Ďábel?


26.06.2011 - 18:57
(Váhy) ametyst 2
Ďábel?
Dnes se mi zdál sen, že spím. V tom snu jsem se probudila, úplně opravdově, ve své posteli, ve svém bytě. Šla jsem na WC. Když jsem otvírala dveře z ložnice do chodby, cítila jsem něčí ruce na mé tváři. Hrozně mě to vyděsilo, automaticky jsem rukou sáhla po vypínači, abych rozsvítila, ale nešlo to. Světlo nešlo rozsvítit. Snažila jsem se utéct do chodby, bylo v ní šero a nějaká postava se po mně sápala, věděla jsem, že je to postava symbolizující zlo, negativní energii, mělo to obrovskou sílu. V té chvíli mě napadlo - třeba se mi to zdá - ale uvědomila jsem si, že jsem se přece ze spánku vzbudila a chtěla jít na záchod. To mě k smrti vyděsilo, ta představa, že je to skutečné. Začala jsem volat anděly, Boha, nejdřív v duchu,když jsem zápasila s tou postavou, potom i nahlas, volala jména snad všech archandělů, prosila o pomoc, ale nic se nedělo, byla jsem tam jen já a on, cítila jsem hroznou beznaděj, že mi žádná energie Boha, světla, nepřijde na pomoc. Pak jsem se s hrůzou konečně skutečně probudila...Pocit strachu zůstal až do rána, protože to probuzení bylo tak stejné, jako to probuzení předtím ve snu.

Řazení:
27.06.2011 - 09:57 | Filtr
(Váhy) Turandot
Promin, necetla jsem ten prispevek, ktery byl prvni, ale tenhle sen jsi cista ty.

Ze jsi spala ve snu - nekde uvnitr sebe nejsi probuzena, tedy nemas otevrene oci - spis, mas tmu, chybi svetlo - slunce, rano, kukuc do noveho dne. Uvedomujes si, ze bys mela zacit neco delat - jestli se to tyka tveho nitra jako praci na dusi, nebo studia, nebo cehokoli, to vis ty - dala sis ulohu, vidis smer, no nechce se ti jit tim smerem.. Nechce se ti zacit to delat, abych to upresnila. Ty ruce - to je detto.
Kdyz to shrnu - neco sis ve svem nazorovem svete urcila jako dulezite - cestu, kterou se chces vydat, a zahalis. Tedy nemas pocit, ze neprisel ten spravny cas pro uskutecnovani tve idey, ale ze chybi vule, nebo koncentrace, tedy to neprijemne, ceho ses bala kdyz ses sla vyprazdnit je mozna tva zahalka, neochota, odkladani. A demoni, vily nebo sam eminence pan Satan te budou matat jen kdyz si je budes ve sve hlavince stotoznovat se zlem - tedy jako ty symboly - zastupce napri. lenivosti, zahalky, neochoty veci menit.

Takze ametysto,, preju hezke probuzeni, ne do tmy, kde ti ji jeste znasobi ruce jako nastroje uchopeni, ale do slunicka, kdy svymi bud fyzickyma nebo imaginarnima rukama uchopis neco, co bude na dotek prijemne, tvarne, a hlane, co bude natolik prijemne doteku, ze budes mi pocit, ze uchopujes neco svetelne, barevne a vesele :27: :74: :29:
27.06.2011 - 10:30 | Filtr
(Rak) Tenesie
já bych to na astrální cetování moc nesváděla, stávalo se mi to rpavidelně, když jsem bydlela sama a zabývala jsem se magií, všechno se to kolem mě nakupiloa nechtělo se tomu vypadnout... snažila jsem t= příšeře nebránit a ukázat jí lepší cestu, alke většinou to selhalo a já musela natáhnout ruce do magického kruhu a zařvat: Táhni pryč, má víra je se mnou!!.. bylo to takový automatický, ale zabralo to, úpořád dokola mě ten sen nutil porážel zlo, které si odneslo můj strach a vrátilo mi mou sílu a po probuzení, jó to bylo něco... :4:
podle mě si tohle člověk umí vybájit..
Pamatuju si, jak jsem trávila pár dní se svým novým přítelem, byla to jedna z našich prvních nocí a vtu dobu po mě toužil jiný člověk, o kterého jsem neměla zájem, ale jeho zájem o mě byl tak silný, že na mého přítele poslal cosi, co mu způsobilo noční můru,ale to jsme se dozvěděla později..
poamatuju se, jen jak se přítel ve tři ráno vzbudil a příšerně ječel, držel mě a ještě v polospánku mi sliboval, že už mě nikdy neopustí, že se mu zdálo, že jsme byli na plese a byla tma jiná žena a on šel tancovat s ní místo se mnou a ona vyčarovala jakousi zrůdu, co ho chtěla zabít a on se hrozně bál
:4: :4: :4:
27.06.2011 - 22:00 | Filtr
(Váhy) ametyst 2
Holky, děkuji vám všem. Svým způsobem sedí úplně všechny vzkazy...

Ano, když jsem ty ruce ucítila, v první okamžik jsem si uvědomila, že to jsou ruce mého bývalého přítele. Pak se to změnilo na strach ze "zla".

Ano, v poslední době jsem se rozhodla pro určitou cestu a přiznávám, že co se týče vůle, tak poslední dny trochu zahálím...

A ano, také jsem si ten den malinko pohrávala s magií a snažila se sama sebe zbavit případných negativních energií, jsou-li nějaké.

:17: :17: :17: :17: :17: :17: :17: :17: :17:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »