Najdise.cz ... najdi a poznej lidi, kteří se narodili ve stejný den jako ty ...
KEFÍR - Účinky kefíru - Diskuze a zkušenosti
- Astrologie
online Osobní horoskop (radix) Partnerský horoskop Tranzitní horoskop Psychologická astrologie Online výpočty
solár, direkce, revoluce, kompozit a další ...
Lunární kalendář
- Horoskopy 2024
kalendáře a jiné Znamení zvěrokruhu Partnerský horoskop Ascendent a Descendent Horoskopy na rok 2024
Čínský, Keltský, Výklad karet, Léčivé kameny, a další ... Kalendáře na rok 2024
Čínský horoskop 2024
- Slavné osobnosti
astro databáze - Narozeniny
jména, svátky - Numerologie
online - Poznej
znamení - Galerie
uživatelů - Diskuzní
fórum
KEFÍR - Účinky kefíru
25.11.2010 - 20:00
masér Jan kohout
KEFÍR - Účinky kefíru
KEFÍRÚčinky kefíruNěkteré vlastnosti pravého kefíru, zaznamenané podle zkušenosti mnoha generací.* Uspořádá imunitní systém a zvyšuje odolnost těla vůči nemocem.* Reguluje krevní tlak, krevní cukr a léčí cukrovku.* Léčí plíce, záněty průdušek, tuberkulózu, astma, alergie a migrénu.* Má příznivý vliv na srdce a krev, léčí problémy krevního oběhu.* Hojí různé ekzémy a všechna onemocnění pleti, vede k vyléčení trudovitosti.* Léčí ledviny, močový trakt a chrání prostatu.* Má přímý vliv na hladinu cholesterolu, osteroporézu a revmatismus.* Podporuje produkci enzymů a léčí slinivku břišní.* Zlepšuje činnost játer a žlučníku, upravuje produkci žluči, má pozitivní vliv na zánět jater.* Přizpůsobuje látkovou výměnu, trávení, a léčí onemocnění tlustého střeva.* Léčí záněty tlustého střeva, průjmy, katary, výtoky, syndrom netěsného vratníku, canditidu a jiné nemoci.* Obnovuje rovnováhu střevní flóry a žaludečních kyselin, léčí vředy ve dvanácterníku.* Produkuje vlastní antibiotika, ničí nepřátelské baktérie, léčí vnitřní a vnější záněty.* Léčí alergii na laktózu a zajišťuje úplné trávení mléčných produktů.* Vyrábí vlastní protirakovinové složky, předchází metastázám a vede k jejich vyléčení.* Zpomaluje proces stárnutí, vyhlazuje a vylepšuje pleť, vlasy a uvolňuje svalové napětí.* Snižuje neklid a deprese, zvyšuje energii a pocit spokojenosti.* Vyrábí všechny potřebné vitamíny a prospěšné baktérie, potřebné pro každodenní zdravý život.Výsledky téměř staletého vědeckého a lékařského výzkumu jsou dostupné v záznamech příslušného výzkumného ústavu dřívějšího SSSR. Vzhledem k tomu, že chronické choroby celosvětově ženou do výše výdaje na lékařskou péči, získává pravý kefír na oblibě nejen pro vlastnosti podporující zdraví. Nabízí možnost snížit náklady na zdravotnictví. S rostoucím odporem vůči antibiotikům probíhá intenzívní výzkum pravého kefíru v Evropě a Japonsku. Dosavadní výsledky jen potvrzují zkušenosti generací.Pravý kavkazský kefír je Evropanům a zbytku světa znám už téměř sto let. Bohužel, přes veškerý výzkum a snahy o jeho komerční produkci se pravý kavkazský kefír dosud nepodařilo vyrábět ve velkém.Pokud si koupíte v obchodě "kefír", NENÍ to ten pravý, kavkazský. Pravý kavkazský kefír lze úspěšně kvasit jen doma, v malém množství (1 - 3 l) a jen z pravé kultury.Pravá kefírová kultura vypadá jako maličké karfioly a NELZE ji koupit za žádné peníze nikde na světě. Je totiž ZDARMA a pro kohokoli, kdo v ni věří, a kdo ji potřebuje pro své zdraví.Aby bylo úplně jasno, pravá kavkazská kultura je zdarma, ale posílá se po světě za jednotnou cenu 15 USD, což je cena za poštovného a předchozí péči. Za tuto cenu obdržíte asi půl kubického cm pravé kultury, známé jako "grains" - zrnka, návod k použití a přáni Dobrého Zdraví.POZNÁMKAV podstatě existují jen dva druhy pravých "kefir grains" (mateřské kultury) - kavkazská a tibetská. Kavkazská roste do větších "karfiolků", tibetská má menší, ale v zásadě jsou stejné, i když zde patrně mohou být drobné rozdíly ve složení biomasy. Podstatné je, že obojí dělá to, co je zapotřebí.Vzhledem k tomu, že kefírová kultura je živá věc, je vhodné ji ziskat z co nejbližší vzdálenosti, ne z druhé půlky světa, nebo při nejhorším od nějakého zkušeného zasilatele, který umi grains před odesláním "zpomalit", takže přežijí ve zdraví poštovní proces. S grains by měl přijít i návod (ale není tomu tak vždy, proto ho zde časem uvedeme v češtině). Samotné kefírování není těžké - zrnka ovšem nikdy nesmí přijít do styku ani s kapičkou chlórované vody, s žádným kovem atd., jinak uhynou.
26.11.2010 - 10:06
| Filtr
Ruby
» miluška medvídková
A víš, že na tom něco bude? Kamarádka ho taky musí mít denně už roky a opravdu vypadá jak holčička. Mě kefír působí trochu zažívací problémy, prostě je mi z něj šoufl,ale s tím procentíkem alkoholu jsi mě překvapila, přehodnotím a ať si žaludek zvyká...
A víš, že na tom něco bude? Kamarádka ho taky musí mít denně už roky a opravdu vypadá jak holčička. Mě kefír působí trochu zažívací problémy, prostě je mi z něj šoufl,ale s tím procentíkem alkoholu jsi mě překvapila, přehodnotím a ať si žaludek zvyká...
© 2007-2024 Najdise.cz