Sen o cestování


02.02.2011 - 11:46
(Kozoroh) Sesilia
Sen o cestování
Ahoj, dnes se mi opět zdálo, že někam mám jet a nikdy se to nestane, protože nemužu najít letenku, letadlo.. Na poslední chvíli se něco stane. Takže sen byl o tom, že dávám psa k babičce, abych mohla letět se sestřenicí do Itálie, na zahradě sousedů u babičky dvě ženy týraly třetí ženu, ale nebylo to moc vidět a nikdo nic nedělal, nikoho to nezajímalo - to se mi zdá taky často. Pak jsem čekala na letišti se sestřenicí, pak z ní byla kolegova manželka, pak ještě jiná známá, nakonec to byl kluk z práce, a když nám mělo letět letadlo, nemohli jsme najít vchod k terminálům, celý jsme to obešli a nakonec to bylo hrozně do kopce a on mi začal nadávat, ať zhubnu :61: :61: Ale uz bylo pozdě na letadlo.. Proč se mi zdá, jak se to vždycky nepovede? Že bych si užla aspoň ve snu :42: :29:

Řazení:
02.02.2011 - 16:55 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Marinka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To je úplně jasné :3: Cesta dopravním prostředkem znamená postup na duchovní cestě, takže pokud se vždy stane něco a ty do toho dopravního prostředku nenastoupíš, znamená to, že ti něco brání v tom, abys mohla postupovat duchovně. Popřemýšlej nad tím, co by to mohlo být :3:
02.02.2011 - 17:29 | Filtr
(Kozoroh) Sesilia » Marinka
Mám pocit, že mi brání úplně všecko a že se chci strašně vzbouřit a nejde to, tak snad se mi dneska bude zdát o tom, jak to mám udělat :27:
03.02.2011 - 06:58 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele BARUŠKA.BÁRA, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Podle mýho si něco sama dáváš za vinu.Začíná to už tou týranou ženou,kdy NIKDO nezasáhne.Ani ty ne.Pak nestíháš letadlo,ať letíš s kýmkoli...kolegové,sestřenice,kamarádi...ale oni to dávají za vinu tobě.Ovšem to ne oni,to tvoje podvědomí.Takže něco je špatně a ty máš nejspíš pocit,že tvojím přičiněním.

Kruciš,kde je dazing,ta to umí :3:
03.02.2011 - 14:33 | Filtr
(Kozoroh) Sesilia » BARUŠKA.BÁRA
Dneska se mi zdálo, že nesu kamošce cigarety a že mi je kamoš jinej těsně předtím vzal a já ho hledala, pak jsem přišla k tý kamošce do úplně nádhernýho bytu a pak jsem se probudila :61:
03.02.2011 - 15:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sesilia
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele BARUŠKA.BÁRA, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
A jsme zase u toho.Ty nikdy nedokončíš,co máš :3: Mám takovej pocit,že něco je špatně :41:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »