Odmítání po 2 letech vztahu


17.03.2011 - 19:11
(Lev) Nicky_1
Odmítání po 2 letech vztahu
Ahojte, mám docela problém. Žiju s o 19 let starším partnerem, a posledních pár měsiců mám pocit jako bych ho přestala přitahovat... A to se snažim, pečuji o sebe, nechodim doma v teplákách, vařímu mu láskyplně večeře, ale mám svůj názor a snažím se být hrdá a nijak se mu nevnucuji, mám svoje zájmy a přesto všechno když mám třeba chuť na milování a dám to najevo, řekne mi že nemá rád nátlak a to i když to jen naznačim, od té chvíle už je z toho tlačení někam co on nechce, a řekne mi, že rád dobývá.. Ale to se prostě neděje třeba celý týden když to nevydržím a dám to najevo, že mi to chybí a chtěla bych to... Zkoušela jsem i různé rafinované svádění atd.. vždy opatrně aby nedolo k nátlaku.. a stejně k ničemu. Myslím že málokterého chlapa by nečekaný sex či nabídka a svádění nechal chladným.. Myslím že jsem docela hodně atraktivní a v tom tedy problém nebude, ale i přesto jsem nikdy necitíla nějakou žárlivost či něco takového z jeho strany... A přitom ze začátku náš vztah byl velmi bouřlivý a vášnivý.. Nevím kam se ta vášeň poděla... Všechno mezi námi je v pořádku, až na ten sex.. jakmile ví že bych to třeba chtěla tak ho to úplně odpudí... nechápu.. Máte s tím někdo zkušenost? Díky

Stránka: 2 1
Řazení:
24.03.2011 - 04:02 | Filtr
(Štír) íma
Nedalo mi to a ještě jednou jsem si přečetl celou tuto diskusi. Všechny informace, které tu o vašem vztahu uvádíš v jednotlivých příspěvcích. Píšeš o vztahu, který trvá dohromady dvaapůl roku a problémech v posledních měsících. Neznám tě a proto jsem se taky blíže podíval jak to vlastně s těmi tvými planetami je. Taky mne zaujalo, že jsi tu registrovaná jeden týden a diskuse vznikla tři dny po tvé registraci. Na tom by nebylo nic zvláštního, ale přijde mi až podivné odkud a jak dobře tebe a tvého partnera znají všichni, kteří ti dávají jednoznačné rady například k ukončení vztahu. Dokonce mne až děsí, že by bylo možné v podstatě cizího člověka takovým způsobem přesvědčit k tak závažnému kroku. Neumím si představit reakci tvého partnera až mu řekneš, že jsi se zaregistrovala na těchto stránkách a dozvěděla se tady o něm v odborné diskusi, že má možná jinou ženu, že by měl navštívit lékaře, protože má patrně problém s potencí stejně jako většina mužů po čtyřicítce, nejspíše trpí duševní poruchou, tedy vazbou na matku a jiné starší ženy a ty jsi zářezem na jeho pomyslné pažbě. Taky že žije ve strachu a nejistotě, že mu tě přebere někdo mladší a proto se raději věnuje masturbaci. K tomu všemu tě ještě ponižuje :63:
V okamžiku založení této diskuse jsi měla tranzitující Lunu v kvadrátu na Lunu při narození. Nebyl to právě nejlepší čas k otevření takové diskuse a je mi jasné, že k tomu došlo v době dost silného citového napětí. Sama víš dobře, že k takovému kolísání u tebe dochází několikrát za měsíc. K tomu ti šla ještě tranzitující Venuše do opozice na Venuši nativity a to v průběhu diskuse. To taky nebyl nejvhodnější čas. Tvoje Venuše ve Lvu a v prvním domě není právě skromná a opozice tranzitujíci Venuše v protilehlém sedmém domě partnerských vztahů naznačuje, že se začaly dít věci. Nechci tady dál rozebírat planety. Pokud ale mohu vyjádřit svůj názor, tak je jen na tobě a na tvém partnerovi jak váš vztah nakonec dopadne. Je váš a VY ho máte ve svých rukách. Jakou má pro vás hodnotu víte především zase jen vy. Držím palce ať to dopadne co možná nejlépe :29: :74:
24.03.2011 - 00:10 | Filtr
(Štír) íma
Za dva roky vztahu se toho dost změní. Je to i o chemii, hormonech... Najdou se tu jistě i fundovanější, kteří to dovedou vysvětlit. Vím, že každý o tom dopředu nepřemýšlí. Kam se vlastně vztah dál posune, až zmizí (a to zákonitě) to nejkrásnější z jeho počátku? Je hodně na partnerech zda si z toho umí to podstatné uchovat v srdcích a čerpat z toho, oživovat vztah... Zamilovanost pomine, ale vzájemná láska, pokud přetrvá... :3:
Přeju hodně štěstí! :74:
23.03.2011 - 23:59 | Filtr
(Štír) íma » Sosna zvlčelý
:15:za odvahu
19.03.2011 - 08:56 | Filtr
(Lev) Nicky_1 » OLLA
Moc děkuji za podporu :-)
19.03.2011 - 08:12 | Filtr
(Býk) OLLA
No,bude sa to len a len zhoršovať i napriek tvojej najväčšej snahe sa nič nezmení,môžeš vyskúšať X- riešení...všetko možné,môžeš sa aj na hlavu postaviť aj tak ťa odbije a vôbec mu nezáleží na tom ako sa cítiš :47:na tom nič nezmeníš-bohužial :62: skôr to bude ešte horšie!Pri ňom budeš len trpieť...a ver,že postupne,by si stratila všetko sebavedomie a nakoniec sa uzavrela... citovo,duševne aj telesne a už by si s ním, doslova nechcela mať nič spoločné!!! :23Ved každý život začína sexom, každý život z neho vyrastá...sex je všade,príroda sa rozmnožuje... chrobáčikovia...vtáci...zvieratá- je to prirodzené a potrebné!Nicky,ak by som ti mala poradiť...poradila by som bez mihnutia oka:Preč od takého!!! Prečo?Pretože,pomaly,ale isto,ti bude dochádzať ,,para,,vo vašom vzťahu,pretože to lepšie nikdy nebude...pretože sa nikdy nezmení,pretože zbytočne budeš očakávať zázraky...tie sa konať nebudú :43:pretože ťa ponižuje, zraňuje...trápi...odmieta... :47: radšej od neho utekaj preč,čím skôr-tým lepšie...si ešte mladučká,aby si mala žiť ,,v nedobrovolnom,,celibáte :23:Je to velmi ťažké...poznám tú zúfalosť,to poníženie...tú frustráciu :28: ked vzťah upadne na spolužitie ,,brat a sestra,,!!! :63: :23:
Myslím,že netreba velmi čítať medzi riadkami, aby sa človek dovtípil,že túto správu ti píše žena, ktorá VIE o čom píše a pred čím ťa VARUJE!!! :62:A preto Nicky,mám súcit s bolesťou,ktorú zažívaš:62:pochopí hlavne ten,kto zažil...precítil na vlastnej koži,aké to je- byť dlhodobo odmietaná...frustrovaná... odstrčená... nežiaduca a ponížená :24:
Nicky,trápenie čo pri ňom zažívaš...aj zažívať budeš, pokial to neskončíš...no,čo spravíš dalej s vašim vzťahom...ktorý je na bode mrazu,bude už na tebe.Prajem ti,aby si sa opäť našla,držím palce a veľa šťastia v súkromnom živote :17: :62: :29:
19.03.2011 - 05:22 | Filtr
(Štír) jarkalesna
Milá Nicky,co máš z toho,ja to mám přesně naopak a taky mě to dere,takze kdyz se ten tvuj tak změnil a ještě... argumentuje s tim s čím argumentuje je jasny,ze jsi v pozici v ktere s tebou muze manipulovat a krmit si svy zkuseny letama provereny rado by moudrejsi Ego.Ja mam taky problem se svym o 17let starsim a nekdy mam pocit,zese nad jeho radoby neomylnosti usouzim.Cau Jarmila :14: :14: :24:
18.03.2011 - 22:51 | Filtr
(Kozoroh) ES
Vekový rozdiel môže urobiť veľa a nemusí sa to ukázať okamžite.Sexuálna krivka u muža a ženy je rozdielna.Podla štatistík ty nie si ani v najlepšom a on je po zenite....Raz som taký vsťah zažila vydržal tri roky ,dva roky ako tak a tretí pribral a začalo byť jasné,že aj mentálne sme niekde inde.Ja som mala 30 on 50,v podstate som len objavovala svoju silu a mala kopec možností a rozlet a on pri mne rýchlo starol.Na začiatku som ja vyzerala vážnejšia a zrelšia a on mal mladícky šmrnc,nebola by som povedala ako rýchlo sa to zmení...
18.03.2011 - 22:22 | Filtr
(Lev) Nicky_1 » destova vila
Je mi 24 :-)
18.03.2011 - 20:19 | Filtr
(Střelec) libas » Lokii

Tak to vážně nevím :32:
18.03.2011 - 19:59 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele destova vila, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj Nicky,můžu se zeptat kolik ti je?Taky mám o pár let staršího přítele a dokonce o víc než o 19,ale zase řeším opačnej problém.Já bych si občas přála vedle něj jenom ležet a tulit se :-)
18.03.2011 - 17:44 | Filtr
(Váhy) Muscari » Firemix
Zevšednění, jasné, něco takového částečně přijde, ale zdá se mi, že jsou někdy lidi moc líní na to, aby se začli nějakým způsobem snažit, ono je to i hra na ego - teď sestoupím ze svého trůnu a zkusím někomu dát něco víc a nic za to nechci, vyjít, to vždy nemusí.
Hlavně se moc nevázat na to, co už jsem zažili - u Tomáše tohle nefungovalo, tohle jsem dával Jarče a spálil jsem se (neplatí jen v sexu).
Existuje spousta páru, kde vše funguje jak má, né vždy mají dáno od přírody - komunikace, občas dávat a neočekávat, dovolit si být šťastní, ať se nám už přihodilo cokoliv.
Jen jedna verze...

A dokonalost? Je nudná, lepší občas "louskat oříšky". :3:
18.03.2011 - 16:46 | Filtr
(Štír) Firemix
No muzu ti k tomu rict asi to,ze i chlapi maji sve dny,i kdyz jsem stir a jsem predurceny k sexu,taky to nemusim mit porad....Ale to svadeni a ruzny hracicky ,to by se mi libilo...Ono i v tech letech co ma on na ten sex uz neni moc nalada a muzes vypadat jako princezna...Kdyz mas doma dokonalou zenu,stejne ti zevsedni jakakoliv jina zenska...
18.03.2011 - 16:07 | Filtr
(Váhy) Muscari
Ahoj. Nu, u nás to začlo ještě dřív než po 2 letech, ani nebyl o tolik starší.. Nejdříve jeho překotná aktivita, na kterou jsem si docela ráda přivykla a pak takový propad, že jsem nechápala, co se děje.. Jinou neměl, stres v práci ubere sílu, ale jen částečně. Dle něj bylo vše v naprostém pořádku, moje potřeby a pocity už se tak neřešily. Pro aktivní holku, která o sebe dbá, zkouší všechno možné, nechá ho "vycukat" jestli nepřijde sám, atd. je to opravdu zátěž na psychiku, chápu tě. Radu nemám, u nás se to vyřešilo nakonec jinak, ale vím jistě, že takhle už nikdy víc.. :29:
18.03.2011 - 15:51 | Filtr
(Střelec) Lokii » libas
tak to je naprosto v pořádku, škoda jen, že seznámení přes internet nefunguje..
18.03.2011 - 15:35 | Filtr
(Střelec) libas » Lokii

Ty v tom máš tak krásně jasno :61:

Víš ale jak nám tu přibívají diskuze o náruživějších ženách
Být chlap začínala bych se pomalu bát :24: :24: :39:
18.03.2011 - 15:26 | Filtr
(Střelec) Lokii » Nicky_1
ale přečetl, chtěl jsem tím říct, že již pro něj asi nejsi zajímavá právě z toho důvodu, že má všechno co potřebuje, nemá důvod se snažit, tzn. že vyhledává konfrontace a sám tvrdí, že potřebuje dobývat...vztah bez problémů nemůže fungovat, asi je načase začít hrát strategickou hru na toho kdo je víc nad věcí...možná to i dělá schválně, aby si tě omotal kolem prstu nebo je to prostě proutník a má někde něco "lepšího" co může dobývat
18.03.2011 - 14:56 | Filtr
(Lev) Nicky_1 » Lokii
Chodili jsme spolu půl roku, poté jsme spolu začali bydlet. To už fakt o chození nemůže být řeč, spíš jak říká Sempress, jsem tu spíš za hospodyni, starám se o domácnost, vařím a tak.. a rozhodně si nemyslím že jde jen o sex, asi sis nepřečetl můj první příspěvek.. že o ten tu právě bohužel už moc nejde..
18.03.2011 - 13:14 | Filtr
(Střelec) Lokii » alek
přesně tak, JEN sex, jsem rád že si rozumíme :4:
18.03.2011 - 13:06 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Lokii
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele alek, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Je těžký uznat, žes neměl pravdu, co? :61:
už jsem si všimla, že veškeré Tvé přípěvky (netýkají-li se přímo Tebe a okolí) jsou ve smyslu : co může žena nabídnout muži? jen sex! :2:
18.03.2011 - 12:59 | Filtr
(Lev) Sempress
Má partnerku na sex jinde... ty jsi zůstala a byla postavena do role hospodyně. Nic s tim neuděláš, buď se s tim smiř a nebo jdi od toho. Pochybuju, že by jeho nezájem měl co dělat s jeho věkem. Po pravdě řečeno chlap v tomto věku si najde mladou ženu jen kvůli sobě a budoucnost v tom vztahu nehledá, tu už má nenávratně za sebou.
18.03.2011 - 12:58 | Filtr
(Střelec) Lokii » alek
to "chodí" je dost relativní, podle mě se jedná jenom o sex, co by mnohem staršímu muži mohla žena nabídnout kromě rozkroku?? :61:
18.03.2011 - 12:48 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Lokii
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele alek, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
protože miluje svojí matku, chodí dva roky s holkou, které by mohl být otcem? :25: :75:
jedním z projevů oidipova komplexu je i přehnaná žárlivost, což tady (aspoň podle příspěvku není) - muž se nechce o ženu s nikým dělit a roli otce-soka zaujímají v jeho očích lidi kolem
a ano, jinou a známější formou je "mamánkovství"
18.03.2011 - 12:39 | Filtr
(Střelec) Lokii » alek
to jo, ale tohle je jeden z projevů...jak víš že nemiluje svoji matku?..nebo že spíše podvědomě hledá jí podobnou
18.03.2011 - 12:35 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Lokii
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele alek, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Si to trochu pleteš, ne?
Ona je o 19 let mladší, ne starší. Oidipův komplex je milenecká láska k matce, možná to ještě jde vztáhnout k starším ženám :3:
18.03.2011 - 12:32 | Filtr
(Střelec) Lokii
Tomu se říká Oidipův komplex, chlap udělá vše proto aby ji získal a potom ho přestane zajímat.Podle mě je to sběr trojefí, gratuluju, může si udělat zářez na pomyslnou pažbu :4:
Příspěvky: 48-24 23-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »