Pozemšťanem smazaná odpověď pro pozemšťana


28.06.2016 - 20:30
(Beran) Háňa*
Pozemšťanem smazaná odpověď pro pozemšťana
CHYBA:Že "TY všechny energie jsou jedna", je nesmysl, který jsi vymyslel ty, nic takového jsem nenapsala. :2:Napsala jsem, že TA energie JE jen jedna. V různých formách.Když jsi tak přes tu vědu, jistě si pamatuješ ještě ze základky, asi ze šestky, že energie nevzniká a nezaniká, jen se přeměňuje z jedné formy na druhou. Máš v tom hokej. Ale to nevadí. Přeměňování ti jde přesto výtečně, to se ti musí nechat :15: Z mojí veselé na svojí nasjanou :61:Přeji plodné další sání, já už jsem tě nakrmila tak, jak jsem byla ochotná - už nedám :2: :29:

Řazení:
30.06.2016 - 11:10 | Filtr
(Ryby) thééé » mikiduc
:15: :17: :69:
29.06.2016 - 23:05 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » mikiduc
Sosna bude letos na podzim vařit (a péct) povidla a myslet na tebe. Však ke švestkám někde na měření snadno přijdu. Jen je všechny nesežrat! :15:
29.06.2016 - 22:29 | Filtr
(Beran) Háňa* » mikiduc
... jenomže, aby šel občas někdo okolo :39: - to u nás právě bývá problém - nedávno jsem připálila i vajíčka, co se vařila na tvrdo - asi jsem se zrovna někde zakochla a z pokojného rozjímání mě vyrušil až smrad :61:
29.06.2016 - 22:28 | Filtr
(Panna) mikiduc » Háňa*
Určitě :15: Sladím podle chuti, vše tak nějak od oka a vždycky jsou skvělý. :46:
29.06.2016 - 22:25 | Filtr
(Beran) Háňa* » mikiduc
Díky - zkusím to - to bych měla dát :15:
29.06.2016 - 20:56 | Filtr
(Panna) mikiduc » thééé
:4: mám hrnec na 500 švestek :75: vyloupu je od pecek, naházím do hrnce, naleju trochu vody a zapnu naplno. Když se začnou vařit ztlumím a vařím a vařím...kdo jde okolo tak zamíchá. Vařím je tak dlouho, až klesnou na třetinu. Není třeba je nutně uvařit za jedno odpoledne, protože se vaří (probublávají) docela dlouho, takže je klidně vypnu a druhý den pokračuju. Když je hmota hustá, nasypu cukr podle oka, stačí ochutnat (někdo dává hřebíček, já ne). S cukrem zas vařím, ale už ne tak dlouho, spíš tak, aby se cukr dokonale spojil s hmotou :69:. Nakonec přileju něco málo octa a vše dám do pekáče do trouby. Tam stačí cca slabou hodinku, povidla pěkně ztmavnou a naplním do sklenic, otočím dnem vzhůru, stačí na 10minut, otočím zpět a je to :75: Pečení v troubě udělá povidla skutečným povidlím :15: Kde to i bez toho, ale ta chuť je jiná :3: taky v troubě krásně zhoustnou. Z 500 švestek jsou 4 sklenice :75:
29.06.2016 - 12:32 | Filtr
(Ryby) thééé » mikiduc
Jé můžu taky poprosit o recept? :17: děkuji
29.06.2016 - 09:15 | Filtr
(Beran) Háňa* » mikiduc
Ano, chci, díky, Miki. Ale ... znáš mě dobře - takže jen v případě, jestli máš dojem, že to zvládnu :4:
29.06.2016 - 00:17 | Filtr
(Panna) mikiduc » Jaňajs
:75: kdo jednou ochutná, lepší nepozná :4: :69: :35:
28.06.2016 - 23:52 | Filtr
(Panna) Jaňajs » mikiduc
To můžu potvrditi. Nej povidla na světě témto. :3:
28.06.2016 - 22:23 | Filtr
(Panna) mikiduc » Háňa*
Vařím povidla deset let, mám svůj recept, nejlepší povidla na světě :75:
chceš ho napsat? :4:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »