matka těhotná


10.08.2011 - 10:14
(Rak) 19sara73
matka těhotná
ahojky moje matka je s otcem rozvedená 32 let a muj otec je mu 66 se zbláznil a našel si kravku 34 let ale prej vypada jak chlap ale o to nejde mně se zdalo že sem přijela k matce na navštěvu a řikam ji ty jsi nějak přibrala nejsi těhotná a ona sem ale ve skutečnosti už děti mit nemuže a najednou přijde z chodby ženska obličej ani nevim jestly sem viděla a buch taky těhotná a ja řikam mamy to je tva kamoška a matka ne je to přitelkyně tveho totce takže ty budeš mit 1 vlastniho a 1 nevlastního sourozence ale matka to ditě s otcem nečekala takže da se řict že oba 2 by byly nevlastni co to znamena prosim :1:

Řazení:
10.08.2011 - 10:22 | Filtr
(Kozoroh) ES
Z mojich skúseností viem,že tehotenstvo znamená problémy,čo ešte nevieme riešiť,toto by mohlo znamenať že sa vyskytnú v rodine jedného s rodičov..... :41:
11.08.2011 - 10:50 | Filtr
(Váhy) Aika.
Já to Sáro vnímám tak, že ty ses s tím ,že otec má přítelkyni nesmířila. Ty těhotné ženy - jak matka, tak přítelkyně, zde symbolizují, abys je obě přijala...
Rodiče, když se rozvedou, mívají dost často výčitky, že se rozvedli, kvůli dětem. VNímám, že tvá maminka se s tím nesmířila - a to nesmíření si neseš v sobě i ty... Těhotná přítelkyně - kdyby se mimi narodilo, tak přes to mimi bys možná přítelkyni začala respektovat.
Víš.. rozvod rodičů nemá s tebou nic společného. To byla jejich hra. To byla jejich rozhodnutí o životě, která učinili. Je potřeba pochopit, že ani máma, ani ty ani otec nejste špatní. Máte každý jenom touhu být milován a představu jak to má vypadat. A proč ne?
Taky se rozvádím... a dětem jsme vše vysvětlili... děti vnímají velice pozitivně fakt, že my jsme se rozhodli si životy zařídit tak, abychom byli šťastní - byť každý sám.... děti milujeme a ony milují nás... nemáme co řešit... :)
tož tak..:)
:17: :17: :17:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »