zůstat nebo ukončit vztah?


18.11.2011 - 14:08
(Štír) Honza z HK
zůstat nebo ukončit vztah?
Chtěl bych znát Váš názor.Jsme s polovičkou přes 11 let,nehádáme se,nepodvádíme v sexu si rozumíme v celku to vypadá na ideální vztah ale má to jen jednu chybu.Možná to je jen můj pocit ale přítelkyně mi nedává najevo že mě má ráda takhle to vypadá divně když to píšu ale chybí mi ta ženská přítulnost,ten pocit když se k vám večer přitulí,sedne si na klín,letmí dotyk když jde kolem prostě ta ženskost,ten pocit že víte že vás má ráda.Někdo by to neřešil,domácnost funguje na výbornou,je šikovná,spolehlivá,v posteli super tak co ale mě chyby ten pocit že vím že mě má ráda.Říkal jsem ji to zkoušel různé věci ale bez odezvy.Když jí řeknu že jsem sice sní ale jsem sám a chci se rozejít tak nechce ,brečí,je na práškách nervy na dranc ale stejně to je takové jaké to bylo žádná změna.Já povolím jsem sní ale za pár měsíců to zas nemůžu vydržet a je to zas jak pře kopírák.Asi mě má ráda ale mě ani nejde o to mít doma navařeno,napečeno,uklizeno chtěl bych abych zní cítil že mě má ráda.

Stránkování od konce: / 10 

Řazení:
30.11.2011 - 13:05 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » ema.tina
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Laki :), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:3: :1: :74:
30.11.2011 - 12:42 | Filtr
(Ryby) ema.tina
To, jak se chováme v partnerském vztahu je hodně ovlivněno tím, co jsme viděli doma u vlastních rodičů, také tím jak se k nám rodiče chovali, jestli dostatečně projevovali k nám lásku. Možná Vaše přítelkyně neumí projevit lásku, neví jak na to, neznamená to ale, že Vás nemá ráda. Můj manžel je jako Vaše přítelkyně, taky mi to nedává najevo, přitom vím, že mne miluje...Vím, jak to vypadalo u nich doma, takže to chápu, on za to vlastně nemůže...Nebo nemá třeba přítelkyně nějakou špatnou zkušenost z předchozího vztahu, o kterém nevíte?
21.11.2011 - 20:16 | Filtr
(Lev) DC-forever
Je fajn ze mate super vztah,az teda na tu jednu chybu,to ti blahopreji. Ale pochop jednu vec,kdyz ji reknes ze "chces rozchod" zacne brecet,proc asi? Protoze te miluje,jsou lidi co ddavaji svou lasku k nekomu najevo jinym zpusobem,nez hlazenim a rikanim mam te rad,treba kupovanim darku,tim ze mas vse doma uklizena a ciste a navarene oblibena jidla,tim ti ona rika jak te miluje,nekteri lide to proste neumi,nebo umi ale nasli si neco jineho jak to daji najevo chteji byt originalni... :)
21.11.2011 - 16:27 | Filtr
(Beran) Ruby » Macek M
Mám z toho podobný pocit jako Ty, včetně vyvolání pocit nejistoty, sebepodceňování. Může i nemusí. Neznáme její pohled.
Pokud spolu budou chtít oba zůstat, bez komunikace a spolupráce to nepůjde.
Těžko v tomto radit. Hodím sem svou vlastní zkušenost. Jsem mazlivec, dotykář. Nepotřebuji to neustále, ale občas mám potřebu partnera obejmout, přitulit se a mívala jsem stejnou potřebu cítit to zpět. Partner je můj pravý opak. Jsme spolu 4 roky a byly chvíle, kdy mě to hodně trápilo. Když jsem to přestala řešit, přijmula to takové jaké to je, přestalo mi to vadit. A u něj začaly pozitivní změny.

Jedno odpoledne se u mě emoce nakupily ze všech stran, já se jimi nechala převálcovat a začala balit věci. Svoje. Pevně rozhodnuta, že raději sama, než studeňoura, který neumí dávat najevo city - tak, jak já očekávám. Přítel seděl na židli, koukal do prázdna zády ke mě. Nikdy mi v ničem nebránil, čili ani v odchodu. S tím jsem počítala. Ve dveřích mě osvítilo. Během zlomku sekundy mi to docvaklo. Došlo mi, že s ním jsem šťastna jako s nikým jiným, přestože mě tolik neobjímá a neprojevuje něžnosti. A že nemám právo to po něm chtít, když to v sobě zkrátka nemá a že se teď můžu rozhodnout. Buď zůstat, nebo odejít a už nikdy necítit tu lásku , která tam všude pořád byla cítit, ať jsme se objímali či ne. Tu radost ze společného dýchání stejného vzduchu. Ten pocit klidu, že je nám spolu jako lidem moc dobře. Utíkala jsem zpátky to svému milému říct a našla jsem ho sedět stále na té židli, k mému překvapení s očima plnýma slz. Mého \"studeňoura\".
V duchu jsem si řekla, že jsem ta největší 66:
pod sluncem. Zvláštní na tom je fakt , že jsem nezměnila svůj \"jazyk lásky\", pořád partnera ráda hladím a objímám, jen jsem přestala mít potřebu to dostávat zpět. Ta potřeba úplně vymizela, přehodnotila jsem co je pro mě ve vztahu opravdu důležité. Respektive že partner je pro mě důležitý, jako člověk. Ale zase tak úplně jsem se toho objetí nezřekla :1: .Jak to vypadá v reálu...například když mám z něčeho radost nebo mě něco rozesmutní, jdu k němu a říkám rovnou...\"potřebuji obejmout\". On rozpřáhne neuměle pracky, zmáčkne mě, plácne po :71: a vypustí. Vlk se nažral a koza zůstala celá. Je to \"umělý rituál\", ze kterého máme prču. A před spaním ho objímám pokaždé. Někdy leží jak prkno-když je hodně unavený-někdy mi položí ruku kolem ramen, někdy hladí...podle nálady. A někdy spí dřív, než se k němu přitulím. V denním fungování mě sám od sebe-když kolem prochází-neobejme, jen mi občas zkontroluje, zda mám pozadí.
Máme kamarády manžele-ti se objímají stále. I na veřejnosti mají potřebu se obejmout, políbit. Říkali nám, že na ně působíme studeně, odtažitě. Každý jsme holt nějaký. Mě to například na veřejnosti připadá demonstrativní, když už, tak intimnosti si nechávám mezi čtyři stěny. Ale proti gustu žádný dyšputát.
Nevím, no. Zkus to přehodnotit. Hajounek, Haňourek, Mitea,Nuna ....vidím v jejich pohledech podstatu.
A ať to obracím z jakéhokoliv úhlu...směřujeme k bezpodmínečné lásce ať chceme méně nebo více, kope nás to tam díky těmto lekcím.
21.11.2011 - 14:29 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Glimmer Man
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Laki :), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
vyznamem brani z davani??
21.11.2011 - 13:40 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Laki :)
Významem toho, co jsem napsal a na co jsi reagovala, přeci... :39:
21.11.2011 - 12:58 | Filtr
(Blíženci) Macek M
Ahoj :1:.Nedá mi to, protože tohle mi tedy něco připomnělo,tak musím reagovat a napsat svou zkušenost :1:.Žila jsem dlouho v něčem podobném.Já byla ta chladná a on ten kdo potřeboval mnohem větší kontakt než-li já.A milovala jsem ho opravdu moc,jen jsem to neuměla dát najevo tak jak potřeboval on.Zaujalo mě co jsi napsal- "Když jí řeknu že jsem sice sní ale jsem sám a chci se rozejít tak nechce ,brečí,je na práškách nervy na dranc ale stejně to je takové jaké to bylo žádná změna.Já povolím jsem sní ale za pár měsíců to zas nemůžu vydržet a je to zas jak pře kopírák." - tohle mi přijde jako špatné řešení,také to znám.Bralo mi to pocit jistoty ve vztahu,to že se na partnera mohu spolehnout,a nakonec jsem začala ztrácet seběvedomí,myslela si že jsem špatná a cítila se též hodně sama,vlastně jsme se díky tomu dostali do začarovaného kruhu.Nemůžete měnit jeden druhého k obrazu svému,ale vztah ano,pokud oba budete chtít.A souhlasím s Hajounkem ten největší problém vidím v komunikaci mezi vámi.Držím palec at se rozhodneš jakkoliv :1:
21.11.2011 - 12:57 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Glimmer Man
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Laki :), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
vyznamem ceho?

co coooooo? :4: :25: :1: :17: :35:
21.11.2011 - 11:19 | Filtr
(Kozoroh) Zornička » Hříšnice
Ja sa to ani nepýtam, beriem to ako samozrejmosť :21:
Nech žije Ovídius :117:
21.11.2011 - 11:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » OldDog21
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Hříšnice, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Z toho my vyplývá, že to platí i pro ženský :2:
21.11.2011 - 10:54 | Filtr
(Lev) růžička
Zajímavá diskuse, každý hledáme to co nemáme doma :3: :63:
Muži co se rádi mazlí , těch je asi poslední dobou hodně. Spíše lidé co myslí jen mozkem(podnikatelé a co se honí za penězma)
Vyhledávají různé masážní salony, jelikož tam nacházejí citlivé dotyky , který je jim hodně příjemný a doma ho postrádají.Nevím proč manželky, přítelkyně najednou odmítají tulení , maZlení?Únava ? I to je možné v dnešní uspěchané době .Nebo se zakoukala do kolegy atd. ? Nestačí ji ty stereotypní dotyky a sex , možná už není tolik spokojená a touží po změně jako zrovna Ty!To máš jako s jídlem , nemůže Ti chutnat stále chleba s máslem, že?
Stejná vůně, složení ...Tělo žádá najednou něco víc.Co to vlasně chce? Co se vlasně mezi námi stalo , že mi nestačí už její doteky a nebo mi strašně ta osoba blízká chybí?
Občas je dobré si udělat sám sobě analýzu , případně dojít k sexulogovi . Taky jsem tam kdysi byla.Co mi poradil? Najděte si milence , který bude mít s Vámi hodně trpělivosti a probudí Vás opět k životu toužit, milovat se.
A pak až stáleho přítele.
Zajímavá rada, i když něco na tom vlasně je! Zapomněla jsem jak chutná upřimné milování ..
Asi tak nějak to vidím.Tělo umí vysílat signály, vůni , magnet a touhu-chtíč. Citlivý člověk to vnímá a když mu něco chybí ,chytne se!Jde jen o chvilkový chtíč -nabití baterek!
Možná by bylo dobré ji koupit k vánocům tantrickou masáž, uvolńují se tam sexuální kanálky . Myslím si , že partnerka má zablokovanou energii v krční páteři, pánvi .pánevní dno..kříž), kotníky a možná i kolena. I její psychika odpovídá této reakci (pláč, prášky atd)

21.11.2011 - 10:46 | Filtr
(Kozoroh) Zornička » anyam
Tak to rozhodne neni ..Začat u seba znamená zhodnotiť si celú situáciu a vyvodiť dôsledky. To môže znamenať aj to, že zistí ako 11 rokov má síce navarené, oprané, ale nikto ho nedrží za ruku a jemu to chýba tak, že s tým celý život nemieni žiť, tak proste urobí pá pá a bez toho aby menil seba alebo partnerku proste prizná sám sebe, že je načase s tým niečo ale naozaj robiť.
Začať u seba znamená napríklad navštíviť psychologa, ktorý po 3 sedeniach prizve aj partnerku a spoločnými silami si vyříkajú to, čo nie sú schopní urobiť večer doma. Ale prvý začne on ..
Začať u seba môže znamenať ešte X dalších vecí..
Ale rozhodne začať u seba neznamená LEN to, že zmeniť seba. Ja by som sa napríklad v tomto nemenila. Písala som to už na začiatku. Potreba pomaznať sa je taká dôležitá pre niekoho, že tromfne aj iné "skvelé" vlastnosti ako je pranie a žehlenie. Ja to mám spomenuté od začiatku aj v profile :4: Neviem si predstaviť život vedľa človeka, čo by len prejavy citu prijímal, ale sám nevyjadroval..
Ja stále vychádzam len z toho ako si začala, že změň sebe ..
:74: :29:
21.11.2011 - 10:45 | Filtr
(Váhy) anyam
Četla jsem pěknou knihu o tom jak lidé projevují lásku
1 - pozornost
2 - dary
3 - služby
4 - slova ujištění
5 - tělesný kontakt.

Pán bude nejspíše pozornost. Skrze pozornost, kterou mu protějšek věnuje vnímá lásku.

třeba člověk který má služby nám dává najevo to že nás miluje tím, že za nás něco udělá. Tím přímo volá miluji tě. Stejně tak, ale i lásku vnímá. Když za něj partner udělá něco, tak se cítí být milován:o)
21.11.2011 - 10:38 | Filtr
(Váhy) anyam » Zornička
Klidně to můžeme formulovat Ať začne u sebe. Je to jen slovíčkaření.
21.11.2011 - 10:36 | Filtr
(Kozoroh) Zornička » anyam
To čo píšeš je všetko pekné a podľa mńa rozumné, aj to tak funguje..Ale má to všetko širšie súvislosti, ja by som to do jednej vety nehrnula, že má zmeniť seba..len o to mi ide. Začínam to riešiť u seba je už lepšie :1: :74:
21.11.2011 - 10:31 | Filtr
(Váhy) anyam » Zornička
Vždy se musíme měnit my, je snadné říci ona dělá to a to, ale proč se tak chová???? pokud se mi cokoli v mém životě nelíbí, začínám to řešit u sebe, na mě je co si do života pouštím, co ostatním dovolím. Možná se mená dost rád, sám sebe nerozmazluje, pak to nedělá ani okolí. Když já sebe nepohladím pěnou myšlenkou, pěknou knihou, nebo dobrou čokoládou, pak to nemohu chtít po ostatních.Skrze sebe dokáže změnit svět.
21.11.2011 - 10:20 | Filtr
(Kozoroh) Zornička » OldDog21
Dobrá rada sa cení :4: :4: :4: :21:
21.11.2011 - 10:13 | Filtr
(Kozoroh) Zornička » anyam
Prečo by sa mal meniť ?? On potrebuje pomazlit a meniť to nemieni ..Bude v sebe potláčať to, čo je mu prirodzené, s čím sa narodil, čo k nemu patrí ?? Meniť by mohol nejakú zlú vlastnosť, ale nie potrebu cítiť blízkeho človeka a potrebu prejavovať city viac než varením a praním ponožiek ..
Je zaujímavé sledovať, ako ľudia reagujú, zrejme väčšinou podľa toho, ako by konali sami.
dokonca tu padol návrh o bezpodmienečnej láske. A čo tak navrhnúť partnerke, nech sa zmení ona a nech ho teda za tú ruku chytí..A nech ho bezpodmienečne miluje a vyhovie mu vo všetkom. Lebo tak si niektorí bezpodmienečnú lásku často zamieňajú - že miluje slepo a prispôsobí sa vo všetkom.. :41:
Ale máš pravdu, že všetko začína u nás. ( v tomto prípade u neho) On si musí zvážiť, do akej miery mu to vadí, a čo mieni s tým urobiť. Partnerka sa nesťažuje .. :22:
ALEBO MOŽNO VIAC AKO ON !!!
Len to my nevieme, zatial to sem nenapísala :74:
21.11.2011 - 10:03 | Filtr
(Váhy) anyam
To že ti tvá přítelkyně nevyznává lásku přesně tak jak ty chceš, ještě neznamená, že tě nemá ráda. Ona tě nejspíše miluje jak nevíce umí. Změň sebe a zněníš ji:o))))))))))))))Vždy vše začíná u nás.
21.11.2011 - 09:45 | Filtr
(Kozoroh) OldDog21
Čas je zabiják lásky a 11 let je moc... Určitě byla jiná na začátku, ty první 3 roky... Měj jí rád dál (doma je doma a chlap má mít zázemí)... Pokud ti chybí ženské pomazlení, najdi si kámošku, u který třeba jednou za 14 dní dobiješ baterky a citový chlad doma ti už nebude tolik (nebo vůbec) vadit... :6: :2: :3: Na závěr citát mého oblíbeného klasika: "Nikdy nemiluj (jen) jednu ženu..!" (Ovidius, Umění milovat,asi 40 let př.n.l - na tu dobu v tý jeho knize docela trefný postřehy i po 2000 letech :15: :15: :30:).... Držím ti palce, hodně štěstí! :15: :3: :2: :6: :5:
21.11.2011 - 08:11 | Filtr
(Kozoroh) hajounek
Vy máte docela jiný problém. Jste spolu sice 11 let, ale neumíte spolu mluvit. Nemůžeš ji vyhrožovat rozchodem a pak čekat, že bude přítulnější. Popřemýšlej o tom. Určitě existují i jiné způsoby, jak na toto téma zavést smysluplný rozhovor, popř něco vyřešit.

Hodně štěstí :17:
21.11.2011 - 07:39 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Laki :)
Tož ještě nad významem popřemýšlej... :3:
20.11.2011 - 21:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Renata747
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Laki :), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
no a kdyz neni tak co ?

... :1:
20.11.2011 - 20:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Laki :)
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Renata747, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
mas pravdu,je dolezity...a chybat by nemal...ale ani by sa nemal vynucovat...
malo by to byt prirodzene a vyvazene..vsetko vo vztahu...
20.11.2011 - 20:38 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Renata747
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Laki :), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
dotek ci kontakt je jeden z primarnich prvku a duvodu vzniku vztahu, jakehokoli

neni to v poradku kdyz tam chybi..

Příspěvky: 228-204 203-179 178-154 153-129 128-104 103-79 78-54 53-29 28-4 3-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »