Minulé životy, vztahy a karmické vztahy


04.11.2017 - 19:59
(Býk) Agnieszka
Minulé životy, vztahy a karmické vztahy
Hezký večír vespolek.

Najdu se tu někdo, kdo se vyzná v této oblasti? Mám dnes chuť si povídat o minulých životech. Jak člověk pozná, že potkal někoho z minulého života, proč se to děje. Já vím, že je to dost individuální, ale pokud se někdo trochu víc rozepíše (třeba i s konkrétním příběhem), dost mi to pomůže, předem děkuji všem! :76:

Stránka: 1 2 3
Řazení:
04.11.2017 - 22:54 | Filtr
(Štír) tronco
Neverim, ze by minuly zivot byl necim dulezitym pro muj nynejsi a proto neverim v jeho existenci. Uz ne.
05.11.2017 - 00:17 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele petamar, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Minulé životy? Ty prožil každý z nás a to mnohokrát a mnohokrát je ještě prožije, je pravda, že málokdo si je pamatuje. Malé děti cca do 5 let si někdy nevědomky vzpomínají na dobu, ve které byly. Několikrát se mi stalo, že jsem se dostal na místo, kde jsem nikdy nebyl a přesto jsem cítil, že to tam znám a šel jsem na místo bez doprovodu na jisto a pamatoval jsem si i události s tím místem spojené. Bylo to vzláštní. :1:
05.11.2017 - 00:27 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jediné,co mi v této souvislosti naskočí,je to,co píše petamar.Ačkoli mamka se mnou jako s malou jezdila po naší vlasti,tak jsem se orientovala a cítila jako doma a komunikovala v cizině,načež mi manžel,absolutně nezaměřený na přemýšlení o takových věcech řekl...,že je to zvláštní a od něj už je to NĚCO. :3: :4:
05.11.2017 - 00:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ještě doplním,že to bylo místo,kam jsem bytostně toužila jet a teď budu zkoumat až našetříme,jak se bude projevovat na místě,kde chce být on. :3:
05.11.2017 - 06:19 | Filtr
(Štír) tronco
Agnes. Prosimte. Aby jsis nemyslela, ze nejake minule zivoty vyvracim... Jen bych radeji nechal vyklad erudovanejsim. Napriklad zde tento pohled na to, na co se ptas, je mi nejblize....
https://www.databazeknih.cz/knihy/…
Jeje to je ale prdel. Ty komentare ke knize. To mi pobavilo. Ja jsem si myslel, ze je jednoduche pochopit jednoduchost a ono je to pro mnohe nemozne... :D
05.11.2017 - 06:30 | Filtr
(Býk) 144
Chceš urobiť v tomto živote rozhodnutia
Na ktoré potrebuješ argument-výhovorku:
Lebo minulé životy?

A bez toho argumentu by si tie rozhodnutia nevedela ubraniť ani pred sebou ani pred inými ľuďmi?
05.11.2017 - 06:33 | Filtr
(Štír) tronco » bubobubo
Jenze to cele nemusi prokazovat minule zivoty. Pripomina mi to vice de ja vu .... a s tim vzpominky na budoucnost. Nekolikrat jsem to zazil a potvrzuji, ze to s minulymi zivoty nema co do cineni.
05.11.2017 - 06:43 | Filtr
(Štír) tronco » nebešťanka
Spriznene duse (?) Tak muzes verit na karmicke vztahy, avsak to nemusi znamenat, ze najdes sve duchovni dvojce a spojite sve zivoty navzdy. To ne. A kdo rika, ze to muze byt jen jeden clovek a jeste k tomu treba opacneho pohlavi ? A ze nemuzu nest v tomto zivote treba stopu jine duse z jineho zivota a.... ty jo.... to bych rozvijel zas zcestne myslenky ... radsi si dam kafe. Dobre rano.
05.11.2017 - 08:37 | Filtr
(Býk) Agnieszka
Tronco, zaujaly mě ty vzpomínky na budoucnost. Můžeš to trochu vysvětlit? Souhlasím s tím, cos napsal úplně posledně a právě proto jsem i založila tuto diskuzi. Je spřízněná duše jen jeden člověk? A jaká je záruka, že je to člověk opačného pohlaví. To je taky důvod, proč mám potřebu toto téma trochu rozebrat. To bych si právě přála, abys rozvíjel dál, protože tady začínám mít pocit, že je to něco, co mi může pomoct.
05.11.2017 - 08:38 | Filtr
(Býk) Agnieszka » 144
Žádné rozhodnutí nepotřebuju urobit. Já jen potřebuju něco pochopit.
05.11.2017 - 08:40 | Filtr
(Býk) Agnieszka
Jinak Vám všem děkuji za odpovědi a přeju příjemnou neděli. :27: :76:
05.11.2017 - 08:43 | Filtr
(Ryby) MG34
Říkáš konkrétní příběhy?

Jednou se na mne v mé "praxi" obrátila nějaká borka a dost přesvědčeně tvrdila, že byla v minulém životě herečka Mary Pickfordová. Chvilku jsme si o tom povídali a pak jsem jí navrhl, že se podívám, kdy ta herečka zemřela - bylo to až po narození té dotyčné. No a bylo vymalováno. :5:

Jindy jsem narazil na docela velkou skupinu lidí, kteří o sobě tvrdili, že byli osobně přítomni, když Římani křižovali JK-čko. Tak jsem si udělal takový celkem nic nedokazující testík - udělal jsem takový naivní přepočet, kolik by jich mohlo být v celé lidské populaci (no hodně) a pak jsem jsem mrknul na tu Golgothu a odhadl, kolik by se jich tam asi vešlo (no málo). No a nečekaný výsledek mého nemastného neslaného "pokusu" byl ten, že mnozí "účastníci zájezdu na Golgothu" zapochybovali o svém původním přesvědčení a začali vymýšlet krkolomné teorie, jak by to mohlo být všechno jinak.

Ono vůbec když dojde na počty, tak spousta věcí přestane vycházet a spousta lidí na základě toho začne ad-hoc vymýšlet různé teorie, které mají ty nesrovnalosti v počtech řešit - to jsem ve své "praxi" zažil také mockát. Ale jednak se tím zaplétají do dalších problémů s nutností dál vymýšlet teorie, jak to napravit a pak se také dost vzdalují od původních "tradičních" představ, co mají třeba hinduisti a budhisti - a tím ztrácí tu "oporu v tradici", která pro leckoho taky docela dost znamená.

No a pak je tady tento dost zásadní (a pokud vím obecně uznávaný) objev - má se týkat přenosu zážitků na další generace - tohle jsou reálné "minulé životy", ale jsou jen v přímé rodové linii
https://www.nature.com/articles/…

Jenom zatím ještě spoustě lidí nedošlo, co to všechno u "minulých životů" staví na hlavu a co naopak se otevírá.
05.11.2017 - 11:32 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tronco
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Však to netvrdím,jen jsem napsala svoji zkušenost. :3:
Nevím co jsou vzpomínky na budoucnost,tak jestli bys k tomu mohl něco víc napsat. :3:
05.11.2017 - 11:56 | Filtr
(Býk) Agnieszka » siili
Měnit obličeje? To by mě zajímalo...
05.11.2017 - 12:02 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
A víme vůbec jak plyne čas? :44:
05.11.2017 - 12:04 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » siili
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Je to stejné jak když se díváte déle do zrcadla.
05.11.2017 - 12:16 | Filtr
(Střelec) Drahomiluše
V minulých životech se nevyznám, ani jsem se tím nikdy nezabývala, až do té doby, kdy jsem potkala kamaráda z minulého života. Jak to vím, když tomu nerozumím ? Tak to opravdu nevím, jak to vím. Tak jsem se pak pídila u lidí, kteří se tím zabývají a bylo mi řečeno, že jsme v minulosti byli vždy přátelé, že byl jediný, kdo se mě zastával, že naše cesty vedou vedle sebe daleko do minulosti. Je to takový kamarád do nepohody, takového jsem potřebovala a nyní ho mám. Je mi jedno, jak to kdo zpochybňuje a vysmívá se, cítím to tak od začátku a je nám spolu krásně, můžeme se na sebe spolehnout a to je nejdůležitější. Nikomu to nevyprávím, ale když je tu tohle téma, tak proč bych nenapsala.
05.11.2017 - 12:16 | Filtr
(Býk) Agnieszka » Neferlin
jak?
05.11.2017 - 12:18 | Filtr
(Býk) Agnieszka » Drahomiluše
To je zajímavé, něco takového jsem potřebovala slyšet. A kontakt na ty lidi, kteří se tím zabývají, by se dal někde sehnat?
05.11.2017 - 12:22 | Filtr
(Býk) Agnieszka » siili
To jsem pochopila. :1: Je to zajímavé s těmi zrcadly, celkem mě to zaujalo.
05.11.2017 - 12:41 | Filtr
(Střelec) Drahomiluše » Agnieszka
Určitě když člověk něco chce, tak si sežene. Tenkrát jsem se dostala k ženě, co čte z aury a i jinak se zabývá velmi silnými energiemi a ta to viděla hned, jen mi řekla, myslete na něho. Už se k ní nedostanu, bere jen lidí, co k ní chodí pravidelně na semináře. Nezávisle na tom, kdy jsem měla trochu jinou otázku, to potvrdily dvě vědmy, které jsem si našla a jsou velmi solidní. Pak mi to vypendlovala kyvadlem kamarádka, léčitelka a Mistr Reiki, avšak odstěhovala se do Německa a z telefonátů od ní mám pocit, že se nyní věnuje zcela něčemu jinému. Takže pátrej... :1:
05.11.2017 - 12:57 | Filtr
(Štír) tronco
Jenom prihodim pribeh z meho zivota, kdy jsem mel pocit silneho de ja vu, ale tentikrat jsem si i pamatoval sen k tomu mistu, ktery se mi zdaval nekdy v predpubertalni dobe. Nikdy jsem tam v zivote nebyl a presne jsem vedel, co je uvnitr toho domu.... Vesel jsem tam a pozdravim typka:"Hola Curro!" odpovedel:"Hola David" ac se jmenuju jen podobne, ale v jeho reci se me jmeno nepouziva. Vubec si me nevsimal a jen tak letmo jdu do lodni truhly a rikam, ze si jdu pro drevenou housenku, co jsem si tam nechal, kdyz jsem u nej byl naposledy.... "Claro, cojete lo que quieres"... -jasne, vem si, co chces.... tak jsem zastrachal v truhle plne kostymu a vyndal zelenozlutou housenku na provazku a sel jsem si ji tahat po dvorku, jako v tom snu..... Curro pak vysel a divil se jen, kde jsem byl takovou dobu.... staci k pochopeni ?
05.11.2017 - 13:04 | Filtr
(Ryby) thééé
S "minulými životy" nijak nepracuji. Ale stalo se mi u 3 lidí (souč. manžel, dávná láska a jedna z dcerek), že se mi odkryl příběh probíhající za scénou, a najednou vše vysvětlil. Vysvětlil, proč se tak vztahujeme, proč cítíme, co cítíme atd.) a přišla obrovitánská úleva. Dokonce dcerce se tím odkrytím vyléčila dlouhodobější nemoc.
Takže stále jsem nejistá, jak to ve skutečnosti je..ale blahořečím léčivým příběhům :79: ty jsou živé. A je jedno, jestli jsou moje, důležité, že s nimi tu spojitost cítím na vlastní kůže a jsou součástí mého vývoje, a taky jestli vůbec poselství rozumím.
05.11.2017 - 13:07 | Filtr
(Štír) tronco
Jindy zkrze karty jsem se ptal jedne pani na minule zivoty. Tri otazky. Nechtel jsem vedet budoucnost. Rekla mi, ze v predminulem zivote jsem si vzal zivot pro nenaplnitelnost lasky, pak jsem zil sam a potom jsem byl v klastere, ale ne jako mnich.. . bla bla bla... tak, jenze to se sekla v case. To mi rikala muj nynejsi zivot a jestli to je karma a mam si to prozit znovu to, s cim jsem se nedokazal smirit v minulych zivotech a bla bla.. vracim se na zacatek... nejsou tedy ty minule zivoty podstatne... no a treba, kdyz se v Pismu pise o vykoupeni duse i tela, pak da-li Buh, jake telo si mam vzit s sebou. Se mi libi to nynejsi :D Ja vim. Muzem se bavit o astralnim, ale to tez... kdyby bylo zatizeno karmou z jinych zivotu... mrtvych... proste... to je nejake zamotane... je lepsi myslet jednoDuse a ted a tady ;)
05.11.2017 - 13:31 | Filtr
(Býk) player
Přečti si tuhle knihu. Tam najdeš všechny odpovědi. Je to kniha o hypnotických regresích a Bardu. Kniha dvou lékařů psychologů , čili žádný abraka dabra.
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)
Příspěvky: 1-25 26-50 51-56
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »