rada


10.10.2008 - 19:46
(Vodnář) bebu84
rada
Ahojky, chtěla jsem se zeptat, jsem vodnář a můj přítel je kozoroh...a rozhodl se náš vztah ukončit. je o rok mladší než já, ale už nějakou dobu pracuje.je hodně citlivý, a rozchod mi dojel oznámit domů, ale věci mi co jsem u nej měla nedovezl, a už je to týden, prý se potřebuje uklidnit. nevím co mám, dělat, chtěli jsme spolu bydlet, jsem ted po škole, a půl roku hledám práci jen tam u něj, ale on oznámil, že to stěhování mělo přijít dřív, neví zda ted uz je to, co by chtěl....porad te mi, vzdát se ho nechci, co si najdu horoskop, tak se k sobě hodíme, i planety máme přesné... :27:

Stránka: 2 1
Řazení:
18.10.2008 - 19:22 | Filtr
(Býk) Aurinko
Ahojky,mela jsem jeste vcera 40-leteho pritele,a jakmile jsme to zacalo byt vazne,tzn. planovani vyletu, hledani si praci blizko nej a nedej boz drzeni se za ruce po verejnosti,vzal nohy na ramena.pritom jsem mladucka a rekla bych ze patrik k tem peknejsim holcinam,za ktere se kluk nemusi stydet.Takze utek pred odpovednosti,vaznosti...takovi jsou nekteri chlapi v pokrocilem veku.Takovou reakci bych spis cekala od Tveho pritele ze muze zkratovat.Musis jen cekat,halvne nenalehej a bud pripravena i na tu horsi variantu,ze pujdete kazdy svou cestou
17.10.2008 - 10:38 | Filtr
(Vodnář) bebu84 » bebu84
tak a je to....
věci se mi bojí dovést, prý má strach, nedokáže mne vidět zničenou. Ale když jsem mu řekla že nechci, aby byl se mnou ze soucitu tak tak.
že Boží mlýny melou pamalu, ale jistě :24:
15.10.2008 - 18:56 | Filtr
(Vodnář) bebu84 » Leylah
Leylah, máme to težké. Kluci chtějí buď vše nebo nic.To já mám Jirku přečteného zkrz na zkrz.Věděla jsem dopředu co udělá,jeho pohyby,chování a co řekne....až na tohle..
mno je středa a stále nemám věci, a to mi do telefonu řekl že mi je doveze....
holky se asi musí trápit :-) :32:
15.10.2008 - 17:20 | Filtr
(Vodnář) Leylah » bebu84
Jo, bebu, ještě jsem zapomněla, že jsem taky vodnář...

No ty jo... Já mám někdy pocit, že kozoroh fakt nerozumí ani sám sobě. A konkrétně Raďa (ten aktuální, poslední) je prostě absolutně nevyzpytatelný. Každý den je všechno jinak. Zůstává to, že má určitou představu, jaký by chtěl být, ale mám pocit, že je to jen sen někde v dálce, ve skutečnosti není schopný pro to moc udělat, ale pokud ano, tak to udělá teď hned a naprosto nečekaně. Prostě zmatek nad zmatek, nikdy nevíš, odkud co přijde...
15.10.2008 - 15:07 | Filtr
(Vodnář) bebu84 » Leylah
no vidím že se to tady pěkně rozjiždí..
no já mám zkušenost se lvem a kozorohem.O kozorohu jsem tu psala, ale lev byl můj první přítel, byli jsme spolu 3 roky, bylo to dobrý, jenže jsme nikam nechodili, on byl vášnivý čtenář a kinematograf, znal snad všechny filmy...no a když se semnou rozcházel, tak řekl že mne už nemiluje, ale jinou holku nemá, chce zůstat kamarád a že si najdu lepšího než je on...Ale chyba, jinou holku už měl, a to v době co jsem byly spolu, takže to hrál na obě strany, jen já jsem o její existenci neměla potuchy, mimochodem jsem ji znala.Prostě to byl herec každým coulem, a kamarád...vztah ukončil v říjnu a už se neozval, ani na narozeniny..
no a ted mi můj kozoroh opět v říjnu řekne, že neví jestli je to co chce, přišlo náhle a nečekaně, prostě taková atomovka...
oni snad na to mají speciální kurzy :20:
15.10.2008 - 11:54 | Filtr
(Vodnář) Leylah » Beed
Jo... Jenže jsou ryby a ryby. Takové ty leklé, to je teda nářez. Ale takové ty hurá do života, to je pohádka. Člověk musí pochopit, že mají svůj svět a když do něj proniknou... :12:
15.10.2008 - 11:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Leylah
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Beed, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No, tak to ja s Pannou. Byl to muj prvni a zaroven (zatim) posledni "vazny vztah".

Tak nejak me k sobe pritahuji Ryby. Neco je na nich...ja nevim, proste me pritahuji... :25:
15.10.2008 - 11:46 | Filtr
(Vodnář) Leylah » Beed
No, tady tyto příběhy jsou ve skrze fajn. I s tím posledním to dopadlo dobře. Prostě ano, chápu to. Vím, že v tom není žádná klička, žádná lež, že to tak je. Musela jsem málem odpřísáhnout, že se budeme dále vídat a občas si napíšem, jen prostě spolu nebudeme žít a tak podobně...

Zvykla jsem si na jeho období ticha. Zvykla jsem si na všechno a mám ho fakt ráda. Je to asi první "rozchod", který mě prostě netrápí. Probrečela jsem asi den, protože to prostě zamrzí, zvlášť tímto způsobem. A jde se dál.

Hodně špatné zkušenosti mám se štírem...
15.10.2008 - 11:38 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Leylah
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Beed, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ja taky se tremi. Radeji se o nich nebudu rozepisovat - nestoji mi za to.
Co se stalo tobe, me mrzi - ale mohlo se ti to zrovna tak stat se Strelcem nebo Pannou. Je to o stesti/resp. smule.

A s tou uprimnosti - souhlasim na sto procent, oni snad ani lhat neumi! Nekdy je ta jejich pravda az kruta. A boli.
15.10.2008 - 11:14 | Filtr
(Vodnář) Leylah » Beed
Tak já mám zkušenost se třemi. První byl taková moje první láska :6: A naše osudy se propletly tak, že je teď mým strýčkem :4: Můj otec si totiž vzal jeho sestru :5: A prostě jeho už teď nějak nedokážu zhodnotit. Působí jako dokonalý chlap. Je fakt kus krásného chlapa, vystudoval práva a ekonomii, teď pracuje v jedné bance v Praze, je hrozně milý, hodný, usměvavý, vtipný... Ale prostě znám ho jen z rodinných sešlostí. Jako dítě byl nadprůměrně inteligentní. Zažraný do chemie a podobných předmětů. Hodně četl.

Druhého jsem potkala za barem na brigádce. Navnadili ho kamarádi, kteří mě znali, aby za mnou šel. Nechal si od mého kolegy nalít dvě tequily a tu jednu mi prostě podstrčil. Vůbec jsem nechápala. Řekl mi jen, že až to vypiju, řekne mi víc. Počkal, ale zmizel v davu a nic neřekl. Nakonec jsme se během večera k sobě dopracovali. Čísla atd. Sešli jsme se. Asi poprvé v životě jsem zažila kýčovitou procházku parkem ve dvou :-) Bylo to úžasné a měla jsem pocit, že už nic lepšího nemůže být, načež mi řekl, že má pro mě dvě špatné zprávy, ta jedna je, že má přítelkyni, takže prostě nic nebude a ta druhá, že stejně odjíždí na rok možná víc do Anglie. Zmizel. Jeho číslo neexistuje, nedal o sobě vědět. Jen jednou... Šla jsem tehdy ještě na gymplu domů, zamyšlená a naráz někdo běží a křičí: "Raduško!", doběhl ke mně, objal mě a začal vyprávět. S Lucií se rozešel ještě před odletem, žije v Anglii a snad se někdy vrátí. Už třetí rok o něm nevím.

A ten poslední byl teď. To je úplně zamotaný příběh. Ujala jsem se ho chudáčka opuštěného přítelkyní, nešťastného... Původně jsem ho měla zabavit na jeden víkend, jen tak, potahat po hospodách a tak. V neděli toho víkendu boural. Asi tři týdny jsem za ním jezdila do nemocnice. Pak i na adresu jeho trvalého bydliště 100km daleko... Stovky smsek a volání. Pak jezdil díky rehabkám on za mnou, pokaždé když jel, tak se stavil. Řešili jsme co dál a on přemýšlel co chce atd. atd. Ten vztah se těžko vysvětluje. Před dvěma týdny jsme spolu prožili krásné dopoledne. Měl u mě přespat a potažmo být představen rodičovstvu. Dopoledne jsme strávili v posteli mazlením a povídáním o nás. Nakonec musel odjet... Jel za známou, která by mu mohla dohodit místo. Skončili v posteli a tím jsme skončili my dva. Řekl, že mi tím nechce ubližovat a že se věrnosti zatím bude učit sám. Jo a ještě něco, nezažila jsem upřímnějšího chlapa. Až je to někdy nepříjemné :24:
15.10.2008 - 10:57 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Leylah
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Beed, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No, tohle uz je treti kozoroh, se kterym jsem na takovem tom pomyslnem "startu" vztahu... A stejne jako u tech prvnich dvou to proste tak nejak samo od sebe vyprchalo... neozval se...

A s tim bavicem, to je taky pravda - umi byt tak vtipni, tak zabavni - tedy kdyz zrovna nemaji jednu ze svych depresi, to jsou potom na zabiti. Pesimisti zatraceni.
15.10.2008 - 10:53 | Filtr
(Vodnář) Leylah » Beed
Tak to je naprosto přesné. Neboj, on zase vyleze ze své komnaty a začne normálně komunikovat. Teda pokud je takový podivín a samotář jako "ten můj".

Z počátku bych si myslela, že není lepšího baviče, skoro tu hubu nezavřel. Třicet smsek denně a dotaz, jestli nevadí, když zavolá ještě večer... A poslední dobou mlčení klidně dva týdny... A pak se ozve a jasně stručně odpoví na dotazy co dělal, jak se měl... A z toho zase smršť a poslouchala jsem jeho myšlenkové pochody asi dvě hodiny aniž by mě (chápate? MĚ!!! která je maximálně ukecaná) pustil ke slovu :-)
15.10.2008 - 10:51 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Nuna
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Beed, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ja jich znam az moc, vic nez bych si prala... Jsou to pesimisti na entou (se Santikem jsem si moc nepovidala zatim, tak doufam, ze ho timto neurazim :4:) - proste uplne jini nez ja, takovy slunicko... :27: ale stejne je porad potkavam. Bohuzel. A pak, kdyz je trochu rozzarim, ani nenapisou zpravu :24:
15.10.2008 - 10:46 | Filtr
(Blíženci) Nuna » Beed
Já osobně žádnýho neznám. Nebo ne natolik dobře,abych mohla říct "ten je takovej a ten makovej".
Santík se doufám nezbláznil. Ale já se z něj zblázním brzo. :4: :2: :3:
15.10.2008 - 09:38 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Nuna
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Beed, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
A Santik se taky zblaznil? :25::4:

Ja mam na ty Kozorohy vubec nejaky moc velky stesti/respektive smulu :22:
15.10.2008 - 09:06 | Filtr
(Blíženci) Nuna » Beed
Santík je Kozoroh ...taky... :2: :4:
15.10.2008 - 08:49 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Nuna
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Beed, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Teeda, ty sis na ty Vahy fakt uplne zasedla... :2:
No jestli vidis lepsi casy ve Stirovi... :24:

Ale k tem Kozorohum - s jednim jsem se tak pred mesicem (uz zase - ze si nedam pokoj!) "spratelila" a po tom pocatecnim "tutu nunu" mi uz asi dva tydny neprisla ani smska... :23: asi se Kozorozi fakt zblaznili...
15.10.2008 - 08:32 | Filtr
(Blíženci) Nuna » Leylah
..je měsíc "Vah" :4:... ach jo.. :8: :4:..

..přijdou lepší časy :3:..
15.10.2008 - 08:11 | Filtr
(Vodnář) bebu84 » Leylah
jak říkám, říjen je špatný měsíc..... :24:
14.10.2008 - 22:19 | Filtr
(Vodnář) Leylah
Kozorohům tento měsíc hráblo!!!!! Mě taky jeden před dvěma týdny "opustil". No, spíš prostě vycouval. Má mě taky strašně rád a kdesi cosi... Nevím, co je to ve hvězdách :24:
13.10.2008 - 12:25 | Filtr
(Vodnář) bebu84 » Nuna
Tak tohle mne fakt pobavilo:-)
Nezbývá jen čekat, oba jsme si v předchozím vztahu zkusili....
Tak se mějtě...čausky :32:
12.10.2008 - 23:11 | Filtr
(Blíženci) Nuna
Aby to nevypadalo,že si tady mluvím sama se sebou, tak pro všechny,kdož budou číst tuhle diskuzi - původně jsem tady vedla rozhovor s Vlastou. Ale jelikož jsem ho asi svými slovy přivedla do stavu těsně před infarktem, tak se rozhodl,že zruší svůj profil a smaže všechny své příspěvky zde. ( Jestli smazal i některé jiné netuším). Nechávám tady svoje slova úmyslně tak jak jsou, je mi moc líto,že on ty své smazal,protože tím celá dabata ztrácí na významu. Ale jednou už jsem napsala co jsem napsala, tak si za tím budu stát.

Ještě jednou omluva bebu84, slibuju, že už se budu držet jenom jejího příspěvku ! :15:
12.10.2008 - 22:28 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Nuna
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele piháček, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
hele?vy dvá?budějčáci se mají rádi...jasný?

já vám dám na zadeček a basta-jsem nejstarší :3:tralala :30:
Vlastí?mám zase zlobivku náladičku.. :30: :30: :30:
12.10.2008 - 21:55 | Filtr
(Blíženci) Nuna
..znova musím citovat Santíka " - no comment" -


..jen jsem upřímně a opravdu hodně zvědavá na to, jak budou reagovat druzí...

...Měj se pěkně a ať se Ti daří ! :15: :29:..
12.10.2008 - 21:43 | Filtr
(Blíženci) Nuna
..jo a omlouvám se tímto "bebu84" za to, že se tahle diskuze zvrhla v řešení jakýchsi žabomyších válek.. :8:
Příspěvky: 37-13 12-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »