Už nevím...


17.08.2011 - 23:39
(Býk) Misswonderful
Už nevím...
Poraďte mi, už nevím co mám dělat... Jde o to, že pořád řeším jeden a tentýž vztah se svým přítelem-ex přítelem. Hodně jsem mu v minulosti ublížila (jak říká on). Já si myslím, že jsem si spíš potřebovala ujasnit věci, které bych bez toho dneska nevěděla. Jak se říká - zkusit něco, abych věděla, že to nechci. Několikrát jsem ho opustila a pak se k němu vrátila. Známe se už asi 4,5 let a dnes vím, že on je opravdu ten pravý, vím že s ním chci být a miluju ho. Rozumíme si ve spoustě věcech a zároveň jsme protiklady. Ale teď už zase On neví, jestli chce být se mnou. V tomhle "offline stavu" jsme už asi 2 roky, střídavě oblačno. Ale oficiálně spolu nejsme. I když si píšeme, jsme v kontaktu, skypujeme si, nechce se se mnou nikde ukazovat. Myslím si, že jsem mu už dala dostatečně najevo, že ho opravdu chci. Ale on se pořád nemmůže rozhoupat. Já na něj pořád "čekám", on se obalil prací a studiem, takže se vídáme prakticky jednou za 3 měsíce. Jsme taky každý z jiného města a v jiných městech studujeme, takže kdybychom chtěli obnovit vztah, museli bychom to řešit už nějakým společným bydlením a podobně. Ale prostě se posunout! A mě trápí ta jeho nerozhodnost. On je Kozoroh, já jsem Býk. Chci to rozseknout, vědět, jestli je On schopen mi odpustit a jít se mnou znovu do plnohodnotného vztahu, nebo vědět, že ty staré rány mi nikdy schopen odpustit nebude a já budu muset opustit staré a jít dál!!! Ale miluju ho, bude to bolet. Když se ho zeptám, co ke mě cítí, tak mi řekne, že mě má rád, ale že mě asi nemiluje. Tak co teda? Jakou máme naději? Karty mi říkají, že mám čekat, že mám být trpělivá a že to bude v pohodě. já mám proto pořád naději že se to spraví a bude to zase jako dřív. Ale nevím. Čekám na něj opravdu už dlouho, ale on prostě nějak nemá potřebu to řešit. Nebo to neumí řešit... Achjo... :9: :9: :9:

Stránka: 3 2 1
Řazení:
29.08.2011 - 08:09 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Královna Elfů
:15: :15: :15:
28.08.2011 - 21:57 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Královna Elfů, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
zkus si predstavit cloveka, kteremu na tobe ZALEZI.. citi zodpovednost vuci tem vazbam, ktere jste si na sebe vytvorili, NAPLNUJE je, nenechava ten pramen vyschnout trimesicnima pauzama a odkladanim jasneho NE nebo ANO.. pro takoveho cloveka je DULEZITE, ze ty se citis nesva a chce ti v te situaci pomoct.. tendleten typek je rozplizla nerozhodna sracka.. jeho pojeti lasky je chore a tve do jiste miry taky, pac emoce.. krucihergotfagot uz pomilionte tady rikam.. EMOCE NEJSOU LASKA!!! emoce ktere te drzi na spagatkach nejsou SVOBODA.. a laska je svoboda!!! takze DOUFEJ, ze TAKHLE uz se nikdy nezamilujes :74:
28.08.2011 - 21:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Misswonderful
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Královna Elfů, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
eh.. tak kdyz se divam na tvuj dalsi prispevek o "osudove lasce" tak se musim.. nadechnout.. MILIONKRAT NA SVETE VSEM PIPINAM BUDU CELEJ ZIVOT OPAKOVAT, ZE N-I-C !!!! T-A-K-O-V-E-H-O !!!! N-E-E-X-I-S-T-U-J-E !!!...vztah je setsakramentska drina a nic se nedeje jen takhle "osudove" samo.. tohle je proste blud blbych a naivnich kartarek a ezotericek a romanticek zivenej jeste dost solidne filmovym prumyslem a holywoodskejma sladakama.. tohle je to PRVNI, co potrebujes dostat z hlavy ven.. ta situace je slozita a chapu ze nad ni nemas nadhled, ale zkus zacit tim ze vymazes predstavu "osudoveho partnera" oki? to ze na te zarli mimochodem znamena uplne hov..
28.08.2011 - 21:36 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Královna Elfů, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ajeje.. no myslim ze by ses od nej mela odvazat a jit dal..
19.08.2011 - 15:55 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Glimmer Man
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Bergruna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
sem se přepsala, " retardofilní záliba balit týpky..." pozornost na sklonku dne mizerná... jo ve výčtu chybí čistokrevní hlupáci, žárlivci a lenoši.
19.08.2011 - 15:22 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Bergruna
Retardofilie. Nebalí reatrdofilní týpky, ale právě retardy. Sociální retardy - kurevníky, sobce, machry, burany, násilníky...

To jen tak pro upřesnění. :3: :2: :4: :5:
19.08.2011 - 15:14 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Glimmer Man
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Bergruna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
taky máte pravdu, viz "záliba" neustále balit retardofilní týpky...
19.08.2011 - 14:36 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Misswonderful
Věříš tomu alespoň ty sama?? Nedáš mu spíš pak čas do konce září??

Podle mě měl času habaděj... a vyjádřil se jasně.
19.08.2011 - 14:33 | Filtr
(Býk) Misswonderful
Dám mu čas ještě do konce srpna. Pak půjdu dál...
19.08.2011 - 12:45 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Bergruna
Zkušenosti jsou nepřenosný, ale poučení z nich už přenosný je. Pak už jen záleží na stupni zabedněnosti poučovaného. Jako například někomu řeknu, ať nehrabe do ohně, že se spálí. Pokud to někdo pobere, dá si dohromady fakta (teplota, škvaření kůže), tak potom do ohně nikdy nešáhne a bude vědět, že to je špatný. Pokud je někdo zabedněnej, musí si holt šáhnout sám, aby věděl.
19.08.2011 - 12:37 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » jujda
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Bergruna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
máte pravdu, zkušenosti jsou nepřenosné, že jo?
19.08.2011 - 12:11 | Filtr
(Blíženci) jujda » Bergruna
Svým způsobem mohu připustit, že karty mohou pomoci i v růstu osobnosti, mohou nám poodkrýt něco, co stejně sami v nitru dávno víme. Nejsem zcela proti nim. Pokud dokážou přimět člověka, aby na sobě sám zapracoval, tak ok. Ale v tomhle případě, kdy je jasně vidět, že je slečna nerozhodná a nejraději by nechala veškerou zodpovědnost za ten vztah či jeho konec na druhém...si myslím, že není dobré budoucnost (kterou stejně tvoří člověk sám) jí vykládat z karet. Měla by pochopit, že otěže jejího života leží v jejích rukou. a nemají o něm rozhodovat karty, ten kluk či kdokoliv jiný.
19.08.2011 - 11:49 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » jujda
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Bergruna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nitro se skládá z několika vrtstev, jde o to jak hluboko až se člověk chce dostat v odpovědích na své otázky, co chce odhalit- karty(tedy jenom některé) jsou symboly života- láska, smrt, změna, iluze... obsahují archetypálně uložené informace- tedy pokud je to pro Vás zajímavé, samozřejmě platí, než diletantsky vykládat karty, je lepší je obejít obloukem. :27: Řídit se kartami? Je to jako s tím ohněm, slouží a dokáže i spálit na prach. Jde o to, jak s ním zacházíte. :3:
19.08.2011 - 11:20 | Filtr
(Blíženci) jujda » Bergruna
Myslím, že stačí pohledět do svého nitra a trochu přemýšlet. Proč propůjčujeme osud tomu, co nám řeknou karty? Proč se řídit jimi? Hlavně bych zdůraznila, karty jsou občas dobrý sluha, ale zlý pán. Avšak na to, co si potřebuju vyřešit, se zeptám sama sebe a ne karet :3:
19.08.2011 - 11:14 | Filtr
(Blíženci) jujda » Misswonderful
A jsi takhle šťastná? Mě to tvoje pokání spíš připadá jako sebemrskačství..Proč se trestáš? Kdepak tohle fakt neni na mašli :3: Jen by to chtělo se na to podívat z jiného úhlu. Zbytečně máš v hlavě protivné brouky. Měla bys je vysmíčit a podívat se na hezký den. A podívat se na ten vztah-nevztah a říct si co ti to přináší a jestli to chceš takhle dál. A nebo se prostě zaměřit na sebe, své koníčky, kamarády a neřešit jen jeho.
A když to budeš chtít ukončit, řekne ti, že jsi přelétavá...a co? sakra, vždyť letíš za svým štěstím :17: Přece nebudeš stále stát na místě a čekat až se pan "úžasňák" uráčí...
19.08.2011 - 11:00 | Filtr
(Hadoken) ži.va » Misswonderful
proč? protože jste si vybudovali solidní závislost jeden na druhém a dělá mu dobře, když s tebou může manipulovat...stejně tak u tebe jde vidět velice skryté a podpovrchové tendence dotlačit ho někam, kde on už není a nechce evidentně být...

jen se chci zeptat na jednu věc... vídáte se naživot někdy? jak takové setkání probíhá?
19.08.2011 - 10:57 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Misswonderful
Tohle chování už jsem ti myslím taky přeložil a vyložil do obecný řeči... z toho překladu jsi mohla určitě nabýt dojmu, že pokud se někdy vrátí, tak budeš prostě jenom lepší ty, než nic. A budeš jen checkpoint, aby se měl kam vrátit, když nenajde jinou.
19.08.2011 - 10:55 | Filtr
(Býk) Misswonderful » Glimmer Man
Tak když mi říká teda ať jdu do háje, tak proč si mě pořád tak hlídá? A když mu to řeknu já, hele, to nemá smysl, končíme, tak na mě vyjede, že jsem si našla někoho jiného, že jsem nestálá a tak. Tak tím mi dá najevo zase, že mu teda asi o něco jde... :39:
19.08.2011 - 10:53 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Misswonderful
Mám pravdu, "bohužel". Vidění co chceš vidět je právě onen tvůj problém. Kdyby mě oslovila žena a já měl o nich zájem, měl ji rád a chtěl s ní být, tak bez zaváhání hned zakřičím hlasitý ANO...
19.08.2011 - 10:51 | Filtr
(Panna) Přívětivý Jack » Glimmer Man
Je to přesně tak jak Glim říká.
Od kozoroha zřejmě nikdy neuslyšíš žádnou definitivní odpověď. Na to jsou příliš nekonfliktní (a možná i vypočítaví). Taky jsem to zažil.
Prostě to ber už jako ukončené, nebo pro lepší pocit mu napiš, že to končíš a už na něj nereaguj, a pohni se dál.
19.08.2011 - 10:51 | Filtr
(Býk) Misswonderful » Glimmer Man
Tyvogo... čím se živíš? Nejsi ty psycholog?

No asi máš pravdu. Člověk většinou vidí to, co vidět chce.
19.08.2011 - 10:43 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Misswonderful
Ale on ti to už dávno a zcela jasně "řekl". Jenom prostě ne tak, jako bys to chtěla slyšet, aby ti to došlo.

Myslím taky, že tě spíš štve, že se nechová tak, jak chceš, aby se choval, a nikoliv, že tě ve skutečnosti štve jak se chová.

Chápu, že chceš slyšet jasný "ne, už tě nechci, dej mi pokoj". Jenže pro někoho je prostě problém to říct takhle přímo těmahle slovama a tak se používá výmluvština typu "nejsem si jistý", "musím přemýšlet" a je to podpořený nějakým chováním. No a v překladu ti právě přesně říká "ne, už tě nechci, dej mi pokoj". Musíš to pochopit a pak uvidíš, že s tebou vlastně jedná narovinu. Jen ty to nechceš vidět... popravdě, kdyby ti to řekl narovinu, opravdu v tom ještě neuvidíš nějakou šanci nebo cestičku??
19.08.2011 - 10:41 | Filtr
(Býk) Misswonderful » jujda
Nemyslím, že by to byla láska, kdo ode mě žádá to pokání. Prostě cítím to, že jsem si něco nadrobila, tak si to musím vyžrat. Zákon vesmíru - co vyšleš, to se vrátí. Tak myslím, že se to teď vrací..

Tvrdí mi, že pro něj moc znamenám, že jsem jeho součástí, ale zároveň neví, jestli je teď schopen mít se mnou vztah... Tohle je na mašlu.
19.08.2011 - 10:37 | Filtr
(Býk) Misswonderful » Glimmer Man
Já bych ho i nechala jít, jenom mě štve, jak se ke mě chová. Potřebovala bych, aby mi řekl to a to. Prostě na rovinu, do očí. Abych se mohla jaksi "rozloučit" opustit, uzavřít to. Jenže takhle to není ani tak ani onak. Každý člověk potřebuje jakýkoliv vztah ukončit. I když třeba člověk náhle zemře, poslední setkání, přijetí reality... Prostě dokopat ho do toho, abychom si to vyříkali a pohnuli se oba dva dál...
19.08.2011 - 10:21 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Glimmer Man
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Bergruna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Zdravím, karty jsou forma nejhlubší psychoanalýzy- nic pro třasořitky. Samostatnost je schopnost včas se rozhodnout a dobře se rozhodnout a k tomu člověk potřebuje dostatek informací. Ideální věc je zkombinovat informace rozumové a intiutivní. Pokuď je někdo alibista, dobře mu poslouží cokoliv- nejen karty, třeba i členství v politické straně a nebo "bohulibá" církev a jiné zástěrky.
Příspěvky: 68-44 43-19 18-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »