pitomá zamilovanost


21.09.2008 - 12:31
(Blíženci) Nuna
pitomá zamilovanost
Nechci mluvit o zamilovanosti klasické,kdy se dva lidé seznamují,poznávají,chodí spolu a vzájemně si tenhle pocit užívají. Z mého pohledu existuje ještě jedna zamilovanost,kterou jsem si prošla loni a zdá se, že letos ve stejnou dobu k ní směřuji zase. A vůbec,ale vůbec se mi to nelíbí !!To se vedle vás objeví někdo,s kým je vám dobře. U mě je to jasné - já dávám možná až velmi okatě najevo,že o žádný vážný vztah nestojím,že si rozhodně nechci stěhovat chlapa do baráku, že se nechci vzdát svého stylu života atd. a že všichni chlapi,kteří se okolo mě motají,jsou jen mými kamarády. Což je všechno pravda. Ale když se mezi těmi kamarády najednou objeví jeden,u kterého mám najednou pocit,že je mi znova 15,u kterého se mi rozbuší srdce když jsem v jeho přítomnosti,se kterým je velmi hezky i u naprosto obyčejných věcí, který mě strašlivě fyzicky přitahuje,se kterým se umím smát a kterému umím naslouchat, tak to je pak v háji. Nedovedete si představit, jaká jsou to muka držet se zpátky zuby nehty,abych nedala najevo jak to se mnou doopravdy je. Že ho chci,strašlivě ho chci a byla bych schopna čehokoliv jen získat jeho srdce. Samozřejmě že zároveň nevím,jak na to, protože rozum velí " drž se zpátky" a city volají " jen ať to ví, že pro Tebe není jen jeden z mnoha".Kdybych nebyla už ponaučena, tak bych řekla, že jsou chvíle,kdy on to vnímá stejně. Vidím to a cítím to. Ale přesně v týhle blbý pozici už jsem jednou byla. Loni jsem takhle "blbla" 4 měsíce,kdy jsem se do svého super kamaráda nakonec tak zamilovala, že jsem skládala přihlouplý básničky a nic do mě nebylo až do doby,než jsem mu řekla,co cítím. Ale i přesto,že on nejspíš v určitých chvílích cítil něco hodně podobného mi řekl,že mě nemiluje, že mě má rád jen jako kamarádku.Bolelo to strašlivě a dva měsíce jsem ho nemohla ani vidět. A te´d se řítím do stejnýho průseru. Rozum mi velí - vykašli se na to, nechtěj bejt s ním - nikde ,nijak..nejlépe ho nevidět...a srdce volá po úplně něčem jiném. A už vůbec nemluvím o tom,co se mnou dělají hormony. :6: :4:Jak z toho ven je jasný. Jen jsem to potřebovala ze sebe dostat no. :1:

Stránka: 4 3 2 1
Řazení:
25.09.2008 - 08:45 | Filtr
(Blíženci) Nuna » Sem.miš
Víš,že tohle by pro mě bylo ideální? Sexuální kamarádi bez závazků. Asi ano,když o tom tak přemýšlím,je to to nejlepší co můžu chtít. Prozatím. Ale nejdřív to kamarádství a pak až sex ! :4: :2:
25.09.2008 - 08:43 | Filtr
(Blíženci) Nuna » trpaslicka
Já na ty Panny nějak nedám dopustit :1: Asi proto, že bývalý muž je v tomhle znamení a od něj ta láska byla prostě.... úžasná no. :6: :8: Je to člověk od člověka - zase. Ale myslím, že kus pravdy na tom je - ony hodně kalkulují a myslím, že pokud kdy mají vztah "bez rozmyslu",tak je to jen úlet, kterého stejně později litují. :1:
25.09.2008 - 08:41 | Filtr
(Blíženci) Nuna
No. Ty neznáš ty typy chlapů,kteří sice nadšeně do své postele každou holku přijmou,ale stejně nadšeně ji z ní zase vykopnou? Netvrdím,že to je on. Ale něco takového neudělám - už proto, že v jeho případě mi jde o víc než o sex. :3:
25.09.2008 - 08:39 | Filtr
(Blíženci) trpaslicka » Sem.miš
...a já mám sestřičku také ve znamení Panny a ta když se zamiluje nezná dokonce i svou rodinu. Přesvědčila nás o tom mockrát :8:(což opravdu moc bolí!) a její vztahy stály (dá se říct) za starou bačkoru. :23:
Jako by ten rozum nechala někde na věšáku a všichni si myslete co chcete já jsem rozhodnuta a basta!!! :14:.... :9: :9: :9:
25.09.2008 - 07:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » trpaslicka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No, nezapomeň, že hadona je ve znamení Panny. To jsou lidé, kteří jsou velmi opatrní na nějaké extrémy a "horské dráhy" ve vztazích, nerady se vzdávají rozumného úsudku a umějí mozek použít i tam, kde nám se zatemní a funguje jen srdce. Panny to nějak umějí skloubit. Ale je fakt, že takové šílenosti, jako my, co to neumíme, to tedy nezažijou, protože si zdůvodní, že ne, tak ne. My si nic nezdůvodníme a vrháme se do toho po hlavě, protože nám v tu chvíli mozek nefunguje. Mám pocit, že Panně funguje pořád a je to tak dobře. Mám dceru Pannu a doufám, že jí bude ten mozek fungovat, aby nedělala žádné "boty" a jednou došla štěstí...
:3: :27:
24.09.2008 - 21:47 | Filtr
(Blíženci) trpaslicka » hadona
To je krásné, co jsi napsala :17:

Jenže to jsi asi v životě nazažila pořádný vzrůšo....
Zatemnit rozum dovede jedině srdce, které touží jen po jednom do té doby než to dostane....až pak rozum začne znovu fungovat.....ovšem pokud sama chceš....(samozřejmě mluvím za sebe) :5: :27:
24.09.2008 - 20:15 | Filtr
(Panna) hadona
Na toto používám celý život jen jednu pomůcku a to tu, že rozum i srdce musí být ve zhodě. Pokud nejsou jdu od toho, pokud :12:rozum a srdce oba říkají ANO, neni co řešit. :18: Naďa
24.09.2008 - 16:28 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Nuna
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele LenkaLaskoradova, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Šla bych do toho znova-určitě (i když to bolí moooooc). Díky tomuto klukovi jsem zjistila, že jsem schopna milovat podruhé a jinak.
Nedokázala jsem se vcítit do jiných v záležitostech lásky - já to měla trošku jinak.
Ta hranice???? Jj přesně jak poznat u koho hranice posunout a u koho ne, ve které chvíli a kterým směrem???,
Na toto znát odpověď.....byla bych ráda. :25:
Ničit se-o tom mi povídej.Každý říká hoď to za hlavu-kdyby to tak šlo jako se smetím.....
:9:
23.09.2008 - 08:37 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » ***
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele baralinka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
..je fakt, že nejsem dáma, natož milá, a proto si tvá slova neberu k srdci!!!!!pááááá, a navíc jsem jí takový krá... neradila!!! :4:
23.09.2008 - 08:28 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Nuna
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ptáš se, jak je to dlouho? Ta atomovka? To bylo loni v červnu, tak si to spočítej. A můžu Ti říct, že při vzpomínání mám naprosto stejný touhy a pnutí všude :-)
Víš, měla jsem přesně stejný pocity. Já jsem byla "rozejitá" se svým bývalým přítelem - závislým partnerem - a sama v sobě jsem byla na 200% přesvědčená, že žádnýho chlapa na vážno už nechci. Prostě po třech nevydařených vztazích konec, ende šlus, finíto. Ale zase chlapi se mi líbili a tak jsem si řekla, že aspoň nějakýho "kámoše" na sex. Aby mě vzrušoval a já jeho, ale aby se mi necpal domů nebo mě nechtěl nějak předělávat. Prostě nic vážnýho ani pravidelnýho, aby to zavánělo povinností.
No a když jsem potkala JEHO, měla jsem v hlavě naprosto prázdno, vymeteno, ani jedna kloudná myšlenka k rozhovoru - nic. Jen tělo říkalo: To je přesně on, klasický alfa samec na roztrhání těla a nic víc. A od toho to všechno vzniklo. Jsme pořád sexuální kamarádi, nikdo se nikam necpe, ale rozumíme si tak, že vlastně je to absolutně bezkonfliktní vztah. Máme stejné priority, většinou stejné názory na věc a tak.
23.09.2008 - 08:16 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Nuna
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Hej Nuno, já bych to neviděla tak jednoznačně, jako LenkaLaskorádová. "Vyjádřit se včas" není to nejlepší řešení - leda tak vyplašit chalpa, co se Ti líbí, protože s nějakým vyjádřením už vidí, že se žene do vážného vztahu, což původně třeba vůbec nezamýšlel. Zjistí, že věci vidíte jinak a "postaví si tu zeď" o kterou se Lenka teď akorát může opírat a snít.
Láska je krásná, to je fakt, zamilování je kouzelný, ale není to láska. Takže i zamilovaný kluk může mít "vítr" z vážného vztahu, pokud k tomu nedozraje. A to chce čas. A na flirtu nic není, je to vlastně jediný způsob, jak zjistit, jestli to mezi vámi jiskří. A pokud ano, pak to záleží na Tobě, jaké pořadí zvolíš. Když on bude preferovat jiné, dá Ti to vědět. A pokud budete mít rozdílné názory, tak by to stejně nemělo cenu, odráželo by se to na všem ve vašem vztahu. Takže bych řekla - pokud na sobě poznáte, že jste pro oba, není co řešit.
:6:
22.09.2008 - 23:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Nuna
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
no fakt nevím už co na to říct, když vidím co ti radí LenkaLaskoradova a další v porovnání s tím co si myslím (snad jsem to správně vydedukoval) doopravdy chceš... napadá mě tohlemožná trochu neohrabaný přirovnání: na plácku bahna postavíš leda nějakou rákosovou chatrč, ale ne pořádnej domek, ten potřebuje pevnější základy.
A to už je definitivně vše, co k tomu mám říct... a milé dámy co tu Nuně radíte aby si užila co se dá a pak zas čuměla... opravdu skvělá rada, navíc se tváříte s tím že jste něco takovýho prožily spokojeně... a já si myslím že to jsou jen kecy a vůbec vám to nevěřím :3:

Goodbye :5:
22.09.2008 - 23:00 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Nuna
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
no, teď vidím že byl omyl že jsem k tomu vůbec něco psal, protože to se prostě nechtělo slyšet. Tak si to pro příště budu pamatovat a budu zticha, rozhodně se ale nepřipojím k přikyvovačům jen proto, že zrovna chceš slyšet to nebo to. Takže jakobych nic nenapsal, nenech si kazit večer... a navíc můj názor je tu proti většině jak vidím, tak ho neber ani moc vážně.
22.09.2008 - 23:00 | Filtr
(Blíženci) Nuna » trpaslicka
Tak to by ten konec mohl přijít tak nastejno, protože na mě dneska,když jsem odcházela z pošty, kamarádka( pracuje tam) volala mezi tím davem lidí "...a dřív jak na vánoce s ním nespi!"... :10: :4: :5:
22.09.2008 - 22:56 | Filtr
(Blíženci) Nuna » LenkaLaskoradova
Šla bys znova do té bolesti? Víš tohle já nechápu ! Já zažila v životě už tolik bolavého a daleko horšího, že se nechci nechat ničit už vůbec ničím ! :8: Proto tady ta slova...ale to už jsem psala.
Dobře. Jen najít tu hranici ,kdy je brzy a kdy je už pozdě. :25: :8: :1:
22.09.2008 - 22:53 | Filtr
(Blíženci) Nuna » čajka
Pomohlo. Vždycky mi pomůže,když se z něčeho vypíšu. Jediný co mě mrzí je reakce od Saint-exe,ale nemůžu počítat s tím,že na mě lidi budou reagovat jen pozitivně. Z valné většiny bych řekla, že víte, o čem mluvím. Co myslímm i když zcela jasně neumím popsat všechny souvislosti a všechno tak,jak to vidím.
A pokud jde o tu přitažlivost - jasně. Stalo se mi to v životě...no, spočetla bych to na prstech jedné ruky kolikrát to bylo :3:
22.09.2008 - 22:44 | Filtr
(Blíženci) Nuna » Charis
Ano.Kdybych věděla, že mám před sebou pár měsíců života, tak "vztah" s ním by asi byla jedna z věcí,kterou bych si chtěla užít. Jenže takhle na to nahlížet nemůžu, protože bych si zároveň chtěla užít mnoho dalších lidí,které mám ráda, které miluju. Děti,bývalého muže,Pepu z Ráje, moje Evičky, brášky Karamazovce a další lidičky...všem těm bych tady chtěla něco ze sebe zanechat. No..vlastně v porovnání s těmi mými absolutně nejbližšími je ON prakticky nic. Takže to nepůjde i když vím,že takhle doslova jsi to nemyslela. V jádru máš pravdu, ano,žijeme te´d a tady. :3: :15:
22.09.2008 - 20:54 | Filtr
(Panna) Charis » Nuna
Ahoj nuna, tak si povedz, čo keby som mala pred sebou iba pár mesiacov života? ako by sa zmenilo tvoje jednanie? žijeme teraz, a život je krátky a nehovor stále že tebe sa nemôže vydariť pekný vzťah. Sme šťastný podľa toho, aké vysoké máme nároky. A napíš ako to dopadlo. :17: :15:
22.09.2008 - 20:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele LenkaLaskoradova, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahojky, tak to jsme na tom podobně-ups.
Je to asi 4 měsíce zpátky, co mě nechal jeden.
Ze začátku jsem mu dávala jasně na jevo, že je na dálkové ovládání, že nejsem ta co by se chtěla vázat (kvůli dítěti a vůbec).
Mno a až jsem zjistila, že se bez jeho blízkosti neobejdu (zamotaná hlava, zblázněné hormony a nevím co ještě), začal si stavět mezi náma zeď on.
Dokonce jsem mu řekla všechno co k němu cítím-ovšem to už bylo pravděpodobně pozdě!!!!!
Do dnešního dne jsem se z něho a té "chemie" moooooc špatná.
Věř, že bych do toho šla znova a znova (nemám srdce z ledu ani duši v mřížích-jupííííí).
Jdi do toho, ale nezapomeň se vyjádřit dřív, než bude pozdě :3: :27: :21: :20:
22.09.2008 - 19:51 | Filtr
(Lev) čajka
Potřebovala ses z toho vypsat a pomohlo to?Já myslím,že ne.Jdi do toho,kolikrát myslíš,že ještě zajižeš ten pocit,kdy tě ten druhý tak přitahuje?Je hodně chlapů,vím,ale kolik :12: jich tě tak přitahuje?Odpověď znáš sama.
22.09.2008 - 15:35 | Filtr
(Blíženci) trpaslicka » Nuna
...nemáš zač. Baví mě tvůj příběh a čekám jaký s toho bude konec. Jsem zvědavá, jak malé dítě na Ježíška..... :32: :27:
22.09.2008 - 15:06 | Filtr
(Blíženci) Nuna » Sem.miš
...jak je to dlouho? i po delším čase se na to vzpomíná s rozechvěním že? Nevím..mohlo by na tom něco být i když to je věc,kterou já jsem nikdy nezažila.. nikdy jsem nevybudovala vztah na sexu a přijde mi to nemožné...ale když říkáš, asi za určitých okolností to jde :3:..

Tak a pro dnešek s tím končím,jdu si osahávat ten krásnej zadek do tmy kinosálu. :20: :4: Všem,kdo snášeli ty moje zamilovaný kecy děkuju :17:
22.09.2008 - 15:04 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sem.miš
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele baralinka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
vím, o čem mluvíš, on věděl, že já chci, já věděla, že chce on, z očí do očí.... :1:
22.09.2008 - 14:57 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Nuna
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Není to vůbec divný, Nuno, protože srdce si dělá co chce absolutně nezávisle na mozku. Takže ačkoli jsi rozumná, silná ženská, srdce dokáže podlomit kolena. Bráníš se tomu taky rozumem, protože kdybys nechala mluvit srdce, tak on už ví, že bys nebyla proti čemukoli a dokonce by si to v duchu představoval... Ale asi ne vztah, jen sex. Mě připadá, že každý chlap začíná každej vztah nejprve užíváním si. Proč se hned vázat, když neví, jaká jsi a jaká jsi v sexu. Co? Já si taky říkala - krásnej chlap, ale třeba třeba ho nebudu přitahovat já a bude to o ničem. Jenže chemie zapracovala a ačkoli nikdo nikoho nesved, najednou jsme byli v sobě... Věř mi, prostě jsme si na očích viděli ten chtíč a jakmile jsme byli blíž než metr od sebe, tak jsme měli co dělat, abycho se k sobě nepřicucli. Jenže on je Kozoroh - ti se uměj hrozně moc ovládat, takže potom, když si dovolil se jednou neovládnout, tak to bylo jako atomovka.
:3:
22.09.2008 - 14:41 | Filtr
(Blíženci) Nuna » Sem.miš
Tak tohle je hezký! To je moc hezký a skorem až ideální stav. Tak si tak zavřu oči a představuju si to...ale nevěřím. Nevěřím tomu, že by to mohlo přijít u mě víš? Že by z toho zamilovanýho kamarádství mohlo být něco víc. Právě po tý první zkušenosti. A taky proto, že vidím,co to je za člověka. Ale nikdy se nemá říkat nikdy, já vím. :3:
Hele všímáš si, jak jindy tak chytrá a všem radící Nuna, ta "silná " ženská najednou když jde o její srdíčko je v háji? si přijdu ještě hůř než leckterý 15tky tady :4:
Příspěvky: 77-53 52-28 27-3 2-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »