Těžké překážky


01.12.2011 - 21:52
(Ryby) Aiveko
Těžké překážky
Poslední dobou (asi tak rok nebo dva) se mi pořád častěji zdávají sny, ve kterých tak zvláštně bloudím. Někdy jsem na místech, která znám, někdy jsou to místa úplně zvláštní, která jsem ani nikdy neviděla. Vždycky jsou tam ale nějaké věci, které mi brání se volně pohybovat a většinou jsou úplně jiné než jak je znám ze skutečného života. Například jsem byla v patrovém domě, kde místo schodů byly jenom trámy a laťky a já se hrozně bála pokračovat, měla jsem takový zvláštní pocit, něco jako že to nemůžu dokázat, ale nakonec jsem se tam dostala. Někdy jsem zase na chodbách, kde místo dveří jsou kruhové otvory, kterými všichni prolézají, jen já mám pocit, že to nedokážu, že se tam třeba neprotáhnu nebo že se k němu ani nedostanu. Taky jsem lezla na rovnou kolmou zeď, na kterou předtím moje známá vylezla bez problémů, ale já jsem se tam nedokázala dostat, musela jsem zůstat stát pod ní. Naposledy se mi zdálo, že jsem byla na chodbě tvořené jakoby ze železných schodišť, které na sebe byly napojené beze smyslu, třeba že schodiště byly najednou překříženy jinými. Mohla jsem tam přelézt přes zábradlí, ale cítila jsem, že to nedokážu a tak jsem to pracně obcházela, připadala jsem si při tom hrozně a navíc jakoby ztracená v nějakém bludišti. Někdy se mi ty překážky povede překonat, někdy ne a někdy se o to ani nepokusím.Na druhou stranu se mi někdy zdá, jak úplně volně běhám, lehčeji než ostatní, je to jako když mě unáší vítr a to mi stačí jediný krok na překonání několika desítek metrů.Nevíte, co by tyhle sny (hlavně z prvního odstavce) mohly znamenat? Pokud se vám někdy něco takového zdá, tak mi prosím taky napište. Předem děkuji všem, kteří mě tu trpělivost to celé přečíst a ještě větší díky těm, co mi odpoví. :)

Řazení:
01.12.2011 - 22:17 | Filtr
(Býk) Barborinka22
Ahojky mno tak podle toho co jsem si přečetla bych řekla že to jsou možná sny které naznačují jak se cítíš stracená ,bezmocná a hlavně ti chybí seběvědomí.
Možná že se bojíš překážek v reálnem životě a tak to prožíváš ve snu .možná že je to blbost ale sny občas něco znamenají a jen my víme jak se jich zbavit. to jsou moje pocity snad jsem ti aspoň trochu napověděla :-)


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »