Téměř ukončený vztah


23.08.2016 - 18:24
(Ryby) Danylo
Téměř ukončený vztah
Ahoj, mám otázku, zhruba před týdnem jsem se téměř rozešel se svou přítelkyní... dlouho jsem si myslel, že je vše v pořádku, chodíme spolu přes rok a půl, ale zdála se mi divná, tak jsem z ní během jednoho večera dostal to, že už vše není tak úžasné, že si se mnou nedokáže uplně představit budoucnost a děti atd... Během následujících zhruba 3-4 dní se vše strašně vyhrotilo, takže ted jsme se domluvili, že jí dám čas a napíšeme si až za týden, dva. Bohužel, nebo bohudík během našeho posledního rozhovoru vyšlo na povrch to, že jí prostě v několika směrech vadí mé chování, např. lenost, že často např. u sportovních přenosů či za volantem mluvím sprostě atd... prý si nedokáže představit, že by to takhle šlo dál, nerozešli jsme se, dokonce mě včera přijali na školu a byla to ona, kdo se mi podíval na stránky školy a zjistil, že to takhle dobře dopadlo, už jsme spol loni rok bydleli a vše se zdálo být fajn.. občasné hádky jsme vždycky vyřešili, ale ted se zdá být vše ztraceno, když se o tom snažím mluvit, tak většinou pláče a říká, že potřebuje čas...máte někdo nějakou radu nebo osobní zkušenost s něčím podobným ? Jsem vážně zamilovaný a nedokážu si představit, že bych jí ztratil... díky moc...

Stránka: 2 1
Řazení:
25.08.2016 - 10:17 | Filtr
(Beran) Háňa* » Danylo
Miláčku :4:
Já už chodím do práce 30 let ... no, někdy toho mám taky už dost, ale holt bez práce nejsou koláče.
Třeba se dívčina trochu obává, kde vezme koláče, až bude doma s dítětem na mateřské a ty toho zrovna budeš mít dost.
Ženy totiž přes všechnu lásku v sobě tyto instinkty mají.
Někteří jinoši je za to nazývají zlatokopkami, ale to mi nepřijde úplně trefné - prostě přemýšlí, jestli bude mít s tím úžasným, zábavným a sexuálně nedostižným borcem také zároveň co dát budoucím potomkům k večeři :1:
25.08.2016 - 10:10 | Filtr
(Beran) Háňa* » Sosna zvlčelý
Já si ani nepotřebuji ulevovat, jsem v klidu. Většinou se spíš bavím a jen si tak říkám: "Jen, abychom tě někde nešekrabovali ze sloupu, brouku" :1:
Páni tvorstva jsou bezednou studnicí vtipných situací, když si je člověk udrží od sebe v bezpečné vzdálenosti a ty jejich akce jen tak z povdálí sleduje. :4:


24.08.2016 - 17:03 | Filtr
(Býk) player
Jakmile má jednou pochybnosti , zda s tebou být či nebýt - pryč. Adios.

A pokud se dát do kupy znovu , Ok , ale až za pár let. Kdy ty už nebudeš tak línej a ona tak upjatá.

Pochybnost znamená , že její vášeň pohasla - a babu bez vášně si nepřej.
24.08.2016 - 16:20 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Hastrman
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:75: :15: :15: :15: :62: :29:
24.08.2016 - 16:09 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Hastrman, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
V životě se Ti to rozpadne mnohokrát, ale podstatný na tom všem je , že té pravé stejně neutečeš.
24.08.2016 - 14:07 | Filtr
(Ryby) Danylo » Háňa*
nejspíš to nebude uplně špatná varianta..neozívat se dokud to druhá strana sama neudělá...jo kdybych tak měl tolik času kolik potřebuju :4: ...jinak neberte to tak, že jsem nějakej extrémní lenoch :4: rok jsem chodil do práce, kde jsem byl od 9ti do 18ti a pak jsem prostě už nechtěl nic dělat protože jsem toho měl dost... a s tím sprostáctvím to taky není zas tak strašné... spíš v těch emotivních sportovních chvílích :4: ... spíš jde o ty květiny a tydle věci...
24.08.2016 - 14:06 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » Háňa*
To zní jak jména trpaslíků ze Sněhurky :4: :4:

No, zkusit to můžu, ale vzhledem k tomu, že většinou jezdím sám, nemusím se žinýrovat a většinou mě jako první napadají podstatně jadrnější ... :20: :5:
24.08.2016 - 13:55 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Háňa*
Jde to, ale když v tom správně nazadrnčí to "rrrrrrrrrrr", tak si tak neulevíš. :41:
24.08.2016 - 13:02 | Filtr
(Beran) Háňa* » Buddha/2
Jde to - lidová slovesnost má nové výrazy - tedy alespoň u mě v autě nebo tramvaji:
karotkin, fousos, truhlinkin, hlemýždin, ňoumos, čičkin, myškulín, poďous, ... :4:
24.08.2016 - 12:57 | Filtr
(Beran) Háňa*
Možná se vše zlepší, až si budeš umět dokázat představit, že "bys ji ztratil" ... až si uvědomíš, že ji nemáš - až přestaneš na ní lpět a něčeho se stále dožadovat a poskytneš jí to, co potřebuje a oč si jasně řekla - čas.

Prostě ji nech být a zatím si žij svůj život. Určitě se ozve, až uplyne ten ČAS, co potřebuje k ujasnění si věcí.

Vybavila se mi věta, kterou jsem někdy někde četla:
"Dokud to svíráš, tak to nemáš" :3:
24.08.2016 - 12:21 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » ovii
Jasně že se to učíme díky vztahům. Nebýt jich, byla by to taková pohoda :75: :46:. Ale ne výživná :4:

No, srabáctví ... něco už muselo být špatně předtím. Když to vezmeš za druhý konec, tak ani dokazovat si, že dokážu vydržet v mizerném vztahu není to pravé ořechové - to je stejně tak o falešné sebehodnotě. Ale když to budeš brát jako zkušenost, pak i to svou cenu má.

Na to abych psal o ubulené hysterce nebo líném sprosťákovi nemám dost objektivních informací. Jako jo, obecně máš pravdu :15: :5:
24.08.2016 - 09:31 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » ovii
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele musiúa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15: :30:

:74:
24.08.2016 - 07:25 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Danylo
Ale kuš... jsi snad pes, abys musel bejt věčně paničce u nohy? Užívej na fotbale dokud to jde... až si vylámeš kotníky, zmrvíš kyčle, třísla a kolení vazy, tak procházky budou to jediný, co zvládneš... Takže si jich pak užiješ až až.

Zachraňovat něco, co stejně nefunguje nemá smysl. Je to jen oddalování příchodu štěstí. :3:
24.08.2016 - 07:21 | Filtr
(Býk) Glimmer Man
Nazdar. Mám takovej pocit, že sis nevšimnul, že jsi právě citově vydírán. Jestli to dělá vědomě nebo nevědomě, to je vedlejší, ale jsi právě stavěn do role, že bys měl být takový, jakýho si tě chce nakreslit.

A ty, jelikož jsi zamilovaný, tak máš většinu krve v jiným orgánu než v mozku, takže ti to nedochází a už přemejšlíš o tom, jak to napravit. Problém je ten, že svůj charakter lusknutím prstu nezměníš. Jediná možnost je hrát divadýlko. Akorát tady si musíš uvědomit, že to bude zdroj drobných frustrací, které jednou stejně vybouchnou. Bude to vztah svazující a nikoliv povznášející. Lidově řečeno to bude stejně časem stát za prd.

Z její strany je to póza, která tě má někam dotlačit a ty bys na to neměl přistoupit. Zkus na chvilku napumpovat krev zpátky do hlavy popřemýšlet nad tím, jakou cenu má držet vztah s někým, kdo chce někoho úplně jinýho než tebe (charakterově).

Vždycky je lepší mít za partnera někoho, kdo chce přesně tebe a je natolik vyzrálý, že nemá potřebu tě měnit, páč už stejně přišel na to, že to se u nikoho trvale nepovede.

No ale pokud si nedokážeš představit, že bys ji ztratil, tak to udělej tak, že ji ztratíš a nebudeš si to představovat. :75: :75: :75:
23.08.2016 - 22:43 | Filtr
(Panna) Jaňajs » Danylo
Aha. Již chápu. Tož se jí nediv hm? Nejsi jí hoden a bác! Dyk ona pro Tě vůbec nic neznamená! Je to jen kus Tvého života. Ah jo. Neboj, s tímto nadhledem najdeš jinou a další a další.... Amen.
23.08.2016 - 22:39 | Filtr
(Ryby) Danylo » Jaňajs
těžko říct... budu se snažit si ulevit s kamarády a nebudu čekat na soudný den, nějak to dopadne :1:
23.08.2016 - 22:33 | Filtr
(Panna) Jaňajs » Danylo
Netruchli človíku milý! Třeba není pozdě na uvědomění hm? Ona je věřící a čistá duška a ty jsi někdá hudračil u volantu a možná i jindá. Víš, jí to nerobí dobře to hudračení Tvé. Nejdřív jsem si myslela, že má jiného a nechce Ti to říci, že se bojí Ti to říci, jelikož Ti nechce ublížiti, ale možná je v tém to tvoje hudrání a to fakt nedělá dobře někomu, kdo je čistý jak to dítko nevinné. Neboj! Změň svůj postoj k ní , li o to stojíš a bude to hm? Masti zítra s ní do lesíka a vezmi ju za ručku a dívej se jí do kukadel! Kytku jí urvi někde v lesíku, či na louce! Bude se blahem rozplývati. A když neéé, tak je v tom fakt někdo jiný, kdo uměl dřív než ty rozpoznati, co by téj Tvéj miléj bodlo! Ale nepředbíhejme! Já kdysi chtěla také do kláštera. A teď jsem asi ráda, že jsem tak neučinila. Oni ty hormony dávají zabrati. :63:
23.08.2016 - 21:52 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » ovii
Jo, i tohle je možné. Jenže bych to spíš čekal dřív než po roce vztahu.
Ty o tom třeba víš a myslím si, že bys to díky tomu nepouštěla ven takovým způsobem nebo bys aspoň "oběť" varovala před hormonálním tornádem :21: :4:
23.08.2016 - 20:41 | Filtr
(Ryby) Danylo » onka
já o tom věděl, ale asi jsem tomu nepřikládal nějakou velkou váhu, protože jsem pro ní dělal zase jiné věci, bohužel tydle základní ve vztahu jsem víceméně ignoroval... ted mě to samozřejmě strašně mrzí a kdyby se mohl vrátit čas, tak bych květiny kupoval každý druhý den, chodil s ní na procházky, protože je tak miluje, bohužel jsem si to uvědomil trochu pozdě a moc dobře o tom vím, ale potřeboval jsem se vypsat a získat informace od lidí, kteří mě neznají... :1:
23.08.2016 - 20:37 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Danylo
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Aha :4: Takže jsme na to kápli, což? :3:

Tak hlavně.. poučit se pro příště..
23.08.2016 - 20:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Danylo
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele onka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Je obdivuhodné, co jsi napsal jako poslední .. nejspíš to chtělo odvahu si to připustit :37:
23.08.2016 - 20:20 | Filtr
(Ryby) Danylo » locin12
horší ale je, že u nás to byo dlouhou dobu tak, že se snažila ona a já se spíš vezl.. měl jsem své jisté a proto jsem i zpohodlněl... kytku jsem jí koupil jednou za půlrok... chtěla chodit na procházky, což mě se nechtělo a radši jsem víkendy trávil na fotbale...prostě jsem byl strašně hloupej... ted bych to chtěl zachránit, ale za debilitu se platí...
23.08.2016 - 20:18 | Filtr
(Střelec) locin12 » Danylo
Jo, taky to byl můj první trvalejší vztah a taky jsem ho toužila chtě nechtě udržet... jenže ta snaha musí být oboustranná... teď bych si za podobné chování jedině nafackovala :1:
23.08.2016 - 20:15 | Filtr
(Ryby) Danylo » locin12
přesně tak :3: jak jsem řekl, je to můj první dlouhodobější a vážnější vztah... v tomhle vážně nemám zkušenosti, ale vím, že pokud se nerozhoupe, tak to ukončit musím, i když to ted za žádnou cenu udělat nechci... pokud to neudělám, zastaví to nás oba...
23.08.2016 - 20:12 | Filtr
(Ryby) Danylo » Sosna zvlčelý
ale samozřejmě, ale podle toho jak mluví a jak mi ukazovala co si o tom psala s kamarádkou, která se jí i na to přesně ptala tak mi to přijde divné... když jsem s ní začínal byla panna a ted ve slabší chvilce a v pláči mi řekla, že zase bude žít jako jeptiška :4: což mne rozesmálo... každopádně, to co píšeš určitě dává smysl... uvidím jak se to vyvrbí, uvidíme se v úterý a řekneme si jak budeme pokračovat... určitě bych rád zkusil třeba někam odject na týden a zkusit to tak... ale je asi pravda, že pokud to nedopadne, tak se svět nezboří... prostě musím jít dál, i když si ted myslím, že to nepůjde, čas pomůže :1: :15:
Příspěvky: 45-21 20-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »