Nevím co dál...Poradíte mi???


26.11.2008 - 22:57
(Panna) pious
Nevím co dál...Poradíte mi???
Zdravím mám problém s přítelkyní.Trošku vás uvedu do děje.Má přítelkyně byla přede mnou bláznivě zamilována do jednoho kluka který jí chtěl v době kdy ona byla zadaná.Kvůli němu vztah ukončila a chtěla být s ním ale mezi tím si to rozmyslel a už ji nechtěl z důvodů že je mladá a tak.Pak jsem ji poznal já.Zamilovali jsme se do sebe byla to nádhera.Až do doby kdy se mi svěřila že mívá denně sny o něm a že jí pořád vrtá hlavou.Nemůžu se zbavit pocitu že si mě nabrnkla jen z toho důvodu že doufala že pak dokáže na něho zapomenout.Ale když zjistila že to nepůjde začala brečet a být smutná a mě jaksi dost odstrčila.Ikdyž mi říká že mě miluje že jsem pro ni jediný nemyslím si že mluví pravdu.Mám pocit že začíná litovat že je se mnou a toho že jí to s tím vysněným nevyšlo.Mám pocit že bude štastná jen s ním a se mnou se bude jen trápit protože na něho nedokáže přestat myslet.Když jí nabídnu aby si o tom se mnou promluvila tak mě odsekne že to nebude se mnou řešit to nemá cenu že si to musí vyřešit sama...Začínám ji ztrácet a bojím se...Nevíte co mám dělat??Jsme spolu necelých 5 měsíců.Mě je 22 jí 17.Prosím porad te mi jak dálBrečí a je stále smutná už přes týden.Ještě víc se to zhoršilo když zjistila že on si našel jinou holku.Prostě tohle jí prý vadí...Nechápu proč snad jen proto že ho pořád miluje ikdyž si to nechce přiznat a mě tvrdí že ho nesnáší a vyhýbá se jeho osobě jak jen to jde...

Stránka: 2 1
Řazení:
03.12.2008 - 10:17 | Filtr
(Panna) pious » Tyna_Tynka
Takže tady je můj vysledek.Nějak jsme pořád spolu.Už se uklidnila a je zase v pohodě už se zase usmívá a blbne jako dřív.Říká takové ty věci jako že beze mne nemůže být a že mě nechce ztratit a tak dále.Jenže si myslím že to pořád není 100% upřímné.Nevím možná je to mým znamením nebo sem prostě náročný ale vyžaduju od druhého tu samou vernost a odhodlanost jakou mu nabýzím já.Uvidíme jak se to bude vyvíjet dál..Budu vás o tom informovat.Děkuji že jste mi sem napsali a dali mnoho inspirujících informací...
Jo a ten citát tak ten je fakt senzační :1:
28.11.2008 - 13:48 | Filtr
(Kozoroh) Tyna_Tynka » Sem.miš
Ano, přesně tak. :15: :17:
28.11.2008 - 12:44 | Filtr
(Kozoroh) atreb » Sem.miš
krásný citát :17: a pravdivý :17: :15: :17:
28.11.2008 - 12:40 | Filtr
(Vodnář) Leylah » Sem.miš
Tenhle citát jsi tady už jednou psala a moc se mi líbí, od té doby visí u mně na zrcadle a snažím se ho mít na paměti. No a právě ho aplikuju v praxi :3: (tentokrát s úsměvem)
28.11.2008 - 11:44 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj. Je to smutné, ale je to tak - funguješ jako náplast. Ona Tě asi chtěla milovat, toužila někomu dávat lásku, líbil ses jí a ... chtěla zapomenout. To je nejhorší. Nic z toho nemůže být dohromady - když chci zapomenout, musím jinak. Zabavit se a ne si najít náhradu.
Tak jí dej svobodu sám. Řekni jí, že jí přeješ všechno nejlepší, ale takhle byste se trápili oba. Třeba jí ta její láska k tomu předešlému skutečně přejde a ona se vrátí a pak to bude opravdový. Mám ráda citát:

Když něco miluješ, pusť to.
Když se to k Tobě vrátí, je to navždy Tvoje.
Když se nevrátí, nikdy to Tvoje nebylo.
:27:
28.11.2008 - 11:39 | Filtr
(Beran) e.s.o.rimmer » Leylah
Jenom po jedné? :15: Budu to mít na paměti... :20: :5: :21:
28.11.2008 - 11:37 | Filtr
(Vodnář) Leylah » e.s.o.rimmer
:5: :5: :5: Ehm, po lahvi šampaňského bych toho možná byla schopná :37:

Ehm, mám pocit, že už tady ale docela "zasírám" diskuzi. (Doufám, že mě tady zase někdo nenazve prostořekou.)
28.11.2008 - 10:58 | Filtr
(Beran) e.s.o.rimmer » Leylah
:5: Pche, písek...a co rovnou jenom ve vodě???
- asi je jasný proč že? :4:
28.11.2008 - 09:26 | Filtr
(Vodnář) Leylah » e.s.o.rimmer
Esíku, nene... Tady ani omylem, to mi za to nestojí. Ale domlouvali jsme se šéfovou v práci, že když se nebudem mít s kým pohádat, tak se pohádáme my dvě. Tak jsem navrhla, že teda dovezem trochu písku ze dvora a dáme si zápas na lokále, že třeba nalákáme hosty :4: Tak se stav :36:
28.11.2008 - 00:55 | Filtr
(Beran) e.s.o.rimmer
Holky bude zápas v bahně??? :5: :3:

(kucí, poďte sém, holky se budou rochnit v bahně...) :20:
27.11.2008 - 23:59 | Filtr
(Kozoroh) Tyna_Tynka » Demeter
Ahoj,
nesouhlasím s věkem přirovnaným ke sci-fi. Například já jsem se svým přítelem od mých 15 a jeho 17 a jsme spolu dodnes, kdy mně je 21 a žijeme spolu a určitě plánujeme další budoucnost. Takže si dovolím oponovat, že o věku to vůbec není - dle mé vlastní zkušenosti.
Ale souhlasím s tím, že tedy ne že by doslova ten vztah byl úplný omyl, ale něco neklapajícího tam je - že přítelkyni se líbí jiný - a to podle popisu asi dost výrazně. Určitě bych si chtěla s přítelkyní promluvit, být tebou piousi, a raději si to co nejdříve vyjasnit - aby ses třeba netrápil zbytečně a dlouho, pokud by fyzická přitažlivost tvé přítelkyně k onomu klukovi byla velká a narušující váš vztah, tak by to asi nemělo cenu. :17: :29:
27.11.2008 - 23:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Nuna
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Demeter, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nuno,
to s gramatickou chybou nemá nic společného. Ani o tom není řeč. Je vidět, že s takových to diskusí vznikají pouhá nedorozumění, když se člověk potká s někým podivným.

Naopak, můj příspěvek je kritizován -tím, čím jsem zkopírovala, že jsem hned mohla říci, že je vůl. Taková to slova nepoužívám, tak jako jiné výrazivo této mladé dámy. Nic jsem nerozbouřila.

Všimni si, kdy mám příspěvek já, a kdy tam láteří, a nač ona.

Více k tomu nemám co říci. Zastaň se koho chceš.
Je mi líto, že neumíte rozeznat opravdovou slovní hrubost.
Pluska dávám, protože nevím, jestli zde fungují "uvozovky". Ano asi ano. Tak příště je použiji.

Asi si své "hloupé" rady nechám příště pro sebe. Abych se náhodou nesetkala s prudivými lidmi. To nemám zapotřebí.

Dobrou noc :1:

27.11.2008 - 23:33 | Filtr
(Vodnář) Leylah » Demeter
"snad se MÝLÍM, ale tvůj vztah je opravdový omyl." Pro mě opravdu vyznívá tak, jak jsem to pojmenovala. Nevím, čím je to necitlivé a neslušné vůči tobě. To by možná nastalo v případě, že bych tě nazvala krávou. A k tomu se opravdu snižovat nebudu, ač mám sto chutí. NETVRDÍM, ŽE JSI ŘEKLA... Pouze jsem napsala, jak to dle mého názoru vyznívá. A vyzrálý člověk by snad měl umět přijímat kritiku :5:

A ještě něco. Ta oprava jeho chyby (což bych tady možná i chápala jako překlep, ač jsem na češtinu docela pedant) tomu taky přidává. A když už opravuješ aspoň napiš na začátku věty velké písmeno. To se učí děti v první třídě.
27.11.2008 - 23:32 | Filtr
(Blíženci) Nuna » Demeter
Ahááá!
Já už to chápu! Tys opravila tu šílenou gramatickou chybu a to takovým způsobem,že Ley měla pocit,že autorovi původního příspěvku sděluješ,že je vůl ! :4: Takže jde jen o nedorozumění,hádám,že nemáte nastavenu diskuzi jako strom příspěvků,ale chronologicky po sobě. Tudíž není úplně jasné,kdo na co reaguje. Jedno nevhodné slovo rozbouří emoce a člověku se zatmí před očima a přestává přemýšlet. :2: :4:
Přesto se znovu Ley zastanu - hrubá jsi na ni Ty,je mi líto.
Btw: co znamenají ta pluska,která vkládáš do vět? :25:
27.11.2008 - 23:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Leylah
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Demeter, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
...a nedáš pokoj...

Leylah » Myrrha
Šmarja... Trochu citlivěji by to nešlo? Vyznívá to jako: "Jsi neskutečný vůl."

- Kritika mého příspěvku. Nic takového jsem neřekla. A toto je opravdu necitlivé a neslušné.

27.11.2008 - 15:27OdpovědětLeylah » Myrrha

Dále nebudu kopírovat, přečtěte si to pořádně. Vyslovuji zde jen své myšlenky či úvahy. A nemíním se zde handrkovat, jako bába na trhu. Tady to není o argumentaci, ale o vyslovení svých názorů. A pokud někdo roste +do báby Blažkové+, tak je to jeho věc.

Dobrou noc :1:
27.11.2008 - 22:56 | Filtr
(Vodnář) Leylah » Nuna
Děkuji Nuno.
27.11.2008 - 22:55 | Filtr
(Blíženci) Nuna » Demeter
Taktéž nevidím,že by Ley napsala něco neslušného :23: A čtu to několikrát a nevidím jedinou špatnou věc. Vyjádřila svůj názor,stejně tak jako Ty, obě máte svoji pravdu,protože obě máte svůj pohled na věc - zkušenosti apod. Více bych se přiklonila k tomu,cos napsala Ty,ale nikde, opravdu nikde nevidím,že by Leylah napsala cokoliv špatného! :23: :8:
27.11.2008 - 22:55 | Filtr
(Vodnář) Leylah » Demeter
Ale já ano. Nenechám se urážet. Číst umím. Už jsem se k tomu dvakrát vrátila. A to že teď nedokážeš argumentovat jen dokazuje to, že si za svým nestojíš a nebo to bohužel není pravda. Přepískla jsi a teď nevíš co dál. Blbé, že?

Mimochodem, pokud bych ho urazila, asi by mi neděkoval.

Co jsou podle tebe psychologické rady? Psycholog, terapeut má za úkol přimět klienta k uvědomění si problému a řešení si ho sám. A nebudu tady působit jako právoplatný psycholog, když jím ještě rok nebudu.

klidně můžu přesně citovat věty z příspěvku, na které jsem reagovala a přidružit k ním mé věty, jak jsem na ně reagovala. Ty totéž asi udělat nedokážeš. Těšilo mně.
27.11.2008 - 22:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Leylah
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Demeter, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Leylah,

přečti si zpět. Nemíním to rozebírat.
27.11.2008 - 22:13 | Filtr
(Vodnář) Leylah » Demeter
Prosím o citaci, co bylo tak neslušného.
27.11.2008 - 21:15 | Filtr
(Váhy) Jospau
Dobrá rada drahá... Ber ovšem rady jako inspiraci a né jako "šablonu" podle které se musíš řídit!
Radit může každý, ale bude to dělat dle vlastních zkušeností a dle situací které poznal on, nebo vypozoroval u jiných. U někoho méně a u někoho více se situace ze které se jeho rada zrodila bude od tvé lišit - vždy! Třeba jen v detailech jako je způsob myšlení a chování, ale spíše více, protože se pravděpodobně jednalo i o jiné lidi, jiné okolnosti a jiný věk... Dle mne to vše hraje velkou roli!
Radit tedy nebudu, jen se ti pokusím předvést nějaké svoje pohledy:
1.Mám jí rád, ona má ráda jiného a nevím jak má, či nemá ráda mne - Nejlepší co bych pro nás mohl udělat, by bylo dát jí "kopačky"! Ona nebude mít výčitky vůči tobě a může se svobodně rozhodnout, co opravdu chce. A třeba se i jednou vrátit, když ji tu možnost ponecháš...
2.Mám jí rád, ona jeho má ráda "srdcem" mne "rozumem", nebo z "vděčnosti" - Zeptat se jí asi nebude mít smysl, bo pokud by to náhodou sama věděla jak to má ke mě, pravděpodobně o tom nebude chtít mluvit z lítosti, nebo studu... Asi tedy dělat, že o ničem nevím a být ji stále "zázemím", ale asi je to dost složitá možnost, neb dříve či později budu pro okolí směšným "paroháčem" a s tím se taky moc lehce po světě běhat nedá...
3.Mám jí rád, ona netuší, zda má či nemá a koho vlastně... Ujisti jí, že ty jí máš rád, ale že by si chtěl vědět od ní co dělat a co je dle ní nejlepší. Možná se to zdá nejlepší, ale ona to může brát tak, že ji "tlačíš ke zdi". Tak nevim...
4. Mám jí opravdu rád...?
27.11.2008 - 20:19 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Leylah
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Demeter, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Leylah,

trošku slušnosti by ti opravdu neškodilo. Nikdo nikomu neříká, co jsi ty napsala. Jsi opravdová +cíťa+. Vlastně jej urážíš ty. Já jen napsala mé úvahy.
A to jak uvažuje 17nástiletá(tý) nebo 40cetiletý člověk, na to patent na rozum nemáš. Tak neříkej, co kdy jak bylo.
Navíc, jsi nic velkolepě psychologického neporadila.

Měj se pěkně a příště Šmarja se slušností jo..... :41:

27.11.2008 - 19:54 | Filtr
(Ryby) bojka-new
Ahoj asi Ti rozumím byla a jsem na tom stejně jako ty.Já se rozváděla kvůli příteli o kterém jsem si myslelal že mě miluje .Taky jsem občas váhala jestli jsem udělala dobře.Taky jsem plakala a nakonec mě přítel nechal.Jeho ztráta mě bolí a ta tvá si to uvědomí až tě ztartí protože ten její bývalí už na ní kašle a tys byl její náplast ta životní náplast trvá půl roku.Podívejse na net na lidské náplasti.Fungujeto tak i mě se to stalo.Byla jsem přítelova náplast.Ty máš to štěstí jsi mladej mě je 33 a tak už mám skoro vše zasebou.Vím bude tě to bolet ale neudržíšsiji věř mě.Ona plače protože vnitřně neví co chce ale spíš čeká že ten bývalí se vrátí .Ráda si stebou napíši vím o čem píšeš.Sama tím procházím i ted.Pokud budeš mít zájem napiš.Držse můj přítel to vzdal a tak mě to bolí. :9:
27.11.2008 - 19:15 | Filtr
(Beran) Irwin
Ahoj, začnu asi tím, že je mi taky 17 jako tvé přítelkyni. Sama prožívám něco podobného jako ona, ale bohužel nemám nikoho tak skvělého, kdo by mě podržel, zajímal se o ten problém a snažil se ho se mnou řešit.
Zjistila jsem, že holka chce vždy to, co nemá. A neváží si toho, co má. To pro tebe asi není útěcha, ale já to tak mám pořád. Vždycky začnu toho kluka srovnávat s jedním svým kamarádem - podle mě ideálem - a vztah jde do háje. Proto můj nejdelší vztah trval 2 měsíce.
Ale ona není jako já, alespoň v to doufám. Už to, že žádáš o radu, z tebe dělá skvělého přítele, jakého by si přála snad každá.
Takže i já radím, dej jí čas, ať si to ujasní, snad by byla na místě i menší hádka. To je sice dost necitlivé, ale třeba ji vybídneš k tomu, aby si konečně vybrala.
A nenech si sr*t na hlavu. To nesnáším. Když se nějaký kluk moc podbízí, okamžitě ztrácí na hodnotě.;)
Tak ti přeji hlavně hodně štěstí a ať to dobře dopadne! Pak dej vědět. Držím pěsti! :17:
27.11.2008 - 18:13 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » pious
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele picollka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Osobně si myslím,že láska ve 22 letech není o nic menší než ve 40 letech...lehce se to mluví,rozumově víš co bys měl dělat,ale srdce je jaksi proti rozumu.Byla jsem v situaci tvé dívky.Chceš-li jí získat dej jí čas a bud trpělivý.Respektuj její stav,nech jí tu bývalou lásku probrečet..nebude schopná ti dát srdce které stále patří tomu druhému..Navrhni jí pouhé kamarádství..a víc nic...sám budeš muset udělat to,co ona.Zapomenout na ni.Až se s tím vyrovnáš...budeš připraven pro jiný vztah.Dej jí volnost,netzlač na ní..vzdej se jí v srdci a pak jí možná získáš...Pokud ale budeš pokračovat a dělat jí náhradníka,nebude si tě vážit a ztratíš jí úplně.Skus to,co jsem ti poradila..na mě to fungovalo a ten vytrvalý mě po půl roce získal :3:..Někdy i lásky v 17 letech jsou na celý život :15:
Příspěvky: 48-24 23-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »