Smrt otca


03.08.2011 - 08:07
(Rak) atevif
Smrt otca
Dnes v noci som sa zobudila na sen, ktory ma znepokojil:Zatelefonovala mi mama a s uplnym kludom mi povedala, ze "tak otec je z nas ten prvy, vcera zomrel, doobeda o 9hod".Ja som sa v tom sne rozplakala a mama dalej uplne pokojne nieco hovorila.Tolko sen. Obaja rodicia ziju, maju vyse 70 rokov. Byvaju odo mna velmi daleko (500km). Stretavame sa 1-2krat do roka. V nedelu som sa od nich vratila po dvoj tyzdnovej navsteve. V dostupnych zdrojoch som sa docitala, ze to moze byt predzvest zmeny v zivote. Aky mate nazor na tento sen? Budem rada, ked sa so mnou niekto podeli o skusenost. Dakujem.

Řazení:
03.08.2011 - 09:10 | Filtr
(Býk) Glimmer Man
Jednak zapracovala klasická funkce mozku a paměti. Byla jsi u nich a tak je logický, že jsou v čerstvý paměti. Pak jim je 70 a je jasný, že tu nebudou navěky a ty už jsi zřejmě uvnitř musela přemýšlet, že ta chvíle někdy nastane. A že i přesto, že se zkusíš připravit, tak víš, že to bude těžký. A zřejmě jsi už taky myslela nad scénářem, jak se to dozvíš.

No a mozek během probouzení to všechno zpatlal do hromady a promítnul. Sen nikdy nezačíná a vždycky končí probuzením. Neprobouzíš se kvůli snu, ale sen se ti zdá kvůli probouzení. Když mozek "startuje" z režimu spánku, tak si občas takhle trochu zablbne, je to jen chvilka, než nabudeš plnýho vědomí a funkce. Neznamená to nic zvláštního ani věšteckýho. Někdo může mít názor, že jo... sama si můžeš vybrat, co se ti líbí víc a dává větší smysl.
03.08.2011 - 09:31 | Filtr
(Rak) atevif » Glimmer Man
Bola by som rada, keby si mal pravdu a neznamenalo to nic vesteckeho, ale iba to ze si mozek behem probouzeni neco zpatlal dohromady.
Napriek tomu by ma zaujimalo, ci mal niekto podobny sen a co to u neho znamenalo.
Pa.
03.08.2011 - 09:34 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » atevif
Tak realita bude taková, že táta asi jednou opravdu umře. Takže to můžeš brát jako věšteckej sen, i když to třeba bude až za 30 let. Myslím, že bude lepší se v tom nedloubat a občas zase za rodičema přijet.
04.08.2011 - 11:29 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele beruska815, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
já osobně si myslím, že tenhle sen ti chce říct, že ti na tátovi opravdu záleží a že bys k němu možná měla jezdit na návštěvy častěji.. mně ve snu umřeli už asi 4 moji uplně nejbližší (brácha, mamka, babička, táta) a vždycky mi ten sen buď naznačil, že se ke svému milovanému chovám nějak nehezky, nebo se mu málo věnuji atd. Myslím, že by to neměla být věštba do budoucnosti, např. mě bráška umíral ve snech skoro každý den a taky je pořád zde :76: a naposledy, když mi ve snu umřela babička a já probrečela celou noc, tak jsem si uvědomila, že nevim co bych bez ní dělala kdyby se to fakt stalo, tak jsem k ní hned jela na návštěvu a jak byla ráda.. :27:
04.08.2011 - 12:15 | Filtr
(Rak) atevif » beruska815
Vdaka za mile slova, si zlata. Ano, chcela by som k rodicom jazdit castejsie, ale som obmedzena 25 dnami dovolenky v praci. Mrzi ma, ze su tak daleko. Pred tyzdnom som ich chcela priviezt k nam, ale im sa nechcelo trepat cez cele Slovensko. Velakrat som ich volala, aby dosli vlakom, ale uz sa im nechce, pohodlnejsie je pre nich sediet doma a pockat az prideme my.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »