Co je pro vás temnota aneb bezpodmínečná láska ke všem a ke všemu


04.07.2015 - 17:14
(Váhy) wendy30
Co je pro vás temnota aneb bezpodmínečná láska ke všem a ke všemu
Dostalo se mi názoru, že střelba na cíl a výklad tarotu je temnotou. Mám jiný názor. Při střelbě na terč u mně dochází k vybití nahromaděné agresivity a ze střelnice odcházím vyrovnaná. Při výkladu tarotů cítím, že pomáhám lidem. Ač neznám zákony vesmíru, cítím, že již vlídným slovem a vyposlechnutím si toho, co mají lidé na srdci, se jim ohromně uleví. A co je vlastně temnota a co dobro? To co se tváří jako dobro a světlo, které dělá bububu tím, že pokud nepůjdete cestou světla či dobra, jste automaticky služebnicí temnot...Hra s primární emocí - strachem. Není to vlastně převléknutá temnota? Proč se lidé napadají z důvodu jiného úhlu pohledu na svět? Hlásá se tu o učení bezmezné a bezpodmínečné lásky. Proč i takové, se kterými nesouhlasíme, nemáme rádi?

Stránka: 8 7 6 5 4 3 2 1
Řazení:
10.08.2015 - 19:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Ahajas
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak teď už chápu všechno :17:

Chtěla jsem vědět co je zač a už to vím :78:
23.07.2015 - 09:55 | Filtr
(Váhy) wendy30 » silentium
Život nás učí pokoře a trpělivosti :3:
22.07.2015 - 18:44 | Filtr
(Beran) Háňa* » wendy30
:4: To už bylo lepší to "nemáme rádi" :4:
Já fakt nevím, nic takového necítím, co kdo dělá, je mi jedno, pokud se mě do toho nesnaží zapojit. Když jo a mně se zrovna chce, zapojím se, a když nechci, jdu si po svém. Pouze v případě, že se mojí účasti dožaduje neodbytně nebo agresivně (třeba mě chce zapojit do hádky, protože má zrovna potřebu se dohadovat), dám mu pocítit, že plýtvá energií. Většinou to stačí a když je zvlášť neodbytný nebo je to často, ze své blízkosti ho odstraním, protože mě jeho snahy ruší v mém žití. Ale to neznamená, že se na něj zlobím - jen chráním sebe a svoji pohodu - ráda mám kolem sebe čisto a svěže :4:
Jeho neodsuzuji, ať si žije, jak je mu libo, ale bez mojí účasti. :1:
20.07.2015 - 16:35 | Filtr
(Ryby) klimtdetornesdal » Buddha/2
Za tím...co píši...za tím si zcela neměnně stojím...toť je vše...co ti mohu napsat jako odpověď...a je na vás dvou...jak to oba dva vezmete...klidně si dál myslete...že jsem nejen o tom...co jste napsali vy...přemýšlel...ovšem s tím...že já jsem jediný kdo tak učinil...což je ovšem vaše věc...ukazující...že mi opět...že vidíte jen svůj názor...a že v mém není ani trochu něčeho hodnotného...ovšem klidně si do mě dál šijte...já už jsem nato zvyklý...nejste totiž první...ani poslední...takových...co mě označili za divného...za blbce...apod....již bylo...přeji nejen v tom mnoho štěstí a úspěchů...:-)))...
20.07.2015 - 15:32 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » klimtdetornesdal
Zas ta vztahovačnost :41:
My Ti přece oba radíme, aby ses zamyslel nad tím, co píšeš Ty :44:
20.07.2015 - 15:28 | Filtr
(Ryby) klimtdetornesdal » Buddha/2
Zamyslet nad tím...co pochází od někoho...kdo se ani nesnažil zamyslet nad tím...co pochází ode mne...to je zcela mimo mne...pokud někdo skutečně chce...ať se zamyslím nad jeho slovy...zamyslí též od nad mými...a pak nedojde k debatě obsahu...jež se tu rozpoutala...protože by tu vládlo oboustranné pochopení...které tu bohužel není...zkus se třeba ty zamyslet nad tím ...co píši já...a třeba v tom najdeš ...že to,co píši není zcestné...jak si ty s Onkou evidentně myslíte...:-)))...
20.07.2015 - 15:27 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » klimtdetornesdal
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele onka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:29: :74:
20.07.2015 - 15:22 | Filtr
(Ryby) klimtdetornesdal » onka
Dle sebe mě nesoudíš...jen pokazuješ na to,co jsem psal o sobě...dobrá...myslím si o tom své...stejně jako o tom...co ke mě cítíš...cítíš totiž ke mě jen to,že chceš...abych o tom.co píšeš meditoval...a věnoval tomu pár chvil...a moje reakce...ty jsi meditovala o tom...co píši...abys to pochopila...a něco v tobě to třeba i oslovilo...?Ty totiž chceš být pochopena...aniž sama chápeš...promiň...s tím u mě ani trochu nepochodíš...a navíc rozhodně není jedno...zda mne znáš...nebo ne...naopak...je to důležité...a velmi...a to teď nemyslím jen na tuto vzniklou situaci mezi námi...ale na zcela vše...koho a co potkáváme...i kdo a co potkává nás...:-)))...
20.07.2015 - 15:11 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » klimtdetornesdal
:4: fajn že ses pobavil :15:
zkus se ještě zamyslet :3:
20.07.2015 - 14:47 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » klimtdetornesdal
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele onka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nesoudím Tě, jen jsem "v přímém přenosu" poukázala na to, co jsi o sobě napsal. Velkým písmem jsem to slovo napsala proto, aby nezapadlo v textu. Nepřátelství vůči Tobě necítím ani nejmenší, to bych musela být nepřítelem i vůči sobě.
Napadlo mne, jestli bys chtěl si nad včerejším textem zameditovat, opravdu tomu věnovat pár chvil, jakoby to psal někdo jiný. Co v Tobě osloví? Potom Ti možná dojde, že je jedno, jestli Tě znám nebo ne :74:
20.07.2015 - 14:45 | Filtr
(Ryby) klimtdetornesdal » Buddha/2
Četla nanejvýš stejně pozorně jako já...to,že budu označen jsem vztahovačným jsem čekal...a má reakce je ironický smích...:-)))...i protože jen já tu říkám své domněnky a hodnocení druhých...a vy dva o mě říkáte absolutní pravdu...na což opět reaguji smíchem...který je ještě silnější...než ohledně toho...že jsem vztahovačný...prostě a jednoduše...někdo pochopí...někdo zavrhne...dobrá beru to...jak to je...nelze chtít porozumění od někoho komu není porozuměno...tolik můj postoj...který se prostě nezmění...pro vás jsem prostě někdo...kdo je mimo mísu...pak nechápu jediné...proč mi vlastně vůbec věnujete energii...já to vím...je to proto...abych se stal takovými jako jste vy...ovšem ta možnost není...stejně jako není ta...že vy se satanete mnou...já na rozdíl od vás nepožaduji po někom...aby mi byl podoben...nebo stejný jako já...ovšem dál toto řešit nehodlám...takže přeji hodně štěstí...s pozdravem Karal Vztahovačný...:-)))...
20.07.2015 - 13:20 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » klimtdetornesdal
Upřímně ? Ano, četls nepozorně - jsi vztahovačný a proto se díváš pokroucenou optikou.
To, co píšeš jsou jen Tvé domněnky a z nich plynoucí hodnocení druhých, což v příspěvku od Onky nevidím. Myslím, že ona pozorně četla :5:
20.07.2015 - 12:10 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele silentium, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Cituji: "....Proč se lidé napadají z důvodu jiného úhlu pohledu na svět? Hlásá se tu o učení bezmezné a bezpodmínečné lásky. Proč i takové, se kterými nesouhlasíme, nemáme rádi? "

Zdá se, ač "neznáš" zákony vesmíru, :76: že Tvá diskuse vyvolává nutnost jedněch, dodat poučení jiným :15: :74:.

Poučení se dostává přitom jim...že ho od sebe odvrhnou je samozřejmé, informace se musí ověřovat, všechny, jenže proč apriori ihned ověřovat co odmítám, odmítání s pokusem o noblesní nadhled musí stačit. :5:
Je skoro nemožné přijmout PRAVDU někoho jiného. Zastiňuje naše SVĚTLO...škoda, že netušíme, že nezastiňuje, jen upravuje směr svitu.
A ještě něco malého, když konečně uvidíme obrazce, vytvořené novými paprsky, je nám nabízena POKORA a je nabízena až do posledního našeho dechu.
20.07.2015 - 11:41 | Filtr
(Ryby) klimtdetornesdal » onka
Diskutuji jen s těmi...kdo dokáží pochopit...což sluníčkáři nedokáží...a zatím ani ty...a k tomu...že jsi o mě nenapsala...že jsem tvůj nepřítel...to,že jsi to slovo jako jediné celé velkým písmem...a to¨,že jsi jej vůbec napsala...pro mne svědčí o tom,že si myslíš pravý opak...a také vůbec nešlo o kritiku...ty totiž čteš,vidíš a slyšíš jen to,co se ti v tom co jiní sdělují,jen to,co se ti hodí...přehlédla jsi totiž,že já takovýmto nabízím osvětlení toho,že není jen světlo...myslíš si tedy dál,že skutečně kritizuji...?Četl jsem já nepozorně...?Jsem já ten,kdo soudí,aniž zná...nebo soudíš ty mne,bez toho,že mne byť i jen sebemenší trochu znáš...?
20.07.2015 - 07:27 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » onka
Kolikrát si říkám, že než člověk klikne na "odeslat", měl by si to přečíst před zrcadlem a pozorně se dívat jestli to až nápadně nesedí (takhle si já představuju sebe-re-flexi :49: :4:). Bylo by to i ohleduplné k NEPŘÁTELŮM - nemuseli by si pak šoupat klávesnici :5:
19.07.2015 - 23:10 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » onka
tys ho zaplašila a teď nebude sranda :8:
19.07.2015 - 22:31 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » onka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Wu Zao, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ja nečetla všechnu komunikaci jen poslední. Tak se vam do toho nebudu montovat :4:
19.07.2015 - 22:30 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Bosch
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele onka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nic neočekávám, spíš jsem byla zvědavá, co mi pisatel řekne na moji pozornou četbu. Možná bych se dozvěděla víc, kdyby se nerozzlobil ..
19.07.2015 - 22:21 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Wu Zao
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele onka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
" Mne vždy přesvědčí, že jakmile se někde objeví NEPŘÍTEL, pak je všechno jinak "

Tak jsem měla pocit, že je věta srozumitelná a bohužel .. :63:
Reagovala jsem na text, který byl plný kritiky. Ta věta by možná z mé strany byla srozumitelnější v tomto znění :

" Mne vždy přesvědčí, že jakmile se někde v textu objeví NEPŘÍTEL ( ten, kdo je kritizován ), pak je všechno jinak ".

Tozn. že svůj názor na cokoliv staví na kritice někoho jiného. Tím pisatel o sobě prozrazuje, že je tím samým, koho kritizuje. V dalším textu pro mne to upřesnil. Takže text nějak vyznívá, ale "duch" textu ( nebo záměr ) je jiný
19.07.2015 - 22:21 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » onka
To jsem si myslel že do toho mudrce šťouchneš. :4: Cos čekala že se vyvalí? :61:
19.07.2015 - 22:10 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » klimtdetornesdal
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele onka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Vysvětlím tedy : jestliže sám kritizuješ jiného v jeho životním stylu nebo zájmu ( onen NEPŘÍTEL ve Tvém textu), kritizuješ sebe. Tvrdíš, že se nebudeš ospravedlňovat, a zároveň skoro vyhrožuješ, že toto je Tvůj definitivně poslední vzkaz mně. Diskutuješ tedy jen s lidmi, kteří Tě chválí a klepou Ti na rameno, podobné očekávají pozitivní sluníčkoví lidé ..
Nepsala jsem, že jsi pro mne nepřítelem, kdo zde tedy četl nepozorně?
19.07.2015 - 22:02 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » onka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Wu Zao, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Všetci sme ľudia a robíme aj chyby, a niekedy sa stane že to čo vyzerá ako chyba, v konečnom dôsledku chyba nebola. Navzájom si nastavujeme zrkadlo a posúvame sa vpred. To neznamená že je niekto hneď nepriateľ. Niekedy si proste treba dávať pozor.
19.07.2015 - 21:57 | Filtr
(Ryby) klimtdetornesdal » onka
Jsem-li pro tebe nepřítelem...a dělám-li dle tebe to samé,jako ti jimž je esoterika pouhým zájmem...nikoli životním způsobem...jasně...beru to...pro mne je nepřítelem ten...kdo nepochopí...k nimž patříš i ty...já se ovšem nepotřebuji...nemusím...a tudíž ani nebudu nikomu...tedy ani tobě za mé názory...postoje a poznání ospravedlňovat a omlouvat...prostě to tak je...a prostě to buď pochopíš...po důkladném přečtení...které ti to třeba umožní...nebo je toto můj zcela definitivně poslední vzkaz tobě...a klidně si můžeš o mě myslet...že jsem pokrytec...egoista...a blázen...nebudeš první...kdo nic nepochopil...protože nechce...a také nebudeš první...komu se prostě právě proto budu smát...
19.07.2015 - 21:23 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » klimtdetornesdal
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele onka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Četl by ses dobře, opravdu, kdybys nedělal to samé jako ti, " pro které je ezoterika pouhým zájmem, nikoli duchovním způsobem života". Mne vždy přesvědčí, že jakmile se někde objeví NEPŘÍTEL, pak je všechno jinak
19.07.2015 - 19:59 | Filtr
(Ryby) klimtdetornesdal » Wu Zao
Tomu všemu...a nejen tomu...ale zcela všemu skrze co lze jít dál...brání strach z poznání...na prvním místě z poznání sama sebe...které přináší poznání mnohem vyšších dimensí...protože všechno živé je v sobě má...jen je v sobě chtít najít...nalézt...poznat...hledat...nalézat...a poznávat...víc není třeba...
Příspěvky: 198-174 173-149 148-124 123-99 98-74 73-49 48-24 23-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »