Nevím co mám dělat :-(


05.08.2009 - 13:09
(Váhy) KatyMack
Nevím co mám dělat :-(
Ahojki lidičky.Po 2,5 roce se semnou rozešel přítel. Řekl mi, že už to mezi námi není jako dřív, že už ho náš vztah nebaví, že ho nebaví že jsme pořád spolu atd. Ten večer jsme se tedy nebavili a řekl mi že mě další den odveze domů. Ten večer si psal s jednou holkou, s kterou si mimochodem píše asi půl roku a prý jsou "kamarádi". Ráno když jsem se vzbudila, přečetla jsem si jeho historii a zjistila že si posílali pusinky psali si spolu alespoň hodinu něco ve smyslu co má na sobě atd. a co mě zarazilo byla zpráva: tak jsem se s ní rozešel :24: Byla jsem z toho na nervy a řekla jsem mu jak to mezi nimi je, ale tvrdil že jsou jen kamarádi( ta holka bydlí 400km od něj). Nakonec mě odvezl domů a dali jsme si týden pauzu, že budeme kamarádi. Týden co jsme se neviděli si dal na profil závislosti na sex, zájmy: flirtování, přepsal si mě na icq, smazal si komentáře na lidech že mě miluje atd.Po týdnu jsme se viděli znova, jela jsem k němu na noc. Asi víte k čemu došlo :24: Myslela jsem, že to teda bude jako dřív, ale omyl :-( Ihned jak jsme se spolu vyspali prostě už nejevil zájem. Pak si s někým smsky a zjistila jsem že to byla zase ta holka :24:Naštvalo mě to a prostě mě hodil domů s tím, že už mě nikdy nechce vidět.Nevím co si mám o tom myslet, pořád tvrdí že je to jen kamarádka, přitom si posílají pusinky, píše ji že myslel ža na něho zapomněla. Začal se dívat na porna :24: Prosím poraďte, stále ho miluju a nevím co se to s ním stalo, byl vždycky opravdu moc hodný :24: Děkuji předem za odpověď!!!

Stránka: 2 1
Řazení:
10.08.2009 - 12:01 | Filtr
(Blíženci) brozacek
Zdarec,asi tak.buď ráda,že máš jasno,sic po 2,5 roku.není to málo,ale ne zas tak moc...Jasně,teď to bolí,ale věř udržovat něco co je vybudováno na vratkých základech nemá cenu..Nezahazuješ 25let života.Vem si ,že bys nebyla počítačově-internetově vzdělaná...nedovíš se nikdy nic a nos budeš mít metrovej jak tě za něj bude tahat...papa a pohodový zbytek léta..
10.08.2009 - 11:37 | Filtr
(Blíženci) il*ča
Nejedná s tebou na rovinu! Je to srab, který ti neumí říct pravdu do očí, nebo se možná bojí, případně si nechává otevřená zadní vrátka...
Už se netrap, pusť ho k vodě( nebo té jeho "kamarádce") a začni si užívat konce léta! :27: :37: :15:
10.08.2009 - 11:30 | Filtr
(Býk) Bohuš 274
Čao
Hmm,takové rady jako,,pryč od něj,nezaslouží si tě..Nechápu jak můžete milé dámy z pár řádek pochopit situaci?Nechtělo by to objektivnější pohled?Nikde přece není vina na jednom z partnerů,nikdo není dokonalej.To že si píše s jinou je jistě nefér,ale problém mezi váma vznikal dřív a dřív se taky měl řešit..
10.08.2009 - 11:17 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele QueenOfTheStoneAge, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Podle me je nevyzraly..hleda a nechce se vazat. A uz mu na tobe nezalezi.
Vyjdi si ven s kamaradkama,kup si neco hezkeho na sebe nebo kyticku pro radost :17:, pecuj o sebe a udelej se krasna sama pro sebe :45:.
Pokud to moc boli, tak si tu bolest prozij,ale brzy to prejde.Na svete je spousta jinych,lepsich a hodnejsich :1:
10.08.2009 - 10:26 | Filtr
(Rak) Fanny
Taky sem se musela vrátit domů, kde mi to po psychické pomoci moc neříká. Doma jsem se cítila u něj. Tohle musíš přejít, tak jako to já přecházím těžce teď. Hele, a že tě tak trochu trápí i to, že tě vlastně nikdy nepoznal, že tě nepustil k sobě a že mu nikdy už nedokážeš, že si vlastně fajn holka...jako bychom stále vyčkávali, až to těm chlapům, kteří si to nezaslouží, všechno dojde. Já teda s tímhle bojuju vždycky, ale na druhou stranu si říkám - pokud mě nepoznal takovou, jaká opravdu jsem, tak to jen proto, že jsem kvůli něho zastínila své vlastní JÁ. A to je špatně
09.08.2009 - 02:15 | Filtr
(Panna) elaviel
P.S. Jeste mala poznamecka :3: nejhur se zapomina, kdyz byl na tebe "opravdu moc hodny". To je jasny. Kdyby to byl hajzl od zacatku, tak neni problem. Pres tohle se ale prenes. Proste uz spolu asi nemate byt, tak to tak vem. A mysli na sebe. Je to prece tvuj zivot :27:
09.08.2009 - 02:03 | Filtr
(Panna) elaviel
Ahoj Katy :27:

mrzi me, ze se ted trapis, ale ver mi, ze cas to zahoji. Navic v 18... ty jo, devce, mas zivot pred sebou a tech chlapu jeste mozna taky. Uplne chapu tebe, jak se citis, ale chapu i jeho. Zazila jsem obe strany pohledu na vlastni kuzi. Chapu, ze on ma pocit, ze je jeste mladej a chce si uzivat a s tebou po 2,5 letech ma pocit, ze mu ujizdi vlak. Mozna to zni prehnane, kdyz vam je 18, ale je to tak. Chce si uzivat a nevazat se. Pokud jste spolu od 15 / 16, tak se vubec nedivim. Taky jsem se chtela vybourit a ze jsem se vybourila :3: Verim, ze te uzira, ze on se netrapi a ty jo. Teda, o tomhle bych ti mohla vypravet. Taky jsem toho zmetka nenavidela a i kdyz to neni v moji povaze, chtela jsem, aby se mu to nejak vratilo. Ale to je jen sebelitost a zhrzeny ego. Nech to bejt. Pokud se mu to ma vratit, tak se mu to vrati jinak, a kdyz ne, tak ne. :3:
No, a hlavne se ted neuzirej, ale uzivej si zivota, protoze jsi svobodna, muzes si delat co chces a to je to hlavni. A pokud jde o to, ze sis rozumela s jeho mamkou, tak klidne muzete zustat v kontaktu, ale nesnaz se za nim dolizat jen proto, ze ti u nej bylo dobre. Nemyslim si, ze by to nekam vedlo. A hlavne mysli pozitivne a nezoufej, protoze jsi mlada a mas tolik moznosti. A pockej, za par let se tomu jen zasmejes :27: Preju ti hodne stesti :17: :27:
06.08.2009 - 00:48 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele pavel-1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj. Četl jsem Tvůj příběh. Je to opravdu mnohem složitější než se zdá,máš ale velké plus jsi mladá a časem vše přebolí. Lehce se to všem radí, když zrovna nejde o ně, ale žít s někým kdo tě nemiluje je snad ještě horší než žít sám. Určitě najdeš někoho, kdo si Tvou lásku zaslouží. Chce to jen čas. Drž se a ahoj :17: :27: PS: Život je krásný když si ho krásný uděláš :3:
05.08.2009 - 22:48 | Filtr
(Býk) Mrtvollka
Hej, děvče, kašli na něj!!! Toto, že jsou argumenty k rozchodu?! :47: Pošli ho do :71: Jsi mladá, máš vše před sebou..Chápu, že to asi, spíše určitě bolí a bolet bude, ale ten "pravý" snad někde čeká.. :12: Jestli si píše s nějakou holkou a tvrdí, že jsou kamarádi?! KECY :39: je to SRAB :48: Netrap se a udělej za tím tlustou čáru!!! Život jde dál.... Přeju hodně síly a štěstí :17:
05.08.2009 - 20:28 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Nia Chairman, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj,
já se svým..teď už exmanželem byla 12 let, od svých 16ti..jednou v noci nepřišel domů a pak mi ráno řekl: tušíš to už dlouho někoho mám..a byl pryč..myslela jsem si, že umřu..mělo to ještě několik pokráčování..je to už přes dva roky a já z toho ještě stále nejsem venku, jen už to není tak čerstvé..nikdy jsme se nerozešli, plánovali miminko a on si našel jinou v práci..prý, že přeskočila jiskra..vím jak to je těžké a vím, že vyrovnat se s tím chce spoustu času a sil..mně teď hodně pomohla knížka Až tak moc tě nežere - doporučuji, a i stejnojmenný film..hlavu vzhuru, jsi ještě mlaďounká :)..takovýhlech "tragedií" se děje denně nespočet..stačí se ale kouknout kolem sebe a uvedomíš si, že jsou na tom lidi daleko hůř než ty..měj se ráda a najdi se..
05.08.2009 - 16:23 | Filtr
(Blíženci) gustava
Ahoj,
to že si s někým piše po netu a divá se na porno, to mohl dělat celý Váš vztah, jen to skrýval, abys na to nepřišla, ( dělá to spousta mužu a nic to pro ně neznamená ) ted se nenamahá ani to skrývat. Chtěl tě třeba naštvat, aby se Váš vztah rychleji ukončil.

Ty to ted musiš brát jako výzvu, tyhle situace se ději proto, abychom se změnili, posunuli...Prostě dostala ses v životě do dalšiho kola, jasně, je to těžké, ty musiš přemýšlet jak do sebe investovat..... :17:

Zvládla to spousta lidi, zvládneš taky, za nějaký čas, se to budeš smát, a s humorem na to vzpominat, je to koloběh života... :27:
05.08.2009 - 15:03 | Filtr
(Beran) vandaa » KatyMack
nech to plavat... nic s tím nenaděláš, ale vůbec nic! Opatruj se :62:
05.08.2009 - 14:40 | Filtr
(Váhy) KatyMack
Můžu pro to ještě něco udělat? :-(
05.08.2009 - 14:34 | Filtr
(Váhy) Dáda_22.10.
Ahoj,povznes se nad to a nesnaž se o nějaký pokračování vztahu,zapůsobilo by to stejně opačně a ty by ses před ním zbytečně shazovala.Asi to ještě nebyl ON. :-)Věnuj se sobě a dělej to na co jsi neměla čas,opraš svoje koníčky,hračky a kamarády :-)...přeju ti hodně štěstí a něco hezkýho si kup :-) nebo si udělej radost jinak ....
05.08.2009 - 14:19 | Filtr
(Váhy) KatyMack
ano já vím, ale on mi do očí lhal. ano ale já mu lezla do soukromí až potom co mě opustil. aspoň jsem si ty věci ujasnila když mi to neřekl sám
05.08.2009 - 14:08 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » KatyMack
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele alek, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
já mám jiný názor, podle mě se musí vztah odžít a ne se vrhat do náruče jiného. Hlavně se musíš sama srovnat. To, že byl hodný, je sice hezké, ale uvědom si několik věcí. Nemusíš při vyslovení jeho jména okamžitě chrlit nadávky, ale uvědom si, že Ti UBLÍŽIL a pokud se o něj budeš nadále snažit, tak ubližovat bude. Možná nechtěně, ale to na věci nic nemění. Teď jsi důležitá Ty a jen Ty.
05.08.2009 - 14:03 | Filtr
(Váhy) KatyMack
Víte? Kdyby to byl nějaký hajzlík s prominutím, ale on byl vždycky hodný, udělal by pro mě první poslední. Když mohl vždy za mnou jezdil, snesl by mi modré z nebe :-( A teď najednou tohle?! To mě mrzí nejvíc a bolí to nejvíc :42: :42:
05.08.2009 - 13:56 | Filtr
(Váhy) KatyMack
Snažím se co nejvíce chodit ven, v pátek jdu na diskotéku, snad tam přijdu na jiné myšlenky... i když jedu ke kamarádce kde jsem byla i s mým bývalým :-( a mu se tam strašně líbilo!
05.08.2009 - 13:52 | Filtr
(Váhy) KatyMack » Sem.miš
Ano to chápu že si píše s někým jiným, ale má její fotky v počítači, měl je úplně schované at je nevidím. Beru že si píšou, ale prostě to není kamarádství!!! A navíc má prý kluka!
05.08.2009 - 13:49 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Víš, ačkoli ho nemiluju, tak si taky píšu s jedním klukem po netu vlastně o všem. I svý problémy s partnerem i svý radosti a starosti s dětma, i co co se mi stalo v práci atd. Je pravda, že si neposíláme pusinky, ale sem tam mu jí lípnu smajlíkem, protože mi třeba potěšil, rozesmál nebo mě prostě vyslechl, když jsem to potřebovala. To fakt neznamená, že k sobě cítíme víc, než přátelství.
Ale pokud on cítí, že s ní si pokecá víc a líp než s Tebou, coby jeho partnerkou, tak asi cítí, že je něco jinak - něco není správně. Není to o tom, že by Tě nesnášel nebo tak, ale opadla ta zamilovanost a vychází na jevo ty maličkosti, které člověk dřív ignoroval. A nesedí mu to.
Netruchli moc, řekni si: Bylo to hezký, ale nehodili jsme se k sobě. Chtěla bys ho vlastnit, něvěřila bys mu a on by o to víc hledal podporu jinde. Tak si asi budeš časem muset najít někoho, kdo si bude takhle povídat s tebou a nebude hledat útěchu po síti.
Ikdyž - tu někdy hledáme asi všichni... co?
:63:
05.08.2009 - 13:49 | Filtr
(Váhy) KatyMack » alek
Chjo :-( opravdu je mi hrozně, jako by pro mě svět přestal existovat, ale budu se snažit ze všech sil :-(
05.08.2009 - 13:47 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » KatyMack
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele cejar, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
to s tým vrátením nerob ublížiš len sama sebe.
05.08.2009 - 13:47 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » KatyMack
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele alek, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nedělej to, ublížíš jen sama sobě. Nebo jinak, tím, že budeš spokojená, se ho dotkneš nejvíc :1:
05.08.2009 - 13:47 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele cejar, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
viem že Ti je úzko, ale bude to podľa mna tým že ste začali príliš skoro vážny vzťah a má pocit že potrebuje žiť . Ja som mala už v
16- tich rokoch vážny vzťah a trval 7 rokov chýbalo mi to že som sa "nevybúrila" a nežila "slobodne". chýbalo mi že som nezažila také kratkodobe vzťahy že som nemala s čím porovnať. a podľa mňa chce skusiť niečo iné možno sa zapozeral do tej 400 km daleko, ale každopadne chce byť voľný keď si zmenil profil tak ako ho zmenil. Nebuď smutná, viem že to bolí ale asi to tak malo byť. Veľa šťastia ...
05.08.2009 - 13:43 | Filtr
(Váhy) KatyMack » alek
Víte nemám to v povaze, ale chtěla bych mu to taky nějak vrátit! Ať se taky trápí jako já :10:
Příspěvky: 36-12 11-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »