Co s tím?


25.10.2008 - 21:42
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele largo_superior, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Co s tím?
Ahojky všichni... zajímal by mě vás názor. S přítelem jsme spolu skoro tři roky (on beran, já lev). Docela se divím, že jsme to tak dlouho vydrželi :20: , protože se minimálně dva roky docela často dohadujeme kvůli prkotinám. Před měsícem jsme se už málem rozešli, ale pak se to spravilo a na chvilku byla pohoda. Ale včera jsem jela do školy psát zápočtové testy (o tom moc dobře věděl), a ani se neobtěžoval zeptat se, jak mi to dopadlo... což mě s prominutím hodně nasralo, protože to není poprvé, co jsem před sebou měla něco důležitého, na co zapomněl. Stejné to bylo i s maturitou - odmaturovala jsem, hned jsem psala, že už to mám za sebou, načež mi volal, pogratuloval, že je to fajn, a řekl, že se mi ještě večer ozve. Říkala jsem si - fajn, ozve se (sice toto sousloví nesnáším, ale protože jsem měla dobrou náladu, řekla jsem si, že budu tolerantní). Samozřejmě se neozval, a já bych málem seděla celý večer po matuře doma, kdyby mě spolubydlící a její přítel nedokopali do restaurace. Příští den mi to nedalo, a zeptala jsem se ho, proč se neozval, načež se mi dostalo velice uspokojivé odpovědi "snad si můžu s kamarádem zajít na pivo, ne?".Fakt by mě zajímalo, co o tom soudíte. Já sama bych do sebe nikdy neřekla, že něco budu tak strašně hrotit, ale on mě provokuje natolik, že už mi je všecko jedno a jednoduše už nemůžu nic neřešit. Nevadí mi, že se hodně věnuje kamarádům, ani že se třeba někdy jeden nebo dva dny neozve, spíš mě štve ten nezájem. To, co jsem psala nahoře, je tak setina toho, co jsme už kdy takhle řešili a mám pocit, že z jeho strany se neobjevuje žádná trvalejší snaha o nápravu. Nevím, jestli takový "vztah" ještě stojí za to, protože mi to jen zbytečně žere nervy a navíc se kvůli tomu nemůžu soustředit na práci, což je nejhorší. Poraďte mi něco, řekněte názor, jak byste to řešili vy... dík :32:

Řazení:
22.11.2008 - 19:40 | Filtr
(Panna) jaaaajjjj
Noo... zajímavý. Řekla bych, že ten kluk na Tebe jaksi kašle. Nemusí to ale být proto, že Tě už nemá rád. Já bych se v takové situaci asi začala chovat tak jako on- nezájem. Nepsala bych mu, nevolala a byla s kamarády. Třeba by si uvědomil, že se choval jak blbec. No a jestli ne, tak ten vztah asi nemá cenu. Ale to opravdu není na názoru nás ostatních, ale hlavně na Tobě. Ty musíš vědět, co k němu cítíš a měla bys poznat, jak to má on s city k Tobě. No a podle toho se rozhodnout :o)
29.10.2008 - 18:57 | Filtr
(Lev) Caroline » bel-AMI
To by mě zajímalo, kolit těch "trestů" z minulejch životů musíme podstoupit, aby se naše karma vrátila do rovnováhy (-:
29.10.2008 - 18:55 | Filtr
(Lev) Caroline
Ahojky, to je jako kdybys popsala pár mejch posledních vztahů... já jsem taky lev a poslední tři chlapi, se kterejma jsem měla tu čest byli berani ( kruci jak je tohle možný..?! (-: ) je jasný že se najdou mezi nima i výjimky, ale berani jako takový jsou ve svý podstatě dost sobecký tvorové, což je jasný, že my lvi to snášíme dost těžce. Není to tak, že by úmyslně chtěli bejt zlí, pro ně je prostě jenom přirozený, že na prvním místě jsou oni a jejich svoboda, do který si jentak nenechaj kecat (tim spíš když maj pocit, že je někdo omezuje, tak se šprajcnou), a pak až ten zbytek ... Což chápu, že tě provokuje o to víc a o to víc řešíš pro něj "prkotiny" ... Jeidný řešení je si s ním o tom otevřeně promluvit, abyste si každej uvědomili, v čem je ten druhej člověk jinej, protože jedině když se pochopíte, tak budete schopný to nějakym způsobem vyřešit. Pokud spolu nechcete hrát ty únavný hry na to, kdo bude naoko víc nedostupnej.
Přeju ti hodně štěstí, protože mně se bohužel tenhle problém vyřešit nepodařil, tak doufám, že budeš úspěšnější - přeci jenom, už spolu nějakou tu dobu jste, tak by tam ta tolerance už krapet mohla bejt. (: Pak dej vědět jak to dopadlo :15:
26.10.2008 - 22:45 | Filtr
(Lev) bel-AMI
Ahoj,si levica,my levice :3: sme citlive na tie veci...maly nezaujem....atd..ze? :3:
Ja by som sa s nim porozpravala o tom, narovinu,povedala mu,co mi vadi...ale necakala by som zazraky, on je a bude taky aky je, je na kazdom,aby si uznal,co je pre neho vhodne,ako sa bude spravat....akokolvek sa kazdy rozhodneme,sme si za to zodpovedni...vacsinou,ludia,ktori sa nam nepacia v niecom ukazuju nas samych ,co nas na druhych rozculuje,to je nase zrkadlo.S laskou a pochopenim sa da dosiahnut neskutocne vela, co das, to dostanes :1:...ja verim tomu, ze nic nie je nahoda, a ani ludia, ktorych v zivote stretavame.Tak ako oni od nas aj my od nich sa mame nieco naucit.A vacsinou, ked sa nam s niekym deje nieco proti nasej voli, kedze verim v minule zivoty, tak sa nam vracia spat to, co sme kedysi robili my jemu,jej,im...je to skuska...a existuje zakon doplnenia celku...v ktorom plati,ze nie rovnake ale roznorode sa doplna do celku.Najidealnejsi stav pre harmonicky zivot vytvara dvojica, ktora sa doplna odlisnymi vlastnostami, ale napriek tomu uznava rovnake zivotne hodnoty a ciele...vela stastia ti prajem :27: :27: :27: :27:
26.10.2008 - 21:50 | Filtr
(Štír) buba » kvitecko
ale tady navíc nešlo jen o maturitu,sama říkala,že těch pro ni dúležitých věcí bylo spousta.Vždycky je to těžký pro toho kdo miluje víc.Nejsem Nuna.ale odpovídám.*Já myslím,že to určitě zvládne,když bude chtít.dřív nebo později určitě :1: :30: :17: :15:
26.10.2008 - 19:11 | Filtr
(Vodnář) kvitecko » Nuna
no jo maturita je dulezita ale je to tesky jen tak ho poslat pryc jestli ho miluje ale jestli to zvladne tak udela dobre
26.10.2008 - 19:06 | Filtr
(Vodnář) kvitecko
ahojky no vim moc dobre jak je to tesky ale jestli opravdu uz nemuzes dal tak se netrap a urcite udelej raznej krok a posli ho k certum o :6:n ti za trapeni nestoji
26.10.2008 - 08:30 | Filtr
(Beran) bizonecka
I já se přidávám k davu.Ukonči to,uděláš myslím si nejlépe.Nedává Ti ani kapku toho,co by měl a Ty s ním jen zabíjíš své roky.Dala bych si svůj život do pořádku a jeho bych hodila přes palubu.Držííím pěstičky :15:
26.10.2008 - 08:11 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Kaan, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nezáleží mu na Tobě,tak jak by mělo. :28:
Píšeš ,že je Beran.On si neuvědomuje,že Ti ubližuje.S Beranem nehneš,ale to už určitě víš. :23:
V každém vztahu jsou neshody,ale maturita a jiné zkoušky ve škole jsou jiný kalibr.Pokud by mu na Tobě záleželo,zajímal by se.
Tolerance a nezájem nejdou dohromady.
Drž se
Kaan :17: :17: :17:
26.10.2008 - 02:53 | Filtr
(Blíženci) Nuna
Nezbývá mi než souhlasit s výše uvedenými reakcemi. Maturita je dost důležitá věc v životě člověka a pokud v takový den dal přednost kamarádům před Tebou, pramálo mu na Tobě záleží. Vem nohy na ramena ! :15:
26.10.2008 - 00:50 | Filtr
(Štír) buba
To od něj opravdu není hezký.Kdyby mu na Tobě opravdu záleželo,tak s k Tobě musí chovat jinak,vždyť přece když mám někoho rád tak ty nejlepší chvíle chci prožívat s ním.Když mi na někom záleží,přeju si aby byl štastný,a dělám pro to maximum,A když ty pláčeš,já pláču s Tebou,když se směješ,taky se směji.A tak ve všem.Jsi ještě mlaďinká,a tak určitě najdeš někoho,kdo bude s tebou ty krásný chvíle a hlavně pro Tebe něčím duležité sdílet s Tebou.Dej mu uvědomit,co v tobě může stratit,a jinak ještě,že existují přátelé,to je taky dobrá podpora.tak se drž,a ať najdeš co od života očekáváš,a ať i Tvé štěstí sdílí někdo s Tebou. :1: :27: :17: :29:
25.10.2008 - 23:31 | Filtr
(Panna) sunray
Hola Largo, tedy nechci vypadat jako nějaký Sigmund Freud, ale jaký má tvůj přítel tátu? Jací jsou jeho rodiče? Nebo jaký má vztah s rodiči?
Máme v práci zahradníka, který se nám stará o květiny :)) a ten říkal, že vždy, když si vybíráme partnera, máme se u něho podívat, jaký je partnerův otec, protože přesně takový je i syn :)
No,jinak holka, asi bych nasadila (pokud nechceš rozchod), tak chvíli pauzu, aby si onen beran (a berani jsou znamení, které si chce za každou cenu prosadit to své)uráčil uvědomit, co se od něho chce. A nebo ať raději jde.
No, hodně štěstí :29:
25.10.2008 - 23:21 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Drejka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Takovej "vztah" bych už řešila jen rozchodem. Jak sama píšeš asi nemá zájem. Já sama nenám ráda když mi někdo řekne "já se ozvu" a celej den nic, to bych vypěnila. Zkus ho poslat k vodě, jestli se pak už nebude dál snažit, aby jste se k sobě vrátili tak je to jasný.
25.10.2008 - 23:07 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele sherries, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jestli ho stále opravdu miluješ, tak si o tom zkuste naposledy promluvit. Řekni mu od srdce jak to cítíš...a když uvidíš, že on stále "jede svou" a nebere ohledy na tvé city...tak "co s ním?"
Tahle situace je ožehavá, ale pokud ho už nemiluješ a jsi spíš na něj zvyklá a -máš ho ráda- tak s ním nezůstávej jen proto že jste spolu 3 roky...Láska je stavební kámen pro vztah a jestliže vyprchá a ve vztahu převládne sobeckost, tak je to o ničem....
Řiď se srdcem, je to nejmoudřejší co nám bylo naděleno...vážně :16:
Věřím, že to vyřešíš jak nejlépe to půjde :15: :17:
25.10.2008 - 23:00 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele piháček, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ahoj :3:
podle toho jak to píšeš...proč v tomto vztahu pokračovat?vždyť tam není krása lásky...radost u úspěchu milované osoby a zájem o ženu....
..jsi přece žena.. :17: :17: :17:

25.10.2008 - 21:49 | Filtr
(Blíženci) trpaslicka
Já už bych s ním nebyla.....
Nezahazovala bych se klukem, který na mě háže bobek :3: :4:
Buď silná a začni žít tak, abys byla šťastná :17:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »