Na ideální vyčistění střev je jednoduchý přírodní produkt - citrusový plod. Každý večer cca dvě hodiny po posledním jídle zkonzumujeme jeden celý citrusový plod, nejlépe grep, ale nejčastěji se užívá pomeranč , (i citrón) vše bez kůry . Ne jen šťávu ! Pak už nic nejíme !!! Dužina citrusových plodů neprovádí detoxikaci, ale čistí veškeré toxické nálepy, usazeniny i parazity a působí ve střevech jako štětka na vymývání sklenic. Ideálně čistí klky ve střevech a na rozdíl od léků, se pak nemusíme v těle doplňovat vzácné bakterie, které jsou součástí imunitního systému. Lidé užívající pravidelně denně potvrdili, že v minulosti trpěli zácpou, syndromem dráždivého tračníku, těžkou plynatostí a nadmutím, obezitou, chronickou vyčerpaností, bolestmi žaludku. Odstranili i problémy s kůží a vlasy, jakož i dalšími častými nemocemi. Chci jen podotknout, že během několika měsíců došlo k jejich váhovému úbytku až o 6 kg , ale pozor, ne na objemu v pase, ale na váze! Prostě zbavili se odpadů - fekálií, zahnívajících ve střevech a způsobujících tak výše uvedené problémy, z nichž nejvážnější je rakovina konečníku. Je to dlouhodobá - doživotní kůra, ale jeden citrus denně není skoro žádná finanční investice. Bez další změny stravovacích návyků. Zvažte sami, co je lepší.
icajicek
» masér Jan kohout
Bylo mi řečeno léčitelem, že je to na pročíštění střeva ..+ za 15 minut po bramborové šťávě, zapít mátovým čajem....i léčitel Paseka ze Svratouchu to hodně doporučoval.
masér Jan kohout
» icajicek
Pana Paseku jsem znal, nic proti tomu. Bramborová šťáva je cenná je pro vysoký obsah kyseliny listové, vitaminu C, vitaminu skupiny B, draslíku, fosforu, hořčíku síry, vápníku, mědi, zinku a železa. Šťáva má silný alkalický (zásaditý) účinek. Vhodná je při překyselení organismu. Příznivě ovlivňuje vředovou chorobu žaludku a paradentózu.