Rada nad zlato


31.07.2010 - 11:22
(Váhy) Evika87
Rada nad zlato
Zdravím!Mám problém a vlastně ani nevím kde začít. Měla jsem už pár mužů a se všemi to vlastně vždycky dopadlo stejně. Po nějakém čase se vrátili k nějaké bývalé přítelkyni na které byli závislí nebo přišla jiná žena. A vždycky mi říkali jak jsem hrozně báječná a že si zasloužím někoho lepšího nebo že mě vážně milovali ale musí se vrátit.. Všichni mi říkají že nemám být na chlapi tak hodná, že to žádný chlap neocení. Pro někoho koho miluji jsem ochotná udělat cokoli na světě. Konkrétně pro toho posledního jsem se chtěla naučit domácí kynuté knedlíky a dělala jsem mu polévky s domácími nudlemi. Byl z vesnice a byl na to zvyklý, tak mě těšilo dělat něco z lásky pro něj, bavilo mě s láskou vařit. Pak ještě chtěl abych přibrala, tak i to jsem pro něj byla ochotná udělat i když ne tolik kolik chtěl, snažila jsem se s ním domluvit na nějaké rozumné váze. No, a pak když už jsem se přestála bát že mě opustí a zářila jsem štěstím na celý širý svět, tak odešel jednou do hospody, když se vrátil tak mě vzbudil a řekl že jde k ní, že se k ní chce vrátit, že už nejsou změny pro něj. A tak v noci odešel...Pro mě jako pro váhu s asc. raka je láska a rodina celý život. Chvíli jsem ostražitá ale moc dlouho mi to nevydrží a jakmile začnu chlapovi plně důvěřovat a nebát se že mi uteče, tak je to jako blesk z čistého nebe a je pryč. Nikdy to nečekám a vždycky to bolí o to víc že jsem to vůbec nečekala.A teď jsem zvědavá co mi poradíte. Těžko změním celé své myšlení nebo spíše cítění. Když miluji, nedokážu srdce ovládat myšlenkami - ono to jde taky stěží když si myslím, že je vše v pořádku. Mám se pokusit změnit se, být větší mrcha, držet se zpátky... Nebo snad existuje chlap který by dokázal ocenit, že pro mě bude jednou hlava rodiny, budu ho více méně respektovat, budu mu manželkou která ho podrží když se mu nebude vést, poradí mu když bude chtít, uvaří, vypere, popovídá si s ním a ráda se s ním pomiluje? Mám snad na takového chlapa čekat který to ocení nebo takový neexistuje a já mám o světě mylné představy..? Možná chlapům vadí že jsem moc ukecaná. Dokážu si povídat o čemkoli, nejsem moc stydlivá na choulostivá témata, své názory zvážím než je vypustím z ůst nebo spíše řeknu nahlas pro i proti a dlouze si to pak tříbím v hlavě nebo diskutuji nad argumenty..

Stránka: 4 3 2 1
Řazení:
24.08.2010 - 08:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele zlodějka duší, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já bych se neměnila, spíš bych si počkala na toho správného chlapa. On tam někde je, to se neboj. - Ale je pravda, že nikde není záruka, že ho někdy potkáš, svět je tak veliký a my se pohybujeme na tak malinkém kousku.. :48:
08.08.2010 - 14:39 | Filtr
(Váhy) Evika87 » Anad 2
Děkuji, to je od tebe velmi milé. :30:

Ale jsem moc naivní a hodná a chybí mi mužská racionalita.. Snažím se to naučit :1:
08.08.2010 - 11:10 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Anad 2, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Prosím tě, neměň na sobě vůbec nic. Z tebe tryská tolik radosti ze života, že bys mohla svým teplem a světlem objímat a milovat nejen jednoho muže, ale celou armádu. Takových lidí není moc a vsadím se, že ti tvou radost a úsměv i leckdo závidí. Ale lampa zářící tmou láká můry..nauč se poslouchat intuici a nenech si na sebe lepit lidi, co se chtějí jen nasytit tvou energií a odejít...uchop za ruku toho, kdo se před tvým světlem zastaví a s úctou poděkuje za to, že jsi ho zahřála...takový člověk nebude jen chtít brát, ale bude ti chtít i dávat. :27:
:27: :27:
04.08.2010 - 18:16 | Filtr
(Rak) athéna1
To spíš musíš být pro většinu žena snů...Protože tolik pozitivních věcí dohromady to se nevidí u každé ženy, na kterou se narazí...Zůstaň taková jaká jsi, nic neměň :15:
04.08.2010 - 17:50 | Filtr
(Váhy) Evika87
Tak aspoň že jsem dostala práci, která mě baví :1:
04.08.2010 - 17:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » funik
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele A., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
nic, však on ji život ještě naučí :5:
04.08.2010 - 17:29 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » A.
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele funik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
A co chceš změnit na tom,že jsi hodně mladá,žádoucí..a máš ještě dost času na opravdu vážný vztah?
04.08.2010 - 17:07 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » funik
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele A., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
jak se to vezme.. :3: když se ti v životě nápadně často opakují stejné nebo podobné situace, je to spíš znamení pro tebe, že bys měl možná něco změnit :40:
04.08.2010 - 17:05 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele funik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jejich chyba,ne? :3:
04.08.2010 - 16:58 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » jitkakoc
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele A., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
jojo já si taky myslím, že v takových případech bývá na vině nízké sebevědomí.. když si nevážíš sama sebe, tak jak si tě pak má vážit někdo jinej? jsi ochotná se pro druhého rozkrájet a rozdat? jenže o to nikdo nestojí, aby ses mu ve všem přizpůsobovala.. samozřejmě, kompromisy jsou nutné, ale nesmíš přitom ztratit sama sebe, musíš mít charakter a musíš vědět, co chceš, co jsi ještě ochotná pro toho druhého udělat, a co už ne.. :3: :32:
03.08.2010 - 17:25 | Filtr
(Býk) Jyotis » Evika87
No zájmů máš v profilu hromady, takže že bys byla moc "bačkorová", to zřejmě ne..
Možná jsi prostě krásná a milá, a tak se do Tebe zamilují i Ti vlastně zadaní a přitom slušní, pak mají výčitky, cítí starý závazek a vrátí se...
03.08.2010 - 16:40 | Filtr
(Štír) !gby » jitkakoc
:15: :3:
03.08.2010 - 16:26 | Filtr
(Beran) jitkakoc
Já jsem beran, tak asi není divu, že vůbec nechápu tvůj přístup. Nemyslím to, že se kvůli lásce chceš něčemu naučit, něco změnit, to mi přijde přirozené, i když já bych tedy pro nikoho netloustla, leda bych si sama připadala vychrtlá. Ale co fakt nechápu je, že píšeš, když se přestanu bát, že mi uteče !!!! Na to pozor, to mi přijde opravdu divný, proč by se měla začít bát, že ti uteče? Přece se s někým dáš dohromady, protože se oboustraně chcete, tak proč tyhle obavy? Tím si to akorát přivoláš, myslím, že v tom tkví problém a pak se třeba chováš nepřirozeně jen proto, aby neutekl, zároveň mu tím podsouváš, aby přesně tohle udělal. Pracuj na svém sebevědomí, pokud si někoho připustíš k tělu a zamiluete se do sebe, musíš si být jistá sama sebou, že si lásku zasloužíš taková jaká jsi- bez snahy o změnu a vyhovění druhému :29:
03.08.2010 - 16:14 | Filtr
(Váhy) Evika87 » Pietra di Luna
Otázkou je jestli taková dokážu být já když moje hlavní vlastnost je že se přizpůsobuji a rozmazluji muže.. :41:
03.08.2010 - 10:37 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Kordelie
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pietra di Luna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Souhlas...jenže otázkou je, zda žena dokáže být výbušná, reptající, v opozici atp. když doopravdy miluje :25:
02.08.2010 - 15:46 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Kordelie, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nějaký pro Tebe tady existuje :16: (muž)...ten pravý...

Já vidím na Tobě, že působíš poddajně, hodně se obětuješ pro partnera, jsi mu "MOC" po ruce...

mi to připomnělo jednoho mého kamaráda, co chodil s jednou děsnou holkou, výbušná, reptající, v opozici...a vzpomíná na ni nejvíc ze svých dosavadních vztahů... :63:

z toho vyvozuji, že muži oceňují ženy, které dokážou mít jinej názor a nepodvolují se jim..

Ty máš toho tolik co nabídnout, dát, prostě máš srdce na dlani a jak je to všechno takhle hezky vidět..tak si toho kluci neváží.

Můj názor :68:
02.08.2010 - 15:00 | Filtr
(Lev) siolaa
Opustí-li tě ženatý muž, není chyba v tobě, ale v tom, že je ženatý.
Opustí-li tě svobodný muž, pak není chyba v tobě, ale v tom, že je svobodný.
Opustí-li tě rozvedený muž, pak není chyba v tobě, ale v tom, že je rozvedený.

Ten první se vrací ke své jistotě.
Ten druhý hledá novou zkušenost.
Ten třetí jen potřeboval pofoukat svou bolístku.

Závěr?
Nelze zaměňovat lásku za sex. Pro muže je na prvním místě postel a teprve potom si snad všimne i toho, s kým ji sdílí.

Hodnotný a trvalý vztah je společnou prací obou, je prací na sbližování se v úrovni duchovní /smysl a cíl života/ a v úrovni duševní /etika, estetika, společné zájmy/, k němuž se pak organicky naváže i sblížení tělesné jako doplněk vztahu /třešnička na dortu/.
01.08.2010 - 15:23 | Filtr
(Váhy) Evika87 » Sosna zvlčelý
Díky. Je hrozně milé když každý přidá k dobru svojí zkušeností do diskuze. Už si asi po přečtení připadám že mám dokonalý návod na život" že jsem vse pochopila. :2:

Ale samozřejmě vím že to není pravda, s teorií přichází praxe a pak se to musí ještě vstřebat :3:

01.08.2010 - 15:15 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Evika87
Držím palce! :15:
01.08.2010 - 15:13 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Pietra di Luna
:25: A víš, že je to možný? Já na sobě občas pozoruji (d)račí sklony. :4: A přitom právě raka obsazeného nemám.
Tady se člověk dozví věcí...
Hele, v tom případě potřebujeme nějakého zkušeného astrologa na určení příbuzenství, protože na genetické testy mě nikdo nedostane! :39: To tak, aby mi někdo odebíral moje geny a mně pak chyběly! :47:
01.08.2010 - 15:10 | Filtr
(Váhy) Evika87 » Sosna zvlčelý
Dříve jsem léčila lásku láskou. Já vím že je to jen záplata. Asi ještě cítím někde neprobádanou oblast. Dříve jsem si našla nového muže abych ho mohla stejně milovat. Teď mám v plánu ještě něco prozkoumat. Možná mi to přinese lásku a nebo z toho nic nebude. Ale chci do toho jít s větší lehkostí.. Těžko se to vysvětluje. Možná bude všechno úplně jinak.

Říká se chceš-li Boha pobavit, řekni mu o svých plánech do budoucna :2:
01.08.2010 - 15:07 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Chosse.ka
Na to jsem, zaplať příroda, už přišel taky. :15:
A vůbec, to je hrozné spojení "vážný vztah"! Jako bych snad své kamarády nebral vážně? :22: Já beru všechno vážně, dokonce i svoji váhu. :4: To jen ona si mě neváží. :10:
Jaképak copak, že tenhle vztah je vážný a tenhle už ne? :4:
Ne, nerezignoval jsem na nic, jen už všemu nechávám volnost. Když přijde láska, přivítám ji s otevřenou náručí: "Vítej, lásko!" :12:
A když nepřijde, tak ať. Vždyť je taky dobře. A tak to má být. :15:
01.08.2010 - 14:57 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » charri
A tak kdyby šlo o muže žida, tak co? Přece proti nim nic nemáš, ne? :3:
Jo u ženské by to bylo horší. :10:
Popravdě řečeno jsem čekal, kdo s tím přijde. Ale sázel jsem tedy spíše na chlapa. :4:
01.08.2010 - 14:22 | Filtr
(Váhy) charri » Sosna zvlčelý
:4: prořízku.... hlavně když to nebude obřízka...což??? :21: :4:
01.08.2010 - 14:20 | Filtr
(Ryby) Chosse.ka » Sosna zvlčelý
Ahojky :4:,s tou jabloní máš pravdu a asi to funguje i u lidí i když ne stejně.Když jsem si proletěl celou diskusí,je tam hodně pravdy a moudra.Ale jsme jen lidi,kteří dělají chyby.Napsal jsi to dobře,že je ještě mladá a že to včas řeší.Později se to řeší obtížně.Vím to z vlasní zkušenosti.Co teď vím,že je lepší mít kamarádky/dy než vážný vztah,kde to nefunguje!
Příspěvky: 94-70 69-45 44-20 19-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »