Co se mnou?


08.02.2010 - 17:26
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Hildegarda, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Co se mnou?
Poslední dobou mě užírá pocit méněcennosti. Jsem rozvedená s dvěmi dětmi a moje vztahy jsou jen jedna velká katastrofa. Mám pocit, že se hodím všem jen do postele, ale o vztah nemá nikdo zájem. Měla jsem teď jeden vztah, necelý rok, ten přítel mě celou dobu jen ujišťoval v tom, že ke mě nic necítí, ale že se mu to se mnou líbí. Skončilo to tak, že si našel jinou, přesto se se mnou rozešel tak, že se se mnou naposledy vyspal, že prý ho přitahuji a že se mi bude muset vyhýbat. Po měsíci jsme se sešli a opět jsem se nechala unést, myslela jsem si, že se s tou novou rozešel, ale pak jsem zjistila, že je s ní stále a klidně ji podvede se mnou. Nevím, co je na mě špatnýho, že ke mě nemůžou muži cítit víc, než jen přitažlivost fyzickou. Nevím, co dělám špatně, že za to nikomu nestojím. A když jdu na rande s mužem, který by eventuelně za ten vztah stál a i z jeho strany je vidět zájem, tak ve chvíli, kdy řeknu, že jsem rozvedená a mám dvě děti, tak je to obrat o 180 stupnu a je to, jako bych rekla, že mám silně nakažlivou a smrtelnou nemoc. Tak nějak už mě opouští veškeré sebevědomí.

Stránka: 2 1
Řazení:
20.03.2010 - 19:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bolek1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Vydrž a on ten pravej přijde.B
13.02.2010 - 21:44 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele luckyboy, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Evidentně tě muži využívají jen na sex.v tomto případě bych ti doporučil aby ses přeoryentovala a skusila to s nějakým kamarádem,s někým,koho už delší dobu znáš a kdo po tobě eventuelně i toží a ty si to nepřipouštíš,protože se bojíš,že stratíš tu jistotu kamakádství,každopádně ale nastal čas na učinění kompromisu.Noví lidé,kteří vchází do tvého života vypají jako hezcí lidé ale to jen pro to,že je neznáš.Tak proč čekat na to co je reálné?
10.02.2010 - 11:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » turdai
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele roklanka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
K tomu co napsala spimajim není co dodat.Začni od sebe,přestaň hledat a zapracuj na sobě.Až si začneš vážit sama sebe,svět se otevře. :1:
10.02.2010 - 10:32 | Filtr
(Váhy) turdai
To co píšeš, jsem já před deseti lety...byla jsem svobodná matka a tak zoufale jsem toužila mít vztah jako ostatní moje kamarádky až jsem si jednoho zoufalce do života přitáhla :41:. Ze začátku jsem si myslela jaká že to není láska...pořídili jsme si dítě a začalo peklo, vydržela jsem to 6 let a pak se stalo to co mělo. Konečně jsem přišla na to že nepotřebuju vedle sebe nikoho proto abych se cítíla dobře. Vyrazila jsem ho a byla jsem šťastná jako blecha, že jsem sama. Žádnýho chlapa jsem nechtěla ani vidět no a do půl roku jsem ho měla a byla to láska jako trám....
Měj ráda sama sebe, to je to hlavní :35:.
09.02.2010 - 14:19 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » spimajim
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele mahmirka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15: :15: :15:

:30: :30: :30:

Bravo !

:74:
09.02.2010 - 11:49 | Filtr
(Býk) player » Simply
:17: :15:
09.02.2010 - 11:44 | Filtr
(Váhy) Simply
Jakápak méněcennost, jak je vidno, mužům se líbíš, randíš ... Jde asi o to, moc netlačit na pilu, aby ti potenciální partneři ihned nezavětřili, jak moc až zoufale chceš ten vztah, jak moc by si chtěla zase, promiň, "zahnízdit"... Muži adekvátní tvému věku už mají ledaccos taky za sebou, nějaké zklamání, nedorozumění či závazky a co si budem povídat, oni nechtějí mít další problémy svoje či někoho jiného, nechtějí něco zase vážně řešit... Chtějí si užívat, mít pohodovou ženu a na tom není nic tak hrozného. Užívej si taky, nikoho nezavaluj hned na prvních zchůzkách svými problémy či rozvody atd... prostě život je takový a makový, každýmu někdy zaskřípe. Užívej si dle svého život taky v pohodě, ber to všechno s nadhledem a ne tak smrtelně vážně... Ono se to odrazí i na těch schůzkách a možná, že po nějakém čase bude tu pohodovou ženskou ten chlap chtít celičkou i s tou "minulostí" a závazky.... a kdo je nemá. Jezdi s dětmi třeba, já nevím, na hory, taková pěkná a pohodová "svobodná" mamka s pozitivním pohledem na život a trable je prostě k sežrání... :2:
09.02.2010 - 11:40 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele spimajim, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Hildegardo, musíš si především naučit vážit sama sebe.
Možná by stačilo správně zhodnotit ten uplynulý vztah, protože žena, která dovolí, aby muži dělala s prominutím matraci, když on ji nemiluje, má pošramocené sebevědomí vždycky!
Podobné vztahy jsou vyloženě "vrahy" zdravého sebevědomí.
Tím sis myslím velmi ublížila.
Je ale nutno si uvědomit, že to je pryč, že jsi v tomto pochybyla, což ale nevadí, protože ses tím poučila a příště už to dělat nebudeš, protože stojíš za víc než za toto.
Píšu to proto, že mám dojem, že ten vztah nepokračuje ne proto, že sis uvědomila, že je pro Tebe podřadný, ale proto, že on už o Tebe nestojí ani za těchto podmínek.
Když to řeknu ještě jinak, to jak to podáváš na mě dělá dojem, že on se s Tebou rozešel, ale ty s ním ne. Tím myslím v podvědomé rovině. Je myslím důležité, abys toto ještě udělala - rozešla se s ním v duchu. :3:

No a co se týče těch jiných vztahů, je také důležité, jak samu sebe prezentuješ. Pokud s Tebe vyzažuje, že vezmeš zavděk i sexem s někým, kdo Ti nepokrytě přiznává, že Tě nemiluje, tak pochopitelně budeš přitahovat tyto typy. Pokud z Tebe vyzařuje, že máš těžký handicap v podobě dvou dětí, budeš přitahovat muže, kteří to vidí taky tak.

Tedy by ses myslím měla soustředit na to svoje sebevědomí - ale nehodnotit ho jen skrze muže. Nech je na chvíli plavat, řekni si třeba, že rok pro tebe nebudou existovat. Nic Ti neuteče, láska kvete v každém věku. Zkus se trochu věnovat sama sobě, vylepšit si vzhled, věnovat se nějaké zálibě, snažit se udělat něco na co bys mohla být pyšná. Neřeš chlapy - řeš sebe. :3:
09.02.2010 - 11:11 | Filtr
(Štír) Melody Pond » player
No jo...u nás to přes svátky vypadalo podobně...8 dětí a dva dědečci... :61:
09.02.2010 - 11:10 | Filtr
(Býk) player » Melody Pond
Nejlepší,jak to bylo v KROK ZA KROKEM.
Každej si dotáhl do baráku rovnou 3 a byly z toho nádherný občanský války,ale s krásnejma happyendama.
:61:
09.02.2010 - 11:09 | Filtr
(Štír) velekněžka
přeju Ti ať se zadaří,vše je o přístupu a na věku fakt nesejde :27: :17:
09.02.2010 - 11:03 | Filtr
(Býk) Jyotis » player
:15:
Navíc, proč méněcenná, když jsi neodolatelná milenka?
I to je úsúěch ne?
Některé třeba marně touží a pořád si s nimi jen povídají :4:
09.02.2010 - 11:00 | Filtr
(Štír) Melody Pond » player
To jo, Plájo... záleží hodně na tom, jak to má ten konkrétní borec postavený a taky jax řekl - co mu dotyčná nabízí. Rozhodně je to větší zodpovědnost, jít do vztahu, kde jeden z partnerů má děti...no ani chlap co někde má potomky a bere si je a stará se není úplně jednoduchej...je to další věc na kterou se bude muset brát ohled...ale pokud někdo do života hledá tu nejjednodušší cestu, no budiž mu přáno...ale nevsadila bych na něj ani pěťák...
Mmch - já a uhranout? No toto?!?! :76:
09.02.2010 - 10:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele mahmirka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nielen rozvedená žena s deťmi má problém nájsť si partnera. Je doba, kedy sú "in" iné hodnoty ako láska, rešpekt a úcta (aj keď zovšeobecňovať nechcem, vo veľa prípadoch je to tak).

Dokážem však súhlasiť s Player-om... ak má človek záľuby, koníčky, ktorým sa venuje, je spokojnejší, sebarealizovaný a to vyžaruje aj do svojho okolia. A to nehovorím o tom, že pri realizácii tých koníčkov môže stretnúť človeka opačného pohlavia, s ktorým sa určite bude mať o čom rozprávať.

Nechcem samozrejme zjednodušovať Vašu situáciu. Viem, čo je to byť osamelá. Ale pokúste sa nájsť si niečo, čo Vám okrem detí robí radosť a robte to. Možno pomôže, ak nebude lpieť na tom, že niekoho hľadáte a možno si potom on nájde Vás.

Držím päste :3: :74: :74: :74:
09.02.2010 - 10:46 | Filtr
(Býk) player » Melody Pond
Záleží taky hodně na věku.Je pravděpodobný,že v nejlepších letech chlap zatouží po své nástupnické krvi,taky záleží i na těch zděděných dětech.Já bych se asi ženskou s jedním dítětem nebál,se dvouma,to už by byl asi šok,to spíš to vejletování.

(A pak,ty nejseš holka,ty jsi čarodějka,uhraneš každýho muckýho. :4:)
09.02.2010 - 10:31 | Filtr
(Štír) velekněžka » Melody Pond
pokud chlap vycouvá jenom proto,že žena má děti tak to už o něm něco vypovídá,takže do toho nejít a nebo pouze s vědomím,že budu mít milence a uvidíme se,když budeme oba v poho,pokud mi takový vztah vyhovuje ,tak proč ne, prát si může sám :4:
ale o to pisatelce nešlo
jak píšou i ostatní najít se dá
09.02.2010 - 10:31 | Filtr
(Blíženci) Macek M
Vím,že je to opravu těžké,být na všechno sama.To co vyzařujeme,se v chování jiných lidí k nám vrací jako bumerang.Zkusila bych nejdříve přestat mít pocit méněcennosti, a najít svou vlastní cenu,být spokojená a šťastná i přesto,že jsem rozvedená s dětmi.A pak se ten správný chlap pro život určitě objeví. :1::3:Držím palce
09.02.2010 - 10:27 | Filtr
(Štír) Melody Pond
Plájo, já žasnu! S tebou absolutně nesouhlasím! Jíra mi to kdysi vysvětlil tak hezky...že když mně potkal, bral mně jako všechno to dokupy, praštěnou holku, člověka s trápením, ženu a mámu...a to jako celek ho utvrdilo, že se mnou chce být... No vydrželo to bohužel jen nějakejch 13 let...ale výpovědní hodnotu to nesnižuje. Já nechápu situaci, kdy se chlap dozví, že má žena děti a proto vycouvá. Ale asi je to tím, že jsem to nezažila. Mý děti jsou poměrně transparentní...
09.02.2010 - 10:26 | Filtr
(Beran) miluška medvídková
souhlasím s Payerem, také si myslím, že i s dětmi se dají provozovat koníčky, můžeš přece i s nima vyrazit ven na bruslení, do přírody na pochod, do knihovny, na nějaký kurz - fotografování, reiki, atd., jen nesedět doma a netruchlit. Zkus si najít něco, co tě zaujme, nebudeš tolik o sobě přemýšlet. A když se budeš radovat z něčeho, bude to i z tebe vyzařovat, nebudeš tak uťáplá, ale seběvědomá žena. Na postel se jim vykašli, přece jde nejdřív o to být s někým i s dětmi, blbnout atd.
Mě bylo třicet, když jsem našla druhého muže a taky jsem měla dvě děti, dokonce je o šest let mladší, no a co. :4:
09.02.2010 - 10:13 | Filtr
(Štír) velekněžka
souhlasím :15:
09.02.2010 - 10:10 | Filtr
(Štír) velekněžka
jo a to,že mám děti jsem říkala rovnou :4:
09.02.2010 - 10:06 | Filtr
(Blíženci) Elatka
V 19ti jsem nechtěně otěhotněla. Daný bio pachatel to půl roku po porodu zabalil a já jsem se dobrovolně rozhodla, že chlapa si pustím k tělu až v případě, že budu cítit, že by to mohlo opravdu klapat, byl by to dobrý přítel pro mě a dobrý kamarád pro moji dceru. Měla jsem hodně možností, ale všechny jsem odmítla. VČETNĚ SEXU!! Když se s někým prostě vyspíš, tak je jasné, že se s Tebou nevrhne do vztahu, když uvidí, že sex je pro Tebe pohodička. Chlap si bude myslet, že když jdeš tak v klidu s ním, můžeš mu taky tak v klidu zahýbat a to se jim nelíbí. Že máš děti.. to bych říkala okamžitě. Já jsem na to pyšná, jsem pyšná na to, že mám úžasnou dceru a jsem pyšná na to, že jsem dobrá matka. Ukazuju to. Netutlám to. Když se s někým sejdeš, sáhodlouze si s ním povídáš a po nějaké době prohodíš, že teda vlastně máš děti.. tak to vyzní, jakože teda sedí doma a je ti to jedno. Chlap má rád, když vidí ženu, se kterou může diskutovat, ale ví a vidí, že daná žena je domácí typ a pečuje o své děti. Já byla sama rok a půl. Jeden mě uháněl extremně, tak jsem to odmítání vzdala s tím, že dostane měsíční pauzu, ale ukončila jsem to po dvou týdnech, kdy jsme spolu ani nespali. Nemohla jsem, byl vulgární, chlastal.. takový ble člověk. A v červnu loni se našel člověk, kterého jsem znala tři roky, nikdy se s ním pořádně nebavila a najednou jsme začali a je se mnou, moji dceru miluje, mně miluje taky a je nám spolu sakra dobře. Toť jeden případ...

Druhý.. Moje sestra. Ve 20ti dvě děti, našla si přítele hajzlíka, se kterým má ale krásnou dcerku. Tedy třetí dítě. Sama je to hubatá ženská, co si nenechá nic líbit, ale je posedlá pořádkem a umí vařit. Teď je vdaná a s manželem má čtvrté dítě, tříletého klučíka. Sice nemají ideální vztah, ona jsou stejně hubatí a nenechají si nic líbit, takže trochu itálie. Ale na druhou stranu ideál. On je zručný a zrekonstruoval jí celý obří dům. Vlastně udělal z rozbořeniny krásný palác. A ona ho udržuje v čistotě a vaří mu.

Vždycky je někde někdo, s kým se máš setkat. Někde za některou zatáčkou čeká a potkáte se. Jestli to bude zítra nebo za rok netuším, to neví nikdo. Ale určitě tam je. Každý někdy v životě toho svého najde. Nemusí to být ideální a naprosto dokonalý vztah, ale můžete žít harmonicky a milovat se i se skřípěním. :) Držím moc palce, zatím si prostě užívej svých dětí a věnuj se svým koníčkům. Třeba právě při nich potkáš toho, koho máš. :)
09.02.2010 - 10:05 | Filtr
(Štír) velekněžka
pokud tě bude užírat pocit méněcennosti,tak si podle toho budeš přitahovat partnery, vím ,že to není lehké překonat rozvod,ale vše chce čas,hlavně ho dej sobě a hlavně si dej lásku, spoustu lásky :17: i to se lépe říká,než dělá,protože žena má tendeci zapomínat na sebe pro blaho druhých, jenomže to není dobře,vím o čem mluvím
až budeš spokojená a vyrovnaná sama se sebou a necháš všemu volný průběh,tak on se určitě někdo objeví :17:je to o pocitu vnitřního naplnění bez ohledu na vnější vlivy :1:
09.02.2010 - 10:00 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem
A určitě to bude hodně o tomto...Všichni lidé mají krásnou tvář, ale jen málo se jich dívá do zrcadla. (lama Ole Nydahl)
Poznat sám sebe,své chyby,snažit se o změnu a přístup ostatních se změní. :17:
09.02.2010 - 10:00 | Filtr
(Štír) velekněžka
za sebe musím říct,že jsem byla rozvedená s dvěma dětmi a neměla jsem problém najít partnery,kteří mě nebrali pouze jenom na sex :17:
Příspěvky: 41-17 16-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »