Empaticka terapeutka.


27.04.2018 - 12:22
(Štír) tronco
Empaticka terapeutka.
Zdalo se mi o hnusnem prostredi, ve kterem se nachazim. Poslintani dementi s chlupatymi zadnicemi valejici se v moci po zemi. Podarilo se mi najit klidne zakouti na chodbe a byla tam takova sympaticka zena. Psycholozka nebo uklizecka? Tady to je jedno. A vrele jsme se pozdravili a mela zajem o me problemy, ale nechtelo se mi to rozebirat, tak prisla, ze si me musi prohlednout, tak me vysvlekala a prohlizela celeho a najednou uz lezim a ze mi udela dobre oralne. Hodna zena. Uau. A kdyz zacala svoji terapii, vletela tam primarka a rvala na ni a omlatila ji hlavu o zed. Svine.

Příspěvky v diskuzi

Stránka: 1 2 3 4
Řazení:
28.04.2018 - 00:35 | Filtr
(Vodnář) ILA ♥
Hezký sen, až na ten konec.... :4: :2: :3: :27:
28.04.2018 - 03:09 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Jane123, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Řekla bych, že tvůj sen vypovídá o tom,žr paní primářku nemáš příliš v oblibě:)
možná by neškodilo s tím něco udělat,tak aby ti byla aspoň šumák:)
J.
28.04.2018 - 07:53 | Filtr
(Ryby) Maek
Tohle se mi stát, tak si snad půjdu stěžovat na místní národní výbor :61: :61: :61:
28.04.2018 - 12:28 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ohnivá tygrice 1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj... No to je asi nedostatkem sexu a porozumění :3:
28.04.2018 - 14:12 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Ohnivá tygrice 1
mně přijde že má dost divoké bdsm představy
28.04.2018 - 22:04 | Filtr
(Štír) tronco » ILA ♥
A to probuzeni je jeste horsi...
28.04.2018 - 22:10 | Filtr
(Štír) tronco » Jane123
Je to muj uhlavni nepritel a bojuji s jeji nenavisti vuci me osobe. Hodila mi na to nejhosri oddeleni mezi vrahy a schizouse s tim, ze se boji me psychopatologicke agresivity. Po roce (kdy nereagovali na me zadosti o kompletni psychologicke vysetreni) na me vyslala sama psychologa, ktery ji zklamal, protoze mi neuznal ani za psychopata, natoz za nepratelskeho a nebezpecneho. .... chjo... parodie na tragikomedii v tomhle koncentraku.
28.04.2018 - 22:14 | Filtr
(Štír) tronco » Maek
V realite neexistuje bohuzel institut, ktery by kontroloval tohle zarizeni... Stezoval jsem si na praci reditele na Ministerstvu zdravotnictvi, to moji stiznost predalo k setreni dotycnemu rediteli. Kdo je tu blazen? Co jsme to za stat?
28.04.2018 - 22:15 | Filtr
(Štír) tronco » Ohnivá tygrice 1
Co to je sex a porozumeni?
28.04.2018 - 22:18 | Filtr
(Štír) tronco » Bosch
Predstav si, ze mam vselijake predstavy. Co to je bdsm? Bude dobre s Marii?
28.04.2018 - 22:26 | Filtr
(Ryby) MG34
To rozbití hlavy o zeď je samozřejmě kladný snový symbol. Víc nemá smysl vysvětlovat, protože to stejně nechceš slyšet.
29.04.2018 - 01:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tronco
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Jane123, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Radúza zpívá v jedné ze svých duchovně laděných písní "ten největší nepřítel, nejlepší je učitel"
A Ježíš ve stejném duchu říkal "On po Tobě kamenem, Ty po něm chlebem.
Agrese vy volává další agresi, nenávist plodí více nenávisti.
Já se v zájmu zachování osobní integrity učím reagovat na to co mě točí vnitřním klidem a pokud možno i úsměvem, pochopitelně ironickým, agresor je pak často zmaten:) Ale jsme jen lidi, a když to prostě medám, tak ze svýhn táty taky skáču ¨pěkně vysoko:)
Co kdybys té paní aspon vnitřně odpustil a pořádal jí o totéž, třeba se pak aspoň trochu změní, nebo bude zbavena své funkce. J.
29.04.2018 - 06:42 | Filtr
(Ryby) MG34 » Jane123
Neznám ty "reálie", co popisuješ (Radůza, Ježíš), ale jinak víceméně souhlasím (až na tu ironii, ta do toho nemá patřit).
29.04.2018 - 06:42 | Filtr
(Štír) tronco » MG34
Kurva.(promin za moji vulgaritu, jeste mi to zustalo ze Spanelska, kdyz nevidim primejsi cestu, jak rici druhemu svuj nazor, ale neni v tom tolik agrese jak se muze zdat) Jdi uz do pici se svymi predzaujatostmi! Takhle se neda diskutovat s druhym! Cpes mi jen svoje nazory a hned odsuzujes. Ne. Chci to slyset a dekuji, ze mi to rikas prave Ty. Ne. Nikdy nebudu mit tendence Tebe blokovat, protoze se mi nelibi Tvuj jiny nazor, protoze problem nemusi byt v v cizim nazoru, ale v tom, ze se MI nelibi. Tam to pak je proste muj problem. Proste Ti reknu svuj jiny nazor a kdyz mi budes odsuzovat, rovnou Te poslu s Tvymi urazkami do prdele. Ale to proto, aby jsi tam svoji xenofobii nechal a vratil se jako zmemeny clovek. Proto jsem Ti mohl rici, ze si mas prostrcit svoji hlavu zkrz vlastni prdel a nebylo to tez tak vulgarni, jak se muze zdat. Jinak diky za Tve nazory. S timhle souhlasim, ale bohuzel mi zase snazis znemoznit nasi komunikaci predzaujatosti, ze to nechci slyset. Chjo. Neni to jednoduche. Ale ne nemozne :49: :27:
P.S. Tvuj nahled na ten archetyp je zatim nejprinosnejsi a dobre mirenou reakci. Dik.
29.04.2018 - 06:53 | Filtr
(Ryby) MG34 » tronco
Ano, to je celé tím, že snům rozumím - konkrétní primářka je tam dosazena jako kladný symbol lékaře. Podvědomí si z tebou zahrává, když ti to neulehčuje dosazením zdánlivě nevhodné konkrétní osoby - často to tak ve snech bývá. Zbytek napsala kolegyně nademnou.
29.04.2018 - 06:58 | Filtr
(Štír) tronco » Jane123
Jiste. Reknu Ti sve tajemstvi. Proc tu jsem. Pri prvnim setkani s touhle lesbickou arogantni zakrslou diabetickou ve me rozvirila svoji pomstychtivosti a tim, ze mi lze a pripravila mi o bydleni, praci, ridicak, psa, kontakt s rodinou a majetek .... fuj... takovou nenavist, ze jsem se proste musel vratit, abych se s ni vyporadal. Ne s tou primarkou na kterou bych vzal tarasnici (asi by nevybouchla, ale proletela zkrz nazkrz, protoze tam mam protinankovou strelu), aby neskodila dal jinym, ale s tou nenavisti. A tak ji rikam. Pani primarko, prosim Vas. Prestante me neustale dehonestovat a tvrdit, ze lzu a lhat mi. To mi urazi. Rozmyslete si prosim vase krive svedectvi u soudu a kriva trestni udani na ktera nemate dostacujici prokazatelny material. Jestli ve sve nevrazivosti a pomstychtivosti k muzum budete pokracovat na me, znicim vas. A to myslim zakonnou cestou. Ona se me boji a mari sama uredni narizeni me protialkoholni lecby tim, ze do ni nejsem zarazen. Drzi mi tu jako psychopata, ale jeji stanovena diagnoza nebyla jeste ani tremi psychology prokazana. Modlim se za ni. Jiste. Naucis se vice od chytreho nepritele, nez od blbeho kamarada.
29.04.2018 - 09:33 | Filtr
(Štír) tronco » MG34
S dovolenim Te poupravim. (Vidim do sveho snu logicky vice) Byly tam dva symboly lekarske pece. Ta terapeutka mi prohlizela kazdicky kousek meho tela a sla i niterne-to "prociteni", kdyz sla na me intimni partie, tam uz to bylo o znacne duvere. Kdyz jiz jsem byl rozhodnut predat se do jeji pece, prislo vedeni-primarka se svym vychovanim reznickeho psa a jsme pro ni zavrzenihodni. Dva rozdilne terapeuticke pristupy. Empaticke a dehonestujici - prevence vz. represe - soucit vz. trest. Nerikam, ktery je jaky. Jsou to dva rozdilne pristupy.
29.04.2018 - 09:39 | Filtr
(Štír) tronco
Graficke znazorneni snu :12: :49:
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)
29.04.2018 - 10:37 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tronco
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Jane123, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Dušane,
souhlasím s Tebou že nejpřirozenější reakcí je „oko za oko, zub za zub“, vrátit jí to svini jedný).:) Ale ty nejsi primitiv, co jedná tak ,jak ho jeho pudy (kamarád užívá pojem plazí mozek:)) směrují, že ne? Pokud by tomu tak bylo, jeden aby se bál jít s tebou sám do lesa:) Pokud mě moje smysly nešálí, seš vysoce nadprůměrně inteligentní jedinec , který má navíc citlivou duši a schopnost sebereflexe ,. tudíř nemá zapotřebí se snižovat k metodám těch omezených plazích mozků jako je ta cvokařka. Chápu že ti asi strašně ublížila,, jenže seš v situaci, kdy tě má momentálně furt ve svý moci a není nic horšího než kretén ve vyšší funkci, který nás má navíc v hrsti. Ty máš jedinou šanci, využít toho co ti bylo dáno, nejšednat pudově a potlačit v záměru získání nadh.ledusvoje ego. Navíic bereš--li v úvahu existenci karmického zákona, tak zaprvé nikdy nevíš, co jste s tou ženou v dávné minulosti třeba měli mezi sebou, třeba ti jen vrací něco nazpátek a navíc, pokud ona nebude ten „moudřejší co ustoupí“ , tak jí to karmický zákon dá všechno pěkně sežrat příště, takže už z toho důvodu by mě jí na tvém místě bylo upřímně líto, neboť netuší kam se řítí, a modlila bych se za její duši, aby prozřela, pochopila a začala se chovat jinak. .A taky jí odpustila a poprosila o totéž jí, né přímo osobně, prototže ona na to ještě nemá, aby to pochopila, ale obrátila bych se v sobě na její duši, která to pochopí a může zprostředkovat nějaký posun té ženy ,kterého si ona ani nebude vědoma, ale dost možná změní svůj přístup k Tobě. Takže já být v té tvé kůži, tak pokorně sklopí mhlavu a přestanu kolem sebe kopat sa nechám to běžet, a uvidíš, cos se stane.. Minimálně by se ti mohlo ulevit ,protože pomine ten neustálý tlak kpohotovosti a obraně. Víš já vždycky trochu zpozorním, když někdo říká ,že ten a ten njebo ta ta událost může zua jeho životní zmar; zdánlivě to tsak může být ,ale vuž sew mi tzisíckrátz potvrdilo, že vše kolem nás je jen zrcadlení nás samých, takže za všechn osi můžeme v dfůsledku sami a změni t svoji situaci můžeme jenom a jjenom tak, že změníme sami sebe, u někoho to bude vyžadovat třeba i přčevrácení jeho dosavasdních hodnot a dof tpoho se dobrovolně nikomu moc nechce ,takže mě proto přišla nemoc, tobě lágr s počahanou cvokařkou, můlj velký kamarád a trocxchu i dfuchovní učitel Vlaďa zas vyzrál díky vážné autonehodě ,kdy byl rozsekaný na maděru, zařil opakovaně klinickou smrt, díval se na sebe seshora, a pak xse ztoho vyhrabal, a ikd\ž mu predikovakli že pokud řto přežije, zůstane určitě na vozíku dneska ve svých 60 letech normáůlně xchpodí ,sportuje, má kráanou mladou ženu a je vysmátej jak blázen:)
Uvedu ti příklad z vlastního života, ale pošlu ti to raděi soukromě, jo? ne´?:) ´J.
29.04.2018 - 12:05 | Filtr
(Štír) tronco » Jane123
Dekuji. Nemam co dodavat. Mas moji poklonu za vnimavost. Tak vysoke IQ nemam naposledy pred dvema roky jsem byl v testu u psychologa po 86-ti hodinach beze spanku ze stresu a strachu o vlastni prdel na 127. Tak asi vyssi prumer. Ani zivotne moudry tak nejsem. A nejednam tak impulzivne. U hystriona je spise nebezpeci jeho intelekt. Toho se ona boji a proto ze me dela idiota a dava ode me ruce pryc. Tim vsak mari uredni narizeni a to se mi nelibi. Radeji bych vzal zodpovedne moji trestni sankci, nez se jen valet mezi dementy a nechat se vykrmovat. S tim v sobe bojuji. Jak se srovnat s nespravedlivosti ve svete. Uz neni moji primarkou a ty jine nechapou, co zde delam, ale nemuzou s tim nic delat. Necpou do me prasky na vygumovani, ktere mi byly predepsany ji, protoze neprojevuji paranoidni agresivitu a sebedestrukci a abstinencni priznaky na heroin a ... vsechny ty sracky, ktere na me lzive napsala pro obhajobu jejiho zachazeni s pacienty. Je mi ji lito. A mrzi mi, ze mi je nekoho lito, protoze litost nemam rad. Neni to hezka vlastnost. Fakt dekuji. Vis, o cem mluvis.
29.04.2018 - 12:46 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » tronco
představuju si že tvé představy překračují rámec tvých reálných možností, proto se promítají do oblastí snů
reálně vyplněné tužby nás nenavštěvují ve snech
jejich výkladový symbolika bývá značně přeceňována, znamenají obyčejně potlačené libido z čehož chlapi obyčejně blbnou, ůeze jim to na mozek a pak je musí zavírat do blázince protože jsou svému okolí nebezpeční
29.04.2018 - 14:43 | Filtr
(Rak) dan162 » tronco
Ano, ví o čem mluví.

" tim v sobe bojuji. Jak se srovnat s nespravedlivosti ve svete." Nijak. Přijmi ji. Nespravedlnost byla je a bude. Jen náš přístup k ní si volíme sami. Jin princip je v tomhle případě lepší.
29.04.2018 - 18:11 | Filtr
(Ryby) MG34 » tronco
Jsou to dva přístupy, ale hlavu ti (správně) rozbije až ten druhý. A o tom to je.
29.04.2018 - 19:32 | Filtr
(Štír) tronco » MG34
S tim prvnim jsem byl na dlouhe mesice plne erudovan, motivovan a stastny v zivote.
29.04.2018 - 19:34 | Filtr
(Štír) tronco » dan162
:50:
Příspěvky: 1-25 26-50 51-75 76-77
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »