pomozte prosim 2-jak ho poslat pryc


15.01.2009 - 08:05
(Ryby) vajinka
pomozte prosim 2-jak ho poslat pryc
ten člověk mí strašně ublížil..zničil mi část mého života..i přesto ho nadevše miluju.prosila jsem ho at se vrátí,marně..bydlí stále u mě,ale využívá toho..když ona je v práci tak je doma,jinak je u ní..slíbil mi,ze tady bude když ho budu potřebovat,ale je to pravý opak.radši se ani neozve..nemám sílu o něho bojovat...řekla jsem si už dost!!!ale nevím,kde mám vzít odvahu k tomu,mu říct at se hned odstěhuje..to už ho stratím úplně..ale říkám si,že to tak bude lepší..říká,že budem víc než kamarádi,ale to já bohužel ted být nemužu..jak mu to říct,aby mu to bylo líto a třeba si vše rozmyslel??,jde vůbec něco takového???jaký máte názor,vy zkušenější..

Stránka: 2 1
Řazení:
26.01.2009 - 00:37 | Filtr
(Ryby) vajinka » Jada
ahojky,tak má situace se nějak vyřešila sama.ode dneška je ve vazběa pár let tam bude.mužu jezdit tak na návštěvy..hrůza..má jednu ránu za druhou..nevím co semnou bude a s dětma..vždyt ani nepoznají svého tátu.jak to zvládnu nevím..
25.01.2009 - 13:43 | Filtr
(Ryby) vajinka
děkuji vám za všechno..nějak se to vyřešilo samo a mojeho drahého dali do vazby a pár let ho asi neuvidím...takže jsem zůstala stejně uplně sama
18.01.2009 - 20:37 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele kashenka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jsi rozhodnutá a už to je odvaha, tu sílu najdeš, věřím ti, jsme ženský a taky si musíme umět dupnout, i kdyzž to hodně bolí. Přeju hodně štěstí a do budoucnosti lepšího partnera... :17:
18.01.2009 - 11:39 | Filtr
(Kozoroh) Jasala
Hurá , kyselé zelí a bramborové knedlíky plněné uzeným to tedy můžu , " stavím " se odpoledne , snad něco zbyde. Cha,cha. Já jsem pochopila , že žiješ v Děčíně , ale všude jsou dobří lidé . No a já na oběd dělám kuřecí prska , Dadovi hranolky a sobě rýži . Smaženým věcem se snažím vyhýbat , mám cukrovku . To víš , že občas zhřeším na něco dobrého , ale musí se to hlídat . Tak dobou chuť a někdy příště ! :29:
17.01.2009 - 21:49 | Filtr
(Kozoroh) Jasala
Ne ten jeep můj není , ale kamošky , která se věnuje veteránům . Já jenom občas jedu s ní na nějakou soutěž. Co říct na Moravu a Prostějov ? Já nikdy jinde nebydlela tak nevím , ale je mi tu dobře . No a s tím zelím , to je úplná katastrofa , já ho neumím a nechutná mi . Ráda mám kyselé , ale to hanácké se zasmažuje klasickou zásmažkou /tuk a mouka / a je pak takové naklechtané , prostě máčkové . V Děčíně jsen byla párkrát , ale při příležitosti , když jsme jeli do Německa a to už je také dlouho . JO a ještě k diskuzi , to by se chlapcům líbilo , mít pitomou Kačku schovanou v ústraní , není to fér jednání a takovým holkám kazí ty nejlepší léta . Ony na to stejně přijdou samy , ale čas letí příliš rychle a nic se nedá vrátit . Škoda , že to vždy odnese hodná holka a to proto , že potvora se na toto nechytá a jedná hned . Přejme jí , ať to vyřeší tak , jak ji většina diskutujících radila . Jestli chceš , tak napiš , jak se Ti to bude hodit . :29:
16.01.2009 - 15:50 | Filtr
(Ryby) vajinka » player
myslíš,že by ho rybičky zaujaly,když ho nějak nezaujalo to,že za 4měsíce se mu narodí jeho syn??..nevim,nevim..chlapa bych chtěla mít u sebe pořád co to půjde..povídat si,smát se spolu,mazlit s,vyznávat si lásku,dělat věci spolu,atd..vážit si jeden druhého a potporovat se....všechno šlo,proč to nejde ted?....asi je už pozdě nad tí přemýšlet...dnes má přijít a já jsem rozhodla se ho naposled zeptat a musí si vybrat-bud se vrátí a dáme vše dopořádku,nebo si vezme věci a půjde kamkoliv..k ní jít bydlet nemuže..pak se uvidí jestli mu za to opravdu stála,nebo ne....musím už konečně začít jednat,nebo se ztoho zblázním...
16.01.2009 - 15:28 | Filtr
(Býk) player » vajinka
Vídíš.Pink-a jsme u toho! U celé podstaty věci.
Chodil bych za tebou,pokud bych se bavil.A pokud by tam byl navíc potkan a rybičky,tak bych se určitě bavil.Jenže otázka tedy zní?Mám chlapovi co nabídnout? Jak často ho tu chci? A tak...
Bude to mít atmošku? Vykecám mu tu správnou díru do hlavy u kafe? Atd,atd.
Víš,co je frustrovaných mládenců,kteří si netroufaj ženskou byť jen oslovit,aby neslyšeli její ne? Šanci máš i s dětma,protože pro tebe hovoří mládí. Ale žít z minulost už nemá smysl. Na druhou stranu-třeba by ty rybičky fascinovaly tvého současného natolik,že by vlastě zjistil,že nikam odcházet nechce.Kdo ví.Život je jedna řada na sebe navazujících paradoxů.
16.01.2009 - 15:02 | Filtr
(Blíženci) Nuna » vajinka
..jo...to určitě...chlapa... pokud možno takovýho,kterej je ve stejných citových "sračkách" jako Ty..abyste si mohli navzájem fňukat na rameni, jak je ten svět hroznej.. :28: :10:..

..když se Ti nelíběj rybičky a gruntování, tak si kup papouška.. tomu můžeš klidně nadávat..
16.01.2009 - 14:57 | Filtr
(Rak) *Maltina* » player
potkani jsou faajn...můžu potvrdit :2:
16.01.2009 - 14:56 | Filtr
(Ryby) vajinka » player
chodil by si jenom kvuli tem rybickam?
16.01.2009 - 14:03 | Filtr
(Býk) player
Prdlajs. Nejdřív rybičky.
Místo se vždycky najde. A pak přijdou ti fajnoví kámoši,protože já bych k tobě-kdybys měla rybičky-taky chodil.
Já vím,že to vypadá absurdně,ale tvůj úkol číslo jedna je změna atmosféry k té nejpozitivnější.Teď něco zkrachovalo,ale to je dnes běžné,rozvod je dneska jako návštěva u zubaře-nic.
Až budeš čučet na ten podmořskej život,napadne tě spousta věcí. Já je sice taky nemám,ale kdybych potřeboval vylepšit atmošku,tak rybičky (a potkana,to je taky síla). :6:
16.01.2009 - 13:44 | Filtr
(Ryby) vajinka » player
jo taky řešení,ale bohužel bych ho neměla kam dát..mám byt 2+1 a už tak je tady málo místa..a moje malička by je nenechala napokoji...já bych tak potřebovala chlapa s kterým zapomenu..né nic vážného,ale jen tak..milého kamaráda
16.01.2009 - 12:50 | Filtr
(Býk) player
No...já,jak to tady teda jako čtu,tak já ti poradím(po dlouhém přemýšlení) jinou věc.Možná,že se ti to bude zdát divný,ale já bych začal jinde.
Kup si rybičky! Óóhromný akvárium s rybičkama. HNED!!!
Včera bylo pozdě. :22:
16.01.2009 - 10:56 | Filtr
(Štír) Tasha11
vajinka, najprv si sama musis uvedomit, ze jeho ublizovanie ti skodi. Nerozumiem celkom presne, co chces verejne riesit, toto je vec cisto tvojho osobneho rozhodnutia a ty sama sa mas rozhodnut, ci dalej s nim spolunazivat, alebo nie.
Kalkulovat v pocitoch druheho je prepac, ale nie prave na mieste, nevies zial sama, co chces. Si v kruhu, raz si prajes aby odisiel a potom ho zas nechces stratit. Taze dobre bude, ked si uvedomis, co si naozaj prajes.
Poziadat ho, aby odisiel a neurazil sa navzdy...a aby si pripadne vsetko rozmyslel? co vsetko si ma rozmysliet?
Bud uprimna najprv k sebe samej a nasledne vo vztahoch k ostatnym. Prajem ti vela rozhodnosti a zdraveho usudku :17:
16.01.2009 - 05:08 | Filtr
(Blíženci) Nuna
Koho sní? :39: :39: :4: :8:

I když to dneska tak nevypadá,tak ta část života,kterou nyní považuješ za zničenou,je něco,co Ti v budoucnu velmi pomůže. Věc,která se Ti stala,je zkušenost a každá taková zkušenost - a ty bolestné nejvíc - se cení zlatem.
Miluješ..prosíš.. nemáš sílu bojovat..nechceš ho ztratit..zároveň se chceš "pomstít"... rozjitřené emoce,které pitváš a nípáš a které jsou o to víc pak bolestnější. :28: :8:
Kde je hrdost? Kde je pověstná ženská síla? :8:
Evidentně sis nevybrala dobrého partnera,bohužel za to,koho máme vedle sebe si můžeme jen my sami. Vybíráme si k sobě partnery,kteří jsou na stejné úrovni jako my a pokud selžou - je to jen obrázek našeho vlastního selhání. Je mi líto.
Sbal mu kufr,postav mu ho za dveře, pokud jste svoji podej žádost o rozvod,vygruntuj si,pus´t do bytu kapku čerstvého vzduchu a až budeš mít pocit "čistoty",tak si sedni a breč. Klidně breč třeba půl dne, dostaň to ze sebe,vyřvi na celej svět jakej je to hajzl a Ty seš blbá.Až nebudeš mít už žádné slzy a žádná slova na tuhle situaci,tak je po očistě. Samozřejmě,že to ještě hodně dlouho bude bolet. Ale čas je nejlepší lék a s každým dnem méně a méně a nakonec to odezní úplně. A jednou ráno se probudíš a budeš vědět a cítit,že to máš za sebou. :15:
Máš před sebou ještě celý život. Tak ho nepromarni v sebelitování a v pokusech napravit něco,co jsi nezavinila a někoho,kdo za to nestojí. Drž se! :17:
16.01.2009 - 00:00 | Filtr
(Ryby) vajinka » *Maltina*
on se semnou rozešel 23.12. a na štědrý den mi řekl,že je sní...
15.01.2009 - 23:30 | Filtr
(Rak) *Maltina* » vajinka
po rozchodu mi přišlo taky divný že mi už nechodí zprávy..ale po dvou měsících už to bylo dobrý..postupně jsem si umazávala zprávy až je vymazala všechny..nj..ale bavení se neznamená že to ostatní je super,.na výlety jezdi s dětmi!(teda až po porodu,nevím jak daleko máš do porodu)..uvidíš..-fakt věřím tomu že to zvládneš!držím pěsti a dej nám vědět jak to dopadlo!..a jestli se rozejdete a budeš se cítit hrozně,klidně napiš..!ju? :3:
15.01.2009 - 23:25 | Filtr
(Ryby) vajinka » *Maltina*
asi máš pravdu,že se toho moc nezmění..bude mi jen to všechno chybět..zpravy od něho,bavení sním,výlety,atd...ale vážně si nějak začínám věřit,že to půjde..asi jsem to potřebovala slyšet a pochopit...
15.01.2009 - 22:56 | Filtr
(Ryby) vajinka
to slovo nenávist,jsem měla asi jinak namysli..jsem na neho zlá,kdybych ho nenáviděla tak tohle už ani neřeším..vím,co je to nenávist..to jsem měla u 1.manžela,do ted je to pro mě cizí člověk a byla jsem sním 8let...
15.01.2009 - 22:54 | Filtr
(Rak) *Maltina* » vajinka
já vím,jak může být těžký to ukončit..já z toho měla strach několik měsíců..asi dva týdny po rozchodu jsem měla takovou brečící náladu ale pak jsem přišla na to,že se moc nezměnilo když jsem bez něj definitivně..co se ti vlastně změní??doma není,podpory se ti od něj nedostává..z jeho strany nezájem..myslím,že až ho pošleš k vodě,bude to nastejno..jen s tím rozdílem že pak už ti bude jenom líp!..já tohle prožívala přesně před rokem..a v únoru byl konec..teď je zase leden,blíží se únor a já jsem úplně jiný člověk..vím že se ti bude chtít padnout mu kolem krku..ale představ si že než se vydal k tobě,tak dal pusu té druhé a ještě se o tobě třeba bavili!!např:"tak ahoj miláčku,tak já jdu domů za tou krávou(tím nechci říct že kráva jsi)..hned jak mi dá nějaký prachy a půjčí auto tak zas přijedu"..to je docela hnus ne??vždyť jeho ten rozchod ani nebude mrzet..maximálně jen proto že příjde o servis který mu dopřáváš..já se taky nabíjela takovýma negativníma věcma..
15.01.2009 - 22:50 | Filtr
(Ryby) vajinka
no stou starší to i jde.je celý den ve škole..ale nějak se mi vymyká..nechce mě vůbec poslouchat.hodně se zhoršila..když pro ni nestihnu dojít do družiny tak dojde domů,třeba i v 7h večer,stím že je u kamarádky..nevím si sní rady..ale můžu říct,že večer usínám už dobře..tak trošku to ze mě opadlo..na začátku to bylo horší..byl to štědrý večer,silvestr-to jsem se málem zhroutila..ted uz je to lepší,ikdyž to stále moc bolí..
15.01.2009 - 22:46 | Filtr
(Ryby) vajinka » Jasala
diky,to mě vážně rozesmálo..začínám si i věřit,že to zvládnu dobře a budu tvrdá..už aby se objevil a já měla b sobě tolik zlosti na něho jako ted...
15.01.2009 - 22:39 | Filtr
(Kozoroh) Jasala
Ještě dodám , doufám , že nejsi zaopatřovací ústav ! Jo , půjčovat si auto ,za mně někdo uklízet , prát , bezva ! Nemáš tam ještě "volno " brala bych ! Promiň , to bylo trochu na rozveselení . :41:
15.01.2009 - 22:35 | Filtr
(Kozoroh) Jasala
Přece nechceš zbytek života prožít prošením ,paběrkováním a čekáním . Bez přemýšlení , sbal mu kufry a rázně ven jenom co se vrátí , nepouštěj ho ani dál , jinak se necháš uchlácholit a bude kolotoč pokračovat . Seber všechnu odvahu a ukonči toto ponižování a rychle přemýšlej o nějaké dovolené , kde si myšlenky uspořádáš ve svůj prospěch a kdo ví , třeba se tam nějaký "princ " najde , který si Tvoji pozornost zaslouží . Jednej rychle , nemáš na co čekat !!! A na to , že až ho budeš potřebovat , bude u Tebe , nedej , protože zrovna v ten moment bude u té druhé !!!!!Pro Tvoje dobro :ukonči to , seber odvahu a do toho !!
15.01.2009 - 21:57 | Filtr
(Ryby) vajinka
zatím se nestalo,protože od uterka nebyl doma a nic o něm nevím..je to větší město.nikdy jsem kamaradky neměla..nebyl na ně čas a můj první manžel mě nikam nepouštěl..pak když jsem potkala přítele,jsem měla 3kamaradky,s kterýma jsem trávila hodně času..ale začaly mě pomlouvat a přestaly se semnou bavit..takže jsem zůstala sama..neměly děti a dost věcí nechápaly.je pravda,že bez něho mi bude lépe.při první příležitosti mu řeknu,že se má odstěhovat..jen mě využívá..peru mu a pujčuju auto..zase tak hodná a blbá být nemůžu...hodně se mi ted odcizil.vůbec ho nepoznávám,že je takový.bud ho ona tak zblbla,nebo lítá v průšvihu...ale to už mě ted nemusí zajímat...miluju ho stále a vždy budu,ale radši ten nesmyslný boj vzdám..
Příspěvky: 47-23 22-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »