Demonstrace na Letné


23.06.2019 - 17:55
(Beran) nutelina
Demonstrace na Letné
Příjmy přenos necenzurované.
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)

Příspěvky v diskuzi

Stránka: 6 5 4 3 2 1
Řazení:
30.06.2019 - 21:40 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Iteza
No on treba i klaus st. Se vyjadruje otevrene v tom smyslu ze babis nema naprosto zadnou koncepci a je to jen obchodnik hrajici pro sve vlastni zajmy.
Takze bych se zmeny nebal.
To je obecne znamy fakt ze babis jede jen ze dne na den a zadny plan nema.
Jen byl v lese a vi jak na kurovce, byl v lyse nad labem a vi ze vcely maji rady repku a chcety motyle..
Cas pracuje ovsem proti CR.
Takze zmena je nutna.
Predpokladam ze demonstrace stmeli opozici, pravici a ta ve volbach program sestavi.
Ovsem spise se asi stane drive ze lodku nekdo z predatoru zamerne rozkolisa, prevrati (padne vlada) budou predcasne volby a cele to bude delane opet tak ze nejsilnejsi predator se co nejdrive vysplha zpatky do clunu a ovladne vse.
Babis je chdici PR v pripadnych volbach by ziskal vetsinu. Nejspise by ani nemusel hledat koal partnery.
Je to hra velkych zvirat.
Nejaky program, vize..to meli naposledy komunisti a proto se za sociku jelo koncepcne.
Jsem take pesimista v tom ze by mohl prijit nekdo kvalitni.
30.06.2019 - 19:28 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Bosch
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iteza, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já jsem ale vůbec neřekl, že jsem proti demonstracím jako takovým. Sám bych byl první, kdo by se do jejího čela postavil, v případě, že by měla nějaký skutečný program, cíl a jasné zaměření. Můj problém je ten, že být proti něčemu, podle mě není žádný program. Milion chvilek je pro mě pytel blech, a i když to mohou myslet dobře, děsím se toho, že nemají ani páru, "co pak"...Nemám rád Babiše, ale bejt proti němu a nemít nějakou adekvátní náhradu, je to samé, jako být pro něj. A zcela upřímně, radši budu, když bude on vést naši zemi, byť špatně, než když bude někdo takzvaně dobrý, který ale v sobě nebude mít ani zbla vůdčí energie, někdo, kdo nebude mít žádnou vizi.
28.06.2019 - 22:50 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Iteza
Demokracie neni zadna zaruka svobody a i svoboda kterou mame je krehka a snadno pomine, musi se hlidat za kazdou cenu.
Demonstrace jsou legitimni nastroj jak dat na jevo postoj, nazor na situaci ktera se muze nebezpecne menit a to se deje.
Demonstrace jsou nyni zcela na miste.
28.06.2019 - 22:44 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Iteza
Nevim jak jsi dosel k tomu ze vydavam svoje nazory za objektivni fakt.
To si mam podle tebe davat pod kazdy prispevek upozorneni ze se jedna jen o muj subjektivni nazor?
To muze rict kdokoli o tobe ze vydavas svoje nazory za objektivni fakta a presto ti to nepodsouvam.
Takze to nijak dolozit nedokazes. Chucpe.

Demonstrace jsou prece normalni i v demokracii. Nebo pravo na stavku. A ti co se rozhodnou sve demokraticke pravo vyuzit nejsou hloupi jen proto ze ty bys na to sel "politicky" aniz bys dolozil jak.
Ja jsem to rady uz psal ze smysl demonstraci vidim v tom ze zformuji opozici ktera snad v budoucnu se stane tou silou ktera zpusobi zmenu.
Doufam ze se drive nerozpadne koalice protoze pak nejspise zcela vysumi kauzy do ztracena a babis vyjde vice posilen nez kdyz bude odvolan jako osoba kvuli stretu zajmu v politice non grata. Demonstrace jsou podle mne velmi dulezite.
Jestli objektivne to si uz vyres sam ale nemusis mi podsouvat manipulaci. Pokud mas svuj nazor.
28.06.2019 - 21:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Iteza
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iteza, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jo a abych se k tomu nejdůležitějšímu dostal. Manipulace je například to, že říkáš osobní názor a vydáváš ho za objektivní fakt. Ale neboj, nejsi první ani poslední...
28.06.2019 - 21:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Bosch
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iteza, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tady je nějaká nesvoboda, že je potřeba bojovat za svobodu? Tady snad proběhly nějaký nesvobodný volby? Někdo nutil lidi volit ANO? Babiš se snad násilně zmocnil úřadu premiéra? A Zeman prezidenta?
Ten absurdistán, jak ho nazýváš, se jmenuje demokracie. Její kouzlo spočívá v tom, že může zvítězit opravdu kdokoliv (kdo nevystupuje otevřeně protiprávně). I ten, kdo se ti nelíbí.
Další kouzlo demokracie spočívá v tom, že říká, co se může. Nikoliv, co se musí. Některé paragrafy a vyhlášky a pravidla jsou formulovány poměrně vágně a neurčitě. Pokud dělá Zeman to, že se pohybuje na hraně ústavy a že svou silou osobnosti zkouší, kam až může zajít, anebo pokud Babiš dělá něco, co se zdá být nelegální, pak pláčeš na špatném hrobě a spíš bys měl mít připomínky k těm, kdo tyto zákony, vyhlášky vydává.
Něco ti řeknu. Babiš jedná nestandardně, v historii jsme zatím neměli nikoho, kdo by byl oligarcha, ale nejedná protiprávně. On si je moc dobře vědom, co dělá, všechno má akurátně ošetřený, kombinace Panny a Štíra je v tom až ujetá...krom toho, na jakoukoliv jeho chybu ostatní čekají jako na kořist. Babiš jedná tak, jak mu systém umožnil. Dotační systém je nějak nastavený, a nepřišel sem s Agrofertem. Babiš ho jen umí dokonale využít, mnohem dokonaleji, než kdokoliv jiný.
Podle mě je 99% všech protestů proti němu jen o tom, že ti lidi jsou méně schopní (či všeho schopní), mají méně zábran a skrupulí. Ale být žralok, predátor, tvrdý byznysmen, vyjednavač, bez skrupulí, a fungovat stylem účel světí prostředky, není ničím trestné. Můžeme se bavit o tom, zda to je morální a správné...a lidi se tím zabývají, ale ve volbách dali najevo, že je nějaké čapí hnízda, korunové dluhopisy nebo EET absolutně neberou.
Mimochodem, já jsem proti Babišovi, mj. právě kvůli té všehoschopnosti, kvůli EET a ničení drobných podnikatelů...ale ctím výsledky voleb, jakkoliv se mi nelíbí. Nejsem proti Babišovi, jsem pro něco nového. Jak řekl Buckminster Fuller, než bořit starý systém, je lepší vytvořit paralelně úplně nový, vedle kterého se ten starý přirozeně stane zastaralým, nefunkčním a neaktuálním...Nikdo takový tu zatím není. I Pyjráti jsou jen nová vlna se starým obsahem...
28.06.2019 - 19:54 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Iteza
Ja ale nekopu za nikoho.
To je jen tva dedukce.
Nepropaguju nikoho kdo by mel babise nahradit protoze nikoho takoveho nevidim.
Mel by odejit ale situace bude tim jen horsi coz jsem uz zminil.
Nevim co je manipulativniho na tom ze poukazuju na A az potom bych resil B.
Prekvapuje mne jak vice lidi zde poukazuje na udajne nepodlozene trisky v oku toho mladeho organizatora mil chvilek a pritom pravidelne ignoruji zasadni fauly demokracii ze strany babise a zemana.
To povazuju za manipulazivni.
Ten kluk poukazuje na absurdistan ve kterem zijeme a za sklizi kritiku?
Zatimco milacek babis a zeman jsou "ti nasi"?
To je manipulativni chucpe retorika.
Argumenty jakoze jsou demonstranti placeni ze zapadu atd to neni manipulace?
To jsou lide kteri nejsou lhostejni proto prisli na letnou. A maji muj respekt.
Pred vladnouci stranou nemam zadny respekt rozbiji zbytky dobrych myslenek ktere prinesl 17 listopad.
Za svobodu je zapotrebi bojovat a to ten kluk dela. Drzim mu palce.
Traverzu bych ja osobne na hlavu nikomu pristavat nepral. Az takovy jsem manipulant.
A jestli nedolozis prukazne v cem spociva moje udajna manipulace pak je tve osoceni nehoraznost.
28.06.2019 - 19:13 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iteza, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já to Boschovi nemám za zlý. U něj aspoň otevřeně vidím, za koho kope, a byť s ním nesouhlasím, respektuju to. Manipuluje, to je zcela evidentní, ale myslí to dobře.
Já osobně souhlasím, že Babiš by měl odejít, a nesouhlasím se způsobem, jakým toho chtějí docílit strany demobloku (protože antiprogram fakt nefunguje, a po skoro deseti letech, kdy existuje ANO, by jim to už mohlo dojít), ani nesouhlasím se způsobem, jakým to uchopil Milion chvilek. Někteří účastníci, rozuměno ti, co přednášeli, ve mně zcela upřímně vyvolávají nefalšovanou hrůzu.
Babiše je nutno porazit politicky, jeho kauzy ho očividně nesundají, spíš ho posílí...kde je třeba dnes konec korunovým dluhopisům? Podobně vyšumí Čapí hnízdo. Zkrátka a dobře, až bude někdo lepší a až bude někdo akčnější, pak se může jít Andy klouzat. A to, že se ještě nikdo lepší neobjevil, je jen velmi smutnou připomínkou toho, jak na tom jsme. Protože Babiš fakt zase tak dobrej neni, ani omylem...
28.06.2019 - 18:05 | Filtr
(Blíženci) Lupi » Bosch
A to je zase tvoje projekce.
Snad to mine.
28.06.2019 - 16:52 | Filtr
(Rak) aktigram » Žihadlo
Nie, bola som v tom čase v zajatí pomáhať každému a tak som sa dopracovala k ním v jednom z projektov. Pravda je taká že týchto aktivistov neuznávam odvtedy ako som v priamom prenose videla zomierať kone na veľkej pardubickej a plakala som týždeň čo som sa s niečim tak zlým a hlúpym nevedela vyrovnať.
Preto ani projekt nepokračoval, lebo tieto ich priznania mi otvorili oči.
28.06.2019 - 16:11 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Lupi
No to delas ty a jeste trapne osobne u toho utocis. Si sve prispevky po sobe lepe cti.
28.06.2019 - 16:08 | Filtr
(Blíženci) Lupi » Bosch
Boši.
Opravdu na mně nezkoušej manipulace.
28.06.2019 - 16:06 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » aktigram
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Žihadlo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak to jsme si nerozuměly. :3: Já myslela, dle Tvého psaní, že chodíš demonstrovat pravidelně. A tam se střetáváš s těmito lidmi.
Já nechodím (až na jednu výjimku, která byla lokálního charakteru, tlačila na orgány města, to bych nenazývala demonstrací). Prostě jsem se na Tebe obracela jako na zkušenější, která se kontaktuje s těmito lidmi a ví to od nich, že to tak skutečně je. Že to sami potvrzují, že se tím živí. A ne že jejich protivník, zpravidla ten, proti komu demonstrují, to o nich prohlásí. A mezi jejich příznivci jsou tato slova brána jako fakt bez zkoumání pod drobnohledem.
No škoda, tak zas budu chudá. :4:
28.06.2019 - 16:02 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Lupi
No to uz docela brutalne manipulujes s vyznamy tak co tam tedy je nez ze doufas ze mu spadne traverza na hlavu.
Tak takove vytacky jsou opravdu velmi primitivni.
28.06.2019 - 15:54 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » aktigram
To mluvis asi o robertu kalinakovi....?
https://youtu.be/UjZXoAGKgIU
28.06.2019 - 15:51 | Filtr
(Blíženci) Lupi » Sosna zvlčelý
Éé........no, já budu doufat, ať koná někdo jiný :61: já mám takovýhle akce zakázaný.
Náhodou, aby to doufání nebylo horší traverzy. :46:
28.06.2019 - 15:49 | Filtr
(Blíženci) Lupi » Bosch
Prokrista......nečti, co tam není, ty projektore.
28.06.2019 - 15:48 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Lupi
Podle tveho nenavistneho projevu, "at mu na hlavu spadne traverza", lze usoudit ze komplexem budes trpet spise ty sama.
28.06.2019 - 15:46 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Lupi
Takhle to nefunguje! To doufání... To by tu v politice nikdo nebyl. :61:
28.06.2019 - 15:39 | Filtr
(Blíženci) Lupi » Bosch
Inu, asi nemůžu, to se nehádám.
A nestraš, že to někam dotáhne! Pevně doufám, že mu dřív spadne na hlavu traverza.
Stran projekce ovšem zase plácáš totální nesmysly ty.
28.06.2019 - 11:55 | Filtr
(Rak) aktigram » Žihadlo
No a čo ja viem kontakt, však ja nie som medzi nimi aby ma to tak zaujímalo, ak chodíš na manifestace tak ich určite poznáš lebo budú aj v Rakúsku aj u vás či u nás.
28.06.2019 - 11:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » aktigram
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Žihadlo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak sem dej kontakt, pls. Si alespoň prověřím, jak to skutečně je, kolik za to dostávají.
28.06.2019 - 11:34 | Filtr
(Rak) aktigram » Žihadlo
ako som písala vyššie organizované zo zahraničia
28.06.2019 - 10:56 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Iteza
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Žihadlo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Mmch. víš, v kolika letech se může občan v ČR stát prezidentem, že? :3:
Minář bude mít problém stihnout to i v samotném roce 2033 (pokud do té doby někdo z prezidentů neskončí předčasně), kdy splní horko těžko podmínku věku. Opravdu si nemyslím, že by zde rozjížděl již nyní předvolební kampaň na rok cca 2038, to ti toršku ujelo. :61:
28.06.2019 - 10:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » aktigram
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Žihadlo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Mně nezajímá, kdo jsou, ale kdo je platí? Chci taky a nemusím k tomu hulit. :3:
Příspěvky: 126-102 101-77 76-52 51-27 26-2 1-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »