Mince na očích


01.03.2011 - 20:38
(Vodnář) kerobab
Mince na očích
Poutˇoví prodejci mi nabídli ke koupi mince na léčení. Byly velmi drahé měly se dát na oči.Ve snu jsem je vyzkoušel. Lehl jsem si na záda a položil si jednu minci na pravé oko. Vímal jsem jak chladí. Při tom mi někdo sundal zimní nešněrovací boty. Začal jsem protestovat. Znovu mi je nazul. Co to má znamenat? Poradí někdo?

Řazení:
06.03.2011 - 23:51 | Filtr
(Vodnář) Robert Isfaháni
Ahoj,
a to je celé ten sen nebo jen od té části, že jsi je ve snu vyzkoušel?
07.03.2011 - 00:45 | Filtr
(Váhy) Turandot
nektere sny jsou takove, archetypalni. Tenhle samozrejme pripomina Hadovou risi, co se toho tyka - precti si neco o zvycich starych narodu, proc kladli mince na oci mrtvym - jak ponimali dusi, neznamou risi mrtvych, byl to svet sam o sobe.. Ty zimni boty - ty se nosi prevazne v zime ze?,, zima je ve snu symbolem chladu v citech, kdyz vsak nechladi, je to nadhled nad tim, co nam bud chybi, nebo muze ublizit. Jeste ty boty potrebujes, jeste se potrebujes chranit pred chladem. Poutovi prodejci - tedy pocestni, poutovi - pout, zivotni pout, kdyz jsis prikladal mince na oci - leceni,,, myslim ze to neni treba dal rozpitvavat..

Hezky sen, takove archetypy mam moc rada, jsou nevsedni, i kdyz ne ojedinele, ale to zalezi na snicim, jestli mas takovych vic, tak se tesim s tebou :3:
07.03.2011 - 00:50 | Filtr
(Váhy) Turandot
asi jsem zapomela na to podstatne zejo.. Co to ma znamenat? Mas obdobi, kdy nemas problem spojit se, jak se rika sam se sebou - se svym jadrem, svou zivotni pouti jako takovou, ne jen tim, kdo jsi v soucasnosti - tedy odkud a kam - to je otazka, a taky to od tebe bude vyzadovat nadhlad, nad emocema, taky musis byt ve strehu, aby te nekdo neobral o boty, a nesel si bos :4: coz take znamena, ze mas jistou vybavu - ty boty, na cestu. Boty jsou vlastne ochrana chodidel. Taky mas tu bernou minci pro Hada - tu vstupenku do rise, kterou zivi neznaji. Prave oko bylo patrne proto, ze jsi pravak.. Je to podvedoma kolej.. Premyslis, nebo muzes premyslet o tom, co, kdo jsi, proc, kam, odkud, jak,,, ted mas prihodne obdobi pro tohle dumani. :27:
07.03.2011 - 19:30 | Filtr
(Vodnář) kerobab » Turandot
Ahojek, spojit se sám se sebou, to mi ted´opravdu jde. Ale nějaký zvláštní význam to nemá.Snad jen pocit klidu a vyrovnanosti sám se sebou. Rád bych ve snech nahlédl do budoucnosti. Mám manželství v rozpadu, jsem v patové situaci, pořád se nic neděje, jakpak tohle asi skončí, to bych rád věděl. :1:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »