudržnost, rodinnou pohodu. Naopak blesk znamená varování před škodou, tady to vypadá jako varování před nějakým rozkolem v rodině. Vlna je něžnost a potěšení. Že jsi na té vlně nakonec neplavala ty, možná znamená, že všichni budou s danou situací spokojeni, jen ty ne.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »