Sen


19.11.2010 - 10:32
(Lev) Lejny
Sen
Ahojte,neviem,či to píšem do správnej rubriky,ale skúsim to :1:..túto noc sa mi sníval sen, ktorý vo mne zanechal zvláštny pocit a potrebu podeliť sa oň. Takže,snívalo sa mi, že som chovala jednu bielu myš a mala som ju veľmi rada(v reálnom živote nie som milovník zvierat,lebo sa ich bojím).Chodila som s ňou na prechádzky ako so psom na vodítku :4:.Raz sa mi stratila,ja som ju aj s mojím otcom hľadala a našli sme ju na balkóne v jednom kvetináči.Inak vonku bola tma.Moja myška bola tehotná a mala aj viacero maličkých okolo seba,ale niektoré boli mŕtve.Ostatné živé som dala do prírody a ja s mojou myškou a otcom sme šli domov.Na vodítku ju viedol otec,ja som šla popri ňom.Myslíte,že to má mať nejaký zvláštny význam pre mňa?

Řazení:
20.11.2010 - 21:05 | Filtr
(Býk) Lodovika
Dobře by ti mohly napovědět také tvoje pocity.
Faktem je, že ačkoli (ve skutečnosti) víš, že malá myšata bez matky ve volné přírodě nepřežijí, odložili jste je od jejich matky "do přírody".
Může za tím být jen touha zbavit se něchtěnných myšlenek, ale také fakt, že se v něčem předčasně zbavuješ svého dílu odpovědnosti, zastíráš si tuto skutečnost i s jejími možnými následky. Velmi pravděpodobně je to něco, v čem cítíš jistou oporu ve svém otci, který je zkušenšjší a má v tvých očích větší "kontrolu nad situací". Nicméně, tato jeho pomoc bude motivována spíše vztahem k Tobě, než skutečným, tj. nezávislým vhledem do situace.
Otázka by tedy mohla znít: V čem spoláháš na otce víc než na sebe a co by jsi měla vzít do svých rukou a sama se o to postarat?

Zodpovědnost za "svoje" věciTi přinese jiný pcit a rozvoj životní síly
:27:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »