mysl číslo dva


03.11.2011 - 19:19
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Noční, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

mysl číslo dva
Nerozumím ničemu a to je základ celého mojeho života asi:) Prosím vás, mě se už nějakou dobu stává, že s někým v klidu mluvím a najednou, řešíme-li nějakou hlubokomyslnou debatu, tak začnu povídat něco, čemu vůbec nerozumím. Teda jako je to k tématu, jsou to logické odpovědi, ale nejsou z mojí hlavy. Jsou to věci, na které bych já těžko přišla.Trochu se bojím, že mi tu začnete psát o schozofrenii... tak se tu zas nechci rozepisovat ... ale nemáte třeba podobnou zkušenost?Já si totiž v takových chvílích uvědomuju obrovský rozpor mezi mnou a onou chytřejší myslí.no ... a radši si počkám, co napíšete ... díky

Stránka: 3 2 1
Řazení:
21.02.2012 - 17:23 | Filtr
(Panna) Rafaello » adelaida
Adelaida: Stává se mi to hodně často, jakobych věděla odpovědi na témata a věci, o kterých jsme v životě nevěděla ani je něak neznala. Jakoby přirozeně vím, jak co funguje a správnou odpověď...vždycky jsem to přiřazovala k logickému odvození :1:
21.02.2012 - 09:32 | Filtr
(Býk) Artislove
to co zazivas je jasnovedenie :3:
21.02.2012 - 09:24 | Filtr
(Váhy) adelaida
Jsou věci které prostě najednou víš, aniž by jsi k nim došla nějakou rozumovou úvahou? Je to takový průnik vědomí, že máš pocit, že znáš podstatu vesmíru, že jsi součástí všeho a všechno je ti jasné? A když to chceš nějak logicky uchopit a vysvětlit sama sobě je to najednou pryč?...občas to taky mívám a nejspíš je chyba chtít tyhle stavy zpracovávat mozkem, rozumem...
21.02.2012 - 08:53 | Filtr
(Blíženci) movvin » Noční
Já bych se prosím přimlouvala za to aby jsi to dala sem veřejně. Taky by mě to moc zajímalo... :27:
09.11.2011 - 02:04 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Přívětivý Jack
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No,tak jsem si to přečetla,ale stejně nevím,co si o tom myslet,protože ani nevím,jestli věřit na minulé životy,nikdo mi nemůže dát důkaz a tak se tu budu plácat do konce svých dnů a přemýšlet o tom,že je život krásnej,i když někdy stojí za hovno.
09.11.2011 - 01:49 | Filtr
(Panna) Přívětivý Jack » bubobubo
Ty máš zase retrográdní Saturn...

http://astrologie.najdise.cz/karmic…
09.11.2011 - 01:38 | Filtr
(Panna) Přívětivý Jack » bubobubo
Tak to ber jako výhodu, já to měl spíš naopak, furt jsem se šprtal a pak jsem byl tak nervózní že jsem nic pořádného ze sebe nedostal :43:
09.11.2011 - 01:31 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Taky to mám,pouštím něco,co není moje a nejde to zastavit.A na téhle úrovni i studuji,kolikrát jsem se ani nepřipravila a když došlo na lámání chleba,tak mi bylo řečeno:"To bylo fakt dobrý ten projev."Jenže ono to vyšlo odněkud a já ani nevím odkud. :24:
09.11.2011 - 01:25 | Filtr
(Panna) Přívětivý Jack » Noční
Něco jsem si o tobě našel, máš dvě retrográdní planety v horoskopu, merkur a venuši

http://astrologie.najdise.cz/karmic…

Zajímavé čtení :3:
07.11.2011 - 18:05 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » balboa
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Noční, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Díky za komentář. Beru. Asi je jedna z těch věcí, co ona druhá mysl předkládá, právě otázka kdo jsme :) Hezky to vyznívá z tvé odpovědi. Moc ztotžněni s tělem a světem ... zapomínáme na svoji podstatu. I to si poslední dobou řeším ;) Díky
06.11.2011 - 12:00 | Filtr
(Býk) balboa
To je super, ja se toho driv taky bal - musis ten rozpor prijmout, ze to tak opravdu je a snazit se to integrovat. Ja zjistil, ze muj prirozeny stav je - absolutne bez kontroly, proste skrze nas jenom prochazi zivot, energie, informace a my jen pozorujeme, automaticky tomu davame formu. Tak to ve skutecnosti je, my neprozivame zivot, ale zivot je prozivam skrze nas... ja se ucim prizpusobovat se te vyssi mysli, o tom to cele je. Nase osobni mysl neni dulezita...
06.11.2011 - 10:28 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » exit
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Noční, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Teda eau, kdybych ještě tyhle "vysoké myšlenky" přednášela cizím jazykem, asi už bych se fakt hodně polekala :))
Jinak jak píšeš, jako přínos tohle nalazení taky beru, jen je to velmi zvláštní.
A s tím tvým posledním odstavcem se naprosto shoduju! Pod to bych se podepsala. Muj život a tahle vyšší mysl spolu nekorespondují. Přesně jsi to vystihla
06.11.2011 - 10:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Amenti
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Noční, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No tyjo, psaní, to je další kapitola. Mám naprosto stejnou zkušenost. A přesně jak píšeš - když to po sobě čtu, tak se nestačim divit. Většinou v dobrém :) A stejně tak rozpor to je.
Amenti, děkuju za příspěvek
06.11.2011 - 10:20 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Noční, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Moji milí, děkuju vám za komentáře, informace a vaše zkušenosti. Opravdu mi to pomohlo. Minimálně si nepřipadám jako blázen :3: a jsem ráda, že se tohle děje více lidem a dá se o tom s vámi mluvit.
Asi bych měla zapracovat na tom, aby se zmenšil ten rozpor mezi myšlením jedna a dva :)
Ještě jednou moc díky. Máte to u mně!
05.11.2011 - 17:58 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele manae, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Schizofrenik inteligent a hostiteľ nie? To sa mi nezdá ... žiadna schizofrénia v tom určite nie je :4:
05.11.2011 - 17:55 | Filtr
(Ryby) bimbulka.j » Buh je tlak
KDYŽ JSEM PSALA O PRÁCI ,JE TO REÁLNI STAV. pRACOVAT VE SNU NEUMÍM. mYSLELA JSEM POZEMSKOU PRÁCI.
04.11.2011 - 17:54 | Filtr
(Kozoroh) Michaelli
aha
ja vim co myslis..
Me se stalo dneska neco podobneho..
Meli jsme v dramatu hrat (to byla takova velka zkouska) na tema dum.
Vybrala jsem si sama a sama provedla 5 minutovy divadelko o matce, ktera zabije v dusledku neukocirovani pocitu sve novorozene, nakonec sve pocity ovladne, ale je jiz pozde..

Ta scenka byla pro me velmi tezka, uz jen z toho duvodu, ze jsem si sama neumela predstavit, jak takova matka zacne to dite nahle zabijet, nebo postupne a jak..
Trenovala jsem doma neco, napsala jsem si extra text a nakonec cela scenka se po trochu namahy objevila na svetlo..dnes byl ten den
ja velmi nepripravena, nejista plna stresu
zapomenla vsechno co mam rikat. nevedela jsem presne co se semnou stalo, ale nakonec jsem to zvladla, i kdyz to dopadlo uplne jinak, tedy, cely text byl jiny, moje naucene reakce se vymenily za nove, jine, nakonec jsem to cele zahrala uplne jinak, obecenstvo patricne sokovala omlacenim panneky o zed a projevu zoufalych grimas, stupnovani pohybu z pomalych do rychlych, od krasnych klidnych houpavych kulatych pohybu do prudkych krecovitych agresivnich, stupnovani probehlo naprosto realne a ja uz zase mela pocit (uz se mi to nekolikrat stalo) ze jsem nekdo jinej, v tu chvili jsem byla skutecne jen ta postava, ta posahana matka a vrazedkyne..
Nechapu proc to neslo jako driv, jak jsem si nacvicila, premyslela jsem nad tim, ze jsem se dostala do nejakeho jineho stavu vedomi nebo co, vubec nemelo to s tim, co jsem si nacvicila nic spolecneho (jen tu ideu)
Nechapu tez, o co tady slo, krom toho, bylo to spontanni, improvizacni, a 100x lepsi nez to nacvicene.
I pres to, ze jsme mela v sobe jakousi blokadu nad tim, co si o me ti divaci reknou, kdyz to tak prehnane zahraju, jakoby to byla pravda..Takze ten kousek s mlacenim ditete hlavou o zed jsem pri nacvicovani uplne vynechala (prijde mi to dost nemocne a delalo mi sakra problem tohle zahrat)

je to divne, jakoby za me hralo nejake druhe ja nebo nejakej preklik v mozku na tlacitko c. 2..no druha mysl nebo jak..
tohle se mi deje i u jinych scenek, napred to nacvicuji a pak je to jine a cele uplne daleko lepsi nez to nacvicene, nejde jen o emotivni sceny, ale i o vesele a nebo skupinove sceny. Napred nevim co mam delat a pak nahle to ze me jede, v uplne necekanou chvili.Je to dobry hukot a nefunguje to vzdy (u nudnych scen mam hodne velke problemy)

04.11.2011 - 15:54 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Amenti, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
...mne sa to pri rozhovoroch nestáva až tak často..zato pri písaní niekedy nechápem,keď si spätne prečítam,čo som vyplodila :22:...akoby prsty písali samé,mozog je odpojený a ja vôbec neviem,odkiaľ viem všetko to,čo píšem...sú to niekedy dosť haluzné veci a aj štýl písania je úplne iný,ako zvyknem používať :43: :63:
...no a priznám sa,že som už opatrnejšia a snažím sa po sebe vždy všetko prečítať a niekedy to adresátovi ani nepošlem radšej,bo sa mi už párkrát stalo,že došlo k zbytočným nedorozumeniam a ja som potom nevedela odôvodniť,prečo som napísala to,čo som napísala :41:

...tiež to občas pociťujem ako rozpor,tož úplne ťa chápem :3: :62:
03.11.2011 - 21:09 | Filtr
(Beran) pimon » Buh je tlak
Nevím jak pro Tebe, ale pro mne vyšší úroveň myšlení a vyšší vědomí není jedno a totéž. Vyšší úroveň myšlení má mnohem blíž k ponoru k jádru pudla.
Co se týče komunikace s vyšší inteligencí (CML) je mnohdy zcela nelogicky umožněna různým jedincům napříč všemi znameními. Někdo k tomu prostě dospěl a někomu to bylo dáno do vínku.
Zajímal jsem se proč vždy, když potřebuji, tak mám příslušnou informaci a to jsem beran s ascendentem ve lvu.
03.11.2011 - 21:00 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Buh je tlak
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Noční, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Moc díky :)
víš co, tak když zas něco moudrého povím, tak jestli se toho moc neleknu, tak ti to klidně napíšu, co ty na to? pak můžeš i ty posoudit, jestli je to vůbec neco chytrýho :))
a jo, budu se muset naučit malinko taky důvěřovat něčemu jinýmu než tomu svýmu mozku ..
máš pravdu
03.11.2011 - 20:54 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Noční
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
tak,
a jsi doma :+

to je přesně ono.. :3:

nechtěl jsem tu slintat jakože jsem chodil se štírkou ve štíru a všim jsem si, že potřebovala mít hodně často "oteže v rukou"..

všichni nad sebou chcem mít kontrolu, chcem si řídt život. to je přirozený..:+

kdybychom se ale naučili věřit týhle vyšší inteligenci (tedi ti, ke komu promlouvá, protože ten ke komu nepromlouvá se holt musí řídit svým mozkem:), tak bychom zjistili, že..

..a to si můžeš doplnit časem sama, páč ke mně ta vyšší inteligenci nepromlouvá, tak si nechci vymejšlet.:+

ale ty se o tom něco dozvědět máš a zdá se, že docela brzy

Hodně štěstí, a´t se daří! :1:
03.11.2011 - 20:47 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Buh je tlak
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Noční, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Na nic netlačím. Jen mě to docela rozhodilo ... u mně je to spíš o tom, se tomu nebránit. Nemám ráda stavy, kdy nad sebou nemám uplnou kontrolu. no příště to nechám víc plynout.
Díky za podporu. Bála jsem se schizofrenických narážek a takové uklidňující odpovědi se mi dostaly
03.11.2011 - 20:40 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » pimon
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Noční, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
no jo, ve štíru mám ascendent a asi ještě čtyři planety... ale nejsem si jistá, jestli to s tim souvisí? zas se v astrologii neorientuju.
co je cml?
03.11.2011 - 20:40 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Noční
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
určitě, jsem o tom přesvědčenej.

cesta zpátky totiž neexistuje, jen dopředu :1:

hlavně na to netlač, nelámej to přes koleno, že bys ten současnej neharmonickej stav chtěla za každou cenu změnit. tím tlakem bys sis to vylaďěni a harmonii naopak blokovala.. :3:
03.11.2011 - 20:37 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » pimon
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
když už to chceš brát pohledem astrologa:

vyšší vědomí s kvalitou štíra nikterak nesouvisi.

komunikace s vyšší inteligencí je typická pro kvalitu vodnáře a obecně vzdušný živel.

mediumní schopnosti pak pro ryby, silnou pozici neptuna nebo vodní živel, ale vzhledem k tomu že štír není čistá voda, fakt bych to sem netahal:15:

typickým projevem kvality štíra bývá naopak ponor do hloubky nitra, citů, kontrastní, vyostřené emoce.
:15:



Příspěvky: 55-31 30-6 5-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »