Proč byl Michael Jackson zavražděn ?


28.04.2010 - 22:18
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele eXistence X, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Proč byl Michael Jackson zavražděn ?
Existují mocné skupiny Ilumináti, svobodní zednáři, kteří uctívají Satana a chtějí ovládnout svět a lidstvo uvrhnout do otroctví, kterému se říká NWO - New World Order - Nový Světový Řád - nejhorší totalita všech dob.Tito satanisti využívají zábavní průmysl včetně hudebního k vědomým i podvědomým manipulacím s naší myslí - jako podprahové zprávy že jsme otroci, výzvy k pudovému sexuálnímu chování, propagace násilí, vraždění apod.Hudba má obrovský vliv na mozek a vědomí na mnoha úrovních stejně jako obraz. I Michael Jackson byl nucen používat satanské symboly a texty ve své tvorbě, s odporem používal, ale pak odmítl, dali mu kožní nemoc vitiligo a lupus - stále odmítal - následovala veřejná diskreditace pomocí pedofilních skandálů (nikdy nedokázané) - při letní tour 2009 chtěl Jackson VEŘEJNĚ Pravdu odhalit světu - následovalo to, co u Boba Marleyho, Johna Lennnona, JF Kennedyho, Marilyn Monroe - veřejná vražda !To jsou jejich metody - pusťte si MTV, filmy, zprávy a máte všude krize, vyvolávání strachu, násilí, sex - nízkoenergetické vibrace, které člověka tlačí mezi zvířata :8:
YouTube

Stránka: 8 7 6 5 4 3 2 1
Řazení:
02.05.2010 - 11:15 | Filtr
(Rak) aliens » Lynx
:4:
02.05.2010 - 11:14 | Filtr
(Rak) Lynx » hela215
:15: :15: :15:
01.05.2010 - 08:55 | Filtr
(Blíženci) hela215 » eXistence X
nejsem sice ilon,ale k celému výčtu jsi zapoměl dodat,že nevěstka ze zjevení je římská církev.no,ale to je taky dost zvláštní,ta podle všeho je plná zednářů.a nezklamal jsi s tou kabalou,je zvláštní,že egyptská magie je však i tady vychvalovaná.a co tedy ostatní lidé,kteří se zajímali o nějaké učení,nebo ho sami tvořili.třeba wagner,steiner? :32:
mě to přijde,že spíš existuje na světě skupina lidí,která ví jak to je ve skutečnosti,je jiná,ale myslí to se zemí dobře a ty nižší vibrace,nebo jak tomu říkáte se jí snaží takhle zdiskreditovat.protože obyčejný lidi jedou na nízkých úrovních a slyší jen na to nízké,každá přítomnost světla bolí(to jsem vytvořila na základě znalostí tady získaných)
01.05.2010 - 01:34 | Filtr
(Rak) Baděnka » eXistence X
No jo teleblbis, to kdyz jsem na chvili videla, tak si rikam, co to je to je pro deti? si o detech musi myslet, ze jsou uplni retardi. a ono je to programovani! teda do jakyho sveta jsem se dostala.. co z toho plyne? vyhodit televizi z okna!
30.04.2010 - 13:32 | Filtr
(Rak) Lynx » eXistence X
ano, to jsou velice zákeřný metody, tohleto...
30.04.2010 - 11:35 | Filtr
(Rak) Lynx » aliens
ty jsi s ním měla taky dvojdomek? :-))
30.04.2010 - 11:35 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Lynx
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele eXistence X, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
tak vidíš, vidíš chlapče to sou zákeřný metody, ono to působí fakt i na podvědomí ... ta duševní hygiena je moc důležitá zvlášť dneska. Budem muset obnovit ústav duševní hygieny :3:

A Havel zednář ? Ale jo, ono je jich víc, před několika lety sem viděl na Nově v hlavních zprávách krátkou reportáž o jejich pražském srazu, byly to záběry jen z dálky, dneska se po nich slehla zem ...
30.04.2010 - 11:26 | Filtr
(Rak) aliens » Marek 83
dělal toho ještě mnohem víc...........byl to velice velice nadaný člověk............... :17:
30.04.2010 - 11:26 | Filtr
(Rak) Lynx » hela215
to je souboj s větrnými mlýny... :-))
30.04.2010 - 11:25 | Filtr
(Rak) Lynx » eXistence X
co se týče "Teletabís" - mohu potvrdit. naprosty souhlas s tebou. Nejedna se jen o přeprogramování dětí - nedávno jsem to shlédl a zjistil, že mě to rovněž poznamenalo. A to jsem si o sobě myslel, že jsem už poměrně vyspělý jedinec. A co pak ty děti? Masakr je to... :-))
30.04.2010 - 11:20 | Filtr
(Blíženci) hela215 » Baděnka
ano,tak to byla ale jeho chyba,že tomu doktorovi :32:uvěřil.i tady v čechách eistuje něco jako svobodná volba lékaře.
30.04.2010 - 11:19 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Ilon spí s měsícem
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele eXistence X, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ilon,
díky za odkaz, zajímavý videa, zaujalo mě ozvlášť toto :
- ty důmyslně skryté sexuální obrazy v dětských postavičkách, to je fakt smutný, říkají tam, že to slouží předčasné sexuální aktivaci dětí a to se opravdu děje, můžeme to pozorovat :8:
- viděl jsem jiné video s rozborem Teletubies, kde jsou tvrdé praktiky programování mozku (podvědomí především) zaměřené na ty nejmenší, to je hrůza :39:
- dále propagace okultismu a satanismu i v Harry Pottrovi, on je sice pozitivní postava, ale pod roškou dobře končícího příběhu je tam vpašováno mnoho okultismu :39: (a nebude nakonec dobrý Harry zabit - tj. vyhraje zlo :43:)
- fakt to maj vymyšleno geniálně ten zábavní a hudební průmysl, každého na něco nachytaj, na nějakou jeho slabost.
Opravdu máme kolem sebe plno znaků, symbolů a vlastně ani neznáme jejich význam, už je ani nevnímáme

Dál byl móc zajímavej díl o architektůře a energii. O pyramidách a hvězdných branách. Taky to rozkreslení zednářské pyramidy moci :39: s královskými a šlechtickými rody na vrcholu. A úplně dole debt slaves (zadlužení otroci) :39:

A nakonec mě zaujala kabala, že je to vlastně egyptská alchymie a magie, kterou si židé přinesli, když byli v Egyptě v otroctví.
K tomu Babylonu - oni říkají místo NWO taky Nový Babylon.

Velice zajímavý je pokrevní propojení egyptských faraonů a evropských královských rodin, až po Alžbětu II. Zajímavý jak královské rodiny vždy dbali na krevní čistotu a jak si tu moc nad lidstvem hlídají vlastně po tisíciletí :22: Dokonce Clinton a Bushovci jsou v pokrevní linii s Alžbětou II. :22:

Dokonce 12 hvězd na vlajce EU odpovídá 12 kmenům izraelským (hebrejským) - člověk se musí ptát, proč má EU zrovna takovou vlajku :63: :3:

Když to sčlověk tak studuje, tak si uvědomí, jak moc toho neví, a často se ještě opájí v pýše jak tomu světu rozumí a jak ví :3:

P.S. vidím, že si taky 12.1. máš podobný zájmy i smysl humoru, jak sem si všiml - to je taky zajímavá astrologická či numerologická "náhodička"

Nějaké odkazy :
Architects of mind control (4.díl, k ostatním se dostaneš)
http://www.youtube.com/watch/…

a Stewe Swerdlow (History of Mind control), je to jen v angličtině, ale moc zajímavý, tenhle člověk byl v dětství obětí pokusů s manipulací mysli, tak o tom něco ví a hodně to studuje, rozebírá tam třeba i náboženství a v jiné videu rozebírá právě i Teletubies :
http://www.youtube.com/watch/…
YouTube
30.04.2010 - 11:15 | Filtr
(Rak) Lynx » ohenvoblacich
řekl mi: pane Lynxi (dosad si tam to moje RR), az půjdete, zavřete za sebou... :-))


ano, nechala jsi ho očipovat. pamatujes si, jak se vzpínal? ON TOTIZ UZ V TE DOBE VEDEL O TEMNEM SPOLKU A O JESTIRCICH.

S tou pravdou a laskou, jez je na standarde prezidenta republiky. Malokdo vi, ze i Vaclav Havel, pravdoláskový pan prezident, je v lóži. pamatujete na ty jeho kratke kalhoty pri inauguraci? jasne poselství svobodným zednarum. tak je to...
30.04.2010 - 09:35 | Filtr
(Lev) Mrtvý » eXistence X
Díky, projdu si ty linky. Jsem zvědav, co z toho vysosám. Jestli na něco zajímavého přijdu, což je pramálo pravděpodobné vhledem k mému šťáracímu antitalentu, tak pošlu mailem.

Volba, zda věřit, či ne je někdy jako házet si mincí ... smutné. Obzvláště, že moderním trendem je věřit všemu i bez potřeby ověřit. Horší je, že se pak formují tábory na obou stranách barigády a na každé straně je pak více, či méně přívrženců podle machrovství mluvčích (nikoliv těch zkoumavých, jejichž hlas bývá málokdy vyslyšen), jak moc lidí strhnou na svou stranu žabomyší války. Proto osobně volím hranici a zírám a zírám :4:

Ať se daří :29:
30.04.2010 - 03:01 | Filtr
(Rak) Baděnka » hela215
jeho doktor, kterej mu predepisoval "leky" vlastne nebyl zadnej doktor, nemel na to licenci a sam Michael si nemohl jit do lekarny pro leky.
http://curezone.com/blogs/fm.asp/…
30.04.2010 - 02:50 | Filtr
(Rak) Baděnka » Marek 83
a proc myslis, ze trpel depresema? proc myslis, ze byl vyhublej na kost? vzdyt ze zacatku to byl cernoch plnej energie..
30.04.2010 - 02:47 | Filtr
(Rak) Baděnka » ohenvoblacich
poslechni si jeho texty, podivej se na jeho klipy, nebo spis se podivej na ty videa tam ti to presne ukazuji na co se zamerit, normalne by sis toho v tom okamziku nevsimla.
29.04.2010 - 21:27 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem
Pro všechny,kteří se zajímají o tema NWO,doporučuji shlédnout těchto 25 videí,jedno bylo odstraněno,zmizelo i z you tube. :22:ZKUSTE ZADAT DO VYHLEDÁVAČE A VIDEA JSOU POD ODKAZEM...SYMBOLIKA.
Pod obrázkem The Arrivals je seznam videí,stačí na ně kliknout a spustí se.Doporučuji vydržet a shlédnout všechny.Ráda si přečtu vaše názory,diskuzi. :25:
http://www.prvopodstata.cz/5/
29.04.2010 - 21:26 | Filtr
(Blíženci) hela215 » eXistence X
ahoj.díky za odpověď.to co píšeš o takové té mediální masáži násilím si uvědomuju a je dobře .že si to uvědomuje víc lidí.ale prostě mi nějak nejde přemýšlet o nějakých spiknutích,nebo podobných věcech.možná už jsem smířená s osudem celoživotní ovečky v rukou zlých vlků vládců tohoto světa,ale říkám si,že když nenadělám nic s tím velkým hrozným světem,je třeba měnit každý den ten svůj.třeba udělat každý den nějakou jednu dobrou věc a ani o tom nevědět,prostě běžné věci správně prožívat.no a to dá taky fušku :3:
jinak jsem ráda,ža existují lidé kteří ten svět mění,nebo ukazují jak se má k dobrému měnit.
můj názor na michaela-nejsem fanoušek,ale zřejmě to byl citlivý člověk,který jen toužil po lásce.jestli dobře nebo špatně nebudu rozmazávat.no a cíťové mají občas tendence sáhnout po něčem co jim na chvíli pomůže zapoměnout.zřejmě to přehnal.na tu pedofilii taky moc nevěřím.neukazoval by to tak na veřejnosti.ale pomluva může zničit hodně.takhle prý zničili i kariéru s.segalovi.a to jen tím,že ho někdo pomluvil z kontaků s mafií.

no a nakonec si neodpustím takový příběh,který si nevím proč pamatuju.:jednou se ptali ježíše co říká na to,že se zhroutila věž v siloe a zahynulo mnoho lidí.ptali se,čím byli horší než my.a on řekl,nebyli v ničem horší,stejní jako vy,ale pamatujte nebudete-li činit pokání,také zemřete. :32:
29.04.2010 - 20:43 | Filtr
(Vodnář) mitea » Marek 83
Jj :15: :17: :68: :17:
29.04.2010 - 20:39 | Filtr
(Ryby) Marek 83 » Lynx
Omyl totalitní režim vymysleli Ilumináti, i světové války..vše je jen taková hra..a my jsem ovečky..ať si tu budem plácat co chcem sami nic nezmůžem..
29.04.2010 - 19:17 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele josefinka1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
nemyslím si že svobodní zednáři uctívají satana naopak
29.04.2010 - 19:12 | Filtr
(Blíženci) hela215
taky spiknutí.ale kdo se to spiknul......

http://www.youtube.com/watch/…
YouTube
29.04.2010 - 17:38 | Filtr
(Vodnář) ohenvoblacich » Lynx
Už jsi to říkal Aštarovi,tohleto? A co on na to? :4:
bojim bojim :24: prosím Tě,řekni jim,ať Kairísek zůstane ušetřen,i když už je očipován :43: bože..je to moje vina..
Mysery musí zemřít kua ale už!! :5: Spravedlnosti musí být učiněno zadost! Nechť pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí!!
29.04.2010 - 17:23 | Filtr
(Rak) Lynx » ohenvoblacich
psssssst !!! :-)

pracujeme pro ně téměř všichni. Ať už vědomě, či nevědomě... je to uzavřený kruh, ze kterého není cesty ven :-((
Cítím, že jejich plán na totální zotročení celého lidstva nabývá čím dál reálnějších obrysů... Za minulého režimu bylo hej, to naši svobodu chránila železná opona a rejdů Iluminátů jsme zůstali ušetřeni. S pádem železné opony a v podstatě i pádem celého východního bloku, s koncem bipolárního vnímání světa, se naskytl prostor pro jejich temné rejdy. Tam, kde kdysi byla svobodná zem, strdím a mlékem oplývající, tam je nyní jen holá poušť. Devastace se ovšem ponejvíce projevila v duchovní rovině celého národa. Ten totalni upadek nelze vysvětlit jinak, nežli cílenou činností struktur, napojených na vedení tohoto ďábelského spolku. Proto i ten rozvod mých rodičů, proto i sebevražda Václava. Nyní vše konečne získává reálnější obrysy. Ovšem jejich dezinformační kampaň a mediální krytí je téměř dokonalé...
Příspěvky: 186-162 161-137 136-112 111-87 86-62 61-37 36-12 11-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »