woodu, kletby, prokletí


15.10.2011 - 18:03
(Kozoroh) naposled
woodu, kletby, prokletí
máte prosím někdo kontakt, zkušenost s člověkem co má sílu,pracuje s magii, umí druhé očistit?

Stránka: 3 2 1
Řazení:
19.10.2011 - 10:59 | Filtr
(Váhy) Mysterious » Michaelli
Tak určitě si je třeba na nějaké ty pouliční náhodné i věštkyně dát pozor.Také vím, že třeba Pavol Karvay dělá vše za ohromující vysoké částky a ještě to stojí za houby.Ale i mezi nimi existují v těchto věcech fachmani.
18.10.2011 - 21:11 | Filtr
(Kozoroh) Michaelli » Mysterious
Tak o tom jsem take urcite nehovorila..Nerekla jsem, ze cikanky delaji jen spatne veci..Jen o tech dobrych nic nevim (vlastni zkusenosti) :74:
18.10.2011 - 17:56 | Filtr
(Váhy) Mysterious » Michaelli
Cikánka spáchá woodoo proti vůli...a co když se někdo k ní obrátí k odstranění problému, který navíc spáchal někdo jiný. Woodoo neslouží vždy k ublížení, ale i k dobrým věcem.Právě i k uzdravení apod. a může to být pomocí vytvořených figurek,váčků nebo snímáním kouzla pomocí předmětu,který zastupuje symbolicky prokletí jako např.špendlík ve svíčce atd.Těch kouzel je popsáno víc na internetu.Jenže se stále opakují a cikánky třeba znají své recepty,možná jednodušší a účinnější a nemusejí být vůbec špatné ani proti vůli druhého, když na požádání odstraňují zlo, tak asi těžko.
17.10.2011 - 22:41 | Filtr
(Býk) ave » majkl - sidor
´Je to velmi jednoduché - vždyt tmu odstraníme jedině světlem.´
:15: :74:
17.10.2011 - 22:04 | Filtr
(Kozoroh) duha 53
krásně se všichni vyjadřujete ale v jednoduchosti je umění,začínejte timto: odpust mi i já ti odpouštím.přeji všem krásné dny
17.10.2011 - 20:22 | Filtr
(Kozoroh) Michaelli » mitea
Ano, to jsem tez vypozorovala..nebo kdyz se podari odstranit karmickou vec, vraci se. Jen jsem si tim nebyla jista, diky :27: :1:

Dale si myslim, ze kdo zasahuje do svobodne vule cloveka, ac to mysli treba i sebelepe a dobre, tomu se to vraci. A ne zrovna v te vyrovnane podobe.
Takze takova cikanka, ktera spacha to jeji woodoo proti vuli dotycneho, brani ve vyvoji duse a tak se ji to vrati.
17.10.2011 - 20:00 | Filtr
(Vodnář) mitea » Michaelli
Je zaujímavé,co si napísala a velmi ti fandím v tom,co robís.. :15: :17:
Mám dlhorocného priatela liecitela,co pracuje s energiami.
Casto mi vravel,ze ak je to karmické,stejne ho tá energia nepustí,takze sledovat a dávat pozor,ci je to karmické,alebo nie, je asi zbytocné,lebo zivot nepustí...iba ak zivot dovolí,dá sa to odstránit..
Ide odstránit len to,co je mu dovolené.. :3:

Vsetko dobré. :74:
17.10.2011 - 19:55 | Filtr
(Kozoroh) Michaelli » Mysterious
ah jo, cikani maji co docineni s woodoo, aniz by o tom vedeli, pouzivaji tyto silne energie presne takhle..nevim zda je to primo woodoo nebo nejaka odnoz predavana z generce na generaci, nebo se to u nich jmenuje jinak...

zadny strach, jsou to sice velmi silne energie, ale jsou to nizke energie, povetsinou maji hrube nizke vibrace..
kdo pracuje s vyssimi energiemi, podobnymi s temi nasi duse, muze je v klidu zase "rozvibrovat" tady bych ale spise radsi doporucovala praci s energii ne jen na dalku, jsou do toho povetsinou zahrnuta i fyzicka, ci mentalni (zminuji tyto nejbeznejsi pripady) tela a to je treba lecit i fyzicky, ne jen energeticky. Pokud je fyzino poskozeno diky kletbe, neda se mnohdy nic delat (napr. slepota, odumrele tkane apod.) Je treba obcas i trochu psychologie, aby se odstarnilo trochu "stresu" a emocionalnich problemu ze strachu.
17.10.2011 - 19:50 | Filtr
(Kozoroh) Michaelli
Podle me neexistuje spatna a dobra energie..myslim, ze existuje jen energie vyvazena, nebo nevyvazena. Jakekoli energeticke leceni, ktere rozpusti bloky a jine veci, vlastne jen srovnava vibrace v nasem dusevnim tele, jsou tam veci, ktere nam svyma vibracema vyhovovaly, nebo nevadily, ale nyni v jinem stadiu vyvinu a byti nam uz jsou na obtiz, zatezuji nas, nebo brzdi ve vyvoji, ci "skodi", proste uz nepasujou na nase vibrace. Elatka mi jednou popsala, ze kletba je jakysi "obal", ano, mozna ma pravdu, ja jsem ale zjistila, ze takoveto ruzne energie maji vselijake formy. Jeste nerozeznam karmicke dluhy od strachu a diskarnatu, strach je vetsinou mensi nez diskarnat a ma jine formy.. Ale i tak to muze byt naopak a strach s emuze jevit jako diskarnat..
na diskarnaty osobne neverim, i kdyz nepopiram, ze je toto mozne..i tyto vselijake formy jsou mnohdy spojeni s kletbou.
Protoze se teprve ucim, rikam jen sve poznatky, bude to trvat, nez se naucim rozeznvat co a jak vypada, kazdy clovek to vnima jinak. Je treba oddelovat psychologii od ciste energeticke prace, energeticka prace muze probehnout bez rozhovoru, "lecitel" pozna problem jeste nez ho dotycny rekne.
Psycholog analyzuje problem a hleda puvody. I to je energeticka prace, do jiste miry, budto dokaze utesit, povzbudit, pohladit na dusi, nebo manipulovat, nebo sugerovat atd..je dobre znat vsechny obory, alespon zhruba, psychologie se zabyva spise mentalnim telem a zasahuje tak do emocionalniho. Startuje procesy, ktere pomuzou se lecit sam, hleda cestu k samoleceni, nebo cestu, jak z toho ven.
Lecitel se podiva do energickeho pole a vidi, citi, nebo popise, co se kde deje. Pak musi dat pozor na to, zda jsou nektere "problemy" karmickeho puvodu, a zda jiz splnily svuj ucel. Ja bych nikdy neodstranila problem, ktery si clovek sice preje odstranit, a je to jeho hluboke dusevni rozhodnuti ale diky nemuz ho cekaji nove zkusenosti..to si nesmim dovolit. Zabranovala bych poznani a vyvoji te duse. Pokud vidim, splnilo to ucel, uz to neni potreba, tak mohu pomoci s odstranovanim.
Vetsinou jsou za tim vyssi bytosti a pokud si pisu nejake "afirmace" ktere vkladam druhemu do podvedomi, tak napred mluvim s jeho bytostmi a ony me upozornej, nebo svolej v souladu s jeho dusi a rozhodnutim..Tim se i ucim.
Kletby jsem uz odstranovala, bylo to velmi zajimave, mohla jsem zjistit kolik roku byly stare a jak byly "silne" nebo jak byly usporadany na urcita mista. Mozna se da i zjistit i proc..ale tak daleko jeste nejsem, je treba jit na to prirozene, a nezabyvat se detaily, pokud to neni nutne vedet.. I kletba muze byt karmicka..jsou lide, kteri maji za ukol menit karmu druhych. Treba to nejsou ani zle kletby, ale mohou to byt stare ochrany, ktere brani prijmu energie a vydeji svetla, nebo omezujici "veci" ktere dokazou udelat vznik blokad... to jsou par mych poznatku z osobniho zivota. Pravdu mate samozrejme vsichni. Vsechno souvisi totiz se vsim a je treba byt sakra opatrny. :17: :17:
17.10.2011 - 15:12 | Filtr
(Váhy) Mysterious » Zornička
Málokdo umí tak účinně proklít jako cikáni.Tak také umí prokletí poznat a zbavit se ho, což je logické.Vzhledem k tomu, že to byli od dávných dob dobří kartáři a jasnovidci, kteří si to předávají z generace na generaci, je jasné, že se v takových věcech vyznají.Navíc mají své specifické návody,které se u jiných jen tak nenajdou a účinné, to je to hlavní.
17.10.2011 - 12:12 | Filtr
(Kozoroh) Zornička » Mysterious
Tak som to nemyslela - že "něco špatného" ..Proste len môj názor, ja by som toto cigánke nezverila ..Hoci by dokázala neviem aké kúzla .
Mňa to s tou cigánkou zvádza stále k myšlienke, že vyráža klin klinom .. :74:
17.10.2011 - 11:54 | Filtr
(Váhy) Mysterious
Očištění od uřeknutí, prokletí a očarování, což jsou 3 různé věci jsou službami drahými, většinou od 3 tisíc výše. Není přece problém zkusit to nejdříve sám.Na internetu je spousta obchodů, kde se dají koupit vykuřovadla, která odstraňují i černomagické síly, návody na různé koupele v bylinách, talismany,návody na ušité váčky s bylinami a polodrahokamy až po magické rituálky,které zvládne i jedinec sám.
17.10.2011 - 11:43 | Filtr
(Váhy) Mysterious » Zornička
Čarodějnictví není nic špatného.Nevím, proč si tenhle název spojuje stále někdo se silami temna.Vždyť bílá magie také patří do "čarodějnictví" a pracuje se silami dobra, tedy světla i odpuštění. To prokletí je síla temna a pokud se odstraňuje magicky,tak to určitě není stejnou silou, ale také silami světla.Silné kletby,očarování nejde vždy odstranit pouhými vizualizacemi dobra.Na takové věci je to prostě slabé, pokud už je člověk zasažen tak, že mu to působí zdravotní potíže např.
17.10.2011 - 11:19 | Filtr
(Kozoroh) Zornička » Mysterious
Zrovna to by som vylúčila ..To zaváňa vždy skôr takým čarodejníctvom..
Prikláňam sa k metóde svetla a odpustenia ako popisoval Majkl hoci aj za pomoci druhého, ako to bolo u mňa .. :74:
17.10.2011 - 11:14 | Filtr
(Váhy) Mysterious
Na internetu je pod názvem Adolin cikánka, která odbourává prokletí.Neznám ji, ale myslím si, že cikánky znají hodně, co se týče prokletí.
17.10.2011 - 11:11 | Filtr
(Váhy) Mysterious » Tenesie
Ano,špatná diagnóza může za mnohé, ale jde zjistit,jestli je člověk proklet podle otázek, které jsou na stránce Věštecké služby. Navíc to člověk může rozpoznat sám, když mu to ve snu podvědomí dá vytušit.
17.10.2011 - 09:55 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele majkl - sidor, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Když jsou dva lidé v místnosti ,kde je tma,budou do sebe neustále narážet,protože nevidí.

Bude to trvat tak dlouho pokud jednoho z nich nenapadne rozsvítit. :27:

Temnotu temnotou nelze zničit i když se v mnoha případech zdá ,že to jde,ale to je velký klam. :24:
Vzniká nekonečný kolotoč velkého utrpení, který bude trvat až do mnoha dalších životů.

Je to velmi jednoduché - vždyt tmu odstraníme jedině světlem. :3: :17:
17.10.2011 - 00:48 | Filtr
(Býk) ave » Tenesie
V podstatě tady s Tebou musím až na nějaké věci souhlasit.Smrti se bát nemusíme,patří k životům,kterými procházíme,není to to nejhorší co nás může potkat,nad našimi těly je duše,která prochází úkoly i nástrahami-Ty jsi se setkala s tím,že jsi byla požádáná o prokletí.Je jedno za jaký čin to je-dobře jsi udělala,že jsi to odmítla,karmická zátěž by v tu chvíli nejvíce postihla Tebe samu.Ale to víš,vnímám nyní z Tvého psaní,že víš o čem píšeš.Myslím,že se mýlíš,ale v tom,že pokud temnou energii z někoho sejmeš,zůstává a napadne někoho jiného-to je možné pouze v tom,když si někdo s energií zahrává a v podstatě o ní neví nic,dělá chyby,které mají těžké dopady i na jeho duši.Pokud je tato temnota odeslána za pomoci Energii,nemůže se to stát.Je v tom odpuštění.A duše ze které to bylo takto sejmuto vnímá vše i lásku se kterou k ní přišla pomoc.Ale nějak těžko se mi to dnes vysvětluje,cítím,že víš o čem mluvíš,ale já nemohu najít ta správná slova :74:
17.10.2011 - 00:29 | Filtr
(Býk) Artislove » Tenesie
no pozri stejne si nemyslim ze skusenosti su vec casu, je to vec zivota...ale to je jedno...ja som nikde nenapisala ze vsetko je 100ˇ% ja mam skor pocit ze sa absolutne nerozumieme. mam pocit ze mi vkladas slova ktore som ani nespomenula. ja predsa cely cas pisem len to som reagovala na to ze si pomoc tohto tipu uz od zaciatku negovala bez toho aby si s tym mala prax. nic viac za tym nehladaj. neni to osobny utok..co sa tyka tvojej priatelky ty ale pises uplne o niecom inom..tu sa nejedna o to uvalit na niekoho kliatbu ale pomoct mu sa jej zbavit. :63: proste pises uplne nieco ine. uvalit kliatbu nie je pomoc! pomoc u mna potrebuje kazdy kto o nu poziada (pokial sa jedna o pozitivne veci). ano v tom prave su skusenosti, logiku tam hladat netreba to su ine sfery a sirsie suvislosti ktore nevidime.
17.10.2011 - 00:27 | Filtr
(Býk) ave » Tenesie
Ahoj,omlouvám se pokud v tom ironie nebyla,v souvislosti s tím jak to bylo podané mi to tak připadalo.Víš člověk nemusí umět pomoct sám sobě i on sám z nevědomosti může udělat chybu,nebo ze strachu-strach,křivda,hořkost proč se mi to děje,beznaděj jsou destruktivní emoce,které zlo zesilují a těžko se člověk ubrání některé z nich.Všichni v sobě máme dar víry,která nám pomůže spojit se s Bohem,ale ne každý to přes karmické nánosy dokáže vnímat.Pokud se k tomu přidá prokletí,může ten člověk padat hlouběji a hlouběji,proto hledá pomoc.Také nemám ráda vymítání ´dáblů.zlých duší,energií-ani to tak v podstatě nefunguje-je třeba ukázat člověku cestu,požádat Boha o pomoc,ne zatěžovat již zatíženou duši.Spíš ukázat Světlo-ve Světle stíny mizí sami,ale vždy je to případ od případu.
Odeslat negativní energie s pomocí Boha mohu.
Bez jeho pomoci bych nedokázala nic,je to asi vždy na člověku a jeho přístupu a máš pravdu v tom,že se těžko pozná komu člověk může padnout do rukou.Snad jen v tom přístupu k Energiím a v jeho pokoře k práci,kterou dělá.
Jinak Karmu si skutečně děláme sami.
Ale je možné pomocí a láskou její břemeno ostatním ulehčit. :74:
17.10.2011 - 00:26 | Filtr
(Kozoroh) Zornička » Tenesie
Nechcem sa do toho pliesť, ale niekedy si človek naozaj sám pomôcť nedokáže ..
Sú prípady, kedy človek netuší, čo je príčina jeho problémov, o žiadne očistenie pôvodne nežiada a ani mu teda neverí, takže nejaký placebo psychologický efekt tu nemôže vzniknúť a napriek tomu sa po zásahu druhého, ktorý sa ponúkne, že pomôže, (bez viery "poškodeného") dotyčnému uľaví ..
Sama mám s tým skúsenosť, preto si dovolím to sem napísať, nikdy sem neopisujem nejaké poučky
Ako je to možné sama presne vysvetliť neviem, zrejme sú na to lidi ..ako sme sa dočítali .
:17: :74: :68:
17.10.2011 - 00:14 | Filtr
(Rak) Tenesie » Artislove
Já nechci, aby jsi sdílela můj názor, protože právě rozlišnost názorů je to, co každého z nás nutí přemýšlet. ty nemluvíš o věku, mluvíš o zkušenostech..,. zkušenost je léty prověřený fakt, v překlady vědeckém( čili opět jde o čas), ale to neznamená, že je stoprocentní. to je to jediné, co bych ráda, abys uznala, že to není stoprocentní pomoc a pokud je metoda léčby prokletí zaměřená na duši, potom s tím samozřejmě emoce souvisí, v tomto případě, kdy uvádíš, že se jednalo o někoho, kdo tě zabil, uvedla si , že jsi zemřela strašlivou smrtí. strašlivá smrt je emoce, ať už to popíráš nebo ne. Teď ti svěřím něco já. přišla za mnou má znásilněná přítelkyně, která po mě chtěla, abych toho dotyčného proklela. Zasloužil si to? Těžko říct. Znásilnění je strašná věc, sama jsem něco podobnýho zažila, ale jít a uvalit na někoho kletbu( ať už je moje nebo tvoje definice lepší nebo ne) je trochu hardcore.. Nepomohla jsem jí. Podle názoru, že ona potřebovala pomoct a já jí nenatáhla ruku, byste mě nepochybně kamenovali a spousta lidí by s tím nesouhlasila, ale kdyby se to stalo, kdo by trpěl víc? ona, protože s ejí to vrátí? On protože by byl prokletý? Já, protože jsem to dopustila?.... A
kolik lidí by bylo schopných zabít jen proto, aby jim narostla zlomená končetina, kdo by dal cokoliv za to, aby nemusel vidět svoje dítě umírat a mohl ho zachránit i kdyby to znamenalo ublížit někomu jinému.. a přitom..? Jsou to BLBOSTI, malichernosti, kterými si kompenzujeme svou bolest. JÁ sama jsem odpustila... a s tím mi nikdo pomoct nemohl. zároveň je to nejsnažší a nejjednodušší cesta, jak z toho ven a zlikvidovat tu negativní energii.Ach, ano, ono to jde, existuje spousta cest..
Ano, změnila jsem kletbu, která měla být uvalena a ona přišla po pěti letech, co se mnou nepromluvila a poděkovala mi, že jsem to neudělala.
Začala litovat toho, že ji to kdy napadlo a přesně tohle je řešení. Nejlépe v případě, kdy víš, kdo tu kletbu uvalil.. odpustit mu, donutit ho litovat svých činů.. ale odjímat tu energii a posílat ji do prostoru? když je nezničitelná, zem ji pohltí? ale vůbec ne... jen přešla jinam a někdo ji vztáhne znovu, aby ji mohl použít. proto to literatura nazývá nezničitelnou, protože to, co někdo vytvořil může pouze on zlikvidovat a to tak, že zničí tu část sebe, která je do toho vložená.. a jak, to ať si každý přebere sám, protože já opravdu nemám chuť heldat složitosti tam, kde je jednoduchá odpověď. Čili, jak už bylo řečeno: Kdo z nás opravdu potřebuje pomoc? ten, komu hrozí, že umře? nebo ten, který už nežije a hrozí mu,že bude muset se svými činy žít dál? V tom žádná logika ani zkušenosti nejsou.. Jedna věc je kletbu diagnostikovat, druhá věc je tvrdit, že o ní někdo z nás ví víc, než někdo jiný
17.10.2011 - 00:02 | Filtr
(Býk) ave » terere
Ahoj :74:
Je to tak,je smutné jak si ničíme Zemi i naše Duše.
Ale je mnoho lidí jejichž energie je čistá a proto doufám,že ještě máme naději. :62: :76:
16.10.2011 - 23:55 | Filtr
(Rak) Tenesie » ave
neozumím jedné věci- není karma náhodou to, že to co jsme udělali my někomu, se nám zase vrací zpátky? někde ten začátek musel být.. a mít takový vztek, že někoho prokleju, to znamená, že mi ten dotyčný asi něco udělal, nechápu, proč se proto stavět do role oběti..
Jinak rozumím tomu, co chceš říct a taky rozumím tomu, čeho se zastáváš a já jsem neřekla, že by člověk neměl hledat pomoct nebo že by mu někdo neměl pomoct, když o to žáda. v té větě o víře není ani kapka ironie, kterou jsi tam našla kdovíkde, ale co už.. jde o to, že stejně tak jako reiki léčitel nemusí umět vždy pomoct a pokud je nesprávně školen, může ublížit sobě i ostatním, může se to stát komukoliv i když je to míněno dobře. a zrovna to slovo víra- od slovesa věřit( nebo naopak) znamená víceméně svěřit se do něčích rukou a odevzdat mu to, co se bude dít.. a možná by si každý měl rozmyslet třikrát, kdo bude ta dotyčná osoba, zrovna když se pokouší o nějaké terapie, ať už jakékoliv. Osbně zastávám názor, že člověk si má pomoct sám, protože umět pomoci a neublížit tím nikomu je celkem komplikovaná věc, ale to je otázka názoru. Nevím, proč mě někdo kamenuje za to, že jsem řekla, že si má každý ověřit, kdo mu tu ruku pdává
16.10.2011 - 23:47 | Filtr
(Střelec) terere » ave
...v tomhle s tebou naprosto souhlasím,jen špatná myšlenka stačí,aby se člověku začalo všechno měnit,jak ta pozitivní tak ta negativní
a se špatným myšlením si přitahujeme k sobě nejen karmický zátěže ,ale i "bytosti",který nám můžou škodit a tvoříme si i astrální neorganické "larvy" a ty se pak různě přiživují a vytváří životní podmínky ,který neuneseme..je toho fůra,ale nejde nic zvážit ani změřit a tak se tomu nechce věřit,.....ale bohužel je to fakt a je toho tu moc a je to jen naším přičiněním a co jsme si tu vytvořili s tím taky musíme žít,protože to neumíme zvládnout...
a každá zloba je na škodu,ne jen pro toho který ji vytváří,
naše ego je potřebné,ale já vždycky říkám S MÍROU :3:
ALE NEMĚLO BY TO BÝT,PROTOŽE SE NÁM TA NAŠE ZEMĚ ZANÁŠÍ A ZANÁŠÍ A NIKDO JÍ NEČISTÍ :8:
Příspěvky: 51-27 26-2 1-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »