Tranzity Saturnu na nativní Slunce (opozice, kvadratura, konjunkce) - vaše zkušenosti.


14.09.2022 - 16:40
(Lev) Satakieli
Tranzity Saturnu na nativní Slunce (opozice, kvadratura, konjunkce) - vaše zkušenosti.
Ahoj, jaké jsou vaše vlastní zkušenosti s nepříjemnými tranzity Saturnu na Slunce?

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
16.09.2022 - 17:15 | Filtr
(Střelec) tiferett
Práve nedávno som riešila tento aspekt u jednej klientky. Má 32 rokov, opozíciu Saturn - SLnko má v natálnom horoskope .Napriek tomu, že je to veselá ale veľmi citlivá Račica, akonáhle je v tranzitoch zaktivizovaný Saturn, prejaví sa to zdanlivo bezdôvodnými depresiami, priam apatiou a nechuťou žiť. Psychiater aj nedal diagnózu "depresia", nemalo by jej nič byť, ale ona stratila svoju veselosť, uštebotanosť, žije doslova z donútenia, prestala si veriť, Je to veľmi šikovná mladá režisérka, akčná kamarátska, ale energie Saturnu ju dokážu takto zložiť. Doslova zhášajú svetlo jej Slnka.
14.09.2022 - 19:06 | Filtr
(Střelec) verka96 » Satakieli
Ahoj,
tak u tebe je Saturn vládce 8. domu (také představuje smrt, dědictví, peníze od druhých apod.) a dělá opozici do 4. domu, kde máš Slunce. Slunce je mužská energie, 4. dům představuje mj. i naše předky většinou muže nebo rodinu obecně. Spíž je to linie ze strany otce.
Jinak, když jsem v r. 2017 šel Saturn přes Slunce, měla jsem citelný úbytek energie, musela jsem daleko více odpočívat, měla jsem bez nějakého zjevného důvodu mírné depky - špatné nálady, hodně věcí jsem viděla pesimisticky. Nemoc sice nepřišla, ale i toto může Saturn přinést. Ale na druhou stranu mi v práci (tehdy jsem tam pracovala 17.rok) přinesl nemalou peněžní odměnu, což mě docela překvapilo.
Sice je to logické, ale možná že u tebe bude při retro Saturnu nastane téma společných peněz nebo majetku - dědictví. Nemusí přijít zase nějaká smrt nebo jiná těžká situace. Může to být v podobě omezení - nemoc nás právě omezuje v pohybu atd. Dbala bych více o své zdraví, můžeš tím pak lépe projít. Právě myslím při retro pohybu planet už víme, co nám při direktním pohybu přinesly, podruhé už můžeme situaci zvládnout lépe. :68:
Co radí Saturn? Trpělivost, vytrvalost, skromnost, odpovědnost, uvážlivost.... Symbolizuje tak přísloví: co zaseješ, to sklidíš.
:29:
14.09.2022 - 16:45 | Filtr
(Lev) Satakieli
Já letos procházím opozicí na moje nativní Slunce. Nejprve na jaře, teď aktuálně při zpětném pohybu Saturnu a ještě mě to čeká znovu v listopadu a prosinci. Sedí mi to v podstatě na minuty. Mimo jiné, jeden z bodů výkladu - smrt mužských příbuzných. Na jaře mi zemřel strýc a dnes dědeček. Kromě toho jsem na tom jaře byla nemocná a když byl ten tranzit přesně na 0 stupňů, tak jsem měla vysoké horečky. A jak se ta opozice rozvolňovala, tak postupně opadaly horečky a bylo mi lépe.. Děsím se, co přijde v tom prosinci. Někdo by mohl namítnout, že jsem si tu nemoc a další problémy vsugerovala, ale to že mi přesně v dobu toho tranzitu zemřou dva rodinní příslušníci přece není náhoda.. Díky za vaše zkušenosti.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »