co to může znamenat, když......


11.09.2011 - 16:27
(Rak) Diome
co to může znamenat, když......
můj přítel mně vidí ve snech (dost často)mrtvou....a pokaždé mrtvou "za jiných okolností"....Děsí ho to - mě to vrtá hlavou....Např.:1...ležím ve vaně - utopená...voda z přetékající vany zaplavuje celý dům...on volá policii - paradoxně KDYŽ se z hrůzy probouzí = policejní auto přijíždí skutečně k domu, policajt jde ale k sousedům...a z rozhovoru je patrné, že je navigace "přivedla" do zmatků...místo na adresu kam mají jet...takže po chvíli se auto policie otáčí a jede pryč...(..zvláštní je ten "souběh" s děním v reálu...)2...vidí mně "spát" v ložnici mrtvou, s obličejem celým od krve, krev i na posteli,a peřina, kterou jsem jinak celá přikrytá je zaházená růžemi...U postele sedí moje kočka a spokojeně - jakoby nic - si olizuje drápky...(Tomuhle druhému snu MOŽNÁ ....NĚJAK i trochu rozumím...ale - nevím....)Je tu někdo z Vás z toho moudřejší...? :63:DÍK ZA PŘÍPADNOU ODEZVU.... :17: :3:

Řazení:
12.09.2011 - 15:00 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Bergruna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Dobrý den, umírání a smrt ve snu symbolizuje změnu. Přítel by rád nějakou změnu- (protože Vás vidí pokaždé mrtvou) od Vás. Vana- utápíte se v postoji k životu/sexu, on si s tím neví rady a volá o pomoc (špatně adresovanou- policie mu opravdu nepomůže :21: )Krev- symbolizuje lásku, jste pod růžemi, taková spící "Šípková Růženka", kterou je třeba vzbudit k akci (čekáte na podnět),kočka sedící na posteli-uspokojení z příjemné činnosti.
12.09.2011 - 20:37 | Filtr
(Rak) Diome » dazing
:3:...dík za Tvůj čas....pro zamyšlení se...
Je to dost obsáhlá reakce...a velmi zajímavá....podnětná..., i když - jak říkáš - je třeba vyselektovat, co neodpovídá skutečnostem, ale to je taky - jak říkáš - dané snahou o stručné podání....
Myslím, že férové by bylo ,aby si tohle taky přečetl ten, komu se ten sen zdál a SÁM řekl....co ON považuje SOBĚ za nejbližší vysvětlení...ted tu teda ale momentálně není. Takže se ozvu ještě jednou - po konzultaci s ním. Možná ještě ted večer... :17:
12.09.2011 - 20:44 | Filtr
(Rak) Diome » Bergruna
Zdravím... :3:..a taky MOC díky za Tvůj názor.
Nicméně - i když i k tomuto bych měla co říct hned - sama za sebe - tak si nejdřív počkám, až si oba názory na významy ve snu přítel přečte, abych jej nijak neovlivnovala tím svým.... :3:
Přece jen - je to JEHO sen....
Ale jak jsem psala i výše, vrátím se pak ještě... :17:
12.09.2011 - 22:38 | Filtr
(Kozoroh) Ježíšek
Četla jsem,že sen o mrtvolách v tvým případě znamená-sen o mrtvolách:dostaneš smutné zprávy o nepřítomných členech rodiny.
Mrtvola ve vlastním domě:brzká svatba. :17: :64: :116: :74:
12.09.2011 - 23:39 | Filtr
(Rak) Diome » Ježíšek
Uffff.... :4:...NO NAZDAR !!!.... :4:
Je fakt, že tu nabídku jsem už dostala... :25:
Noooo - to je MAZEC....!!!
protože já do svatby jít nechci...
Což asi vysvětluje i ledacos z předchozích výkladů toho snu... :3:
12.09.2011 - 23:48 | Filtr
(Rak) Diome » Ježíšek
..no - v tom šoku jsem Ti zapoměla poděkovat... :17:..takže to napravuju prvořadě.. :3:,
a k té první části výkladu:
(lehký alibismus)zdálo se to JEMU - ne mně, takže mě to až tak moc neděsí a myslím si, že on je se svou rodinou v kontaktu tak často, de facto občas i několikrát za den, protože rodiče bydlí "za rohem" a někdo něco pořád potřebuje, takže asi fakt platí ta druhá část víc, jako VYSVĚTLENÍ...
Uf...no - ale dogma to určitě nebude....
Takové rozhodnutí je vždycky v lidské moci jeho vůle - si myslím... :3:
Že to PŘÁNÍ ale UVNITŘ nosí - to hold vím....
13.09.2011 - 00:32 | Filtr
(Rak) Diome » Bergruna
...vyřizuju pozdrav i od přítele :3:
a že uvnitř touží po určité ZMĚNĚ mého postoje, potažmo názorů, to je FAKT...
Váš výklad četl jako poslední a nejvíc "se našel" v těchto slovech, protože ten výklad se svatbou, co je dál, to už nečetl.
To topení se ve vodě spíš můžu vysvětlit já,
protože se "topím" v jiných povinnostech i zájmech, než má on...Spojuje nás teoreticky jen "málo společného" - muzika, coby hobby, a pak určité vlastnosti...A - bydlení (zatím) a starost o dům,o zvířáka a tečka. Co do povinností.
Hmmm - s tím podnětem.... :63:...nevím, jestli na nějaký čekám...(..od přítele..). Zvykla jsem si už dost dávnou vyhýbat se jakýmkoliv očekáváním a docela se mi to i daří. Faktem je, že jsem zcela jistě dost rezervovaná (vnitřně),obzvlášt v této době. To určitě jo...takže ta "spící Růža" má taky něco do sebe...
A jestli se někde píše i v literatuře k výkladu snů, že KREV = láska, tak to teda můžu jen potvrdit...protože JE TU skutečně láska z obou stran,a z jeho strany přímo ZÁVISLOST (která mě taky dost děsí..) jen bych řekla, že má z každé strany jinou sílu dimenze a dost možná i kvalitu jako takovou....(tím mám na mysli vlastní kolaboraci mezi láskou partnerskou a přátelskou , a možná kus i mateřskou - což pro INTIMNÍ vztah nepovažuju za to "pravé ořechové" až tak...takže v takových "momentech" se hold vyhýbám...)
DEFINICE vnitřních prožitků pocitů pojmem LÁSKA je jedna věc, a sedí to, ale praktická stránka vztahovosti v životě DVOU individualit prožitků je trochu...těžší sladit ...do naprosto stejné .."intenzity, nebo úrovně vnitřních vibrací" - řekněme...(hledám nejvhodnější slova..a nevím, jestli se mi daří být dost srozumitelná..) :17: :3:

Njn...
Sny hold "napráskají" MNOHÉ.... :64: :17: :3:
Ale když se jednou řekne "A" - má se říct i "B"... :6:..byť mi to není dvakrát moc ke cti...Ale tak to prostě je.
13.09.2011 - 01:20 | Filtr
(Rak) Diome » dazing
...tenhle výklad "autora" snu (spíš je možná přesnější "obdarovaného snem") oslovil - a to naprosto přesně a doslova a bez výhrad - tímto:
/zamilovaný, ale nezvládá svou citovou závislost atd. Dobré je, že o problému ví a snaží se "volat o pomoc". /
a pak ještě tohle, ale to pak upřesním do jaké míry, protože s výhradami:
/druhý příklad snu...se ve vztahu moc vyčerpáváš, vydáváš spoustu energie aby byl co nejromantičtější, možná se přetvařuješ, což Tě stojí spoustu úsilí... Nebo to samé v jeho případě, pokud se jedná o část jeho samého, že dělá pro váš vztah příliš, dává sám sebe tak moc, až je to nezdravé.../
Těch výhrad k jinak celkem trefnému psychologickému odhadu je víc (samože nic osobního - jen věcně...a v každém případě s vděčností...)
1.Nepřetvařuju se, protože to mi nikdy moc ve vztazích nešlo jakýchkoliv, ale faktem je, že moje projevy vnímá přítel často JINAK....než jak jsou doopravdy myšleny...(je fuk, jestli jde o projevy jemu příjemné, nebo nepříjemné...platí to u něj obecně na vjemy mého chování...a je to jedna z věcí, která mě dost vnitřně pak "citově blokuje"...spoustu úsilí mě stojí vysvětlování...a opakování téhož mě neba...takže někdy "se překonávám" - přemlouvám a "se zatnutým chrupem" vysvětluju po Xté....Třeba je to o tom...)
2. k tomuto: /dělá pro váš vztah příliš, dává sám sebe tak moc, až je to nezdravé.../, skutečně se HODNĚ snaží zbavit se závislosti na alkoholu a stojí ho to vnitřně hodně, ale... :3: ..nezdravé to asi nebude...jen velmi a to velmi vnitřně náročné a těžké...To ANO...protože pro něj bylo těžké si tuto závislost už JEN připustit....
Možná by se zdála Tvá verze výkladu nejméně přesná, ale - jak říkáš - řekla bych, že ZNÁT mého přítele a inkasovat jeho sen face to face jako otázku? - pak on by inkasoval docela slušný psychologický "rozbor" své situace i svého vztahu...potažmo i možná pak rozbor své osobnosti....Říká Ti něco jméno Yalom...? :3:
Nebo třeba náš český pan Čálek ? Mně osobně totiš zaujal ZPŮSOB tvého přístupu k tomuto snu... :17:...jen jej neumím zařadit... :3:
13.09.2011 - 08:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Diome
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Bergruna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Zdravím, děkuji za reakci, potěšila. Mateřskou lásku si zaslouží dětičky, jinak Vám přeji ať se podaří ukočírovat závislost směrem k oboustranně harmonickému emocionálnímu partnerství. :3:
13.09.2011 - 10:44 | Filtr
(Kozoroh) Ježíšek » Diome
To jsem tam zapoměla napsat,že se to zdálo JEMU :20: :20:Ale pokud bude svatba,šaty budeš oblíkat ty :45: :4:A kdyby to tak opravdu bylo,dej mi vědět-zapisuju si výklady snů,který mi vyjdou :17: :27: :29:
16.09.2011 - 14:40 | Filtr
(Štír) ivy7
Tusim kdyz odpovis na prvni prispevek... :27:
16.09.2011 - 14:41 | Filtr
(Štír) ivy7
Vyklady jsou zajimave.... :25:
16.09.2011 - 14:47 | Filtr
(Štír) ivy7
Antidepresiva jsou tabletky proti depresi, napr Cipralex...pomaha tem, kteri trpi timto onemocnenim...navykova nejsou :5: :45: :74:
16.09.2011 - 18:55 | Filtr
(Rak) Diome » ivy7
:3:...dikes...
Jdu to vyzkoušet...


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »