vesmirne zakony


01.11.2009 - 02:40
(Blíženci) marble
vesmirne zakony
Verim,ze vo vesmire platia rozne nemenitelne a ludmi nezmanipulovatelne zakony. Napr vo svojom zivote sa utvrdzujem, ze nejaky zakon spatnej vazby musi platit, nieco v zmysle, co davas to dostavas...ale vcera som tak premyslal nad tym,ako je mozne, ze najcistejsej ludskej bytosti aku som kedy poznal sa dostalo utrpenia,bolesti,ukrizovania a fyzickej smrti...Vie mi niekto vysvetlit platnost tohoto zakona? Preco vyzera byt nefunkcny v pripadoch svatych ludi?Dik

Stránka: 1 2 3
Řazení:
01.11.2009 - 02:44 | Filtr
(Štír) Tasha11
neviem ci je priamo umerny vesmirny zakon k tomu, co opisujes.Ale pravdou je, ze cim je dusa zrelsia, voli si zlozitejsie prekazky v tomto svete, zivote...ona totiz vie, ze ich dokaze zvladnut :6: :68:
01.11.2009 - 04:52 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem
Jsou neznámá Ježíšova určitá léta,jako by najednou nebyl,proč?Co dělal,známe jeho život? :39: Víš,já si myslím,že za svaté prohlašujeme právě ty,co trpěli,abychom si vykoupili svědomí. :74:
01.11.2009 - 05:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele lidumila, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Myslím si ,že to tak funguje, co dáš to dostaneš,ale je tu ještě jedna věc a to je karma.nevím jestli mám právo,ale pokusím se to napsat jak bylo řečeno znalým člověkem.Ješíš nám přišel pomoci,ukázat cestu a zrodil se do takového osudu, který byl k disposici a tam bohužel tato událost byla. Nemuselo to tak být,ale to zavinili lidé,kterým vadil.On jen přijal tento osud a události kolem toho s pokorou,přesto, že to měl možnost změnit.Byla to věčná škoda, neboť jeho úkol byl nás poučit ukázat cestu a jelikož jej zabili tak tento úkol nemohl dokončit,k naší velké škodě.
Jak píšu nevím zda mám právo,ale ptal jsi se a já se snažím odpovědět.Také Mistr Jan Hus ,musel zemřít pro pravdu.
01.11.2009 - 07:39 | Filtr
(Blíženci) marble » Ilon spí s měsícem
na tom nieco bude...to co pozname a oslavujeme,je narodenie jezisa,kazdy pozna ten pribeh..potom diera a posledne roky...ale kedy sa vlastne jezis stava kristom? co zazil pocas svojich 33 rokov?praveze ak ma fungovat zakon karmy,tak v tomto pripade to skripe..mnoho ludi zomrelo za pravdu, pretoze za nu bojovali,doslova...o jezisovi sa tvrdi,ze neublizil...tak ako to,ze sa mu dostalo opaku toho co rozdaval?
01.11.2009 - 07:41 | Filtr
(Blíženci) marble » lidumila
ak by to bolo ako pises,tak by nefungoval zakon karmy...jezis by musel byt predtym zatazeny nejakymi hriechmi,a to on podla biblie nebol... :17:
01.11.2009 - 08:48 | Filtr
(Panna) Namchan
Ježiš nebyl lidska duše jako my. Byla to čast živeho Světla inkarnovana do fyzickeho těla.
Ukřižovany byt nemusel...mohl odejit do ustrani, tim by ale jeho slova upadla do zapoměni, takže se nechal ukřižovat z lasky k lidstvu, aby se na jeho slova nezapomělo. Protože, ne ukřižovani Ježišovo přinaši nam spasu, ale žiti Pravdy, ktera je obsažena v jeho slovech.
01.11.2009 - 08:59 | Filtr
(Panna) Defleppcat
Ahoj,
k tvému tématu ti řeknu tolik - existují 3 základní pravidla: pravidlo Rede, pravidlo o trojnásobku a pravidlo o odpovědnnosti.
Jsou to sice "pohanská" pravidla, nikoli křesťanská, nicméně...jsou lidmi nezmanipulovatelná a fungují, ať už se to lidem líbí či nelíbí.
V případě zájmu ti tato pravidla blíž objasním, není to nic složitého. Jsou nadčasová a univerzální.
Defleppcat
01.11.2009 - 09:28 | Filtr
(Kozoroh) Muška1234
A co reinkarnace? Co když v minulém životě ten dotyčný "provedl" něco, a teď to "něco" musí napravit? Né, že bych na to až tak věřila, ale často si dávám tutéž otázku, kterou ty a vychází mi z toho nejlíp asi ta reinkarnace. ?!? :3:
01.11.2009 - 09:33 | Filtr
(Panna) Namchan » Muška1234
Karma a reinkarnace se vztahuje na lidske duše. Ne na Ježiše, ktery nebyl lidskou duši.
01.11.2009 - 09:45 | Filtr
(Střelec) PepaKopřiva
tak pro mě platí tři universální zákony a to zákon přitažlivosti, zákon vědomého tvoření a zákon umění umožnit

zákon přitažlivosti - vše stejnorodé se přitahuje

zákon vědomého tvoření - jsem zodpovědný za svoje myšlenky a činy - neboť vytváření moji realitu (skutečnost)

a zákon umění umožnit - jsem tím kým jsem a mám z toho radost a ty jsi tím kým jsi - jsi jiný a je to dobré
01.11.2009 - 10:02 | Filtr
(Beran) miluška medvídková » Tasha11
takhle brzy diskutujete, proč nespinkáte?
01.11.2009 - 10:33 | Filtr
(Kozoroh) Tyna_Tynka » Namchan
Jsem ráda, také jsem o tom přemýšlela, chtěla jsem se tě i zeptat, ale pak jsem si řekla ne - odpověď dostaneš. A pak mi to došlo, vždyť je to úplně jasné. Není člověk, ani žádné životy před tím, přišel z Lásky pro určitou věc. Není to jako u lidí.
Je to prosté.
01.11.2009 - 11:14 | Filtr
(Kozoroh) Muška1234 » Namchan
Jseš si tím tak jist? Co když je to jen "pohádka"? Je jisté, že někdo takový existoval a ukřižovali ho, ale co když jen proto, že byl třeba jen "paličatý". Víš kdy se datuje narození Krista? A dle horospopu je....aha? Ale je to jen můj názor, neber to osobně, ale zkus o tom tak přemýšlet. A jeho smrt? Opravdu vykoupila ostatní? A v čem? A zjevoval se všem, nebo jen těm, kteří měli černé svědomí? ??? Život je jedna velká otázka!! :62:
01.11.2009 - 11:22 | Filtr
(Panna) Namchan » Muška1234
Nežijeme prvni život...a když něco prožiješ, tak jsi si jista.

Jinak jeho smrt nikoho nevykoupila, to je blud cirkve. Jeho smrt měla dodat silu tomu co hlasal...zustal věrny Pravdě a tim jeho slova neupadla do zapomenuti.
01.11.2009 - 11:23 | Filtr
(Ryby) Aristoni
Koho Pán Bůh miluje toho křížkem navštěvuje. :74:
01.11.2009 - 11:30 | Filtr
(Kozoroh) Muška1234 » Namchan
Hmmm. Zdá se,že se tím zabýváš! Já to beru spíš z hlediska mámy. Asi bych nebyla ráda, kdyby se můj syn pro tvrdohlavost a nepřizpůsobení sám "odsoudil" na smrt. Né proto, že bych na něj nebyla pyšná, ale co stojí život? Tak mnoho úsilý lidí okolo mě, že bych nechtěla, aby se kvůli mě někdo trápil. Viz komunistický soudní proces se ženou, která, ač měla děti a moc dobrých lidí okolo sebe, tak dlouho stála za svým názorem(byť dobrým), že neviděla dopředu a zavinila krutý život svým bližním. A to samé se vlastně mohlo stát i s Kristovými příbuznými,ne? Zkus uvažovat i o tom. :17:
01.11.2009 - 11:36 | Filtr
(Panna) Namchan » Muška1234
Kolik bylo Kristovych přibuznych?
A kolika lidskym dušim ted a v minulosti Jeho Slovo zachranilo život?

On nepřišel na zem kvuli svym přibuznym, byl to akt v nouzi ze Světla. Lide klesali stale hlouběji do temnot, kdyby byl nepřišel, tak později by se už nemohl inkarnovat žadny vyslanec ze Světla, protože by nebyl opěrny bod na zemi, když by se vše obratilo k temnu.

Je to trochu sobecke, takova mateřska laska asi. Copak se jde divat jen na sve nejbliži bez ohledu na cele lidstvo trpici a řitici se do hlubin??
01.11.2009 - 11:51 | Filtr
(Kozoroh) Muška1234 » Namchan
Asi sobecké, ale lidské. Sytý hladovému nikdy nevěřil. Kdyby alespoň ta smrt měla k něčemu být, ale to samé byla i smrt Jana Palacha. Je pravda, že ho každý rok oslavují, ale "doopravdy" ničemu nezabránila a nikomu nepomohla. A to samé si myslím o Kristu. Jen si představ, že dvacet let budeš usilovně pracovat na svém "projektu"(tím myslím imaginárně buď práci nebo stavbu a pod.) A pak přijde někdo a tu tvou "stavbu" dokonale zničí "ve své víře", že dělá dobře. Jak se budeš cítit? Stálo těch dvacet let tvé usilovné práce za to? A oslavovat budou toho, který "zavinil" konec tvého projektu. Je to vždy jen jednostranné. Vždy je třeba se na svět dívat i z té druhé strany. A co můj počin přinese dobrého a jestli pro většinu!
01.11.2009 - 11:54 | Filtr
(Panna) Namchan » Muška1234
Palach neudělal žadny zaslužny čin svou smrti, ale uvalil na sebe těžkou karmu....

Jakto že Ježišova smrt k ničemu nebyla? Už jsem řikal, že mohl odejit, schovat se, ale jeho život a šiřeni Světla a Pravdy by se zapomělo. Tim, že položil život za to co hlasal, utvrdil lidi v přesvědčeni.
01.11.2009 - 12:04 | Filtr
(Kozoroh) Muška1234 » Namchan
Palach přeci taky zemřel za "svou" pravdu a s ním i fůra jiných. Možná nejsem věřící, protože "šíření světla" nevím co znamená. Ale moc dobře vím, když si lidé stojí za "svou "pravdou, tak to nemusí obvykle přinést moc dobrého. Je důležité kouknout i na rub mince. Dovedeš si představit, že já budu taky "hlásat "svojí pravdu(aby se lidé měli rádi, aby nebyla zločinnost, aby všechny děti na světě měli vždy co jíst...) A nechám se za to i "zabít" A opravdu jsi přesvědčen, že šíření tohoto stojí za mojí smrt? Já myslím, že ano. Ale jsem soudný člověk a pomyslím si...pomůže moje smrt těm dětem a ostatní budou na sebe dobří.... ? Asi mi dáš za pravdu,že ne. A proto já raději pomohu někomu konkrétně v nouzi a nebo zmírním lidské utrpení kamarádce, třeba jen dobrým slovem a pochopením a myslím si, že to ocení víc, než kdybych se za to nechala usmrtit.???
01.11.2009 - 12:11 | Filtr
(Panna) Namchan » Muška1234
Palach se vysmal Bohu do oči, tim že zničil hmotny nastroj(tělo) ktery mu Buh laskyplně svěřil. On přece spachal sebevraždu!
A ty se samozřejmě nemužeš srovnavat s Ježišem...on byl čast z Boha, čast Lasky inkarnovana v těle....jeho Laska se neda srovnavat s mateřskou laskou.
01.11.2009 - 12:19 | Filtr
(Kozoroh) Muška1234 » Namchan
Víš Namchanku, nesrovnávám se s Ježíšem. Každý, kdo se narodil, "je" člověk! A všichni lidé jsou si rovni a tak by se na ně mělo pohlížet. Všichni vznikly z vajíčka a spermie! I Ježíš! Ale nechci ti brát Víru, je to tvoje rozhodnutí,a myslím, že víra jako taková je dobrá, když se nebere jako "pupek světa"tzn. že musíš "vařit "z ingrediencí, které máš a né z těch, co si myslíš,že jsou...Děkuju ti za přínosnou diskusi a přeju Ti hodně příjemné žití :17:
01.11.2009 - 12:26 | Filtr
(Panna) Namchan » Muška1234
Samozřejmě, že všechna hmotna těla vznikla z vajička a spermie :4: Ja měl za to že se bavime hloubějic a ne povrchně...hovořil jsem o obsahu ne o formě(tělo)
01.11.2009 - 20:06 | Filtr
(Panna) Charis » Namchan
ja som tieto posledné dni mala dosť debát s chlapmi, a nebudem to moc rozťahovať, proste som prišla k takému záveru, asi kacírskemu, že chlapi už spôsobili toľko vojen, mučenia a utrpenia.... v poslednom čase sa mi to tak zjavuje a moc to nechápem,asi sme aj my ženy zlyhali...veď všetko so všetkým súvisí, nejak mi je v poslednom čase na grc z celého sveta, života, z ľudí... :71: :23: :68:
01.11.2009 - 20:16 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Namchan
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele lidumila, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Zdravím a moc děkuji za vysvětlení, ano tak je to správně .A jsem osobně ráda,žes tu na pokecu.
Příspěvky: 1-25 26-50 51-60
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »