Potřebuji radu


12.08.2009 - 13:24
(Blíženci) Trok
Potřebuji radu
:49:Je tu někdo kdo v životě udělal něco co by sám do sebe nikdy neřekl a i poté co se to událo to stále nechápal? Sáhl jsem ve zlé na svou milovanou o níž jsem přesvědčen z mnoha důvodů že je ta pravá. Dá se něco takového vůbec napravit?

Stránka: 2 1
Řazení:
22.08.2009 - 18:39 | Filtr
(Štír) celebrita
Nečetla jsem rady ostatních, ale nejsi nhodou opilec a žárlivec? Bez urážky :27: Uhodit ženu není správné, i když si to někdy "zaslouží". Měla bych co dělat odpustit ti...
22.08.2009 - 18:37 | Filtr
(Lev) strings
...myslím, že když jsi uhodil jednou, uhodíš i podruhé. Já bych ránu chlapovi nikdy neodpustila, nikdy!!! :19:
18.08.2009 - 15:50 | Filtr
(Vodnář) piraňa
ne!!!!!!!!!!!!!!!! :67:
15.08.2009 - 11:28 | Filtr
(Vodnář) vimaana1
Troku, máš Mars v oblasti parnerských vztahů, na prudké akce si musíš dávat pozor. Máš tam taky Saturna, ale i Bod štěstí.
Chápu, že jsi měl starost a následný vztek. Kdo z nás nedostal facku od rodičů, když se jim neozval a vrátil až ráno? U tebe zapracoval ten Saturn s Marsem.
Problém je, že nejsi její táta, ale partner.

Ber to jako lekci pro tebe, ne pro ni.
Jak se se situací vyrovná ona sama, to je jiná otázka.
15.08.2009 - 10:56 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Muse, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
A sáhl ve zlé jak? Dal jsi jí facku? Či ublížil ještě více? Měl bys pracovat především s agresivitou,kterou nemáš v sobě zpracovanou.Mohl si po ní křičet,taky se urazit,prásknout dvřemi,anebo vyhlásit tichou domácnost,ale vybral sis tohle nešťastné řešení.Dělej s tím něco,protože jinak se to bude opakovat.
15.08.2009 - 10:46 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » spliff
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Muse, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ale má mars ve štíru a ascendent v býku.
14.08.2009 - 21:38 | Filtr
(Panna) elaviel
Hmmm.... na tohle jsem, popravde, alergicka, protoze bejvalej byl trosku "od rany". Kdyz mi dal facku poprvy, tak se omlouval pul dne, udelal by pro me, co mi na ocich videl a bla bla bla. Zdalo se, ze ho to fakt mrzi. Kdyz to udelal podruhy, tak uz se to nak preslo (ja blbka jsem s nim jeste byla) a potreti uz me zacal skrtit, nastesti jsem furt tady :14: ale s nim uz samozrejme ne. Pokud se to stalo v afektu, da se to pochopit, ale jak napsala Sem.mis, pokud takhle reagujes ve stresovych situacich, je to na povazenou. Nedivila bych se, kdyby se k tobe pritelkyne nevratila a vubec bych ji to nemela za zly. Chybama se clovek uci a ty se tim zkus hlavne poucit!!! A uz to, prosim, nedelej.
14.08.2009 - 21:25 | Filtr
(Lev) růžička » melanie
:15:, souhlasím s TEBOU :17:
14.08.2009 - 20:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele lubatko, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Je to zložité...Len ona vie,či Ti chce odpustiť...Ja som odpustila.Som z mužom 16 rokov a dal mi za ten čas asi dve facky...Odpustila som ....Ale stali iné veci,ktoré mu nikdy v živote nezabudnem .Nehovorím,že je to v poriadku.Ale stane sa.Ak je to raz za 10 rokov dá sa odpustiť...Ale len ona vie či je to odpustiteľná facka,alebo nie..
držím palce :27:
14.08.2009 - 20:28 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele melanie, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Alkoholik popře, že pije. Agresor se nepřizná, že používá násilí.

Pro tebe asi nikdy nebude žádná "ta pravá". Protože se neumíš ovládat. Agrese se v žádném vztahu nepěstuje.

Napravit se to nedá. Umíš se změnit? Ne. :19:
13.08.2009 - 15:21 | Filtr
(Blíženci) spliff
Už to hlavně nikdy nedělej prosim :8:kde se to v Tobě vzalo?jsi blíženec,znám jich 99%jako pohodáře :27:
12.08.2009 - 18:13 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » mimi33
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele musiúa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Promiň, ale to vyznělo, jakože vztáhnout ruku na někoho jinýho, než na ženu, je v pořádku! :25:

Je spousta případů, kdy je to přesně obráceně, jen se o tom moc nemluví...

A upřimně, už jsem měla párkrát v životě chuť praštit - což je co říct, jsem mírumilovný tvor...a co mi v tom, krom toho, že vím, že je to nesmysl, zabránilo? Zdravej rozum a zhodnocení, kdeže je převaha sil...

Prosímvás, neodsuzujme!!!!!!!!
A odpouštějme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
12.08.2009 - 18:04 | Filtr
(Býk) mimi33
jesti jsi ji uhodil,tak asi nevíš,že ženu a květinu neuhodíš, nevím,ale já bych neodpustila,to je totiž to nejhorší co může být vztáhnout ruku na ženu
12.08.2009 - 17:25 | Filtr
(Blíženci) mandle » růžička
neodsuzuji, konstatuji. Vim o čem mluvím.
12.08.2009 - 15:01 | Filtr
(Lev) růžička
Proč nehledáš přímo u zdroje?Tam se dozvíš odpověd´
12.08.2009 - 14:57 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele KoRnys, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Kdyby za mnou přišla kámoška a řekla mi, že ji přítel uhodil tak bych zvážila jak moc je to velká slepice, protože některé ženské si o to fakt koledujou, ale pořad to nemění fakt, že si bastard co mlati ženske...
A pak je na ni jak se rozhodne....ja už bych asi nezavolala a nic by mě nepřesvědčilo:3:
12.08.2009 - 14:56 | Filtr
(Lev) růžička » mandle
Nechají otloukat? Myslíš si , že to je jednoduché odejít a nemít střechu?MYslíš si, že Ti někdo pomůže ? A kdo v té to naši zemi? Média, policie, soud?
Má milá houby o tom víš, tak je neodsuzuj !
12.08.2009 - 14:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » henry288
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
I mé manžeství tak zkončilo.
Navíc teď už vím, že když si nemůže vybít agresi na ženě, vybije si ji třeba na psovi - klidně do něj kopne. Není to dobré... Ani psa nemáš bít rukou. Pak se nechá hladit, ale už má vždycky strach - ne respekt, ale strach. Se ženou je to taky tak, akorát ona si jej umí zasunout tak hluboko, že jej třeba nevnímá. Ale je tam a může se projevit jinak - nějakou jinou averzí vůči něčemu jinému. To si lidi neuvědomujou.
:17:
12.08.2009 - 14:43 | Filtr
(Panna) henry288
Není větší slabosti,než když si chlap dovolí na ženskou.Agrese vyvolaná alkoholem..o tom vím své..takhle ze dne na den skončilo mé manželství.Tohle se podle mě odpustit nedá,at byl důvod jakýkoliv.
Co na to ona?
Zkus večeři,kytku,plazení.... :34:
já jsem si nikdy nedovedle představit,že ta stejná ruka,co mi způsobila bolest,mě bude někdy hladit..i mé děti...nenáviděla jsem tu ruku a moc jsem se jí bála....
12.08.2009 - 14:36 | Filtr
(Blíženci) il*ča » Trok
Před dvanácti lety? To jste ještě byly děti...
Z mého pohledu je násilí na ženě jedna z nejhorších věcí - ať je to pro tebe poučení - a už to nikdy, NIKDY nedělej... :17:
12.08.2009 - 14:33 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Trok
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Před dvanácti lety jsme spolu chodily asi rok. A znovu se potkali letos v Dubnu a prakticky ihned jsme spolu začali bydlet...

Vidíš - chybička se vloudila hned na začátku. Lidi spolu mají nejdřív chodit než spolu začnou žít. Po 12ti letech jste každý jiný než tehdy. V podstatě neznáte návyky toho druhého a ona je na něco zvyklá... Možná na to, že mohla kdykoli kamkoli a nikdo jí nezpovídal, nikdo jí nekontroloval a nikdo jí nevyčítal... A taky je možné, že tuhle nazávislost po Tvém výpadku bude chtít zpátky. Taky bych to vzdala. Nezlob se, ale to je tvoje chyba, když se neumíš ovládnout, protože tvoje fantazie pracuje na plný obrátky a představuješ si, co se mohlo stát...
Taky to může být projev bezmocnosti - nevěděl jsi, jestli tě třeba neopustila. Měl jsi o ní strach - ale ne, že se jí něco stalo, ale že se třeba zapomněla u někoho a vyspala se s ním. To je projev touhy vlastnit a dát za vyučenou, to co jsi provedl. Je ti jasné, žes to přehnal. Ale ono se to z tvého mozku nesmaže ani omluvou. Omluva je nutná, pro čisté svědomí. Ale nenapraví napáchané škody. Žena, co si nepřeje být za své prohřešky takto trestána s tebou nezůstane. Nebude riskovat. Pokud má zdravé sebevědomí, dokáže tě pochopit, odpustí ti, ale nezůstane.
Pochop i ty ji. Ukázals jí tím, že svoje strachy vybíjíš agresivitou. Takže bys musel žít život absolutně bez stresu, aby se ti podobná situace neopakovala. Když si najdeš partnerku, která ti tohle dělat nebude, pak je to možné. Ale tahle jak je vidět, má svůj zaběhlej život a zřejmě jí nestojíš za sms nebo zavolání, když si prodlouží zábavnej večer.. takže možná ani není čeho litovat.
:3:
12.08.2009 - 14:18 | Filtr
(Blíženci) Trok » Rybka33
Jsme téměř stejně staří je jen o půl roku mladší. Problé byl asi v tom že jsme do toho skočily moc po hlavě. Děkuji a budu čekat jak se rozhodne. :29:
12.08.2009 - 14:14 | Filtr
(Blíženci) mandle
Nevím, jestli se to dá napravit, já jsem z tohoto důvodu od manžela odešla, i když ho miluji i když už zemřel a byl to nejlepší muž mého života.Ale protože to co udělal, bylo neprávem, nikdy jsem mu to nezapoměla. Ale každá žena je jiná, jsou i ženy které se nechají otloukat, a znám i takové, které si to zaslouží. A ted babo rad.
12.08.2009 - 14:13 | Filtr
(Ryby) Rybka33 » Trok
Já ti rozumím, ale jste svobodní. To co tomu předcházelo, tak ti moc nepomáhá, ba naopak. Nezdá se ti, že jsi jí dával málo volnosti?
12.08.2009 - 14:12 | Filtr
(Blíženci) Trok » musiúa
Ne ne nikdy předtím jsem na ženu nesáhl, v tomto smyslu. Ono mi asi nikdy na žádné tak nezáleželo. Navíc takovéto zbabělé chování sám odsuzuji. Děkuji za podporu a rady. :64:
Příspěvky: 40-16 15-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »