je v pořádku stýkat se se svými bývalými?


01.12.2011 - 11:07
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele keira01, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

je v pořádku stýkat se se svými bývalými?
ahoj všem, nevím co dělat a tak píšu sem, třeba má někdo podobnou zkušenost. s přítelem máme hezký vztah, až na to, že jsem se teď dozvěděla, že se asi stýká se svojí bejvalou.Ačkoli se rozešli už před x lety, ona mu pořád píše update ze svého života a snaží se o schůzky s ním - nikoho si od rozchodu s ním asi nenašla. naposledy mu dokonce psala před pár dny!!!!!jestli se nechce sejít, on napsal, že nemůže, byly jsme někde spolu. bohužel jsem mu to našla v mobilu, nikdy bych to neudělala ale měla jsem pochybnosti a chtěla jsem vidět jestli je moje tušení správné a bylo... prostě ona se od něj nedokáže odpoutat... mne to štve, já se taky se svými bejvalými nestýkám... vůbec nevím co dělat...

Stránka: 3 2 1
Řazení:
04.12.2011 - 10:09 | Filtr
(Střelec) Brouk_ » Dr.Voštěp
:15: dobrý názor :17:, asi tak by to mělo být.
"Mne osobně by to třeba nevadilo, pokud by mne o tom partner předem řekl. "

Tím je vlastně zajištěno, že ten druhý se k tomu může vyjádřit...svobodně.Když řekne, že mu to vadí..je zas na mě jak se k tomu postavím, protože se to dá třeba všechno řešit i tím, že si i ten druhý třeba přivede bývalého partnera a jdou do hospody všichni 4.

Pač asik vše je o komunikaci. Samolitr, že na to člověk přijde s léty nebo zkušenostmi.
:75: :75:
03.12.2011 - 19:03 | Filtr
(Ryby) 1karel
Není proč se tvářit....nikdy jsme se neznali.
To jen něco nevyhovovalo pro super vztah....

Osobně mohu zajít na kafe ke všem bývalým láskám....
:3: a pokud to někdo považuje za nebezpečné, je to jen projev jeho nedůvěry v sebe

03.12.2011 - 17:44 | Filtr
(Štír) Dr.Voštěp
Nejsi hadr na podlahu, takže když se Ti to nelíbí, máš právo to dát najevo (ale i pak přijmout následky).
Hlavně si nenech nacpat do hlavy, jak "musíš" být tolerantní - ona totiž tolerance nemá vůbec žádnou konkrétní hranici/ani normu/, protože je "težce" individuální :3:
Mne osobně by to třeba nevadilo, pokud by mne o tom partner předem řekl.
03.12.2011 - 17:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Janíčko Skútrista, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To zalezí od toho,ci ide o chlapa alebo o ženu.Zene je lepsie ked sa radsej uz z byvalym nestretne,lebo to v nej moze nastartovat zas tu jej precitlivelost.Muz je na tom preto v tomto ohlade lepsie.

:1:

03.12.2011 - 16:10 | Filtr
(Býk) Jojohana
mě osobně by vadilo, kdyby se manžel stýkal s nějakou bývalou láskou. Pochopím náhodné setkání a popovídání či sms k narozeninám. Ale pokud by spolu chodili na schůzky či kávu, Tak by mi to normálně vadilo.
Ale rozhodně mu nelez do mobilu !
03.12.2011 - 13:12 | Filtr
(Beran) curry » Brouk_
nemyslim, ze co sa tyka predvidavosti, je normalne take pocity ocakavat..podla mna aj keby o tom partner tomu druhemu nepovedal, tak nie je dovod na zranene city, pokial samozrejme ta ktora zena nema nejake problemy s uznanim vlastnej hodnoty, sebavedomim, pripadne udrzanim vlastnickych sklonov voci muzovi na uzde
03.12.2011 - 13:03 | Filtr
(Střelec) Brouk_ » curry
Není to o povinnosti, ale o předvídavosti, víš :3:. A taky o volnosti jeden k druhému, o pocitech, které to může vyvolat - být k druhému ohleduplný a nečekat až JÍ to někdo řekne, že byl v hospodě s bejvalkou. Já říkám chlapovi o tom, kdy se jedu podívat za svým bejvalým a vím, že je v klidu, pač se to dověděl ode mne a nikdo cizí se pak nebude "pást" na jeho nevědomosti :1:
03.12.2011 - 12:55 | Filtr
(Střelec) Brouk_ » musiúa
Děkuji :34: :17: a nápodobně, myslím, že je to tak v pořádku :3:
03.12.2011 - 09:26 | Filtr
(Kozoroh) Čmelucha
ano já myslím, že ano, pokud jde vážně o dospělý, přátelský vztah.

Já sama takový nemám a někdy mě to moc mrzí, chtěla bych třeba vědět jak se má, ale jen z toho důvodu, že mě to vážně zajímá nikoliv z toho jestli se má lépe s ní než se mnou - to doufám, že ano :-)

Bývalý je pojem z minulosti a balíček důvodů dotyčnému udělil nálepku bývalý a jinak to nebude.

Snaha vrátit se k bývalému/bývalé jen z důvodu že nikoho nemohu najít mi přijde zbytečná a na hlavu :63:

Pokud tě má rád, bude s tebou, bývalá je jistě z nějakých důvodů bývalá. Snaž se být v pohodě, má přeci rád tebe ne? proto s tebou je...
03.12.2011 - 09:02 | Filtr
(Lev) Alberto » Svá štírka
:30: :30: :15: :15:
03.12.2011 - 05:47 | Filtr
(Štír) Svá štírka
Taky se vídám se svým exmanželem po 15 letech, co jsme rozvedení, dokonce mi začal kupovat dárečky, což v manželství nedělal. Přesto mezi námi není nic víc, než že zajdeme na pivo a probereme, jak jde život. Nic mezi náma kromě dětí už jinak není a nebude.
A pokušení něco někde vyslídit je sice veliké, člověk si to vždycky nějak zdůvodní.....ale nedělá se to.
Nedělej prostě nic, chovej se normálně, buď milá a přátelská. Jen tak si svého muže máš šanci udržet. :3:
03.12.2011 - 00:59 | Filtr
(Váhy) sahier
do mobilu už nikdy partnerovi nelez ,bola som 15 rokov vydatá a nikdy som mu do súkromných vecí neliezla a ani on mne, ked sa niečo udeje zbadáš to aj bez toho, chlapi sú v klamaní slabí, teda pokiaľ sa na neho dívaš z reálu a nie cez naivné ružové brýle, a toho svojho čím viac budeš poznať tým viac aj to ,že niečo nie je v poriadku a na tú bývalú, ked ťa to zaujíma sa spýtaj priamo ,ale nie otravne. Jednoducho ,že musíš vedieť ako na tom je vo vzťahu k nej ,to je všetko.
02.12.2011 - 18:48 | Filtr
(Kozoroh) kitinka1
caw....no ,mala som podobny problem.tiez telefonaty a nie jeden...no mne tvrdil,ze sa chce len porozpravat.myslim ze sa zo ziadnou nestretol az na jednu byvalku.mala problem s autom.no mne sa to nepacilo.tak som mu povedala ze aj ja sa idem kontaktovat s byvalimi.........a otazka na teba,stretol sa s nou?
02.12.2011 - 16:26 | Filtr
(Beran) curry » Brouk_
nemyslim si, ze maju partneri povinnost sa o takych veciach zverovat druhemu, je to ich vec...kazdy z nich je samostatne mysliaca osoba, samozrejme by sa mali spravat ferovo a teda toho druheho nejak nepodrazit, ale to je tak vsetko...hrabat sa niekomu v mobile povazujem za slizke a preukazuje sa tym nedostatok dovery...ked uz len to, ze si muz pise s byvalou zenou automaticky v tej terajsej vyvolava strach a potrebu sliedit, asi nie je nieco v poriadku...
02.12.2011 - 16:17 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » musiúa
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ahajas, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Naprosty souhlas sevsim :15:
02.12.2011 - 15:14 | Filtr
(Lev) Alberto
já se tedy s většinou bývalých kamarádsky vídám a přijde mi to naprosto normální a lidské a jsem za to rád, že si s mnohými z nich stále rozumíme, protože to souvisí s úctou k lidem a ne s tím, že partnery zahazujeme jako cvičky do koše, po té, co jsme je použili.

prostě to přijmi, že je to tak v pořádku a neřeš to. vždyť, jak píšeš tvůj přítel se věnuje tobě a to je hlavní.
02.12.2011 - 13:00 | Filtr
(Býk) player
Na světě je zakázáno jenom to,co je uzákoněno zákaze.

Stýkání s bejvalými zakázáno není.Každý má právo na svůj život.To,jaké si nastavíme morální kodexy už je věc jiná.


Co máš dělat? Nic. Miluj život a jeho s ním.
02.12.2011 - 12:36 | Filtr
(Beran) pimon
Ona je otázka jinde. Fízlovala jsi a nevíš co s tím. Připravila jsi se o možnost se na vztah s jeho bejvalkou zeptat. Pro mne by informace o lezení do mobilu, e-mailu, či korespondence byla konečná. :8:
02.12.2011 - 11:51 | Filtr
(Beran) curry
patrila do jeho zivota, musis sa s tym zmierit, ked mas niekoho rad tak kvoli tomu, ze nevysiel vas vztah este neznamena, ze tam neostali uz ziadne city (pokial nejde o rozchod nejakym obzvlast hroznym sposobom), neznamena to, ze sa ona od neho nevie odputat, mozno je to skratka dolezity clovek v jej zivote ako je aj ona v jeho, tak nemusia zahadzovat priatelstvo pre krachnuty vztah, ak ti na priatelovi zalezi, mala by si respektovat ak s nou bude chciet byt v kontakte a verit mu...pises, ze mate pekny vztah, takze to ber tak, ze sa nic nedeje...a pokial by zistil, ze ho chce naozaj uhanat, je na nom aby to vyriesil, nie na tebe
02.12.2011 - 10:47 | Filtr
(Vodnář) Kiára.. » musiúa
Ano, s tímto souhlasím, ale funguje to pouze za předpokladu, že máš partnera, který ti důvěřuje a nevidí za každou SMSkou něco co tam není. :17:
02.12.2011 - 09:09 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » musiúa
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vlcice.33, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15:
přesně tak.
Když není co skrývat, je to osvobozující.
02.12.2011 - 08:25 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Brouk_
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele musiúa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pěkné :15:

Von se tady každej pozastavuje nad blbostma... osobně nemám co skrývat, můj mobil, pošta a vše je otevřené a potažmo přístupné komukoli, natož partnerovi... kde se nelže a nepodvádí, není třeba řešit takovéto věci. Takže buďme stateční, pravdiví a otevření, nebudeme pak muset dělat věci, které nám ubližují. A taky by bylo dobré zjistit, co je skutečně důležité.. :74:
01.12.2011 - 21:00 | Filtr
(Lev) mechac
Zamkni ho do skříně, nebude mít šanci se s ní stýkat. Mobil ať si nebere. :29:
01.12.2011 - 20:08 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Kiára..
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele manae, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Možno, neviem to posúdiť ... to sú veci, ku ktorým by som sa nikdy a za žiadnych okolností neznížila nie preto, že sa to nepatrí, no preto, že by som sa zhodila sama pred sebou ...... neurobila by som to ani za cenu, že by som o partnera prišla a odviedla by si ho iná ... keď by chcel, mohol by ísť ... to sú veci, s ktorými sa človek dokáže vyrovnať ... myslím
01.12.2011 - 18:14 | Filtr
(Střelec) Brouk_
Když všichni ti, kteří ti spílají, že se to nedělá, sice mají pravdu, ale....vím o čem mluvím, sice jsem nepodlehla, ale bylo mi divné, že příteli přišla sms v půl jedenácté...řekla jsem si proč? Zeptala jsem se narovinu. Bylo mi řečeno, že píše syn, ale vteřinu na to" promiň, ale syn to nebyl, byla to má bývalá žena a psala mi na dobrou noc". Já na to"to je divné, že by měla nějaké problémy? Nestalo se jí něco? A on na to" nevím, snad by si o pomoc řekla. A tak já jsem, zatímco se přítel koupal napsala milé paní že děkujeme za přání na dobrou noc a že kdyby potřebovala pomoct, tak že tu jsme a aby neváhala napsat.Od té doby se neozvala. Přítel se mi omluvil že mi to chtěl říct jen se obával mých reakcí. Ale že to přesto zkusil. A tak by pánové měl jednat i přítel KEIRY01. Narovinu říct, že mu bývalá píše a se svou současnou by si o tom měl promluvit a pak by nemusela jukat do mobilu, pač by o všem věděla a nemusela mít pochybnosti.
HOWK...domluvila jsem ;-) :17:
Příspěvky: 54-30 29-5 4-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »