Osudový partner


05.04.2012 - 15:00
(Býk) littlehoney1
Osudový partner
ahojte vsetci...Zaujima ma ci ste vedeli uz od zaciatku ze ste stretli osudoveho partnera...ake ste mali pritom pocity?Verím takym veciam ze ked sa dvaja ludia maju stretnut tak sa stretnu a budu spolu...Dá sa to vycitit?da sa to poznat? :12: :18: :35:

Stránka: 3 2 1
Řazení:
10.06.2015 - 20:06 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Neferlin
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Laki, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
jo, ja to tak vnimam ze jo :1:

treba hudba jaka se ti bude libit, nebo potraviny jake ti budou chutnat, nebo konicky co te budou bavit.. to vsechno uz je asi tak nejak v te "skorapce" kuratka dane :1:

s tim mozna i souvisi chute jake ma zena v tehotenstvi - viz. prispevek jak tu jedna najdisacka nejedla maso kdyz cekala vegetariana atd. :75:
10.06.2015 - 19:55 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Laki
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Negativní karmu? Ona je i pozitivní karma? :25:
10.06.2015 - 19:46 | Filtr
(Střelec) Lokii
Vycítit se dá jenom fyzická kompatibilita díky rozdílnému imunitnímu sytému, ale jakej bude váš vztah, to nezjistí nikdo.
07.06.2015 - 22:19 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » uneasyME
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Laki, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:25: :25: :25:

drz se holka :3: :74:
07.06.2015 - 22:09 | Filtr
(Býk) player
Sám jsem si osudovým partnerem.
07.06.2015 - 20:01 | Filtr
(Střelec) uneasyME » Laki
No tak to dakujem pekne, prave nieco take zažívam :41:
07.06.2015 - 11:38 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Laki, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
osudovy partner je partner, ktery prichazi a procistuje negativni karmu (nebo treba jen nahravky z nezdrave vychovy a jinak nevyzrala presvedceni)

typicky je prvotni neprijemny pocit pri zahlednuti takoveho cloveka a nasleduje velka sexualni pritazlivost a s ni i silne citove prilnuti, vztah dlouhodobe nefunguje

z pozorovani vnimam, ze neprezije dele nez jeden rok a take si mnohe "vezme" (zdravi, energii, penize, praci, pratele, vztahy s rodinou, konicky, kreativitu, cas pro sebe.. atd)

dalsi level je, kdyz z takoveho vztahu vzejde dite, zde je jeden z rodicu vystavovan karmickemu zrcadlu celozivotne
06.06.2015 - 23:46 | Filtr
(Býk) Tulák067 » littlehoney1
Kdysi jsem také někoho poznal,okamžitě jsem se zamiloval,věděl jsem že nás osud spojil abychom dělaly ty nejkrásnější věci,řekla že jsem ji vrátil úsměv.Věděl jsem že je to můj osudový partner.Dal jsem ji lásku, dával jsem lásku jejím dětem, dával jsem lásku její zahradě jejím psům,prostě všemu co sní bylo spojené,po čase mně opustila prý nemá vyřešenou minulost,tak jsem ji byl přítelem,ve skutečnosti si našla někoho jiného ale brzo se vrátila ke mně byl jsem šťastný po dvou letech se to vlastně opakovalo,nová láska,tenkrát jsem prosil vesmír boha přírodu ´t se mi vrátí,ano osud mi ji vrátil byla to přece má osudová láska a navíc přítel,Osud mi mé přání splnil,udělala to potřetí,tentokrát si novou známost nastěhovala k sobě domů,to ona se zamilovala,mně jen poslala sms že někoho má,Mně se zhroutil svět šest let jsem někoho miloval? A dnes nevím koho,Už je to rok co jsem sám a nedokáži se z tím smířit vždyť to byla má osudová láska.Pořád to tak bolí,Nemám problém se seznámit ale mám problém věřit a není den a noc abych se netrápil.život si se mnou zahrál krutou hru.přál bych si potkat ženu která mi vrátí úsměv ale dnes už vím že si jej musím vrátit sám.A vím že to ještě dlouho potrvá.Pořád se ptám co jsem pro ní byl co jsem pro ní znamenal že si se mnou takhle hrála,Chtěl jsem věřit že je to čestný člověk kterému muži hrozně ublížili a ona udělala to stejné.Také se ptám je osudová láska?Jsem rád jediné věci že mám čisté svědomí a že jsem to nebyl já ten kdo ublížil.Nikdy v mém životě mi nikdo tak neublížil jako ona,
21.04.2015 - 19:08 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » mirxon
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Janíčko Skútrista, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Je to ich forma hladania,tak ako je forma hladania u muzov motivovana tuzbou po slobode a nezavislosti,je u zien forma hladania motivovana tuzbou po laske a spojení a tak hladaju niekoho,koho by nejak obdivovali a boli ním milované.To su vlastne také dva zakladne rozdiely medzi muzmi a zenami.
21.04.2015 - 16:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Avadesign
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Slunecni_paprsek, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Souhlas. S člověkem, ke kterému jsem okamžitě cítila intenzivní náklonnost, nutkavou potřebu být v jeho blízkosti, pocit spřízněnosti, že je to ten PRAVÝ, obrovské proudění lásky, to vždy bylo o těžkém učení a vzájemném otevírání ran. Tzn. po mých zkušenostech se domnívám, že tyto pocity slouží pouze k tomu, aby dvě bytosti svázaly dohromady, dokud nesplní příslušnou lekci. Všichni, se kterými jsem toto cítila, byli OSUDOVÍ. Ale v takovém vztahu se, bez ohledu na to, jak je krásný, naplňující a jak silnou stopu v člověku zanechá, nedá dlouhodobě žít. Pokud se někdo rozhodne žít v dlouhodobém partnerském svazku, pak pokud není vyloženě duševní sado/maso-chista, je lépe být s člověkem duchovně spřízněným, se kterým budeme navzájem parťáky. Jen ty silné barvité pocity živého, ať už euforického či bolestivého, tady nejsou tak silné, proto pro člověka, který není ještě dostatečně srovnaný se svou nižší přirozeností, nemají šťávu a ten může mít později pocit, že dost nežije.

Já osobně, jelikož jsem si prošla více formami vztahů a přišla na to, že žádný mě nemůže dlouhodobě naplnit, jsem teď radši sama :68:
21.04.2015 - 11:19 | Filtr
(Blíženci) mirxon » Janíčko Skútrista
Možná i tak by se to dalo říct... ale myslím, že (a to ruku na srdce)... v tom vždy trocha tý sobeckosti existuje :37:
21.04.2015 - 11:13 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » mirxon
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Janíčko Skútrista, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Suhlas,az na tu sebeckost ci jesitnost.
Ono je to skor taka zenska fikcia ci potreba,neustale sa nahanat za tym osudovym partnerom.Chlapi v tomto smere nie su az tak aktívni resp.narocní.Ich pole zaujmov je viac-menej v inych oblastiach zivota.
21.04.2015 - 11:05 | Filtr
(Blíženci) mirxon
Zdravím :37: :27: jsem toho názoru, že opravdu OSUDOVÝ partner... je nejspíš jen taková naše podvědomě vysněná fikce... touha najít ideál, se kterým totálně splyneme a budeme ve všem "za jedno"... je to tak trochu projev naší ješitnosti a sobeckosti. V mnoha názorech tady již zmiňovaných... každej náš partner v tu danou chvíli je tady od toho, aby nás "popíchl" v životě dál.. a takových partnerů můžeme za svůj život poznat třeba 5 nebo jen jednoho... anebo taky žádnýho :37:
21.04.2015 - 08:40 | Filtr
(Váhy) gerdaxl » Avadesign
Jak přesně si to vystihla!!! :15:právě zažívám...je to fakt peklo...
13.04.2015 - 11:57 | Filtr
(Blíženci) Triniti111 » hanakus
držím palečky :3: :30: :74:
13.04.2015 - 11:47 | Filtr
(Blíženci) Nuna
..tak jak? Po třech letech? Už na to máš pohled? :3:
13.04.2015 - 09:29 | Filtr
(Býk) Avadesign
Každý můj partner byl osudový a cítila jsem to vždycky okamžitě. To že je OSUDOVÝ ale právě znamená že to je pěkný karmický peklo.
Jakmile naběhne okamžitá šílená zamilovanost, závislost, intenzivní sexuální závislost nebo jiné šílené toky energie, tak je to vždycky karma a budete spolu řešit nějaký nepříjemný uzel.
Naopak partner, do kterého se zamilováváte pomalu a v klidu třeba půl roku, to je DUCHOVNI partner a s tim vetsinou pak zustanete treba cely zivot.
:34:
12.04.2015 - 20:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Janíčko Skútrista, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
U uplnej vecsiny ludí ide co sa tyka vztahov bud o erotiku alebo karmicke dlhy.Ale skor asi viacej to budu tie karmicke dlhy vzhladom na prevahu konfliktov.U velmi zriedkavych pripadov sa stretnu dvaja,ktorych spolocny zivot je vyjadrením jednej vôle.Ale to je asi taka pravdepodobnost,ako keby niekto zakopol o lepku zo svojej minulej inkarnacie :1:
12.04.2015 - 14:55 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele hanakus, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Osud mi jednoho po 47 vzal a no a co dál ?Po dvou letech mi ted´na jednoho ukázal ,ale jak to dopadne ví zas jen osud sám :41: :32: :27:
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)
12.04.2015 - 14:38 | Filtr
(Vodnář) Kiára..
Osudový partner je každý partner, od každého se něco učíme a každý nás někam posunuje. Jen jde o to si to uvědomit, co nás ten vztah měl naučit, někdo to neuvidí ani kdyby ho to břinklo do hlavy a potom se stává, že si takový člověk vybírá pořád stejné typy partnerů.. :27:
12.04.2015 - 13:37 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Když mě připadal a připadá jako osudový každý člověk,se kterým jsem prožila orgasmus...v jisté chvíli je tam osudovost,která překračuje vědomé vnímání...
Jinak to totiž vnímám tak,že partnerský vztah je o empatii,toleranci,kompromisech a tak a v tom nic osudového nevidím,to je jen používání dovedností,které máme zčásti dané a zčásti přejaté a je jen na nás,jak je ve vztahu úročíme...
Orgasmus je však z mého pohledu opravdový a není vůbec automatické se v této oblasti sladit,aby zazněla krásná píseň a proto ti se kterými si mi zadařilo jsou osudoví... :18:
12.04.2015 - 12:46 | Filtr
(Býk) player
Osudového jsem asi potkal. Ale je to muž , chlapec. A spíš , než osudový by se hodilo "sudový". Uvidíme , jak dlouho a statečně vydržím odolávat.Naštěstí pro mne , pivo leze na tloušťku. Ale jinak - :15:
12.04.2015 - 10:19 | Filtr
(Blíženci) mbplacebo
Co má se stát, stane se.......Někdo potká jiný ne....
10.04.2012 - 22:53 | Filtr
(Lev) DC-forever
Ahoj,no me se to jednou stalo,ale bohuzel to nevydrzelo,takze asi kazdy pocit podle me casem vyprcha,neni nikdy nic vecneho,ikdyz osudovy mozna byl ale zalezi v cem a z jakeho duvodu....
06.04.2012 - 17:54 | Filtr
(Vodnář) cocco
Osudové jsou všechny naše vztahy - nevztahy. :3:
Příspěvky: 69-45 44-20 19-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »