Sen - spojen se skutečností a jsoucnem?


08.06.2010 - 17:32
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele LuCis3Q, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Sen - spojen se skutečností a jsoucnem?
Ze soboty na neděli (5.6.2010 - 6.6.2010) se mi zdál sen, na který musím myslet ještě dnes. Pořád si v hlavě přemítám, co se mi tím asi chtělo říci. Asi nad tím zbytečně dlouho přemýšlím, ale opravdu mě to trápí. Zdálo se mi, že jsem byla mocnou vládkyní v paláci a vše, co jsem chtěla, co jsem poručila se stalo skutečností. Měla jsem manžela, který toužil po dětech, ale já jsem je mít v tom snu nemohla, a tak si našel milenku, která mu dala syna. Uvnitř jsem řvala a nesmírně trpěla (i v tom snu jsem to dost prožívala, jako by se do toho snu přeneslo vše, co momentálně cítím). V partnerském životě mi to tedy moc neklapalo, ale i přes to vše, čím jsem si tam jako vládkyně trpěla jsem měla svého starého a nadevše milovaného sluhu, který mi byl vždy oporou a dobrým rádcem. Vyšli jsme si na procházku (ta procházka trvala asi celý můj spánek, protože byla dlouhá) a cestou jsme se bavili o životě. Během cesty jsme ale viděli přípravu na ukřižování křesťanů a jejich začínající mučení. Podél cesty se připravovaly kříže na kterých byli posléze mučeni. Já sama jsem silně věřící křesťanka (duší) protože nejsem pokřtěná, ale opravdu v to věřím. Možná to souvisí i s tím, že mám přítelkyni (to je pro mě lepší kamarádka) která je křesťanka a poslední dobou zažívá těžké chvíle. Na konci naší procházky se ale sluha sesypal a umřel mi v náručí (připadá mi, jako bych svou přítelkyni Lucku měla všude kam se podívám, protože i ten sluha byl křesťanem. Lucka pro mě je velkou oporou, můžu jí říci všechno a vždy mi dokáže poradit, protože si myslí, že je na světě proto, aby pomáhala, a to na ní obdivuju. Nevím vůbec co si o tom snu mám myslet, protože silně souvisí s mojí přítomností a bojím se i usnout, co mi sny zase přinesou. Chci poprosit někoho jestli by mi nedokázal říci, co ten můj sen vlastně mohl znamenat :24:

Řazení:
08.06.2010 - 20:04 | Filtr
(Ryby) Artep77
Ahojky, je moc zajímavý ten tvůj sen. Výklad snu mnohdy dělám pomocí snáře, tím chci říci že žádný odborník nejsem.
Jenom mě napadá...nenutí tě někdo v životě k zásadní změně do které se ti nechce? Ať ano či ne,vypadá to, jako by končila jedna etapa v Tvém životě a přichází nová, nesnadná a dlouhá na které přesto budeš mít svého věrného průvodce. Jenom se nenech zmást nesprávnými lidmi. Smrt blízkého člověka ve snu znemená naopak dlouhý život. Možná to značí to, že i Ty jednou půjdeš svojí cestou bez rádce a budeš stát na svých nohách. Tento výklad neber jako bernou minci, spíše píšu co mě říká intuice.

Kdysi se mě zdálo, že jsem stále u smrtelné postele mojí babičky, je to už několik roků a přitom je babička stále živa a relativně i zdráva.
Jenom jsem chtěla napsat, že není důvod bát se usnout, sny ti jistě nic špatného nepřinesou. Mají za úkol nasměrovat a mnohdy přimět člověka aby se zastavil a zamyslel.

Přeji mnoho štěstí a ať co nejlépe zvládneš složité období. :27: :17:
08.06.2010 - 20:07 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Artep77
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele LuCis3Q, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Děkuji mockrát za tvou ochotu odepsat. Docela mě to motivuje, když něco takového slyším, nebo čtu. Potřebovala jsem nějakou pozitivní myšlenku, ale aby byla pravdivá. Moc si cením tvé ochoty. Tak snad máš alespoň v něčem pravdu :1:
08.06.2010 - 20:09 | Filtr
(Ryby) Artep77 » LuCis3Q
Není zač. :27:
Jistě Ti odpoví i větší odborníci na výklad snů. Uvidíš, že není potřeba v tom hledat něco zlého. :27:

Spíše popřemýšlej o té změně, kam tě život směřuje... :3: :27:.
08.06.2010 - 20:21 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Artep77
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele LuCis3Q, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To mě právě nějak nejde do hlavy, kam by mě to mělo směřovat.. :24:
09.06.2010 - 15:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » dazing
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele LuCis3Q, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Moc děkuji za odpověď..budu o tom uvažovat..ale poslední dobou na to nemám sílu. Jsem stále vyčerpaná, všechno mi jde hůře jak předtím, nevím, kde energii na vše brát. Občas se díky škole dostávám do mikrospánku a je to všechno flustrující a nesmírně vyčerpávající :24:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »