zdál se mi krásný sen


07.07.2010 - 22:05
(Beran) miluška medvídková
zdál se mi krásný sen
dnes jsem se probudila tak šťastná, jak už dlouho ne. Zdálo se mi, že jsme měli u domu na balkoně takovou misku, květináč, něco podobného. Zvedli jsme ji a já říkám - co to je za nádherného ptáčka? Začla z toho vylejzat taková malinká bytost, najednou se to narovnalo a mělo to růžová průsvitná křidýlka jako vážka, byla to víla, velká asi jako barbína. Protáhla se, usmála a odletěla. Nevím, co to znamená. :3:

Řazení:
07.07.2010 - 22:14 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele evjar, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Miluško vždyť to,že jsi se probudila šťastná,
je krásné.Co víc si můžeš přát.. :17: :4:
07.07.2010 - 22:18 | Filtr
(Beran) miluška medvídková » evjar
to máš pravdu. Nemám tu snář, tak nevím, co to znamená. Ale je fakt, že den byl příjemný.
07.07.2010 - 22:50 | Filtr
(Blíženci) gustava
Také si myslim, že je to pozitivni. A třeba se v tobě probouzi nějaká tvořivost nebo nový nápad.
Možná máš požehnaný domov. :18:
08.07.2010 - 01:28 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dajdule, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Miluško, to je moc pěknej sen, ale kdybys věděla co se zdálo mě, to bylo taky pozitivní, ale vůbec nevím, co to mělo znamenat. Ten sen byl barevný normálně, ne žádné přemrštěné barvy. Byla jsem v bytě ve staré zástavbě (takový se v Mostě nevyskytuje) s bývalým milencem, kterého jsem měla dost dlouho v srdci, ale už jsem ho dávno vytěsnila. Pobíhal po tom bytě jen v ručníku a pak řekl, že se jde podívat ven a ať mu z okna zamávám. Já mu mávala z okna a barák se otáčel podle jeho polohy, jak tam pobíhal v tom ručníku okolo baráku. Pak mě volala známá dalo by se říc kámoška, kterou jsem léta neviděla, že je u vchodu. Tak jsem pro ni seběhla po schodech dolů a ona šla se mnou nahoru do čtvrtého patra bez výtahu. A tam už stál přede dveřmi ten můj přítel v tom ručníku. A v tom jsem se probudila. Já si ty věci umím trochu vyložit, podle toho co jsem dělala a koho jsem viděla a nač jsem myslela. Ale všechno taky ne. Bylo mi ale z toho snu dobře, tak to je hlavní ne. Když mi v bývalé práci vykládala jedna mladá dívčina, že se jí zdá pořád o vrahách, tak jsem jí docela litovala, to by se mi zdát teda nechtělo. :29: :17:
08.07.2010 - 07:17 | Filtr
(Blíženci) movvin
Kráásný sen... a co znamená? No přeci štěstí, taky jsi takový pocit z něho měla, ne? Právě ty pocity, teré v nás ten sen zanechá jsou nejdůležitější.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »