Hlavní strana > Diskuzní fórum > Poslední příspěvky v diskuzích

Filtr:

Ema - Poslední příspěvky (Archiv)


  
 
 
 
19.07.2017 - 18:39

Ema » Marhon
Xavi Falmarka říkáme mu šavik
18.07.2017 - 21:22

Ema » Ema
poptejte se známých prosím
16.07.2017 - 19:46

Ema » Najdise.cz
div se ale trávu spásá, ale není to 100% jeho stravy, ano je zvyklý venku, ale labradoři jsou chytří a většinou jako asistenční psi, takže byt pro ně není i pře jejich velikost problém.
12.03.2017 - 14:14
Ostatní: Podprsenky

Ema » Lahodny poeta
já Ti do toho nechci kecat, ale tipla bych to na další kachnu, protože bez kozatky funguje gravitace :D :D
04.02.2017 - 15:09

Ema » player
vraž do toho přiměřené množství = rozmíchej, strč do toho prst, lízni a podle toho přidej.
:D cca na 1 pivo dávám polevkovou lžíci, ale každý má jinou chuť
03.02.2017 - 19:12

Ema » player
Skvělý recept, hodím malý update:

místo fazolí a česneku ihned krkovicí podlévám černým pivem do kterého vmíchám med a koření argentina. Super k bramborám pečeným v troubě. Peču 90 min pod poklopem na 160 a pak poklop sundám a opeču na 200 do zlatova.
03.02.2017 - 14:43

Ema » Ema
Zelná s klobásou 10porcí

kysané zelí 800g
středně velká cibule
asi deci oleje
malý sáček sladké papriky
bobkový list
celý pepř a nové koření
hladká mouka 150g
2-3 stroužky česneku
2 polosuché klobásy větší
Brambory cca 1 kilo - jak kdo rád hustou
magi

Postup:
Na rozpálený olej dáme na jemno nakrájenou cibuli, necháme opékat do růžova, vsypeme papriku a koření. Na zpěněnou papriku nalijeme z komvice cca 5 cm v hrnci vody a necháme cca 20min vařit, vložíme zelí( možno nahradit sladkokyselým, já ho i radeji ) a necáme vařit. Brambory oloupeme a nakrájíme do druhého hrnce na polévkovou velikost a po propláchnutí dáme vařit, vodu osolíme a dáme trochu celého kmínu. NIKDY NEDÁVEJTE VAŘIT BRAMBORY K ZELÍ NEZMNĚKNOU!!!!
Do mísy dáme trochu vody trak 2-3 deci, trochu osolíme a rozkvedláme v ní mouku. Ve chvíli, kdy jsou měkké brambory je nalejeme i s vodou k zelí a přidáme mouku s vodou a nakrájené na tenká kolečka klobásky. přidáme magi a nastrouhaný česnek.
Vaříme min. 20 min, jinak se neprovaří mouka a v ní lepek. Dosolíme a dopepříme mletým pepřem.
Na talíř můžeme na vrch polévky dát lžíci zakysané smetany.
Kvalita fotky není nic moc, ale polévka je lahodná.
01.02.2017 - 17:50

Ema » Ema
RECEPTY VKLÁDEJTE JEN S FOTKOU!!!!!!!!!!!
01.02.2017 - 17:49

Ema » Ema
Aktuální a skvělý
DOMÁCÍ ZÁZVOROVÝ SIRUP:

40 dg oloupaného a na malé kousky nakrájeného zázvoru
1 1/4 l vody
3 citrony
2 kg cukru (můžete dát 1 1/2 kg bílého a 1/2 kg hnědého)
2 ks skořice
8-10 ks hřebíčku

Postup:

Svaříme vodu, cukr, skořici, hřebíček. Vaříme 10-15 min. Odstavíme a přidáme omyté na kolečka nakrájené 2 citrony i s kůrou a nakrájený zázvor. NEVAŘÍME. Varem by jsme ztratily hodně léčivých látek. Louhujeme 24 hod. Druhý den pouze přivedeme do varu a odstavíme. Vymačkáme do sirupu třetí citron. Po vychladnutí přecedíme a slijeme do lahví. PET lahve nedoporučuji. Uchováváme v lednici. Konzumujeme 1 lžíci na hrnek čaje, nebo 1 lžíci sirupu zalijeme rovnou převařenou vodou.

JE TAK DOBRÝ, ŽE DÁVÁM CCA 3 CM DO HRNKU A ZALIJU JEN HORKOU VODOU.
04.12.2016 - 11:09

Ema » Najdise.cz
Anvi asi Tě zklamu, každý rok jsem pekla tak 20druhů a víc a letos jsme zůstali se synem sami a tak planuju jenom ty vanilkové rohlíčky a linecké. :)
18.11.2016 - 00:14

Ema » Tuvalu
Rybiček jsem dnes viděla spoustu
17.11.2016 - 16:19

Ema » Ema
Zítřejší oběd
17.11.2016 - 16:01
15.11.2016 - 11:46
Ostatní: Prodej domu

Ema » světýlko
první obrazek na mě silně zapůsobil, připomíná mi světlo na konci tunelu, unik k něčemu hezčímu.
31.10.2016 - 17:13
Ostatní: Vykání

Ema » Tuatha Dé Danann
:61: :61: :61:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »