voda z uší


01.11.2011 - 08:38
(Býk) Philadelfie
voda z uší
Po pár bezesných nocí, jsem měla dnes velmi zvláštní sen. Bylo to v domě mamky na zahradě a já se za ní šla podívat, jestli je v pořádku a ona se vždy nahla během hovoru a z uší ji vytryskla voda, to se opakovalo asi 3 krát. Já věděla, že jí něco je a posílala ji k lékaři a ona toto odmítala, že jí nic není, že takhle to je v pořádku. Přitom jsem se vzbudila strachem o ní. Pomůžete mi někdo vysvětlit tento sen? Mám hrůzu z toho, co mě zas čeká za nepříjemnosti. Dnes ráno si vynucoval odpověď na pozdrav otec spolužačky mé dcery, mám s nima jen konflikty a nikdy mě nezdravil. Dnes jsem to cítila, jako agresi. Ale může to být spojené i s něčím jiným. Ten sen byl za pěkného počasí v pozdní odpoledne. Utkvěly mi ty proudy čisté vody z uší a strach o mamku, která si nedala pomoci.Moc Vám děkuji za názor.

Řazení:
03.11.2011 - 22:41 | Filtr
(Váhy) Aika.
Phil, mám pocit, že si o maminku děláš zbytečné starosti....
Však už to, že ses ve snu šla podívat, zda je mamka v pořádku - svědčí o tom ,že jsi nervoznější víc než ona...
Mám pocit,že ten sen ti má říct, že tak,jak žije, je ona spokojená a je jí dobře... voda z uší - čistá - pokud to ona vnímala jako okay - mohl být tak leda důkaz - že je vše okay... ona se ti snaží dokázat pouze to, že se cítí být spokojená tak, jak je... a přijde mi - že ti tím říká - ale já tě velmi dobře slyším.... to mi tam k tomu přijde.. :)


Otec spolužačky si vynucoval problém - máš s nimi jen konflikty - proč? Přijde mi, že jsi uzavřená do sebe... ?
PS: ale mohu se mýlit! :)
důležité je, jak to cítíš ty.. :)
:62: :62: :18: :18:
03.11.2011 - 22:55 | Filtr
(Býk) Philadelfie » Aika.
Děkuju za odpověď, Aiko, určitě mám o mamku nyní velké starosti, uvědomila jsem si, jak je život křehký a jak bych jí ráda pomohla, ale každá si to představujeme jinak.
Vůči těm lidem jsem se uzavřela, to je pravda a na základě toho nechápu, toto téměř agresívní gesto. Já je doslova ignoruju protože o problémy nestojím. Možná se mě snažil zastrašit.
Chci se na ten sen ještě podívat zítra, projít si ho. Měla jsem další sen s jinou symbolikou, mám pocit, že mi ty sny mají říct něco víc a že spolu souvisí. Ale v každém případě moc děkuju za pozornost a za názor. :17:
03.11.2011 - 23:40 | Filtr
(Váhy) Aika. » Philadelfie
Phil....
ty se potřebuješ smířit s tím, jak maminka žije... maminka si to tak vybrala - a nedokážeš domyslet, jak hluboký převrat můžou tvé chutě po maminčině lepším životě způsobit v jejím žití....
jestli pro ni i pro sebe chceš něco doopravdy udělat - užívej si každého okamžiku s ní.... prociťuj si lásku mezi vámi - to je to, na co nikdy nezapomeneš a bude tě do konce tvých dní hřát u srdíčka, ať běží čas a život je křehký jakkoliv.... nic víc netřeba... ona se tak rozhodla.. neber jí její volbu - bude tobě brána tvá volba... respektuj a cti její volbu - abys i ty byla respektována a ctěna.. :)
A ještě cosi: nikdo se tě nesnaží zastrašit.. spíš mám pocit, že tě takto agresivně někdo probouzí z té tvé ulitky, ve které jsi zcvrknutá... Co je na tobě osobně tak špatného, že se schováš do ulity? Zkus si položit tu otázku... :)

:62: :62: :18: :18: :18:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »