podviedol -tak preco to tak boli ?


26.10.2011 - 23:39
(Beran) liliana1982
podviedol -tak preco to tak boli ?
Zaujimaju ma Vase vsetky Vase nazory. Spravila som hroznu vec, prezrela som si manzelov mobil (hanbim sa za to ),pretoze sa so mnou erozpval uz niekolko tyzden, odmietal ma sexualne, spraval sa neobvikle. Nasla som tam nieco, o com sa mi ani nesnivalo - ako miluje inu, ako jej vyznava lasku, ako sa mi smeju, ze co ja chudera s dvomi detmi a podobne .... planovali si spolocnu buducnost. A tak to praskolo. Nemal ani tolko charakteru aby sa priznal a ospravedlnil a nevadilo mu ani to ze som v tretom mesiaci tehotenstva. A bol to prave on, co mi kazdy den zdoraznoval ako je pre neho rodina posvatna, ako neda dopustit, aby sa na nas niekto co i len skaredo pozrel. On bol ten, co mi pripomonal ake to je dolezie byt v manzelskom zvazku a nemat ziadne afery a podobne nezmysli.Prosim, preco to tak strasne bolole a hlavne tak stale boli ? Ako sa na toto pozerat a prezit konecne spokojny zivot?Da sa vobec zabudnut na krivdu od cloveka, ktoremu ste tak verili ?

Stránka: 4 3 2 1
Řazení:
26.11.2011 - 09:20 | Filtr
(Beran) yocarnero
Moja skúsenosť je, že nič v našom živote sa nedeje náhodne. Aj keď to momentálne pre bolesť nevidíš s odstupom času keď všetko prebolí zistíš, že toto,čo sa ti stalo sa malo stať a takto to malo byť.Život(osud)nás postaví pred také situácie, aby sme niečo pochopili,zistili svoju silu a schopnosti a zmenili svoj pohľad na niektoré veci.Fňukanie a sťažovanie sa na nepriazeň osudu nikomu nepomohlo. Neodporúčam ti k mužovi,ktorý ti zranil tvoje Ja cítiť nenávisť a ani zášť = s tým sa veľmi ťažko žije a ťahá to človeka dole ... a to predsa nechceš.
Ako žena a matka si dala svojmu dieťaťu život pre to ,aby bolo šťastné ... to isté urobila aj tvoja matka, takže ak sa v tvojom živote stráca šťastie a radosť, tak hľadaj chybu v čom si sa mýlila ... život sme predsa dostali pre radosť.
Želám ti veľa duševných síl a optimizmu.

Som si spomenula na citát:
" Nič nie je bolestivé samé od seba ... bolesť je dôsledkom nesprávneho myslenia. "


26.11.2011 - 04:25 | Filtr
(Panna) KB galerie » Glimmer Man
Když vyndáš vejce z lednice (vnější okolnost) a dáš ho do vařící vody (vnější okolnost), změní se nebo ne?
Pořád je to to stejný vejce, stejně vypadá, je od stejný slepice. Vevnitř je pořád žloutek i bílek, navrchu skořápka.
Ale kuře ani omeleta už z něj nebude.
Tak změnilo se nebo ne?
Možná až Tě někdo v životě trochu "povaří", přijdeš na to.
:61:
24.11.2011 - 21:54 | Filtr
(Rak) Lilinka28 » Glimmer Man
....vzhledem k Tvé fotce co tady máš a "moudrostem", které tu píšeš, jsi nejspíš ten nejchytřejší a nejneomylnější člověk, kterého tyto stránky zaznamenaly. Co se týká Lilianky, je mladá a vidím, že se snaží to ze sebe "setřást" jak umí-tu bolest. FANDÍM JI !!! A co se týká Tebe - to nemá chybu.....to sebevědomí, ta přesvědčenost v sama sebe....to se opravdu hned tak nevidí. To si tak člověk řekne-mít bigamistu, ožralu, zloděje - no prostě ty, co jsi tu nastínil....nebo takového, jako jsi Ty-neomylného........tak to OPRAVDU TU KOČKU !!!!!
24.11.2011 - 09:21 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » OldDog21
Vnější vlivy. To máš tak, tuhle jsem vlezl do kšeftu s nábytkem, hned za dveřma bylo spousta drobností, pro který bych našel užitek a ve kšeftu nikde nikdo, byl jsem tam úplně sám. Ideální příležitost. No a myslíš, že jsem něco čórnul?? Podle hesla "příležitost dělá zloděje" bych asi měl. Ale já říkám, že "příležitost odhaluje zloděje". Podle tohodle hesla mě to ani nenapadlo, prohlížel jsem si co tam maj a pokukoval po někom, koho bych se mohl na něco optat.

No a ve stejným principu funguje to o tom jestli mění nebo nemění. Až mi porozumíš, přijdeš na to, že naopak hodně beru v úvahu vnější vlivy i klima doby.
24.11.2011 - 09:18 | Filtr
(Kozoroh) OldDog21 » KB galerie
Dobrý.... :15: :15: :1:
24.11.2011 - 09:16 | Filtr
(Kozoroh) OldDog21 » Zornička
Všechno se mění.... a dnes stále rychleji....
24.11.2011 - 09:15 | Filtr
(Kozoroh) OldDog21 » Glimmer Man
Tohle v něm od pěti let nebylo... Musíš brát taky (někdy) v úvahu vnější vlivy... Na spoustu věcí má vliv taky "klima doby"...(některé vztahové věci, které by byly před 50 lety např. nemyslitelné, jsou dnes běžné apod.).. I když nevěra, ta tu s námi už pár tisíc let je... :1:
24.11.2011 - 09:13 | Filtr
(Kozoroh) Zornička » OldDog21
Aj my sa meníme, aj všetci okolo nás .. :30:
Len by sme ich chceli meniť k obrazu svojmu :47: a seba podla svojho nechať tiež .. :4:
24.11.2011 - 09:12 | Filtr
(Kozoroh) OldDog21
Kašli na něj, věnuj se dětem, nech to plavat, nevšímej si ho... (Já osobně bych ho zpátky nebral, až se nabaží a přileze za tebou zpátky - stává se to...). Bude to bolet, z vlastní zkušenosti tak 2, max. 3 roky... Sehnat jinýho dobrýho chlapa k dětem bude taky fuška... To, že jsi mu mrkla do mobilu, když už se ti dlouho nezdál "v pořádku", je v pořádku...(důkaz je vždycky lepší a jednoznačnější, než "průzkumný příznak"..). Držím ti palce a hodně štěstí v (momentálním) neštěstí.... :15: :17: :6: :1:
24.11.2011 - 09:09 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » OldDog21
Nemění... jen se čím dám tím víc odhalujou a ukazujou takový, jací doopravdy jsou. Opravdová změna je fakt velice vzácná. Spíš jde o vývoj a formování na základě získaných zkušeností. Ale tohle jde vždycky směrem dle charakteru. Takže na stejnou situaci každej reaguje jinak a každýho ta situace taky dostane jinam. Ale pořád jde jen o odhalování jeho vlastností v reakci na nový podnět.
24.11.2011 - 09:05 | Filtr
(Kozoroh) OldDog21 » Zornička
Lidé se mění, často víc, než bychom chtěli.... :24:
24.11.2011 - 09:05 | Filtr
(Kozoroh) OldDog21 » Glimmer Man
Aničce došly argumenty..... :14:
24.11.2011 - 08:51 | Filtr
(Kozoroh) Zornička » KB galerie
:30:
Toto som sem písala už asi 10 krát. Jediné čo som sa však dozvedela bolo, že
"lidé se nemění" .. :4: :17:
24.11.2011 - 04:34 | Filtr
(Panna) KB galerie » Glimmer Man
Tohle je sice moc hezká teorie, ale docela zásadní problém je, že potřeby lidí se mění. Takže ona kompatibilita taky není zárukou ničeho, i když samozřejmě nějaké předpoklady dává.

Každej čas od času prodělá nějaký upgrade a najednou třeba zjistí, že doposavad žil jen betaverzi a ani o tom nevěděl, protože neměl z čeho se to dozvědět...

Tím chci říct, že když se vztah rozpadne, není vždycky potřeba mermomocí hledat viníka. Někdy se "jenom" cesty rozejdou. A je lepší to tak vzít - než sebe sama zasypávat popelem výčitek nebo naopak nenávidět toho druhého.
To samozřejmě píšu obecně a ne k lilianě...
23.11.2011 - 14:13 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Petřice
Fakt jen výjimečně... :21:
23.11.2011 - 13:54 | Filtr
(Býk) Petřice » Glimmer Man
:4: :4: :75: a někdy rád, že?
23.11.2011 - 13:40 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Petřice
No někdy potlačím přehnanou skromnost... :6:
23.11.2011 - 13:10 | Filtr
(Býk) Petřice » Glimmer Man
ale.. ale.. no sebevědomí ti rozhodně nechybí.. anebo že by sebevědomí jen navenek a uvnitř..
23.11.2011 - 12:58 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Petřice
Když já to špatně ani neumím... :6: :20:
23.11.2011 - 12:32 | Filtr
(Býk) Petřice » Glimmer Man
No ale správně jsi to vydedukoval, myslím že takhle to fakt asi bude :3:
23.11.2011 - 12:18 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Lilinka28
Jo, na adresu onoho pantáty jsem psal to samý co ty... to ti pořád nějak uniká a myslíš si, že ho hájím. Jen ti chci říct, že za vztah dvou lidí jsou zodpovědní právě dvě dvě osoby. Ne jen jeden. A začíná to právě už i tou zodpovědností za výběr partnera... Můj citát je "Nehledáš-li prase, nesmíš hledat v prasečáku." Takže jestli se žena seznamuje v hospodě a pak si stěžuje, že má smůlu na chlapy, protože ten novej je zase ožrala, už pátej v řadě, tak to je hodně úsměvný. Ale to už odbočujem. Vždycky je snadnější ukázat prstem na viníka, než se zamyslet sama nad sebou.

Ono poznat se dá hodně, stačí se dívat. Jen nesmíš způsobem, "tohle vidět nechci, tak to neexistuje a tohle vidět chci, takže to tak musí bejt".
23.11.2011 - 12:15 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Petřice
Od všeho trochu, něco jsem slyšel tady, něco támhle, prověřil osobní zkušeností a vydedukoval závěr. :76: :37:
23.11.2011 - 11:59 | Filtr
(Rak) Lilinka28 » Glimmer Man
A bol to prave on, co mi kazdy den zdoraznoval ako je pre neho rodina posvatna, ako neda dopustit, aby sa na nas niekto co i len skaredo pozrel. On bol ten, co mi pripomonal ake to je dolezie byt v manzelskom zvazku a nemat ziadne afery a podobne nezmysli.


...a nemyslíš si, že tu "někdo" káže vodu a pije víno??!!!

A co se týká výběru partnera, si myslím, že když už se někdo vdává či žení, že si myslí, že je to právě TEN PRAVÝ-TA PRAVÁ ??!!! Nebo to má někdo napsnáný na čele, jaký DOOPRAVDY je??!! nebo bude, když se změní stav??!!
23.11.2011 - 11:16 | Filtr
(Býk) Petřice » Glimmer Man
Moc hezky řečeno, vlastně napsáno.. :15: Že by osobní zkušenosti ?
23.11.2011 - 10:16 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Lilinka28
Evidentně mi nerozumíš. Píšu o osobě, která je ve vztahu a tom, že potřeby té osoby musí být co nejvíc naplněný. Tím mám na mysli, samozřejmě potřeby obou partnerů. Formulováno to bylo tak, že jsou to dva jednotlivci, kteří spolu fungují za účelem naplňování vzájemných potřeb.

A nekomentovat jsem problém Liliany, to už jsem komentoval dávno. Odpovídal jsem na tvůj příspěvek. Důležitý je vybraz si takovýho partnera, kterej má co nejshodnější potřeby. Když budeš mít ty potřeby takový mít rodinu a být věrná a najdeš si partnera, kterej to má stejně a pak budete svoje sexuální (nejen) potřeby dokonale naplňovat, pak jsem si jistej, že ti nikam neuteče a že nebudeš chtít utíkat ani ty. Je to hlavně o výběru. Zbytek už se dá řešit komunikací... Když blbě vybereš (tzn. nekompatibilního), tak to komunikací nesrovnáš. Když dobře vybereš, ale povázně vám komunikace, tak to taky začne být problém. Takže vztah je jak květina, musí být zalejván. Nezalejváš, zvadne. Když začne vadnou a včas si toho všimneš a začneš zalejvat, tak to ještě napravíš. Když uschne, je po všem. Pak si to musíš přiznat, že jsi to pokazila, s kytkou se rozloučit a pořídit si novou a o tu se pak starat lépe.
Příspěvky: 82-58 57-33 32-8 7-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »