opakování


27.07.2011 - 23:12
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele jezzynka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

opakování
Stále se mi zdají sny o cestování k moři, o plavání v něm. Poté se mi zdává, že mě někdo honí a nikdo mi nechce pomoc, nevěří mi. Trvá to skoro dva měsíce, pořád dokola. Ve snu se vyskytuje vždycky muž, do kterého jsem " platonicky" zblázněná... takže ráno lituju, že se probouzím...

Řazení:
28.07.2011 - 18:29 | Filtr
(Váhy) Aika.
ahoj Jezzynko :)
z celého toho příběhu vyplývá potřeba být v rovnováze a to opravdu nejsi.
PLavání v moři - tuším, že bylo čisté - je svoboda, volnost a na straně druhé tě drtí vlastní svědomí - platonická láska, kdy se ani do běžného denního života nechceš probouzet, což je škoda, protože: co kdybys tomu platonickému muži vyjevila svou náklonnost? A....co kdyby sis uvědomila, co ti ta platonická láska dává? Tady totiž cítím nesoulad.... Z čeho jsi živa? Ze snů o lásce? A tak proč to nežít v životě? Proč jenom snít? (ta chuť to žít je to plavání v moři)
:17:
:17: :17:
28.07.2011 - 16:50 | Filtr
(Vodnář) Robert Isfaháni
Asi bych na tvém místě uvážil, čemu se momentálně věnuješ a o co usiluješ. Zřejmě to nemá takovou perspektivu, jak by se dalo čekat.
28.07.2011 - 09:22 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Henry108
Tak to děláš dobře.
28.07.2011 - 09:20 | Filtr
(Panna) Henry108 » Glimmer Man
Sám vím o snech kulový, tak se do toho neseru. :3:
http://www.vykladsnu.cz/teorie/…
28.07.2011 - 08:05 | Filtr
(Býk) Glimmer Man
Nic to neznamená. To jen mozek dělá to, co je jeho biologická funkce. A to když při probouzení "nabíhá" tak prostě jen šáhne do paměťovýho centra, pár věcí vybere z paměti i fantazie a udělá z toho guláš. Trvá to chvilku, než se mozek rozběhne na plno, je to kratičkej moment, kdy se probouzíš. Sen nikdy nezačíná, vždycky se objevíš uprostřed děje a končí zpravidla probuzením. Takže se neprobouzíš kvůli snu, ale sen se ti zdá kvůli probouzení. Úplně klidně na to můžeš zapomenout...

Ale přidám ti ještě radu: nespi na zádech, ale zkus pravej bok, je tam prej jiný prokrvování... a možná by pomohlo si občas pořádně zakukat, jestli tak nečiníš, ono se to pak trochu uvolní... :3: :3: :3:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »