váš názor ?je blázen, když mluví s anděly?


23.08.2011 - 12:24
(Rak) mikejla
váš názor ?je blázen, když mluví s anděly?
Dnes mě zaujal článek ,že Hana Horecká se měla léčit dávno, protože mluví s anděly a je duševně nemocná !!! Já si třeba moc přeju mluvit s anděly zatím je ,,jen,, žádám o pomoc pokud jí potřebuju .A oni mi pomáhají...Podle těch tzv.NORMÁLNÍCH si vlastně přeju duševně onemocnět :39: :23:Přemýšlím teď nad tím jsme nemocní my všichni co hledáme v životě jiné nové směry,víry nebo jak to pojmenovat ?? Jsme tak nenormální my nebo ti ,,normální ,, jsou nenormální ???http://tn.nova.cz/zpravy/…

Stránka: 8 7 6 5 4 3 2 1
Řazení:
23.10.2011 - 10:20 | Filtr
(Střelec) Dascha » Jusstýna
Je to nádherný pocit a každé mu přeji aby něco takového podobného zažil.
Strašně krásně voní... :74:
22.10.2011 - 17:40 | Filtr
(Rak) mikejla » Lokii
TAK TO JE SMUTNÉ ŽE TI TOHLE STAČÍ přesto,že jsi u toho nebyl a noviny můžou napsat cokoliv
navíc otázka byla jiná :8:
22.10.2011 - 16:30 | Filtr
(Střelec) Lokii
Vyhrožovala přitom své šestnáctileté dceři Julianě, že jí podřízne!


tohle mi stačí k tomu, abych věděl že neni normální :61: :61: :61:
22.10.2011 - 14:05 | Filtr
(Kozoroh) Michaelli » Glimmer Man
pokud vidi mozek, tak to podle me znamena, ze to co vidime, je v nasem mozku. Takhle funguji vsechny nase smysly. Ucho pretvari energeticke vlneni na elektricky impulz a my to "slysime"
ve skutecnosti slyseni neexistuje, ale existuje fyzicke vnimani energii.
To znamena cely svet je jedna velka energie i ta nase materie. No uz jsi videl nejakou hmotu v atomu? Ja teda jeste ne..pohromade taky nedrzej lepidlem ale pritazlivosti. Ano, magnetismus je i pritazlivost zemska..
mozek si nikdy nebude v hlave sam bastlovat nic, co nevnima.
leda ze by byl poskozeny a vnimani energii ktere je jinak spravny spatne prechazi pres transmitery. Pak vznikaji formy, ktere jsou podobne tem, ktere jsme uz videli.
Vidni zemrelych a nejakych jinych form magnetismu nesouviss s poskozenymi transmitery, ale souvisi s prehnanym vnimanim, ktere by vlastne melo byt normalni. Pro nas je prehnane, protoze nejsme zvykli na to vnimat jeste neco jineho nez atomy a vlneni, teplo atd..
nejsme zvykli na to, videt ocima magnetismus.
A ten se videt da. Kazdej psychiatr dnesni doby ti rekne, ze videni magnetismu a nebo aury je normalni, je to "prehnane" vnimani, ale nepopira ze tot neexistuje. Musi to existovat, kdyz uz mu 6 pacientu, ktery se neznaj reklo, ze ma diru v aure za krkem.
Otazka v psychiatrii je, zda te tohle rusi a cim je to zpusobeno. Pokud mas poskozeny mozek, tak se musi nasadit hormony a prasky na "opraveni" transmiteru, ale s poskozenymi transmitery se dostavuje i poskozene chovani, nebo poskozene neurony se tez projevuji v pohybech, tiky a jine kraviny.
Pokud si myslis, ze vidis zemrele, psychiatr napred zjistti, jestli ti to vadi, rusi, a zjisti jak to vzniklo. Pokud to nevnzniklo poskozenim mozku, ale prehnanym citenim, nasadi prasky tlumici vnimani.
Ale jeste nikdo nerekl, ze vsechny bludy a haldy pochazeji z poskozeneho mozku nebo nervove soustavy.Jsou lide, kteri tohle vidi od malicka a jsou naprosto zdravi..

Glimme, zkus si tri mesice kazdy den sugerovat, ze vyidis duchy. Pokud jsi zdravy, nebudes je videt ani za rok., popr.zmizej, v tu chvili, kdy si reknes, ze to je jen predstava. Pak je to jen predstava a taky je nebudes videt tak, jak "se videt maji" tak, jak je vidi medium.
Pokud nekdo vidi divne energie, tak je to v poradku. Je tu jeste vice energii, nez vubec zname.Jeste nejsme vyspeli a perfektni, veda se teprve nedavno zacla rozvijet, vyfoceni aury kvetin bylo vymysleno teprve v r. 1839..
s takovejma lidma jako ty se veda ani dal nepohne.
Ten list ma inteligentni energii, jinak by se nesnazila dotvaret to co tam neni.

Tento list byl napred focen cely. Pak ho nekdo ustrihl a vyfotil zas.. no a vysvetli mi tedy, proc elektrika reaguje na neco, co tam podle tebe neexistuje? :74:
22.10.2011 - 13:33 | Filtr
(Kozoroh) Michaelli » Glimmer Man
Bez zla by nebylo videt dobro..a tak to musi byt vyvazene.. to ze zemreli lide pri valce ukazuje na to, jak je valka zbytecna..tou smrti se stalo ale i hodne dobreho na druhou stranu, lidske pokoleni se nerozmnozilo takovou rychlosti a diky tomu se ted jeste nepozirame navzajem..stejne jako nemoci a chripky. Kdo se ma rad a ochranuje sve telo, neonemocni, protoze jeho imunsystem je velmi silny. Pokud ta chripka zabiji, preziji jen ti, co se maji nejvic radi a co mysli pozitivne..negativy maj oslabenou imunitu. Vsechno na svete i to zle a odporne ma svuj smysl. :17:
22.10.2011 - 13:29 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Dascha
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Jusstýna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
...musí to být moc krásný pocit...kamarádka, která maluje nádherné obrázky cítí při malování jako by jí držel za ruku...
22.10.2011 - 13:21 | Filtr
(Střelec) Dascha
Zdravím všechny a všem přeji aby poznali to co teď už týden prožívám. Neumím s ním mluvit a nevidím ho, ale citím jeho doteky a vůni. Je pořád se mnou, hladí mě a ošetřuje. Na požádání se dotýká mých dětí a ty též cití jakoby šimrání. Byt mi voní silně květinkami a to cití i návštěvy.
Je krásný mít takového strážce. :17:
28.08.2011 - 12:47 | Filtr
(Váhy) inkateo www.pracesesny.cz » mikejla
no ano.
přece za poděkování děkuji :)

a také za to , že hledáte vzájemnou diskuzi a výměny názorů a nikoliv porážku protistrany.
to co se rozpoutalo proti Glimmovi je podle mě smutné. od najdisáků bych to nečekal.
28.08.2011 - 11:54 | Filtr
(Rak) mikejla » inkateo www.pracesesny.cz
mě ? za co ?? :75: to si teď budeme děkovat navzájem :4: :68:
28.08.2011 - 11:42 | Filtr
(Rak) mikejla » Jaňajs
ahoj žádný kamení se nekoná :29: tady to téma nebylo založeno až tak kvůli Hance, jak píšeš ani ji osobně neznám ...mě šlo o názor zdejších příznivců co oni na to ,když má někdo kontakt s anděli jestli je to vinou psych.nemoci nebo jen fakt ,že část populace nechce přijmout tu možnost ,že se to může dít a člověk není cvok....takže tak.....a rozhodně budu/budeme rádi za sdělení tvých prožitků a myslím ,že není čeho se bát :35: :17:
28.08.2011 - 11:40 | Filtr
(Váhy) inkateo www.pracesesny.cz » mikejla
tak ahoj. jirka
já děkuji tobě.
28.08.2011 - 11:14 | Filtr
(Rak) mikejla » inkateo www.pracesesny.cz
třeba ahoj :1: díky byly za Tvůj názor a vyjádření souhlasu s tvou formou diskuse :27:
28.08.2011 - 01:51 | Filtr
(Váhy) inkateo www.pracesesny.cz » emix
zdravím
s citátem souhlasím.

a proč "POUZE" názor?

Jednak jsem reagoval na Vaše slova "Je to jen Váš názor nic víc"
A jak sám potvrzujete vše je jen názor a nic víc, od vědeckého tvrzení až po moje názory.

A druhak jsem tím také chtěl zdůraznit právě to, že vědeckou pravdu bychom neměli vnímat jako pravdu.

A teď to zajímavé. Vědomí se reinkarnuje napříč jednotlivými životy a vnímá i když už tělo fyzicky neexistuje.
Toto si troufám tvrdit. Kromě toho, že to je veskrze smysluplné je to i logické, protože je nehmotné. ale pro tuto diskuzi je podstatné, že je to velmi dobře zdokumentováno.

Jedním z MNOHA příkladů může být celoživotní práce vědce Iana Stevensona a jeho týmu, který vědeckými metodami zdokumentoval přes dva tisíce průkazných případů. Jedná se o případy dětí, které sotva začnou hovořit, popisují do detailu své předchozí životy a většinou se touží navrátit ke svým předchozím rodičům. Jde o případy, kdy při vtělení duše do nového těla z nějakých důvodů nedošlo k dočasnému (pozemskému) uzavření přístupu do jedné z vrstev vědomí duše dítěte. Tyto případy jsou dobře dokumentovatelné a tvrzení dětí jsou dobře ověřitelná. I když je koloběh života duší pro dnešní mnohé lidi šokující zjištění, přesto je odnepaměti běžně známou součástí života.

28.08.2011 - 01:14 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » inkateo www.pracesesny.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele emix, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
"protože i to co věda tvrdí jako fakt, jsou také pouze názory"..souhlas až na to slovo pouze.1.hmota je jiná forma energie(takže energie) 2.univerzální(kosmické) vědomí..souhlas.3.lidský mozek dokáže generovat širokou škálu kmitočtů.Interakce...souhlas.4.Vlastní myšlení nevylučuje univerzální,je jeho součástí.Jinak:každý je součástí Boha,jako je Bůh součásti každého z nás) a na závěr:ale přesto odmítám,že lidské vědomí existuje mimo fyzické tělo.I z výše uvedeného.Zajímavé,v mnoha věcech s Váma souhlasím,ale závěr je rozdílný.Protože se jedná pouze o názory a ne vědecky podložené (a hlavně doložené)argumenty.Ale přesto se naše názory nevylučují.Našel jsem na netu tenhle citát:Názor vyplývající z jednotlivého pozorování fakticky nijak nezaručuje výlučnou platnost nějakého názoru, natož pak platnost trvalou, protože i když by byl názor pravdivý, nic nevylučuje platnost, oprávněnost, pravdivost i jiných....to je vše :37:

p.s.omlouvám se za ty závorky apd.,ale chtěl jsem psát co nejstručněji :1:
28.08.2011 - 00:19 | Filtr
(Váhy) inkateo www.pracesesny.cz » emix
dobrý den

prosím podívejte se na můj příspěvek 26.8. s uvedeným časem 10:31

tam rozepisuji více proč atomy nebo částice nemohou už jen z logiky věci vytvářet nějaký záměr. Já odepisoval někomu kdo chce zastávat logické argumenty, proto jsem volil logické argumenty, aby uviděl zřetelněji to, co si zatím neuvědomil.

že je to "jen" názor?
no jestli shledáte v mých argumentech nelogičnosti, pak Vás poprosím abyste mě na ně upozornil, které to jsou.
myslím, že právě o názory jde v životě obecně. ono totiž ani nic neexistuje exaktně a pravdivě tak jak říká věda. protože cokoliv co věda považuje za vědeckou pravdu žádnou pravdou ani být nemůže už jen z toho faktu, že vychází pouze z nedokázatelných předpokladů (axiomů). pokud máme být poctiví , tak tedy musí jít vždy o názory, protože i to co věda tvrdí jako fakt, jsou také pouze názory.

a že by mozek mohl být něco jako superpočítač?
s dovolením zacituji něco ze své práce na toto téma:

Někdy se mozek přirovnává k superpočítači. Myslím, že je to mylné. Počítač je totiž stroj. Proto se jmenuje i počítačem. Je to taková lepší a výkonnější kalkulačka. První počítací stroje měly mechanické páky a převody. V principu platí, že dnešní počítače mají místo dřevěných pák elektronické součástky. Jsou sice neskutečně výkonnější, ale princip je stále stejný. Dnešní software nahrazuje dřívější systémy převodů, tím se dosahuje požadované funkce výpočtu. Člověk musí napřed díky svému vědomí vložit požadovanou myšlenku do systému převodů (dnes softwaru) a pak může stroj vykonávat tupě a mechanicky, sice velmi rychle a šikovně, ale tupě svoji výpočetní činnost. Počítač i superpočítač je klasický stroj, který pracuje tak, že „počítá“. Stejně jako první mechanický výpočetní stroj. Superpočítač je pouze supervýkonný stroj.
V mozku se však zrcadlí život sám. Máte dojem, že Vaše cítění a myšlení je produktem tupého stroje, který vykovává součty jen podle vložených příkazů? Rozhodně ne.
Mozek si mimo jiné umí opravit různá poškození anebo je umí obejít svojí transformací a přeměnou struktury. Umí například vyřešit problém činnosti i v případě odnětí celé jedné hemisféry. I v takovém případě nedojde ke ztrátě vědomí a zbylá hemisféra dovede po čase postupně převzít funkce odoperované části mozku. Kdyby byly myšlenky produktem mozku, jak bychom potom vysvětlili kvalitativní rovinu výsledků pokusů s nejrůznějšími senzibily a „citlivci“? Díky nim bezpečně víme, že je možné zjistit i to co se teprve stane, nebo zjišťovat správné informace bez ohledu na omezení vzdáleností a času. Existuje nespočet studií, které jasně a statisticky průkazně dokazují, že motlitby jedné skupiny osob, které jsou směrované například ke zlepšení zdravotního stavu jiné skupiny, fungují velmi účinně bez ohledu na vzdálenosti či vzájemnou anonymitu. Ukazuje se dokonce, že obecně čím je větší vzdálenost a čím méně toho vědí „vysílající“ osoby o „cílových objektech“, tím lepších výsledku se dosahuje. To všechno neznamená nic jiného, než že tzv. paranormální schopnosti mají všichni normální lidé.
Hmota je přeci podle fyziky omezená v čase a prostoru. Nemůže tedy svým pohybem a interakcí porušovat tyto základní zákony a delegovat něco, co je mimo tento rámec. Když to celé uvážíme, je jasné, že mozek umí věci námi ještě netušené. Je také přeci pověřený být ve styku s nehmotnými sférami. To ale neznamená, že myšlenky jsou totéž co specifické rozestavení částic hmoty v mozku.

a pokud jde o anděly
jsem toho názoru, že každý si je musí objevit sám. musí si je zkrátka zasloužit.

co ale lze dokázat velmi jednoduše je existence nehmotné jednotky vědomí (duše), která existuje nezávisle na hmotném těle. A když se dojde k tomuto poznání , tak je to přece stejný zázrak jako jiné duchovní jednotky vědomí ať už mají název takový nebo makový.
27.08.2011 - 23:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » inkateo www.pracesesny.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele emix, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
"Mozek ale není vědomí a ani nemůže být jeho nositelem a zdrojem"(??)-Vaše věta....Dnešní věda umí podrobně popsat mozek,ale jak "pracuje" vysvětlit nedokáže,tzn.že mimo jiné neumí zatím vysvětlit jak vznikájí myšlenky.Vaše výše citovaná věta je jen Váš názor a tak ho vnímám,nic víc.To se týká i Vaší věty o existenci andělů.Je spousty rúzných hypotéz,např.že mozek pracuje jako počítač,kognitivní psychologie,HTMW, evoluční biologie a další,ale vše zatím v teoretické rovině. :37:
27.08.2011 - 21:48 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Královna Elfů, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
je teda celkem odvazna ze s timdletim vysla na verejnost :1:
27.08.2011 - 00:51 | Filtr
(Panna) Jaňajs
Jujda,Hanka není blázen.To néé!!Jen víc ví a vidí věci,které hodně lidí nevidí a proto ji odsuzují a šupli ji do Bohnic.Je to moje moc a nejvíc zpřízněná duše a kdyby to šlo, bojovala bych za ni moc a moc.Když zpívala v divadle to své Haleluja,slzy se mi valily po těch tvářích a vím,že to není jen tak!Když tady plácnu,že si též poudám s Anděly,tož mě zítra vezou.Vím.Ale neplácnu to.Jen zkrátka vím,co vím.A asi to zůstane mým tajemstvím.Jsem ráda ,že máte Hanku rádi!Teda snad!!!Já to nečetla celé.Ale vím a cítím jak jí téj holce je.Mám ji ráda a prosím i vy ji mějte rádi!Je to milá duše a nikomu snad neublížila!To ani neumí!Přeji jí ať se z toho vykutá,ať je jí dobře a zasejc mi něco složí!Tak milý člobrda nesmí býti nijak odsouzen!!!!!!!A teď do mě kamenem! :74:
26.08.2011 - 22:15 | Filtr
(Váhy) inkateo www.pracesesny.cz » Glimmer Man
I když nyní odpovídám na Glimmovu reakci , tak její obsah je s dovolením věnovaný těm , co tuto diskuzi sledují.

stalo se přesně to oč mi šlo.
Zatím Glimm ještě ani nezačal věcně diskutovat, ale jen hlásal svoji víru "zabejčeně" (jak sám říká) a ani nevyslovil názor jak si představuje, že by chemická reakce (tedy "pohyby" hmoty) měly být zdrojem myšlenky a vědomí. myšlenka je totiž záměr a plán. A pohyby hmoty nemohou vytvářet záměry a plány. Mohou se podle plánu hýbat, ale nemohou plán vytvářet.

No a také by Glimm chtěl vysvětlit složitou věc ihned nebo nejdýl "za dvě minuty." neuvědomuje si dostatečně, že diskuze je o postupných schůdcích vedoucích k žádanému pochopení. chtěl jsem ho vést k pochopení, že vědomí je nehmotné a že tudíž existuje nezávisle na hmotném těle a že tudíž existuje něco co klidně můžeme nazvat duší. Chtěl jsem s ním pak cestovat přes celoživotní dílo amerického vědce Iana Stevensona , který se svým týmem ve své celoživotní práci podchytil a zpracoval přes 2000 dětí, které sotva začnou hovořit, tak hovoří do detailu o svých minulých žiovtech. a to tak, že tým Stevensona to pak jde vědeckými metodami ověřovat do terénu a potvrzovat tím pravdivost jejich slov.
Chtěl jsem mu pak ukázat existenci mnohosti na všech úrovních bytí. tedy že i duše musí být rozdílné a na rozdílných stupních vývoje a že tudíž některé jsou pomáhající těm , které to potřebují. měl jsem v plánu používat pouze fakta a pouze rozum a pouze logiku. Protože to je něco, co Glimm musí brát a nemůže to odmítat.

Ale co se nestalo.
Glimm mi napsal osobní vzkaz, že opravdu chce pokračovat v diskuzi a že má zájem dozvědět se nakousnuté. jen si přeje, aby to probíhalo mezi námi. říká, že tajit to nechce a že mu nevadí pozdější zveřejnění. naprosto respektuji jeho přání. Glimm nebude alespoň muset psychlogicky bojovat proti zbytku světa. bude se víc soustředit na samotnou diskuzi.
nechci nikoho válcovat. jakmile někdo někoho válcuje, nevzejde z toho nikdy nic dobrého pro nikoho.
jsem proto moc rád, že skutečně něco Glimma zaujalo a že má zájem dozvědět se více. Vlastní zájem , vůle a motivace , to je to oč tu běží.
Takže: mám radost, že nevznikla žádná válka, ale skutečné hledání.

považoval jsem za správné dát Vám info, proč se naše výměny s Glimmem odsud tak rychle vytratí.

kdokliv by však cokoliv chtěl nakousnout , rád se toho zúčastním s Vámi se všemi.
děkuji

26.08.2011 - 21:46 | Filtr
(Váhy) inkateo www.pracesesny.cz » mikejla
dobrý den nebo ahoj.
Já děkuji zrovna tak.

a začpak prosím děkujete Vy nebo děkuješ ty?
26.08.2011 - 14:07 | Filtr
(Býk) balboa » Glimmer Man
ja se ti vubec nedivim, ze si myslis to co si myslis, logicky musi to byt pravda... ale pockej az zazijes psychologickou smrt a znovuzrozeni, to se pak sam sobe pekne zasmejes jake ma ta pravda dimenze :) Je zpusob jak si tuhle svoji intelektualni viru muzes vyvratit a je jasne, ze te to nelaka... v opacnem pripade bych te fakt uznaval :))
Vira jako vira, oboje je to ztotozneni se s necim co ti nekdo rekne a co si nemuzes overit vlastni zkusenosti... a kazdy si hleda smysl v necem jinem, podle povahy. Dnesni doba je plna nabozenstvi, pod zastitou racionality
26.08.2011 - 13:32 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » balboa
Ze začátkem souhlasím a s koncem absolutně ne - to už je jen produkt lidský fantazie, jak vysvětlit nepoznaný.
26.08.2011 - 13:23 | Filtr
(Býk) balboa » Glimmer Man
Na tom neco je, kdyz lide mluvi o dusi, tak tim ac nevedome oznacuji mysl se vsim vsudy, promluvit nekomu do duse znamena oslovit jeho podvedomi, aktivuje se tim neco ceho si predtim nebyl vedom. Ale pak je tam jeste ta vec, ktera se skryva za tim vsim a tomu rikaji duch svaty, buddha, absolutni byti, kosmicke vedomi, all-that-is atd.... to je to co te drzi pri zivote.
26.08.2011 - 13:03 | Filtr
(Lev) Eva » ave
Krásné..... :76: :62: :76:
26.08.2011 - 12:52 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Glimmer Man
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Mysl je zas něco jinného :2:
Příspěvky: 188-164 163-139 138-114 113-89 88-64 63-39 38-14 13-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »